yerden bebek yatakları / Bebek Karyolası Modelleri ve Fiyatları | Koçtaş

Yerden Bebek Yatakları

yerden bebek yatakları

PARK YATAK

 

Bebeğiniz biraz hareketlenmeye başladığında onu durdurmak bir hayli zor olacaktır. Git gide enerjisi artan bebeğiniz, tüm hünerlerini size göstermek için büyük bir çaba sarf eder. Bu durumda bebeğiniz dışında başka bir şeyle ilgilenmeniz mümkün değildir. Biraz beşiğinde oynasın dersiniz, ancak ahşap karyolası her ne kadar kenarlarına ped koysanız da çok hareketli olan küçük canavarınız için tehlikeli olabilir. Ancak bir park yatak sahibiyseniz işiniz her açıdan çok daha kolay olacaktır. Keza henüz daha çok küçük olan bebeğinizi odasında yalnız yatırmaya hazır değilseniz yine park yataklar imdadınıza yetişecektir.

 

Park Yataklar Neden Gerekli?

 

Bebekler için neden bu kadar çok ürün olduğunu bir bebek sahibi olunca anlamışsınızdır. Dışarıdan oldukça basit gibi görünebilen bazı durumlar için üretilen ürünleri kullanmak, hayatınızı oldukça olumlu yönde etkileyebilir. Park yatak ise hayatınızı düşündüğünüzden çok daha fazla kolaylaştıracaktır. Bebeğiniz henüz daha çok küçük ve emziriyorsunuz. Bebeğinizle aynı yatakta uyumanın tehlikeli olabileceği bilincinde olarak aynı yatakta yatma taraftarı değilsiniz; ancak onun yalnız başına odasında uyumasını da istemiyorsunuz. Hem geceleri her ağlamasında odasına gidip emzirmek sizin için yorucu olacağından hem de bebeğinizi yanınızdan ayırmak istemediğinizden başka çözüm yolları ararsınız. Park yataklar bu durumlarda harika bir çözüm olacaktır.

 

Bebeğiniz bir hayli hareketli ve evde iş yapmak sizin için imkânsız bir hal aldı. Karyolasında bırakamıyorsunuz, çünkü herhangi bir yerini vurup canını acıtacağından korkuyorsunuz. O halde aradığınız çözümün oyun parkı beşiği olduğunu söyleyelim. Üstelik bu yumuşacık yatakları seyahatlerinizde de yanınızda taşıyabilirsiniz. Bunun gibi pek çok özelliğe sahip bu park yataklara mutlaka her ebeveyn sahip olmalı.

 

Bebek Oyun Parklarının Özellikleri Nelerdir?

 

Bebeğinizin farklı gelişim evrelerinde uzun süre kullanabileceği bebek oyun parkları sahip oldukları pek çok özellik ile ailelere büyük kolaylıklar sağlıyor.

 

Anne Yanı Beşiği Olarak Kullanılabilmesi: Park yatakların en büyük özelliklerinden biri, kendi yatağınızın yanına koyarak bebeğinize kolayca ulaşmanızı sağlayabilmesidir. Bebeğiniz geceleri ağladığında yerinizden bile kalkmaya gerek kalmadan kenar fermuarı açabilir, park yatağı kendi yatağınızla birleştirebilirsiniz.

 

Fermuarlı Pencereler: Bebeğinizin oyun parkında gönlüne göre oynayabilmesi için fermuarlı pencereler eklenmiştir. Böylece fermuarlı kısmı açarak bebeğinizin dilediğince yatağına girip çıkabilmesine, kendi alanında özgürce hareket edebilmesine olanak tanırsınız.

 

File Yan Pencereler: Bebek oyun parklarının kenarlarındaki file yan pencereler sayesinde, bebeğiniz oyun oynarken havasız kalmaz ve etrafı seyredebilir. Böylece çabucak sıkılmaz ve beşiğinde daha uzun süre oynayabilir. Aynı zamanda siz de uzaktan sık sık onu kontrol edebilirsiniz.

 

Sallanabilmesi: Bu yatakların mucizevi özelliklerinden biri de sallanabilir olmasıdır. Bebeğiniz huzursuzlandığında onu sallayarak kolayca uykuya geçmesine olanak tanıyabilirsiniz.

 

Müzikli ve Işıklı Dönenceler: Park yatakların müzikli olan modelleri de bulunmaktadır. Böylece bebeğiniz yatağının içinde daha eğlenceli vakit geçirecek, bu süreçte siz de işlerinizi kolayca halledebileceksiniz. Aynı zamanda bebeğinizin uykuya dalmasında da yardımcı olacaktır.

 

Alt Açma Ünitesi: Bebeğinizden kötü kokular mı geliyor? Altını değiştirmeniz için uzaklara gitmenize gerek yok. Alt açma ünitesine sahip park yatak modelleri sayesinde bebeğinizin uykusunu veya oyununu bozmadan işinizi kolaylıkla halledebilirsiniz.

 

Ara Kata Sahip Olması: Bazı modeller bebeğinizin uyku anları için daha yüksek bir ara kata sahiptir. Bu şekilde bebeğinizi beşiğe yatırıp almanız daha kolay olur. Bebeğinizin biraz daha büyüyüp hareketlendiği zamanlarda ise bu kısmı çıkararak bebeğinize daha güvenli bir oyun ortamı sağlarsınız.

 

Oyuncak Torbası Bulundurması: Bazı oyun parkı yataklarında bebeğinizin oyuncaklarını koyması için yan taraflarda torbalar bulunur. Böylece miniğiniz oynamak istediği oyuncakları bu bölümden alarak keyfince oynayabilir.

 

Tekerlekli Olması: En kullanışlı özelliklerden biri de ürünün tekerlekli olabilmesidir. Yatağını istediğiniz odaya kolaylıkla hareket ettirebiliyor olmanız, herhangi bir işinizi yaparken sürekli gözünüzün bebeğinizde olmasına olanak sağlar.

 

Hafif ve Taşınabilir Olması: Bu mucizevi yatakları seyahatlerinizde de yanınıza götürebilirsiniz. Genel itibari ile hafif ve taşınabilir olan bu kullanışlı yataklarla tatilinizi daha huzurlu geçireceksiniz. Katlanabilir olan modeller bu özelliğiyle oldukça kullanışlıdır.

 

Her Yaştan Bebeğinizin İhtiyacı Park Yataklar ebebek Farkıyla Sizlerle!

 

Pek çok güvenilir ve kaliteli markalara ait geniş aralıktaki oyun parklı beşik fiyatları ebebek’te. Sizler için kaliteli ham maddelerle üretilmiş ürünleri özenle seçerek hizmetinize sunan ebebek’te, ihtiyacınıza ve bütçenize uygun olan ürünü mutlaka bulacaksınız. Pek çok açıdan size kolaylık, bebeğinize huzur ve eğlence sağlayan park yatak modellerinden birini almak bir tık kadar kolay! Aynı gün kargo imkânıyla hemen ulaşabileceğiniz bu ürünleri kampanyalı fiyatlarla çok daha uygun fiyatlara satın almanız da mümkün!

BEBEK YATAK

Küçük meleğinizin dünyaya gelmesi için sabırsız ve heyecanlı bir bekleyişin ardından bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bu mutluluğun tarifi ise imkânsızdır. Bebeğiniz artık hayatınızın bir parçası olmuştur ve her geçen gün evdeki varlığını daha da hissettirir. Anne-baba olarak, yavrunuz söz konusu olduğunda her şeyin en iyisinin olmasını istersiniz. Onun karnını doyurmak, uyutmak ve günlük bakımını yapmak hayatınızdaki en önemli göreviniz olmaya başlar. Çünkü, onun gelişip büyüyebilmesi için tüm bunların tam bir şekilde yapılmış olması gerekmektedir. Uykunun, bebeklerin gelişiminde özellikle de yenidoğanlarda önemi çok büyüktür. Bu sebeple, tercih edeceğiniz bebek yatak modeli, onun uyku kalitesini, doğal olarak da yavrunuzun büyümesini etkileyecek bir faktör olacaktır.

Minikler Mışıl Mışıl Uyuyabilsin Diye!

Yavrunuzun büyüyüp gelişmesi için gerekli olan büyüme hormonu, uyku esnasında salgılanır. Büyüklerimizin hep ‘Uyusun da büyüsün’ demesi bu yüzdendir. Bebeğiniz ilk zamanlarda, günün çok büyük bir kısmını uyuyarak geçirecektir. Gece-gündüz kavramı olmaksızın sadece uyuyup beslenecektir. Uykunun, bebeğinizin gelişimi ve sağlığı üzerindeki büyük etkisini göz önüne aldığınızda, onun uyuyacağı ortamı ve eşyaları çok iyi seçip düzenlemeniz gerektiğini göreceksiniz. Bebeğinize seçeceğiniz doğru yatakla, onun uyku süresini ve kalitesini olumlu yönde etkileyebilirsiniz. Deliksiz ve verimli bir uyku uyumak, bebeğinizin yattığı yatağın konforuna ve rahatlığına bağlıdır.

Bebek Yatak Çeşitleri Arasından Yavrunuz için En Doğru Seçimi Yapın!

Miniğinizin odası için alışverişe çıktığınızda, piyasada çeşitli bebek yatakları bulunduğunu fark edeceksiniz. Peki, bebek yatağı çeşitleri nelerdir, alırken nelere dikkat edilmelidir?

Yaylı yataklar: Bebeğinizin omurga gelişimini destekleyecek yay sistemleri bulunan bu yataklar, özel tasarım kumaşları sayesinde bebeğinizin yatağında bakteri oluşumunu önleyen modellerdir.

Visco yataklar: Yattığı zaman bebeğinizin vücudunun şeklini alarak uyku bölünmesini engelleyen visco yataklar, yumuşak pamuklu yüzeyleri ile yavrunuzun terlemesini önler.

Oyun parkı yatakları: Genellikle % pamuktan üretilen bu yataklar, oyun parklarına göre tasarlanmış modeller olması ve antialerjik-antibakteriyel özellikte olmaları nedeniyle tercih edilebilmektedir.

Seçeceğiniz yatak hangi model olursa olsun; bebeğinizin yatağı yarı ortopedik, antibakteriyel ve antialerjik özellikte olmalıdır. Yatağın çok sert veya çok yumuşak olmamasına dikkat edilmelidir. Sert yatakta bebeğiniz çok fazla yorulurken, yumuşak yatakta ise ağız ve burnunun yatağına gömülmesi durumu oluşabilir. Organik pamuk kullanılmış yataklar bebeğinizin sağlığı açısından uygun olacaktır. Terletmeyen kumaşlardan üretilmiş modeller, yavrunuzun terlemesini engelleyerek cildinin nefes almasını sağlar ve isilik olmasını önler. Kolay temizlenebilen yatakları tercih ederek bebeğinizin her daim hijyenik bir ortamda uyumasını sağlayabilirsiniz.

Bebek Yataklarının Ortalama Ölçüleri

Yatak alırken dikkat etmeniz gereken bir diğer konu da, bebek yatağının ebatları olacaktır. Bebek yatakları genel olarak, 70X, 70X veya 60X ölçülerindedir. Ancak, piyasada talep karşılamak adına üretilmiş 80X ve 60X95 gibi bebek yatağı ölçüleri olan daha geniş veya daha dar modeller de mevcuttur. Bunun yanı sıra yatağın cm arası bir kalınlığa sahip olması gerekir. Hangi ebatta yatak alacağınıza karar verirken, bebeğinizin karyolasına veya beşiğine uyumlu olmasına ve tam oturmasına özen göstermelisiniz ki, minik bebeğiniz huzurla, uykusu bölünmeden uyuyabilsin.

Minik Yavrunuzun Beşiğine Uygun Beşik Yatakları

Yavrunuz için bir bebek beşiği kullanıyorsanız, bebek beşiği yatakları alışveriş listenizin bir parçası olacaktır. Çok sert olmayan, orta incelikte ve pamuk yatakların beşiğinize uygun ebatlardaki modellerini tercih edebilirsiniz. Seçeceğiniz beşik yatağının beşikle tam uyum sağlamasına, yani beşikle yatak arasında boşluk kalmamasına dikkat etmelisiniz. Böylelikle, hem bebeğinizin elini, parmağını sıkıştırma riski olmaz hem de yavrunuzun uykusu bölünmez.

Ebebek ile Bebeğiniz Huzurla ve Deliksiz Uyuyacak!

Yavrunuzun mışıl mışıl uyuyabileceği, konforlu, vücut yapısını destekleyen ve sağlığı düşünülerek üretilmiş bebek yatak ve çeşitleri ebebek sayesinde sadece bir adım uzağınızda! Güvenilir markaların, bebeğinizin rahat uyuyabilmesi için tasarladığı yataklara ebebek’teki indirim ve kampanyaları takip ederek avantajlı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Geniş aralığa sahip bebek yatağı fiyatı ile ebebek’teki bebek yataklarından yavrunuza uygun olan yatağı, bütçenizi sarsmadan satın alabilmeniz mümkün.

  • MOBİLYA TÜM KATEGORİLER
    • MOBİLYA MOBİLYA
          Çok Satanlar
        • BAHÇE VE BALKON BAHÇE VE BALKON
              Çok Satanlar
            • Kamp Spor ve OutdoorKamp MalzemeleriÇadırlar, Kamp Sandalyesi, Uyku Tulumu, Sinek Kovucular, Çadır Matı, Kamp Masası
              Tümünü GörSpor AletleriPilates, Yoga ve Jimnastik, Ağırlık ve Halter Ürünleri, Fitness ve Kardiyo ÜrünleriValiz ve Bavul, Bisiklet ve Bisiklet AkseuarlarıBisiklet, Bisiklet AksesuarlarıKamp Mutfak MalzemeleriTermal Çanta, Matara, Kamp Yemek Pişirme Seti, Kamp Buzluk ve Soğutucu Ürünler, Kamp Tavası, Kamp Ocağı
              Tümünü GörAydınlatma Ekipmanları
              Tümünü GörEl Feneri, Işıldak, Kafa Lambası
            • Bahçe MakineleriTırpan, Çit Budama Makinesi, Hidrofor, Yaprak Toplama Makinesi, Motorlu TestereElektrikli Testereler, Benzinli Testereler, Testere Zincirleri ve YağlarıÇim Biçme Makinesi
              Tümünü GörBenzinli Çim Biçme Makinesi, Elektrikli Çim Biçme Makinesi, Kenar Kesme Makinesi, Çim Biçme Yedek Parça
            • Evcil Hayvan ÜrünleriKedi MalzemeleriKedi Maması, Kedi Kumları, Kedi Mama ve Su Kabı, Kedi Evi, Kedi Yatağı, Kedi Oyuncakları
              Tümünü GörKöpek MalzemeleriKöpek Yatağı, Köpek Oyuncakları, Köpek Mama ve Su Kabı, Köpek Güvenlik, Köpek Hijyen ve Bakım Ürünleri, Köpek Maması
              Tümünü GörKuş MalzemeleriKuş Kafesleri ve Aksesuarları, Kuş Yemi
          • ISITMA VE SOĞUTMA ISITMA VE SOĞUTMA
            • BANYO BANYO
                  Çok Satanlar
              • MUTFAK MUTFAK
                    Çok Satanlar

            Montessori Yatak

            Özgüvenli Çocuklar İçin Montessori Yatak Modelleri

            Son yılların popüler eğitim şekli olan Montessori bilimi, oldukça yaygınlaşır ve hemen hemen her alanda kendini gösterir. Geleceğin mimarı olan çocuklara bebeklikten itibaren verilen bu eğitim şekli, onları dünyanın her türlü zorluğuna hazırlayarak akıllı, özgüvenli, yaratıcı bireyler olmasını sağlar. Böylece ayağı yere basan ve doğru kararlar veren bireyler ortaya çıkar. Oynarken öğrenen ve deneyimlerken keşfeden çocuklar, bu eğitimi oldukça benimser. Dayatma, zorlama ya da inatlaşma gibi rahatsız edici davranışlarda dahi bundan vazgeçilmesi talep edilmez. Seçimleri kendilerine bırakıldığından hata yaparak da olsa öğrenmeyi tadan çocuklar, davranışlarının olumlu ya da olumsuz sonuçları olsa da sorumluluğunu almayı öğrenir. Bir kumaş parçası, renkli birkaç çakıl taşı ya da iyi tasarlanmış ahşap bir oyuncak eğitim aracı olarak bu eğitim şeklinde kullanılabilir. Bu tür tasarımlardan biri olan ve çocukların hayal kurması için tasarlanan Montessori yatak modeli hem geceleri hem de gündüzleri onların vakit geçirebileceği bir alan olur. Bu mobilya tipinin tasarımındaki amaç ise çocuğun kendi başına yatağına çıkabilmesi, yatağından inebilmesi, uyandıktan sonra yattığı yeri düzeltebilmesi şeklinde sıralanabilir. Çocuğun kolayca inme ve çıkma işlemlerini yapabilmesi adına bu ürünler genellikle yer yatağı şeklindedir. Sorumluluk bilincini daha küçücükken aşılamayı hedefleyen Montessori yatak seti şık ve kullanışlı yapısıyla beğeni toplar. Bu tarz tasarımlar bahsedilen eğitim şekliyle düzenlenen bir evin önemli bir parçasıdır. Çünkü uyku alışkanlığı oldukça zor kazanılır. Farklı boyutlarda ürün bulunur. Montessori yatak 90x ebatındaki modeller çok küçük çocuklara bile büyük bir hareket kabiliyeti sağlar. Çocuk, annesine muhtaç olmadan hareket edebilmenin verdiği özgürlükle hem huzurlu bir şekilde uykuya dalar hem de keyifle uyanır. Geleneksel beşikler çocuğu anneye muhtaç kılar. Çocuk uyumak ve uyanmak için ebeveyn gözetiminde olmalıdır. Ancak bu fark ettirilmeden yapılmalıdır. Aksi takdirde bu durum çocuğun kendini yetersiz ve eksik hissetmesine neden olabilir. Montessori yatak ölçüleri bebeğinizin ya da çocuğunuzun yaşına, boyuna ve kilosuna göre seçilebilir. Amaç çocuğun özgürce ve yardım almadan hareket etmesidir. Bu nedenle her boyda ve ölçüde ürüne rastlamak mümkündür. Ürünün yerden yüksekliği çocuğun boyuna göre ayarlanmalıdır. Çocuk oynarken ya da uyuyacağı zaman rahatça inip çıkabilmelidir. Yatağın yanı sıra evde kullanılan diğer eşyalar da çocuğa göre düzenlenmelidir. Montessori yatak yorumlarına ve fiyatlarına Trendyol’dan rahatlıkla ulaşabilir, alacağınız ürüne karar verebilirsiniz.

            Özgüvenli Çocuklar İçin Montessori Yatak Modelleri

            Fransız bir doktor tarafından bulunan bu eğitim şekli, kendi başına kararlar alabilen özgüvenli bireyler yetiştirmek için önemlidir. Değerliniz ve kıymetliniz olan yavrularınız için bu konuda yapabileceğiniz ilk şey yenidoğan için tasarlanmış olan bir model satın almak olabilir. Bu ürün bebeğiniz ilk içine yattığı andan itibaren ondaki sorumluluk duygusunu desteklemeye yardımcı olur. Bebek geleneksel beşiklerde olduğu gibi kendini kısıtlanmış ve engellenmiş hissetmez. Hareket özgürlüğü ve bağımsızlık hissi veren modelleri hem güvenli hem de minimal tasarlanır. Çocuk ebeveynlerine ihtiyaç duymadan gece ve gündüz uykularına yatabilir. Sabah olduğunda ise tek başına güne başlayabilir. Aynı zamanda eşyalarını toplayabilme yetisini de kazanabilir. Kendi kararlarını kendi alabilen çocuk, kontrollü ve özgüvenli olur. Hatalarından ders çıkararak öğrenmeyi gerçekleştirir. Kontrol hissi onları yaşamlarında aktif bir bireye dönüştürür. Bu eğitim sisteminde her şey çocuğun ulaşabileceği düzeyde olmalıdır. Tüm bunlara kitaplar, oyuncaklar, giysiler ve diğer eşyalar dahildir. Montessori yatak markaları öncelikle çocuğunuzun güvenliğini düşünür. Yere yakın olan ürünler herhangi bir kazayı ya da düşmeyi engeller. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz ürünler oldukça güvenli malzemelerden üretilir. Sağlığa zararlı hiçbir kimyasal ve toksik madde bulunmayan bu ürünler, çocuğunuzun konforlu şekilde uyuyup uyanabilmesi için özel olarak tasarlanır. Kemik gelişimine katkıda bulunan yaylar, omurgaya da destek olur. Montessori yatak x modeli sayesinde beşikten bireysel yatağa geçiş aşaması kolaylıkla gerçekleşir. Bu ürünler genellikle tek kişilik bir mobilya ile aynı ölçülerdedir. Eğitim, çocuğu 6 yaşına kadar destekler fakat çocuk içinde mutlu ve huzurlu olduğu sürece ürünler kullanılabilir özellikte olur. Bu sancılı süreç çoğu çocuk için büyük bir evrimdir. Çocuğunuz için seçeceğiniz bu ürün ile bu aşamayı kolayca atlayarak yaşamınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Montessori yatak odası çocuğun beğeni ve zevklerine göre döşenmelidir. Alan yeterince rahat ve geniş olmalıdır. Gereksiz hiçbir eşyaya yer verilmemelidir. Çocuk odasında özgürce hayal kurabilmeli, hareket edebilmeli ve kendi kendine oynayabilmelidir. Odasındaki her eşyaya bir başkasına ihtiyaç duymadan kolayca ulaşmalıdır. Çocuğunuzun ve evinizin dekorasyonuna göre bulabileceğiniz siyah, pembe, yeşil ve beyaz Montessori yatak tasarımları mevcuttur. Eğer iki bebeğiniz varsa ya da ileride çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız Montessori yatak ranzalı modelleri deneyebilirsiniz. Dar alanlar için tasarlanan bu model iki çocuğunuzun da güvenle uyumasını ve uyanmasını sağlar. Üst kısmında genellikle yaşça daha büyük olan çocuğun yatması güvenli olur. Güvenli ve sağlam merdiveni sayesinde çocuğunuz kendi başına, yardım almadan merdiveni çıkıp inebilir. Bu ürünler 2 hatta 3 tane çocuğun aynı anda uyuyabilmesine olanak tanır, çocuklarınıza eğlenceli ve huzurlu bir dünyanın kapılarını aralar. Mobilyanın yaşamınıza girdikten sonra çocuğunuzdaki olumlu değişiklikleri fark edebilirsiniz. Kendine güvenen, yaratıcı olan ve paylaşmayı seven bir çocuk olduğunu görebilirsiniz. Montessori yatak tavsiyelerini ve yorumlarını Trendyol’dan bulabilir, bütçenize uygun ürünleri tercih edebilirsiniz.

            Bütçe Dostu Montessori Yatak Fiyatları

            Bütçe Dostu Montessori Yatak Fiyatları

            Bu eğitim sistemi son yıllarda yaygın olarak uygulanır. Çoğu okul, kreş ve aile bu eğitimi uyguladıktan sonra başarılı olmaya başlar. Eğer sizler de evinizde bu eğitimi uygulamak ve başarılı olmak istiyorsanız ilk yapmanız gereken Montessori yatak takımını ve bu eğitime uygun olan diğer eşyaları kullanmaya başlamanız olur. Bu takımın içerisinde çocuğun raflarına kolayca uzanabileceği bir kitaplığı ve elbiselerini tek başına asabileceği bir giysi dolabı bulunur. Odanın içerisinde bırakacağınız yeterli alan da çocuğunuzun oynayabilmesi ve aktivitelerini gerçekleştirebilmesi içindir. Güvenli ve sağlam malzemelerden üretilen bu takım, zamana meydan okur. Montajlarının sağlam yapılması halinde size sorun çıkarmaz. Birbirinden çeşitli ürünlere sahip Montessori yatak çekmeceli modeli ile size kullanım kolaylığı sunar. Çocuğunuzun her türlü eşyasını kolaylıkla sığdırabileceğiniz çekmeceler, özel ray sistemi ile tasarlanır. Eğitimi destekleyen kitap, defter gibi her türlü materyali buraya koyarak pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Bazalı Montessori yatak modeli ise çocuğunuzun yorgan, yastık ya da battaniye gibi kalın eşyaları istiflemenize yardımcı olur. Güvenlik kilidi bulunan bazayı çocuğunuz tek başına açamaz. Böylelikle odasında tek başınayken bile güvende olduğundan emin olursunuz. Eğer tek çocuğunuz varsa tek kişilik Montessori yatak ve parçaları sizin için uygun olur. Fakat iki çocuğunuz varsa ya da çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız çift kişilik Montessori yatak seçenekleri hem bütçeniz hem de şartlarınız için ideal olur. Bu ürün tipi genellikle tek kişilik bir yatağın ölçüleri ile aynıdır. Fakat farklı oda ebatlarına göre istenilen ölçülerde bulmak da mümkündür. Örneğin; Montessori yatak x ölçüsündeki model geniş evler için oldukça ideal çözümler sunar. Fakat alanınız dar ise 90x ya da x ebatlarındaki ürünler de aynı işleve sahip olur. Ürünler fiyat performans açısından mükemmeldir. Çünkü geleceğin mimarı çocukların rahatı ve konforu her şeyden önce gelir. Her kesime ve keseye hitap eder. Tüm bu modelleri hemen şimdi Trendyol’dan detaylı olarak inceleyebilir ve bütçenize uygun seçimleri yaparak çocuklarınızı sevindirebilirsiniz.

            Evinizin Baş Tacı Olmaya Aday Ürünler

            Evinizin Baş Tacı Olmaya Aday Ürünler

            Yaşamınıza düzen ve farklılık katacak olan bu eğitim şekli, çocuğunuzun gelişimi için oldukça önemlidir. Uzmanlara göre yaş arası bebekler ve çocuklar üzerinde etkili olan eğitim, öğrenme ve gelişme devam ettiği sürece uygulanabilir. Eğitimin önemli kısmı çocuğun uygun materyalleri kullanmaya alıştırılması sürecidir. Yatak, kitaplık, çekmece, halı hatta perde bile çocuğun alanını kısıtlayacak büyüklükte ve genişlikte olmamalıdır. Çocuk odasında kendini bir birey gibi özgür hissederek kimseye muhtaç kalmadan ihtiyaçlarını görebilmelidir. Montessori yatak malzemelerinin seçimi sürecinde bebeğinizin ve çocuğunuzun tüm konforu ve sağlığı düşünülür. Gelişimi destekleyici materyallerle ve renklerle üretilen tüm ürünler, bebekler ve çocuklar tarafından çok sevilir. Eğitimi destekleyen uzmanlar ve doktorlar çoğunlukla ahşap Montessori yatak çeşitlerini önerir. Ahşap malzemeler insan doğasına uygun olandır. Evinize hem modern hem de minimal bir ambiyans katar. Çocuğunuzun yaşına, boyuna ve kilosuna göre seçimler yapabileceğiniz çok çeşitli seçenekler mevcuttur. Eğer çocuğunuz 6 yaş ve üzeri ise yüksek olan bir modeli kullanmanız önerilir. Çocuğunuz artık fiziksel özellikleri sebebiyle yüksek bir modelde de yatabilir. Eğer birden fazla çocuğunuz varsa ikiz Montessori yatak sayesinde kolaylık yaşarsınız. Çocuklarınız hem aynı odada birlikte kalabilir hem de beraber eğlenmenin tadına varabilir. Size de huzurla çayınızı ya da kahvenizi yudumlamak kalır. 2 katlı Montessori yatak 2 veya 3 çocuklu aileler için uygundur. Merdiven aksesuarı sayesinde çocuklarınız güvenle inip çıkabilir. Merdivenli Montessori yatak modeli ile çocuklarınız hem güvenli hem de konforlu bir uykunun tadına varır. Sağlam malzemelerden üretilen eşyalar aşınma ve kırılmalara dayanıklıdır. Uzun yıllar boyunca sorunsuz kullanılabilir. Tüm bu modelleri Trendyol’dan inceleyebilir, çocuklarınız ve eviniz için uygun seçimleri kolayca yapabilirsiniz.

            Çocuk Gelişimi Uzmanlarının Tavsiyesi

            Çocuk Gelişimi Uzmanlarının Tavsiyesi

            Bu eğitim yönteminin temelleri yaklaşık olarak yıl önce atılmış olsa da günlük hayatta modern tekniklerle aktif şekilde kullanılır. Bu pedagojik kavramın asıl hedefi çocukların kimlik kazanmalarına destek olmasıdır. Fiziksel gelişimlerinin yanı sıra kişisel ve ruhsal gelişimlerine de önem veren eğitim, gelişmenin önce evde başladığını ve yaşam boyu devam edeceğini öne sürer. Evinizi ve odalarınızı bu eğitime göre düzenlemek isterseniz yapmanız gereken birkaç şey mevcuttur. Buna göre bebek Montessori yatak alabileceğiniz ilk eşya olabilir. Normal beşiklerin aksine bebeğin içindeyken kendini özgür hissettiği ve yatağından inmek için size ihtiyacı olmadığı bir üründür. Bu ürüne ek olarak cibinlikli olan tasarımları da kullanabilirsiniz. Cibinlikli model ile bebeğiniz geceleri sinek ve böceklere karşı güvende olur. Bu sayede deliksiz bir uyku çeker. Eğlencesever çocuklar için oldukça uygun olan kaydıraklı Montessori yatak modeli ile çocuğunuz tek başına eğlenirken siz de kendinize ve evinize vakit ayırabilirsiniz. Çocuğunuzun beğeni ve zevklerine uygun olarak her renk ürünü bulabilirsiniz. Kırmızı, siyah, pembe ve gri Montessori yatak seçenekleri mevcuttur. Montessori yatak kullananlar çocuklarının ruhsal ve zihinsel gelişimini desteklediği için ürünlerden oldukça memnundur. Her kesime ve keseye hitap eden tüm ürünler, çocuğunuzun sağlığını ve güvenliğini öncelikli olarak düşünür. Çekmeceli Montessori yatak çeşitleri çocuğunuzun her türlü eşyasını kolayca saklayabileceğiniz genişliktedir. Giysilerini, kitaplarını ya da boyalarını güvenle saklayabilirsiniz. Bu ürünlerin çocuğunuzun ulaşabileceği kolaylıkta olması ona hareket özgürlüğü kazandırır. Montessori yatak aksesuarları birbirleriyle uyumlu malzemeyle ve renklerle tasarlanır. Tüm bu aksesuarlar hoş bir bütünlük sağladığından odaya modern ve şık bir görünüm katar. Kırmızı, pembe, mavi ve siyah Montessori yatak seçenekleri ile evinizin havasını değiştirerek çocuğunuzu da sevindirebilirsiniz.

            Hem Modern Hem Minimal Seçenekler

            Hem Modern Hem Minimal Seçenekler

            Popüler eğitim şeklinde çocuğun kendi kendine yetebilmesi ve karar verme yetisine sahip olabilmesi öncelikli olur. Çocuğa bunun için yeterli fırsat tanınmalıdır ve hata yapsa dahi engellenmemelidir. Doğumdan itibaren kullanacağınız bazı eşyalar ve bazı yöntemler sayesinde kıymetliniz olan çocuğunuzu geleceğe kolayca hazırlayabilirsiniz. Bu süreçte ihtiyacınız olan eşyalar oldukça çeşitlidir. Bazen bir kağıt parçası bazen de bir MDF Montessori yatak alınması gerekenler listesinde olabilir. Buradaki hedef çocuğunuzun kendini özgür hissetmesi ve rahatça hareket etmesidir. Yere çok yakın olan bu mobilyalar, çocuğun siz yanında yokken oturması, kalkması ve yatması için özel olarak tasarlanır. MDF malzemeden üretilen mobilya bölümleri hem şık hem de sağlıklı olur. Çocuğunuz odasında tek başınayken vakit geçirerek güvenli bir şekilde eğlenebilir. Eğlenceyi ikiye katlamak için çatılı Montessori yatak modeli tercih edilebilir. Bebeklik günlerinden yavaş yavaş uzaklaşan bir çocuk için bu büyük bir gemi, araba ya da uçak şeklini alabilir. Bu tamamen çocuğunuzun hayal dünyasına kalır. Bu mobilyaları aldığınız ilk geceden itibaren çocuğunuzun ağlamadan kendi kendine yatağından inerek yanınıza geldiğini deneyimleyebilirsiniz. Çocuğunuzun uyandığında ağlaması yatağından inebilmesi için size muhtaç olmasından kaynaklanır. Fakat küçük Montessori yatak sayesinde ilk bebeklik yıllarından itibaren bu krizlerden kurtulabilirsiniz. Montessori yatak parçaları çocuğunuzun konforu ve rahatı düşünülerek tasarlanır. Toksik ve alerjik hiçbir madde barındırmayan ürünler, ahşap malzemeler kullanılarak tasarlanır. Abartısız, sade ve kullanışlı modeller ile hem evinize uyum sağlar hem de yıllara meydan okur. Nemli bir bezle temizliği yapıldığı takdirde aşınma ya da çizilme meydana gelmez. Montessori yatak erkek ve kız çocuklarına ayrı ayrı üretilirken unisex olarak kullanılan mobilyalar da mevcuttur. Trendyol’dan Montessori yatak beyaz, pembe, siyah, gri modelleri başta olmak üzere tüm renk seçenekleri bulunan ürünleri incelerek ihtiyacınıza göre seçimler yapabilirsiniz.

            En Kıymetliniz İçin Her Şey Trendyol’da

            En Kıymetliniz İçin Her Şey Trendyol’da

            Çocuk yetiştirmek kolay bir iş sayılmaz. Hem fiziksel hem de zihinsel gelişimi için birçok fedakarlık yapmak gerekir. Her ebeveyn, çocuğu için en iyisini ister. Çocuk gelişimi uzmanlarının tavsiyelerini ve metotlarını uygulamak yetiştirme tarzınıza yön verebileceği gibi size yardımcı olabilir. Fransız kadın doktorun ortaya çıkardığı bu eğitim metodu da bunlardan biridir. Bu yönteme göre çocuğun zevk ve ilgi alanına göre değişiklikler yapmak mühimdir. Boya yapmaktan hoşlanan bir çocuğa fırça ve boya takımı satın alarak ona bunu tek başına yapabilecek fırsatı tanımak gerekir. Çocuk boyayı dökse ya da etrafa sürse bile onu deneyimlemiş ve öğrenmiş olur. Çocuğa odasında da bu tip özel alanlar bırakmak oldukça faydalıdır. Örneğin kıyafetlerini kendisi giyip çıkarabileceği mesafede bir dolap ya da çekmece bu işi görür. L şeklinde modeli ise çocuğun özgürce yatıp kalkmasını destekler. Çocuklarınızın zevk ve beğenileri gözetilerek tasarlanan bu mobilyalar farklı renklerde ve desenlerde olur. Montessori yatak pembe, mavi, kırmızı ve yeşil renkli modelleri ile beğeni toplar. Hem dev bir oyuncak hem de uyuma alanı olabilecek kapılı Montessori yatak modeli ise çocuğunuza uykuyu sevdirecek niteliktedir. Eğer alanınız dar ise çatısız Montessori yatak tercih etmekte fayda vardır. Bu sayede hem odayı daraltmazsınız hem de çocuğunuza oyun oynayacak alan bırakırsınız. Birden fazla çocuğunuz varsa ikili Montessori yatak çocuklarınızın birlikte uyumasına ve eğlenmesine olanak tanır. Dilerseniz yavrulu Montessori yatak tercih ederek misafir çocukları için de alan yaratabilirsiniz. Montessori yatak nereden alınır sorusunun cevabı ise oldukça basit olur. İstediğiniz modeldeki ve ebattaki seçeneklere Trendyol üzerinden ulaşabilir ve uygun fiyatlarla dilediğiniz ürüne sahip olabilirsiniz.

            nest...

            batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir