pdf küçültme / PDF Küçültme - PDF dosya boyutunu azaltın - Ücretsiz - CleverPDF

Pdf Küçültme

pdf küçültme

PDF Sıkıştır

  • Bu belge sıkıştırma aracının kullanımı ücretsiz mi?

    Evet! Dosya sıkıştırma da dahil tüm araçlarımız belirli sınırlandırmalarla ücretsiz olarak kullanılabilir. Ayrıca yalnızca PDF'leri değil, MS Office dosyaları, JPG, PNG, GIF ve TIFF gibi diğer belge tiplerini de sıkıştırabilirsiniz. Bunları sürükleyip araca bırakmanız yeterli olacaktır.


  • PDF Sıkıştırma Aracını tüm ekibim için edinebilir miyim?

    Kesinlikle. Tüm Pro özelliklerimizi ve daha fazlasını kullanabilmeniz için size ve ekibinize veya işletmenize İşletme ve Ekip planları sunuyoruz. Ayrıca, esnek ödeme seçenekleri ve öncelikli müşteri desteği gibi bazı ekstralardan da yararlanabilirsiniz. Özel bir teklif için satış ekibimizle iletişime geçin.


  • Dosya sıkıştırmak için ücretli bir Smallpdf Pro hesabına ihtiyacım var mı?

    Hayır, belgelerinizi sıkıştırmak için bir Smallpdf Pro aboneliği gerekmez. Bununla birlikte, bir Pro aboneliği ile sıkıştırma aracımız ve diğer tüm araçlarımıza sınırsız erişim edinerek belgelerinizi hiçbir sınırlandırma olmadan dönüştürebilir, e-imzalayabilir, birleştirebilir ve bölebilirsiniz.


  • Sıkıştırma aracının kullanımı güvenli mi?

    Smallpdf'de güvenlik ve emniyeti ciddiye alırız. Genel Veri Koruma Tüzüğü ile uyumluyuz, ISO/IEC sertifikamız için yıllık denetimlerden geçiyoruz ve gelişmiş TLS şifrelemesi sunuyoruz; bu da verileriniz, kişisel bilgileriniz ve belgelerinizin bizimle güvende olduğu anlamına geliyor. Bunun da ötesinde, dosya sıkıştırmak gibi bir görevi her yürüttüğünüzde, tüm süreç tam ölçekli güvenlik amacıyla tamamen şifrelenmektedir.


  • PDF'yi Sıkıştır

    PDF, bilgileri çevrimiçi olarak kaydetmek ve dağıtmak için en çok kullanılan dosya biçimlerinden biridir. PDF'ler, boyutu artıran ve erişmeyi, paylaşmayı veya depolamayı zorlaştıran metin, resimler, videolar, açıklamalar, formlar, katmanlar ve diğer türleri içerebilir.

    Bu durumda, dosya boyutunu etkili bir şekilde küçültecek, ancak kaliteyi koruyacak yüksek kaliteli PDF sıkıştırma aracına güvenmelisiniz. Bu tür PDF'ler kolayca eklenebilir ve e-posta yoluyla gönderilebilir, çünkü boyutu küçüktür ve çoğu E-postanın ekler için sahip olduğu sınırı aşmaz.

    PDF'leri sıkıştırmak, dosyaları bir web sitesinde yayınlarken de yararlıdır. Sunucu kaynaklarından tasarruf sağlar ve kullanıcıların bant genişliğini bunaltmaz.

    Genel olarak, grafikleri ve taranmış belgeleri olan PDF'ler, DPI (İnç Başına Nokta) nedeniyle boyut olarak büyüktür ve çoğu tarayıcı 300 DPI'da iyi görüntü üretir. PDF'yi daha hafif yapmak için PDF sıkıştırıcıyı kullanın ve tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza göre düşük veya yüksek sıkıştırmayı seçin.

    Bu PDF sıkıştırıcı ile orijinal dosya boyutunun %10 ila %95'ini kesebilirsiniz.

    PDF Sıkıştırma

    PDF bir tür belge dosyasıdır. Her ikisinin de metin, bağlantı ve hatta görüntü içermesi açısından DOC formatına çok benzer.

    Ancak, DOC dosyalarının aksine, PDF dosyaları daha çok mevcut bir belgenin anlık görüntüsü gibidir. Bu onları çok yönlü yapar çünkü çeşitli sistemlerde aynı görünürler. Bu, bir macOS bilgisayarda bir PDF oluşturabileceğiniz ve bir Windows bilgisayarda tamamen aynı görüneceği anlamına gelir. Aslında, akıllı telefonunuzda ve hatta TV'nizde de aynı görünecektir. DOC'ler bu çok yönlülüğe sahip değildir.

    Bununla birlikte, DOC dosyaları dosya boyutu söz konusu olduğunda genellikle oldukça küçüktür, çünkü örneğin yüklü yazı tipleri gibi bilgileri açıldıkları sistemden alırlar. Öte yandan PDF'ler, özellikle içinde çok sayıda görüntü varsa, oldukça büyüyebilir.

    PDF'leri neden sıkıştırmanız gerekir?

    PDF'lerin boyutu oldukça ağır olabileceğinden, bunları paylaşırken sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz. Örneğin, 50 MB'tan büyük bir PDF'niz varsa, bunu belirli web sitelerine yükleyemeyebilirsiniz. Kullandığınız e-posta hizmetine bağlı olarak, e-posta gönderirken bile sorun yaşayabilirsiniz.

    Sıkıştırma, mevcut bir PDF'yi daha küçük hale getirmenin bir yoludur. PDF sıkıştırma ile belgelerinizi daha kolay paylaşılabilecek ve sabit diskinizde daha az yer kaplayacak şekilde optimize edebilirsiniz. Bazı durumlarda bu, bir PDF'nin boyutunu tam anlamıyla yarıya indirebilir!

    Bir PDF'yi ücretsiz olarak nasıl sıkıştırabilirsiniz?

    Bu sayfadaki aracımızı kullanarak, herhangi bir yazılım yüklemenize gerek kalmadan istediğiniz sayıda PDF dosyasını ücretsiz olarak hızlı ve kolay bir şekilde sıkıştırabilirsiniz.

    Öncelikle, bir veya en fazla 20 PDF yüklemeniz gerekir. Bu PDF'ler herhangi bir dosya boyutunda olabilir, ancak tek seferde en fazla 20 tane yapabilirsiniz. Başlamak için, PDF'lerinizi “Dosyalarınızı Buraya Bırakın” yazan alana sürükleyip bırakın veya “YÜKLEME” düğmesine basın.

    Yüklendikten sonra, PDF'leriniz otomatik olarak sıkıştırılmaya başlayacaktır. Daha büyük dosyalar küçük olanlardan daha uzun sürecektir, ancak hepsinin dönüştürülmesi sadece bir dakika sürmelidir.

    Dönüştürme tamamlandığında, yeni sıkıştırılmış sürümü almak için kuyruktaki her PDF'nin altındaki “İNDİR” düğmesine basabilirsiniz. Alternatif olarak, tüm sıkıştırılmış PDF'lerin bir araya toplandığı bir ZIP dosyasını indirmek için “HEPSINI İNDIR” düğmesine basabilirsiniz.

    Daha fazla PDF dönüştürmeniz mi gerekiyor? “TEMIZLE” düğmesine basın ve işlemi tekrarlayın. Tek seferde 20 yüklemeye bağlı kaldığınız sürece bunu istediğiniz kadar yapabilirsiniz.

    Bu PDF sıkıştırma aracı güvenli mi?

    Hassas bilgilerinizi yüklemekten çekiniyorsanız, endişelenmenize gerek yok. Sunucumuz bir saat sonra tüm yüklemeleri ve dönüştürmeleri otomatik olarak temizleyecektir. Bu, bir PDF yükledikten 60 dakika sonra, onunla ilgili tüm verileri sildiğimiz anlamına gelir. Bilgileriniz bizimle güvende!

    Ayrıca, orijinal PDF'lerinizi kaybetme konusunda endişelenmenize gerek yok. Sunucumuza bir dosya yüklediğinizde, bu dosyanın bir kopyasını oluşturur ve ardından bu kopyayı sıkıştırır. Orijinal PDF'niz bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda her zaman güvende olur.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası