honda 1000 lik motor / Honda CBR RR Lastik Fiyatları

Honda 1000 Lik Motor

honda 1000 lik motor

CBRRR-R Fireblade SP

Yarışmak i&#;in Doğdu

Yollar yerine pistler i&#;in geliştirilen ve ’de yılını tamamlayan CBRRR-R Fireblade SP, Yıl &#;zel Seri MotoGP heyecanını yaşatmak i&#;in T&#;rkiye’de.

Susturucuda Yıl İşlemesi

Fireblade’in sadece performansıyla değil, baştan &#;ıkarıcısı sesiyle de farkedilmesini sağlayan Akrapovic susturucu &#;zerine zarif bir dokunuşla işlenmiş Yıl imzası.

Racing Boyaması

Efsanevi HRC logosuyla birlikte ilk Fireblade'den esinlenen grafik boyaması, motosikletin &#;st&#;n performasını park halindeyken bile hissettiriyor.

Onur Nişanı

Pistte ve yollarda ge&#;en 30 yıllık olağan&#;st&#; performansı anmak i&#;in &#;zel olarak tasarlanmış bir logo.

&#;zel Anahtar Tasarımı

Fireblade ve Yıl D&#;n&#;m&#; logoları işlenmiş akıllı anahtar ile Fireblade ruhunu, ondan uzaktayken bile hissedeceksiniz.

Seri Numarası

T&#;r&#;n&#;n tek &#;rneği olduğunun ispatı seri numarası, sadece Yıl serisine &#;zel olarak gidon &#;zerinde sizi karşılayacak.

Karşılama Ekranı

Motoru ilk &#;alıştırdığınız anda g&#;sterge paneli Yıl &#;zel logosu ile sizi selamlayarak, 30 yıllık mirasın ruhunu farkettirecek.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

G&#;&#; ve performansın teknolojiyle birlikteliğine yakından bakın!

Bug&#;ne Kadar &#;retilen En G&#;&#;l&#; Honda

PS ( kW) g&#;&#; ve Nm tork &#;reten sıralı 4 silindirli motoru ile CBRRR-R Fireblade SP, Honda’nın bug&#;ne kadar &#;rettiği en g&#;&#;l&#; ve sportif motosiklet.

Efsanevi G&#;&#; / Ağırlık Oranı

Kışkırtıcı g&#;c&#;ne ek olarak yalnızca kg ağırlığındaki g&#;vdesi sayesinde ulaştığı PS / kg g&#;&#;/ağırlık oranı ile sınıfının en iyilerinden biri.

MotoGP’den Aşina Olduğunuz Teknolojiler

Honda’nın MotoGP şampiyonu motosikleti RCV ve onun yol versiyonu RCV-S’den taşınan teknik detaylar ve aerodinami iyileştirme &#;zellikleri ile pistler i&#;in &#;zel olarak tasarlandı.

Elektronik Kontroll&#; S&#;spansiyon

&#;hlins tarafından geliştirilen &#;zel elektronik kontroll&#; s&#;spansiyonun sertliği, s&#;r&#;ş ve y&#;k durumuna g&#;re kişiselleştirilebilir.

Brembo Fren Kaliperleri

Brembo’nun Stylema 4 piston kaliperli &#;ift disk &#;n frenleri, istediğiniz hassasiyetle durmanızı ve motosiklet &#;zerinde tam hakimiyet kurmanızı sağlar.

DONANIM ÖZELLİKLERİ

Sadece yola odaklanmanızı sağlayacak teknolojiler!

  • TFT Renkli G&#;sterge Paneli

    DETAY
  • Kalkış Kontrol&#;

    DETAY
  • S&#;r&#;ş Modları

    DETAY
  • Elektronik Kontroll&#; S&#;spansiyonlar

    DETAY
  • Quick Shifter

    DETAY
  • ABS

    DETAY
  • Se&#;ilebilir ABS

    DETAY
  • Virajda Frenleme Kontrol&#;

    DETAY
  • &#;n Tekerlek Kalkış Kontrol&#;

    DETAY
  • Arka Tekerlek Kalkış Kontrol&#;

    DETAY
  • Honda Se&#;ilebilir Tork Kontrol&#;

    DETAY
  • Yardımcı Kayar Kavrama

    DETAY
  • Elektronik Kontroll&#; Gaz Kolu

    DETAY
  • Motor Freni Modları

    DETAY
  • G&#;&#; Modları

    DETAY
  • Akıllı Anahtar Teknolojisi

    DETAY
  • LED Aydınlatma

    DETAY

Kolay Takip Edilebilir 5 in&#; Renkli TFT Ekran

Kalkış Kontrol&#; (Launch Control)

3 Adet Kişiselleştirilebilir S&#;r&#;ş Modu

Güç modu, tork kontrol sistemi (HSTC), motor freni, ön tekerlek kalkış kontrolü, elektronik süspansiyon, elektronik gidon amortisörü, ABS hassasiyeti ve debriyajsız vites değişimi sağlayan “Quick Shifter” gibi gelişmiş teknoloji özelliklerinin tamamı kullanıcı tarafından farklı kademelerde ayarlanabilir. Bu sayede yeni CBRRR-R Fireblade SP, sakin bir yol kullanımından agresif bir pist yarışına kadar tüm kullanım tercihlerine uygun hale getirilebilir.

&#;hlins 2. Nesil NPX (OBTI&#;) &#;n ve Pro-Link&#; Arka S&#;spansiyonlar

Bir önceki modelde salınım koluna monte halde bulunan Pro-Link® ünitesi, yeni CBRRR-R Fireblade SP modelinde direkt olarak motora bağlantılı şekilde konumlandırılmıştır. Bu sayede arka tekerleğin yola temas hissi arttırılmış, çevre ve yol kaynaklı etkilerin sürüş güvenliğine olan etkisi minimuma indirilmiştir. Hem ön, hem arka süspansiyonda ön yükleme ve sertlik ayarı imkanı veren elektronik kontrollü süspansiyonları sürüş modları ile entegre şekilde kullanabilirsiniz.

Debriyajsız Vites Ge&#;işi Sağlayan Quick Shifter

Hem vites arttırma, hem de azaltma işlevi için 3 farklı pedal sertliği ayarı sunan, ek olarak arttırma ve azaltma işlevleri için bağımsız olarak devre dışı bırakılabilen bu özelliği sürüş modları ile entegre şekilde kullanabilirsiniz.

Frenleme Esnasında Kilitlenmeyi &#;nleyen ABS

Se&#;ilebilir ABS

Sport ve Track şeklinde 2 ayara sahip bu özelliği sürüş modları ile entegre şekilde kullanabilirsiniz.

Virajda Frenleme Kontrol&#;

&#;n Tekerlek Kalkış Kontrol&#;

3 farklı seviyede ayarlanabilen ya da pist kullanımı için tamamen kapatılabilen bu özelliği sürüş modları ile entegre şekilde kullanabilirsiniz.

Arka Tekerlek Kalkış Kontrol&#;

Honda Se&#;ilebilir Tork Kontrol&#;

HSTC, sizin belirlediğiniz değerleri esas alıp ön ve arka tekerlek arasındaki devir farkını düzenli olarak takip eder ve kayma oranını saptar. Kayma oranı, belirlediğiniz değeri aştığında ise motor gücünü optimize ederek arka tekerleğin yolla tam olarak temas etmesini sağlar. 9 farklı seviyede ayarlanabilen ya da tamamen kapatılabilen bu özelliği sürüş modları ile entegre şekilde kullanabilirsiniz.

Elektronik Kontroll&#; Gaz Kolu

Hassasiyeti Ayarlanabilir Motor Freni

3 farklı ayarda kişiselleştirilebilen bu özelliği sürüş modları ile entegre şekilde kullanabilirsiniz.

Gaz Tepkisini Değiştiren G&#;&#; Modları

5 farklı ayarda kişiselleştirilebilecek bu özelliği sürüş modları ile entegre şekilde kullanabilirsiniz.

Cebinizdeyken Motoru &#;alıştıran Akıllı Anahtar

TARİHE DOĞRU BİR YOLCULUK

 Sucular Motor CBRR
CBRR

Fireblade, 'de Isle of Man TT Yarışlarında iki galibiyet ve Honda'nın TT zaferini kazandı. Ayrıca 'da American Motorcycle Association (AMA) Superteams unvanını kazandı.

 Sucular Motor CBRRR
CBRRR

'de Fireblade, FIM D&#;nya Superbike Şampiyonası'nı kazanma yolunda 8 zafer elde etti. Ayrıca, yılları arasında prestijli Suzuka 8 Saat dayanıklılık yarışını art arda &#;&#; kez kazandı.

 Sucular Motor CBRRR
CBRRR

Fireblade, WorldSBK’da 13 birincilik, 46 podyum zaferi ve Suzuka 8 Saat'i de 3 kez kazanma başarısı g&#;sterdi. Bu s&#;rede Isle of Man TT’yi domine eden Fireblade, ve 'da Superbike, Senior ve Superstock sınıflarında şampiyonluğa ulaştı.

 Sucular Motor CBRRR
CBRRR

Fireblade, 3 World Superbike galibiyeti aldı. 2 FIM Dayanıklılık D&#;nya Şampiyonası galibiyetiyle uzun mesafedeki g&#;c&#;n&#; kanıtladı. 'te World Superbike ve Isle of Man TT'de 5’er galibiyet, FIM Dayanıklılık D&#;nya Şampiyonası’nda 3 galibiyet kazandı

 Sucular Motor CBRRR
CBRRR

Fireblade, 'de biri Le Mans'ta, ikisi Oschersleben'de ve biri Bol d'Or 24 saat yarışında olmak &#;zere 4 galibiyetle, FIM D&#;nya Dayanıklılık Şampiyonası tacını aldı.

 Sucular Motor CBRRR-R
CBRRR-R

Kapsamlı bir şekilde revize edilen CBRRR-R, &#;ıktığı ilk FIM Dayanıklılık D&#;nya Şampiyonası'nı kazanma başarısını g&#;sterdi. Ayrıca, İngiliz Superbike Şampiyonası'nın ilk turunda ve World SBK İspanya ve İtalya etaplarında zaferler elde etti.

SIKÇA SORULAN SORULAR

Honda CBRRR-R Fireblade SP Kimler Kullanabilir?

Honda CBRRR-R Fireblade SP’i kullanabilmek için A sınıfı ehliyete sahip olmak gerekir. A sınıfı ehliyet almak için karşılanması gereken şartlar şu şekilde belirtilmiştir:

  • 24 yaşını bitirmiş kişilerin ehliyet sınavında başarılı olmaları gerekir.
  • 20 yaşını bitirmiş kişilerin en az 2 yıl A2 ehliyete sahip olmaları gerekir. 

Çok güçlü ve çabuk hızlanabilen bir araç olduğu için uzun süredir motosiklet kullanan kişilerin bile ilk olarak CBRRR-R’ın tepkilerini ve yol tutuşunu tam olarak kavraması gerekir. Alışma sürecinden önce yüksek süratlere çıkmamanızı öneririz. Sürüş sırasında mutlaka kullanılması gereken ekipmanlar ise şunlardır: 

  • Yüksek aşınma değerine ve dayanıklılığa sahip eldivenler,
  • Kaydırmaz malzeme ile üretilmiş tabana ve bilek korumasına sahip motosiklet botları ya da ayakkabıları,
  • Tam koruma sağlayan dayanıklı ceket ve pantolon ya da tulum. 

Honda CBRRR-R Fireblade SP’nin Maksimum Hızı Ne Kadar?

Honda CBRRR-R Fireblade SP, maksimum km/s hıza ulaşabilir. Özel olarak inşa edilmiş pistler dışında ve kişisel koruyucu donanımlar olmadan bu hıza ulaşılması tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle kullanıcıların gerekli güvenlik önlemlerini almadan maksimum sürate ulaşmaması önerilir. 

Honda CBRRR-R Fireblade SP Hangi Lastikler ile Kullanılır?

Honda olarak CBRRR-R Fireblade SP ile Pirelli ya da Bridgestone markalarının radyal ve iç lastiksiz tekerleklerini kullanmanızı öneriyoruz. CBRRR-R Fireblade SP için Pirelli’nin her iki tekerlekte de uygun olan modeli, Diablo Supercorsa SP’dir. Bridgestone’un ön tekerlek için uygun olan modeli RS10F N iken arka tekerlek için uygun olan modelinin ismi ise RS10R N’dir. Lastik boyutları ise şu şekilde:

  • Ön tekerlek için /70ZR17M/C (58W)
  • Arka tekerlek için /50ZR17M/C (73W)

Önerdiğimiz ebat ya da model seçenekleri dışında tercih yapılması durumunda hem tekerleğe ulaşan güç ve tork değeri değişiklik gösterebilir hem de güvenlik sorunları yaşanabilir.

Honda CBRRR-R Fireblade SP’de Quick Shifter var mı?

Debriyaj ve gaz kullanmadan hızlıca vites artırıp azaltmanızı sağlayan Quick Shifter özelliği, CBRRR-R Fireblade SP’de mevcut.

Aktif olup olmadığını öğrenmek için TFT renkli gösterge ekranında vites konumunun altına bakmanız gerekir. Aktif hale getirmek için Honda CBRRR-R Fireblade SP’nin kullanım kılavuzunu incelemeniz yeterlidir. 

Honda CBRRR-R Fireblade SP Art&#;ı ile Seyahate Uygun mu?

Safkan bir süper spor olan CBRRR-R Fireblade SP, yüksek süratlere kolayca çıkabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. MotoGP ruhunu damarlarınızda hissetmenizi sağlayacak motosiklet, aerodinamik nedenlerle tek kişilik dizayn edilmiştir. Artçının oturabileceği bir sele ya da ayaklarını koyabileceği bir ayaklık yoktur. Bu nedenle artçı ile seyahat edilmemesi gerekir. 

Copyright © Honda. Tüm Hakları Saklıdır.
Powered by Smartnet.

Yaşanan deprem felaketi sebebiyle seçmiş olduğunuz bayimiz hizmet verememektedir. Bu nedenle form doldurmaya devam edemeyeceğinizi bildirmek isteriz.

90 kmh seafoodplus.info litre yakıyor , bu makiğnada 3 litre yaktırmak imkansız, şehir dışı lire yakarken şehir içi 16 litre yakıyor…

yakup88

Rolantide

BinAli Rizeli

kokluyor resmen 2

BinAli Rizeli

kokluyor resmen

BinAli Rizeli

model ortalama km s istanbul trafigi dahil

daywalker

RR

Antalya — Ankara Arası %70 sakin %30 yüksek devirli tek kişi kullanım..

DeRwiS

yokuşlarda istop ettim . bazen inip ittim . ozaman baya ekonomik

yyyemre

rr göre az yakıyor çünkü binlik alet zorlanmıyor

BatuhanRR

AltınElbise

basarsan dahada artabilir net bilgidir.

4korsan

Gazlamassan Kokluyor alt devirler canlı

Sercan

Cbrrr

tam net ölçüdür tabikide mtorun km sini unutmamak lazım

yasin erdoğan

sami

sakın almayın

kaçıran ÇAPUTÇU

Çok yakiyo

asi

LOL

LOL

ouz

Berkan

11

cok yakiyor

berkan bican

Geri

1 / 6

€ ,-

kmVites kutusu03/Benzin kW ( PS)

MotorTeam Ralf Schwerin GmbHRalf Schwerin • DE Oldenburg+ Başka araçlar

1 / 11

€ ,-

kmVites kutusu10/Benzin kW ( PS)

Motorradladen Classic BikesMarkus Mauer • DE Langenfeld

€ ,-

kmVites kutusu03/Benzin kW ( PS)

Herter ATV GmbHMarc Herter • DE Waldlaubersheim

€ ,-

kmVites kutusu08/Benzin kW ( PS)

Herter ATV GmbHMarc Herter • DE Waldlaubersheim

€ ,-

- kmVites kutusu- (İlk Kayıt)Benzin kW ( PS)

Herter ATV GmbHMarc Herter • DE Waldlaubersheim

€ 1,-

kmVites kutusu11/Benzin kW ( PS)

D&D Motors SrlAlberto Vitellaro • IT Milano - Mi

€ ,-

kmVites kutusu02/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,IT reggio emilia

€ ,-

kmVites kutusu06/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,IT Milano

€ ,-

km- Şanzıman11/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,DE baiersbronn

€ ,-

km- Şanzıman01/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,NLpz Wieringerwerf

€ ,-

kmVites kutusu02/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,DE Stockdorf

€ ,-

kmVites kutusu01/Benzin- kW (- PS)

Korteland MotorenRené Kraaijveld • NL XE HARDINXVELD-GIESSENDAM

€ ,-

km- Şanzıman04/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,DE Verl

€ ,-

km- Şanzıman05/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,IT Guidonia

€ ,-

kmVites kutusu05/ Yakıt türü- kW (- PS)

Autohaus Bollmann GmbHRichard Pavlic • DE Bensheim

€ ,-

kmVites kutusu05/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,NLXP Amsterdam

€ ,-

km- Şanzıman04/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,IT UD

€ ,-

kmVites kutusu07/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,DE Berlin

€ ,-

kmVites kutusu10/Benzin78 kW ( PS)

Motos DMarc Vanderhaegen • BE Fleurus

€ ,-

km- Şanzıman02/Benzin kW ( PS)

Bireysel satıcı,IT ROVATO

CBRRR-R Fireblade SP

Yarışmak için Doğdu

Yollar yerine pistler için geliştirilen ve ’de yılını tamamlayan CBRRR-R Fireblade SP, Yıl Özel Seri MotoGP heyecanını yaşatmak için Türkiye’de.

YIL TASARIM DETAYLARI

Susturucuda Yıl İşlemesi

Fireblade’in sadece performansıyla değil, baştan çıkarıcısı sesiyle de farkedilmesini sağlayan Akrapovic susturucu üzerine zarif bir dokunuşla işlenmiş Yıl imzası.

Racing Boyaması

Efsanevi HRC logosuyla birlikte ilk Fireblade'den esinlenen grafik boyaması, motosikletin üstün performasını park halindeyken bile hissettiriyor.

Onur Nişanı

Pistte ve yollarda geçen 30 yıllık olağanüstü performansı anmak için özel olarak tasarlanmış bir logo.

Özel Anahtar Tasarımı

Fireblade ve Yıl Dönümü logoları işlenmiş akıllı anahtar ile Fireblade ruhunu, ondan uzaktayken bile hissedeceksiniz.

Seri Numarası

Türünün tek örneği olduğunun ispatı seri numarası, sadece Yıl serisine özel olarak gidon üzerinde sizi karşılayacak.

Karşılama Ekranı

Motoru ilk çalıştırdığınız anda gösterge paneli Yıl özel logosu ile sizi selamlayarak, 30 yıllık mirasın ruhunu farkettirecek.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

Güç ve performansın teknolojiyle birlikteliğine yakından bakın!

Bugüne Kadar Üretilen En Güçlü Honda

PS ( kW) güç ve Nm tork üreten sıralı 4 silindirli motoru ile CBRRR-R Fireblade SP, Honda’nın bugüne kadar ürettiği en güçlü ve sportif motosiklet.

Efsanevi Güç / Ağırlık Oranı

Kışkırtıcı gücüne ek olarak yalnızca kg ağırlığındaki gövdesi sayesinde ulaştığı PS / kg güç/ağırlık oranı ile sınıfının en iyilerinden biri.

MotoGP’den Aşina Olduğunuz Teknolojiler

Honda’nın MotoGP şampiyonu motosikleti RCV ve onun yol versiyonu RCV-S’den taşınan teknik detaylar ve aerodinami iyileştirme özellikleri ile pistler için özel olarak tasarlandı.

Elektronik Kontrollü Süspansiyon

Öhlins tarafından geliştirilen özel elektronik kontrollü süspansiyonun sertliği, sürüş ve yük durumuna göre kişiselleştirilebilir.

Brembo Fren Kaliperleri

Brembo’nun Stylema 4 piston kaliperli çift disk ön frenleri, istediğiniz hassasiyetle durmanızı ve motosiklet üzerinde tam hakimiyet kurmanızı sağlar.

DONANIM ÖZELLİKLERİ

Sadece yola odaklanmanızı sağlayacak teknolojiler!

  • TFT Renkli Gösterge Paneli

    DETAY
  • Kalkış Kontrolü

    DETAY
  • Sürüş Modları

    DETAY
  • Elektronik Kontrollü Süspansiyonlar

    DETAY
  • Quick Shifter

    DETAY
  • ABS

    DETAY
  • Seçilebilir ABS

    DETAY
  • Virajda Frenleme Kontrolü

    DETAY
  • Ön Tekerlek Kalkış Kontrolü

    DETAY
  • Arka Tekerlek Kalkış Kontrolü

    DETAY
  • Honda Seçilebilir Tork Kontrolü

    DETAY
  • Yardımcı Kayar Kavrama

    DETAY
  • Elektronik Kontrollü Gaz Kolu

    DETAY
  • Motor Freni Modları

    DETAY
  • Güç Modları

    DETAY
  • Akıllı Anahtar Teknolojisi

    DETAY
  • LED Aydınlatma

    DETAY

TEKNİK ÖZELLİKLER

,5 hp

kW @ d/d

Tüm Özellikler

Renk Seçenekleri

Size en yakışacak renk seçenekleri arasından dilediğinizi seçin ve hayalinizdeki motosikleti ° görüntüleyin.

TARİHE DOĞRU BİR YOLCULUK

  • CBRR
  • CBRRR
  • CBRRR
  • CBRRR
  • CBRRR
  • CBRRR-R
CBRR

Fireblade, 'de Isle of Man TT Yarışlarında iki galibiyet ve Honda'nın TT zaferini kazandı. Ayrıca 'da American Motorcycle Association (AMA) Superteams unvanını kazandı.

AKSESUARLAR
  • KİŞİSEL AKSESUARLAR
  • MOTOSİKLET AKSESUARLARI
  • AKSESUAR PAKETLERİ

Tüm Aksesuarlar

HONDA T-SHIRT

DETAYLI İNCELE

HONDA T-SHIRT

DETAYLI İNCELE

HONDA KAPÜŞONLU SWEATSHIRT

DETAYLI İNCELE

HONDA KAPÜŞONLU SWEATSHIRT

DETAYLI İNCELE

HONDA KAPÜŞONLU SWEATSHIRT

DETAYLI İNCELE

HONDA FERMUARLI SWEATSHIRT

DETAYLI İNCELE

HONDA UZUN KOLLU KADIN T-SHIRT

DETAYLI İNCELE

HONDA SWEATSHIRT

DETAYLI İNCELE

HONDA T-SHIRT

DETAYLI İNCELE

HONDA TECHNICAL RESEARCH T-SHIRT

DETAYLI İNCELE

Sıkça Sorulan Sorular

Honda CBRRR-R Fireblade SP Kimler Kullanabilir?

Honda CBRRR-R Fireblade SP’i kullanabilmek için A sınıfı ehliyete sahip olmak gerekir. A sınıfı ehliyet almak için karşılanması gereken şartlar şu şekilde belirtilmiştir:

  • 24 yaşını bitirmiş kişilerin ehliyet sınavında başarılı olmaları gerekir.
  • 20 yaşını bitirmiş kişilerin en az 2 yıl A2 ehliyete sahip olmaları gerekir. 

Çok güçlü ve çabuk hızlanabilen bir araç olduğu için uzun süredir motosiklet kullanan kişilerin bile ilk olarak CBRRR-R’ın tepkilerini ve yol tutuşunu tam olarak kavraması gerekir. Alışma sürecinden önce yüksek süratlere çıkmamanızı öneririz. Sürüş sırasında mutlaka kullanılması gereken ekipmanlar ise şunlardır: 

  • Yüksek aşınma değerine ve dayanıklılığa sahip eldivenler,
  • Kaydırmaz malzeme ile üretilmiş tabana ve bilek korumasına sahip motosiklet botları ya da ayakkabıları,
  • Tam koruma sağlayan dayanıklı ceket ve pantolon ya da tulum. 

Honda CBRRR-R Fireblade SP’nin Maksimum Hızı Ne Kadar?

Honda CBRRR-R Fireblade SP, maksimum km/s hıza ulaşabilir. Özel olarak inşa edilmiş pistler dışında ve kişisel koruyucu donanımlar olmadan bu hıza ulaşılması tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle kullanıcıların gerekli güvenlik önlemlerini almadan maksimum sürate ulaşmaması önerilir. 

Honda CBRRR-R Fireblade SP Hangi Lastikler ile Kullanılır?

Honda olarak CBRRR-R Fireblade SP ile Pirelli ya da Bridgestone markalarının radyal ve iç lastiksiz tekerleklerini kullanmanızı öneriyoruz. CBRRR-R Fireblade SP için Pirelli’nin her iki tekerlekte de uygun olan modeli, Diablo Supercorsa SP’dir. Bridgestone’un ön tekerlek için uygun olan modeli RS10F N iken arka tekerlek için uygun olan modelinin ismi ise RS10R N’dir. Lastik boyutları ise şu şekilde:

  • Ön tekerlek için /70ZR17M/C (58W)
  • Arka tekerlek için /50ZR17M/C (73W)

Önerdiğimiz ebat ya da model seçenekleri dışında tercih yapılması durumunda hem tekerleğe ulaşan güç ve tork değeri değişiklik gösterebilir hem de güvenlik sorunları yaşanabilir.

Honda CBRRR-R Fireblade SP’de Quick Shifter var mı?

Debriyaj ve gaz kullanmadan hızlıca vites artırıp azaltmanızı sağlayan Quick Shifter özelliği, CBRRR-R Fireblade SP’de mevcut.

Aktif olup olmadığını öğrenmek için TFT renkli gösterge ekranında vites konumunun altına bakmanız gerekir. Aktif hale getirmek için Honda CBRRR-R Fireblade SP’nin kullanım kılavuzunu incelemeniz yeterlidir. 

Honda CBRRR-R Fireblade SP Artçı ile Seyahate Uygun mu?

Safkan bir süper spor olan CBRRR-R Fireblade SP, yüksek süratlere kolayca çıkabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. MotoGP ruhunu damarlarınızda hissetmenizi sağlayacak motosiklet, aerodinamik nedenlerle tek kişilik dizayn edilmiştir. Artçının oturabileceği bir sele ya da ayaklarını koyabileceği bir ayaklık yoktur. Bu nedenle artçı ile seyahat edilmemesi gerekir. 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir