israilce çeviri / İbranice Çeviri - Tercüme, Sözlük, İbranice - Türkçe Cümle Çeviri

Israilce Çeviri

israilce çeviri

İbranice Türkçe Çeviri


İbranice Türkçe Metin Çeviri
İbranice Cümle Türkçe Çeviri

İbranice dilini Türkçe diline çeviri yapabilir veya İbranice tercüme edebilirsiniz.


Geri bildiriminiz için teşekkürler!
Kendi çevirinizi önerebilirsiniz
Yardımınız için teşekkürler!
Yardımınız, servisimizin daha iyi olmasını sağlıyor. Çeviri konusunda bize yardımcı olduğunuz ve geri bildirim gönderdiğiniz için teşekkür ederiz


"" için çeviri gösterildi
Kendi çevirinizi önerebilirsiniz
Yardımınız için teşekkürler!
Yardımınız, servisimizin daha iyi olmasını sağlıyor. Çeviri konusunda bize yardımcı olduğunuz ve geri bildirim gönderdiğiniz için teşekkür ederiz
Lütfen sayfayı yenileyin. Yazdığınız metin ve çevirisi kaybolmayacaktır.
Yandex.Çeviri tarayıcının veritabanına bağlanamadı. Hata defalarca tekrarlanıyorsa lütfen Destek Ekibi'ne bilgi verin. Listelerin gizli modda çalışmayabileceğini unutmayın.
Listeleri etkinleştirmek için tarayıcınızı yeniden başlatın

he-tr-dijital-tercume

 

 

Dijital Tercüme, İbraniceden veya İbraniceye yaptığı çevirilerde MYK 12UMS referans kodlu Ulusal Meslek Standardı ve Yeterliliği, TC 37 Terminoloji ve diğer dil ve içerik kaynakları ve MTC sertifikasyonlarına hizmet vermektedir. Uzmanlık alanı çevirileri ve yerelleştirme alanlarında Google Yetkili Çeviri & Yerelleştirme Bürosu seçilen ve TS EN (Uluslararası Çeviride Kalite Yönetimi ve Çeviri Hizmeti sertifikası), ISO Kalite Yönetim Sistemi; ISO (Çeviri Hizmetleri- Çeviri Hizmetlerinin gereklilikleri) ve OHSAS sahibi olan Noter Yeminli Dijital Tercüme Ltd. Şti’nin uzmanlık alanında 15 yıldan beri hizmet verdiği alanlardan biri de İbraniceden tüm dillere ve tüm dillerden İbraniceye tercümedir. Özellikle ana dil çevirmeni sayısındaki üstünlüğü sebebiyle de bu hizmet dil çiftlerinden İbraniceden Türkçeye ve Türkçeden İbraniceye olan çevirilerde uzmandır.

 

Bunun yanında firmamız noter onaylı resmi sertifikası, yeterlilik ve kalite belgesi, yeminli tercüme bürosu yetki belgesi ve uluslararası seçkin çeviri organizasyonluklarına olan üyeliği ile tercüme büroları arasında kendine lider bir pozisyon edinmiştir. ( FIT, ÇİD, Çev-Der resmi üyeliği, 6 kalite belgesi, 2 başarı belgesi)

 

İstanbul’da Gayrettepe ve Beylikdüzü’nde, İzmir’de Folkart’ta yer alan toplam 3 ofisi ile ’den fazla firmaya hizmet vermektedir.

İbranice, İsrail halkına ek olarak başka ülkelerdeki Yahudi azınlıklarla beraber toplamda 8 milyon kişi civarında konuşulmaktadır. Hami-Sami dillerinden biri olan İbranice, Yahudilerin geleneksel dilidir.

Bundan yıl önce, Musa zamanında Tevrat’ın İbranice indirilmesiyle beraber İbranice kutsal görülen diller arasında yerini almıştır. Yahudiler bu nedenle İbraniceye &#;Laşon HaKodeş&#; (&#;Kutsal dil&#;) de derler.

Tarihçilere göre MÖ yılında Kudüs’ün fethedilmesinden sonra günlük hayatta kullanılan İbranicenin yerini Aramicenin aldığını söylemekteler. O dönemde Tevrat Aramiceye çevrilmiş ve Yahudi din adamları da Musevi hukukunu oluşturan Talmud’u Aremice kaleme almışlardır.

3.yüzyılda Romalıların bölgeyi ele geçirmesinden sonra İbranice konuşulan bir dil olmaktan çıkmış ve yazı diline dönüşmüş, zaman geçtikçe de bu alanda git gide zenginleşmiştir.

yüzyılda İbranice, Yahudilerin milliyetçilik ayaklanmalarıyla beraber dirilmiş ve dönemin Yahudileri tarafından başka diller yerine kullanılmaya başlamıştır. Bu konuda özellikle çaba sarf eden Elyezer Ben Yehuda’nın oğlu Itamar Ben Avi, anadili modern İbranice olan ilk kişidir.

Büyük çabalarla diriltilen bu İbranice, yılında İngiltere yönetimindeki Filistin’de, ardından ’de İsrail Devleti’nde resmi dil ilan edilmiştir.

İbranice’nin alfabesinde 22 harf bulunmaktadır. Arapça gibi sağdan sola yazılmasına rağmen harfler bitişik değil, ayrı yazılır. Örneğin “עברית” kelimesi “İbranice” anlamına gelmektedir.

İbranicenin gramer özellikleri aynı ailede olduğu diğer Hami-Sami dilleriyle aynıdır, sözcüğün kökü, anlamını belirleyen 3 sessiz harften oluşur ve bu üç harflik köke ekler takılarak kelimeler türetilir. Fiillerdeyse zaman çekimleri (geçmiş, gelecek, şimdiki) olmasına rağmen zamandan ziyade yapılan işin bitmiş ya da bitmemiş olmasına dikkat edilir.

İsimlerde erillik ve dişillik vardır. Ayrıca tekil, çoğul ya da ikil çoğul halleri vardır. İkil çoğul isim ekleri, eller, ayaklar, gözler gibi çift olan ya da iki nesneden oluşan isimler için kullanılır.

Sıfatların da eril/dişil olmak üzere iki türü vardır ve asıl ismin cinsiyeti temel alınarak kullanılır.

Neden İbranice Çevirilerde Dijital Tercüme ile Çalışmalısınız?

 

Çevirileriniz, hukuk/ticari/teknik/edebi/medikal/akademik ve bilimsel/bilim ve teknoloji/görsel ve işitsel/iletişimsel/reklam ve tanıtım/sanatsal ve edebi çeviri/altyazı çeviri alanlarında, tercümenin kapsamı ve konusu baz alınarak sınıflandırılır; en az on senelik uzmanlığı bulunan çevirmenimiz tarafından tercüme edildikten sonra:

 

  • Çevirileriniz Dijital Tercüme Dil Hizmetleri bünyesinde İsrail resmi makamlarının onaylayabileceği şekilde teslim edilir.
  • Firmanıza özel hazırlamış olduğumuz “firma terminolojisi” ile hatasız ve aynı elden çıkmış tercümeler garanti etmekteyiz.
  • 7/24 ulaşabileceğiniz ve firmanızın tüm çeviri ihtiyaçlarından sorumlu müşteri temsilcimiz bulunmaktadır.
  • Sertifika, diploma, lisans, broşür, katalog, web sitesi vb. tüm evraklarınızda grafik çalışması yapılarak birebir format uygulanır.
  • Tüm çevirileriniz imza ve kaşe bedeli alınmaksızın ücretsiz kurye ile size ulaştırılır.

 

İbranice dilinde Dijital Tercüme Dil Hizmetleri&#;nden hukuk, teknik ve ticari alanlar başta olmak üzere akademik, edebi, medikal (tıbbi), patent çevirisi, senaryo çevirisi, yazışmalar ve altyazı alanlarında hizmet alabilirsiniz.

 

Kalitemizle öne çıkan bir firma olarak tercihinizin Dijital Tercüme Ltd. Şti.&#;den yana olacağını biliyoruz. funduszeue.info internet adresinden Dijital Tercüme Çeviri (Yazılı Çeviri, Sözlü Çeviri) bölümümüze bakarak uzmanlık alanına göre çeviriler konusunda izlediğimiz prosedürü inceleyebilirsiniz.

İBRANİCE ve DİĞER DİLLERDE HİZMET VERDİĞİMİZ FİRMALAR:

Bunun dışında firmaya daha çevirilerinde hizmet vermekteyiz. Detaylar için lütfen tüm referanslarımızı inceleyiniz.

İbranice (Israil) Metinlerinizi Seslendirin

Seslendirme

Metinlerinizi dakikalar içerisinde İbranice ses dosyalarına çevirin, zaman ve bütçenizden 20 kata kadar tasarruf edin.

Hemen Ücretsiz Dene

Yapay Zeka ile

Doğal, akıcı ve gerçekçi bir seslendirme

İçeriğinize mükemmel uyum sağlayacak insansı makine sesleri ile her alanda seslendirmeler yapın.

DOĞAL VE AKICI

Voiser seslendirme stüdyosunun yüksek kalitede oluşturduğu doğal ve akıcı seslerin makine sesi olduğunu anlamayacaksınız bile.

ÖZELLEŞTİRİN

Seslendirme stüdyosunun sunduğu ses perdesi, okuma hızı gibi ve daha birçok opsiyonları ayarlayarak dosyanızı düzenleyin.

KOLAY KULLANIM

Kullanımı çok kolay. Gerekirse seslendirme üzerinde düzenlemeler yapmak yalnızca birkaç dakikanızı alacak.

DİL ÇEŞİTLİLİĞİ

75+ dil, + lehçe, 'den fazla ses seçeneğinden oluşan dil kütüphanemizde ihtiyacınız olanı bulmak çok kolay.

En Pratik İbranice Seslendirme Programı

01

Dosyanızı yükleyin.

İbranice metinlerinizi Voiser seslendirme stüdyosuna yazın.

02

İbranice dilini seçin.

45 Lehçe ve 'den fazla ses seçeneğinden birini seç, istediğin ses perdesi ve okuma hızı ayarını yap.

03

Yazıya Sese Dönüştür butonuna tıklayın.

Oluşan seslendirmeyi dinle, yapmak istediğin düzeltmeler varsa yap ve .mp3 formatında indirip dilediğin yerde kullan.

Metinlerinizi Seslendirin

Seslendirmenin en iyi özelliklerinden sadece birkaçı

Dil Çeşitliliği

Voiser seslendirme stüdyosu 75+ dil, + Lehçe ve 'den fazla ses seçeneği ile kapsamlı bir kütüphaneye sahiptir ve bu konuda alanında bir numaradır.

Sınırsız Kullanım Alanları

Oluşturduğunuz MP3 dosyasını istediğiniz yerde kullanma özgürlüğüne sahip olun. Blog gönderileri, haberler, kitaplar, YouTube videoları, online eğitim modülleri ve daha birçok yerde kullanabilirsiniz.

Oluştur ve Düzenle

Oluşturacağınız ses dosyasına ses perdesi, okuma hızı gibi ayarlar ekleyebilir, beğendiğiniz ayarı bulana kadar devam edebilirsiniz. Sonuçtan memnun kaldığınızda MP3 formatında indirebilirsiniz

Akıllı Ses Teknolojisi

Voiser'ın seslendirme teknolojisinde kullandığı yapay zeka teknolojisi standartların üzerinde çalışır ve sentezlenen insan benzeri seslerin makine sesi olduğunu anlamanız neredeyse imkansızdır.

Şimdiye kadarki

En basit seslendirme deneyimi

Her tür içerikte mükemmel seslendirme için sadece 3 basit adım.

İbranice ve 75+ yabancı dilde, 'den fazla ses seçeneği ile metinlerinizi doğal, akıcı ve gerçekçi bir şekilde seslendirin. Hız, ses kalınlığı, ses aralıkları gibi değişiklikleri gelişmiş seslendirme editörü ile düzenleyin.

  • Metni Girin,
  • İstediğiniz sesi seçin
  • Sese çevir'e tıklayın ve ses dosyasını indirin!

Mutlu Müşterilerimiz

22 ülkede 'den fazla marka yapay zeka destekli çözümlerimizi kullanıyor

İbranice metni sese dönüştür

İbranice ve 75+ Dilde, + Lehçede 'den farklı ses seçeneği ile yazılarınızı ses dosyasına dönüştürün. MP3 formatında indirin.

Hemen Ücretsiz Dene
En çok merak edilen
Sık Sorulan Sorular

Aradığınız sorunun cevabı aşağıda yer almıyorsa lütfen bizimle iletişime geçin.

Uzatma Yapmak Istediğim Kelimelerde

Voiser Studio’yu kullanırken uzatma yapılmasını istediğiniz sesli harflere;
"^" şapka işareti koyarak, telaffuz düzeltmeleri sağlayabilirsiniz.
Bazı sesli harfleri iki kere kullanarakta uzatma yapabilirsiniz.
Örnek: "Hâkim"
"maal oldu", vb. (şapka işareti için Windows'ta CTRL ve 3 tuşlarına, Mac'te CMD ve 3 tuşlarına basıp oluşturabilirsiniz. Sonrasında basacağınız harfin üzerine şapka eklenecektir.)

Seslendirme Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Püf Noktalar

1. Noktalama işaretleri kullanımları tonlamalar için çok önemlidir. Özellikle virgül kullanımı cümle içerisinde esler verebilmenizi sağlar.
2. Bazı kelimeleri, sayıları ve ifadeleri konuşma dili ile yazdığınızda daha verimli sonuçlar alabilirsiniz.
3. Cep numarasını yazı ile yazmak telaffuzu iyileştirecektir. “Sıfır beşyüz otuz beş”
4. Seslendirme yapmadan önce yazım hatalarınızı, ve noktalama işaretlerinizi mutlaka kontrol edin.

Yüksek doğrulukta deşifreler yapın. İnsansı seslerle gerçekçi seslendirmeler yapın.

Türkçe, İngilizce, Arapça, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Rusça, Çince, Japonca, Korece Toplam 75+ dildeki 'den fazla ses seçeneği ile metinlerinizi doğal, akıcı ve gerçekçi bir şekilde sese çevirin.

Hemen Ücretsiz Dene

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için yasal mevzuata uygun çerezler 🍪 kullanıyoruz. Voiser'i kullanarak bu çerezleri kabul etmiş olursunuz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası