sabancı yaz okulu lise / Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulu - Son Dakika Eğitim Haberleri | NTV Haber

Sabancı Yaz Okulu Lise

sabancı yaz okulu lise

Sabancı Üniversitesi yaş aralığında öğrenciler için tatil dönemine yönelik 5 farklı yaz okulu hazırladı. 

 

Öğrencilerin çok kültürlü bir ortamda üniversite deneyimi yaşayacakları Sabancı Üniversitesi yaz okulu programlarına 1 Mayıs tarihine kadar kayıt olunabilecek.   

 

Sabancı Üniversitesi’nin lise öğrencilerine yönelik sunduğu Lise Yaz Okulu programları için kayıtlar başladı. yaş arasında öğrencilere yönelik tasarlanan programlarda katılımcılar, çok kültürlü bir ortamda üniversite deneyimi yaşarken; ilgili oldukları konularda eğitim alabiliyorlar.

 

Lise Yaz Okulu’nda öğrenciler, doğa bilimleri ve mühendislik, sosyal bilimler, sanat, yönetim, başarı ve meslek dahil olmak üzere 40&#;tan fazla üniversite dersi arasından seçim yapılabiliyor. İki hafta süren programda öğrencilere ayrıca ders dışı spor, sanat, kültür gibi alanlarda etkinliklerle de eğlenerek sosyalleşebilecekleri bir ortam sunuluyor. 

 

Bilim ve Teknolojiye Meraklı Öğrenciler İçin

Sabancı Üniversitesi Uygulamalı Nanoteknoloji Yaz Okulu ile Teknoloji ve Tasarım Yaz Okulu bilim ve teknolojiye meraklı lise öğrencilerine hitap ediyor. Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (SUNUM) içerik desteğiyle sunulan Uygulamalı Nanoteknoloji Yaz Okulu’nda öğrenciler nano malzemelerden pil çalışma prensibine kadar farklı konularda teorik bilgileri öğrenebiliyor ve laboratuvar ortamında bu öğrendiklerini uygulayabiliyorlar. 

 

Sabancı Üniversitesi Teknoloji ve Tasarım Yaz Okulu’nda ise öğrenciler kendi robotlarını imal etmeyi öğrenirken, açık kaynaklı yazılım geliştirmeyi deneyimleyecek ve Collaboration Space (Yaratım Atölyesi) imkanlarıyla yaratıcılıklarını ve becerilerini geliştirecekler.

  

Lise Yaz Okulu İngilizce de Sunulacak 

Sabancı Üniversitesi yılından bu yana sürdürdüğü Lise Yaz Okulu programını bu yıl ilk kez İngilizce dilinde de sunacak. Tüm içeriklerin İngilizce olacağı “Summer High School” programında öğrenciler, 16 farklı üniversite dersi arasından 3 ders seçebilecekler. 

 

İngilizcesini geliştirmek isteyen lise öğrencileri ise IB programlarına uygun ileri seviyede (CEFR standardı C1-C2) tasarlanan İngilizce Dil Okulu’na kaydolabilecek. Sabancı Üniversitesi Diller Okulu Öğretim Görevlileri tarafından verilecek yoğun İngilizce eğitimi ile dil becerilerini geliştirirken, ders dışı kişisel gelişim seminerleri ve üniversite tanıtımı etkinliklerine de katılabilecekler. 

 

Sabancı Üniversitesi’nin lise yaz okulu programları için son başvuru tarihi 1 Mayıs . Programlarla ilgili funduszeue.info  adresinden bilgi alabilirsiniz. 

Kaynak: (BHA) &#; Beyaz Haber Ajansı

Son Güncellenme:

Sabancı Üniversitesi lise öğrencilerine üniversite deneyimi yaşatmayı hedefleyen Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulu’nun dördüncüsü Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi’nde düzenlenen sertifika töreni ile tamamlandı.

Haberin Devamı

Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulu’na bu yıl; Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aydın, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat ve Zonguldak olmak üzere 39 ilden ve Almanya, ABD, Azerbaycan, Avusturya, İngiltere, Kıbrıs, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden toplam öğrenci katıldı.

Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulu’nda 1. dönemin müfredatında; Moleküler Biyoloji, Gen Mühendisliği ve Nano Tıp; Beyin, Bilim ve Sihir; Mekatronik, Uçan ve Yüzen Robotlar; Astrofizik ve Öte-Gezegenler; Araştırma, Geliştirme ve Pazarlama, Arttırılmış Mekanik 1; Mühendislik Dallarında Eğitim ve Sektörler; Ekonomi, Finans, Para ve Sizin Geleceğiniz; Hukuk ve Ekonomi; Psikoloji ve Felsefe; Türkiye, Avrupa ve Amerika; Çin Dünyasında Ekonomik Büyüme Mucizeleri: Çin, Singapur, Hong Kong, Tayvan; Psikoloji ve Felsefe; Batı Sanatının, Klasik Müziğin ve Tiyatronun Büyük Eserleri, Görsel İletişim, Tasarım ve Sanat; Sanatsal Fotoğrafçılık ve Videoculuk: Siz de Yapabilirsiniz; Yaratıcı Zeka ve Yaratıcı Etkinlik, Society and Culture ve Economy and Goverment, Gesellchaft und Kultur ve Wirtshaft und Verwaltung dersleri verildi.

Haberin Devamı

İkinci dönemde ise; Moleküler Biyoloji, Gen Mühendisliği ve Nano Tıp; Bilim, Girişimcilik ve Halka Hizmet; Araştırma, Geliştirme ve Pazarlama; Kuantum Mekanik ve Nano Bilim; Arttırılmış Mekanik 2; Mekatronik ve İnsansı Robotlar; Mühendislik Dallarında Eğitim ve Sektörler; Toplum, Ekonomi ve Politika; Türkiye Ortadoğu ve Kuzey Afrika; Enerji Üretimi ve Yönetimi; Psikoloji ve Felsefe; Modern Sanatın, Yüzyıl Müziğinin ve Operanın Büyük Eserleri; Bir Kentin Tarihi: Konstantinapolis/İstanbul ile Görsel İletişim, Tasarım ve Sanat, Society and Culture ve Economy and Government, Gesellchaft und Kultur ve Wirtshaft und Verwaltungdersleri yer aldı.

Haberin Devamı

Her iki dönemde de Temel İngilizce Öğrenimi II dersi yer aldı. Ayrıca, her iki dönemde yer alan Üniversiteler ve Meslekler: Bilgilenmek, Seçmek ve Başarmak başlıklı derste farklı sektörlerden uzman isimler mesleklerini öğrencilere tanıttılar.

Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulu’nda sunulan ders dışı etkinlikler arasında; fitness, tenis, voleybol, basketbol, futbol, grup egzersizleri, dans, yaratıcı drama, ritim atölyesi, sertifikalı ilk yardım eğitimi, teorik dalış eğitimi, briç, güzel sanatlar (resim, ebru, seramik), Toplumsal Duyarlılık Projesi Çayırova Sevgi Evleri, Toplumsal Duyarlılık Projesi Metin Sabancı Spastik Çocuklar Rehabilitasyon Merkezi Projesi yer aldı.

Sabancı &#;niversitesi Lise Yaz Okulu tamamlandı

Son Dakika Haberler

EğitimSabancı &#;niversitesi Lise Yaz Okulu tamamlandı

-

Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulu 44 ili ağırladı

Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulu 44 ili ağırladı

Lise öğrencilerine yönelik bir program olan Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulu, bu yıl Türkiye’nin 44 ayrı ilinden öğrencileri ağırladı.

İSTANBUL (İGFA) &#; Sabancı Üniversitesi’nin lise öğrencilerine yönelik sunduğu Lise Yaz Okulu programları bu yıl 14 ülke ve Türkiye genelinde 44 ilden toplam öğrenciye ulaştı.

yaş arasında öğrencilere yönelik tasarlanan programlarda katılımcılar, bu yıl da çok kültürlü bir ortamda üniversite deneyimi yaşarken; ilgili oldukları konularda eğitim aldı.

Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulu programlarına bu yıl; Adana, Adıyaman, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat ve Trabzon olmak üzere 44 ilden toplam öğrenci katıldı.

Bu yıl ilk kez yurtdışından öğrencilerin de katıldığı Lise Yaz Okulu Programı’na, Fransa, Almanya, USA, Romanya, Azerbaycan, Kosova, İngiltere, Yeni Zelanda, KKTC, Birleşik Arap Emirlikleri, Özbekistan, Bangladeş, Kazakistan ve İspanya’dan toplam 39 öğrenci yer aldı.

Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulu 44 ili ağırladı 2

Summer High School program 3 dönemde toplamda 14 farklı ders ile birlikte ilk kez bu yıl gerçekleştirildi. Lise Yaz Okulunda; Teknoloji Farkındalığı ve Teknoloji Trendlerinin İş Hayatı ve Süreçlerine Etkileri, Adım Adım Kariyer Yolculuğu ve Uluslararası Siyasi Ekonomi dersleri de ilk kez bu yıl programda yer aldı.

Derslerin yanısıra öğrencilere yönelik; kayıt günlerinde oryantiring, karnaval radyo partileri,  rubik küp atölyesi, kişisel gelişim seminerleri, spor, dans ve müzik atölyeleri, metaverse semineri gibi etkinlikler de düzenlendi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası