tek seans gtos terapi denizli / GTOS terapisi ile ağrılar yüzde 85 oranında azalıyor - Norm Haber

Tek Seans Gtos Terapi Denizli

tek seans gtos terapi denizli

GTOS Terapi ile bel ve boyun rahatsızlıklarına ameliyatsız çözüm Tekerlekli sandalye ile gelip yürüyerek çıkıyorlar

Ekin Sağlıklı Yaşam Merkezinde uygulanan GTOS Terapi yöntemi ile kas iskelet rahatsızlıkları, bel fıtığı, boyun fıtığı ağrıları ilaçsız ve ameliyatsız tedavi ediliyor.
Sağlık sektöründe her geçen gün artan yeni tedavi yöntemleriyle birçok rahatsızlığa daha kolay çözüm bulunurken, özellikle hayat kalitesini düşüren bel, boyun gibi kas iskelet rahatsızlıklarında GTOS Terapi yöntemi ile ameliyatsız ve ilaçsız bir şekilde iyileşme sağlanıyor. GTOS terapi yöntemi ile bel, boyun, diz ağrıları, kireçlenme ve daha birçok ağrı şikayetinin tek seansta son bulabildiğini ifade eden Fizyoterapist Koşak, ağrılara veda ettiren yöntemin hiçbir yan etkisinin olmadığını belirtti. Fizyoterapist Ekin Koşak Demircan, uygulanan yöntemde hasta memnuniyet oranının yaklaşık yüzde 90 olduğunu ve söz konusu yöntemin özel eğitilmiş GTOS Terapist ünvanlı uzman fizyoterapistler tarafından yapıldığını söyledi.

“Kas iskelet hastalıklarında son derece etkili”
Uzman Fizyoterapist Ekin Koşak Demircan GTOS terapinin kas iskelet hastalıklarında çok etkili bir yöntem olduğunu ifade ederek, “GTOS Terapi yılından beri uygulanan bir yöntem. Bu konuda eğitimler almış Uzman Fizyoterapistler tarafından uygulanıyor. Son derece efektif bir yöntemdir. GTOS Terapi tanısı konmuş kas iskelet rahatsızlıklarında Bel fıtığı, Boyun fıtığı gibi durumlarda son derece etkin bir yöntemdir” dedi.

“Boston Üniversitesinden de onay almış”
GTOS Terapi yönteminin Boston Üniversitesinden onay aldığını söyleyen Fizyoterapist Koşak, “GTOS Terapi bir Türk buluşudur. Dünyanın en iyi Üniversiteleri arasında gösterilen Boston Üniversitesinden de onay almış bir yöntemdir. Herhangi bir yan etkisi bulunmuyor. Masaj kadar zararsızdır. Bu terapi her yaşta hastalarda hatta hamilelerde dahil kullanılabilir. Hasta memnuniyetimiz oldukça yüksektir” şeklinde konuştu.

“Tekerlekli sandalye ile gelip yürüyerek çıkıyorlar”
Bazı hastalarının Tekerlekli sandalye ile gelip yürüyerek çıktığını ifade eden Koşak, ”Uygun hastalarda yüzde 90’a kadar başarı oranımız vardır. Hatta tekerlekli sandalye ile gelip eğilip ayakkabısını bağlayan yürüyerek çıkan hastalarımız oldu. Kalıcılığını hastalarımıza günlük yaşam aktivitelerinde dikkat etmesi gereken şeyleri söylüyoruz. Ve kişiye özel spesifik egzersizler öğretiyoruz. Eğer kişide egzersizlerini düzenli olarak yaparsa kalıcı bir tedavi yöntemi olur” ifadelerine yer verdi.

“ merkez ve 60 ilde uygulanmaktadır”
GTOS terapi yönteminin merkez ve 60 ilde yapıldığını belirten Koşak, “Ameliyattan önce mutlaka denenmesi gereken bir yöntem olarak öneriyorum. GTOS Terapi Türkiye’de yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir. merkez ve 60 ilde uygulanmaktadır. Gaziantep’te sadece Ekin Sağlıklı Yaşam merkezinde uygulanıyor” diye konuştu.

Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde funduszeue.info editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

GTOS Terapi yöntemi ile bel, boyun fıtığı ile kas, iskelet hastalıkları nedeniyle yaşanan ağrılar tedavi ediliyor. Tedavinin ameliyatsız, ilaçsız ve iğnesiz bir şekilde gerçekleşmesi nedeniyle hastalar tarafından büyük rağbet görüyor. Tedaviyi uygulayan Uzman Fizyoterapist Merve Selen Öner ise hastaların daha ilk seansta ağrılarının ciddi ölçüde azaldığını söylediğini belirtti.  Öner, &#;Fizyoterapist olarak kendi kliniğimde hizmet vermekteyim. Golgi Tendon  Organı Stimülasyonu dediğimiz yöntemle tamamen ameliyatsız, acısız, vücudun herhangi bir bütünlüğü bozulmadan darbeleme yöntemiyle Golgi Tendon Organı&#;nı uyarıyoruz. Golgi Tendon Organı nedir, kasın normalde olması gereken boyutunun zamanla stres, başka sebepler, başka hastalıklar, pek çok sebepten dolayı bozulması sonucu kas büzüşüyor ve spazma giriyor. Bunu uyararak, darbeleme yöntemiyle uyararak tekrar eski görevini kazanmasını sağlıyoruz. Bu sayede ilk seanstan itibaren kişiler ameliyatsız, iğnesiz, acısız  ağrısız hayatına geri dönüş sağlayabiliyor. Başta bel, boyun fıtığı olan kişiler bize başvuruyor. Kas, iskelet sistemi rahatsızlıkları olanlar, çünkü ağrıdan dolayı muzdarip oluyor, yaşam kalitesinde önemli derecede azalma meydana geliyor. Bundan dolayı bize başvuruyorlar. &#; dedi.

Tedavi sürecinden bahseden Öner, &#;Kaç seans gelmeleri gerektiğinde şu şekilde karar veriyoruz. 1 ila 3, 5 arasında biz bir seçim yaptırıyoruz. Ama bu kişiden kişiye göre değişebiliyor. Bazıları tek seansta evet ben iyiyim diyebiliyor. Ama 3 seansta da fayda gördüğümüz oluyor,  5 seansta da. Bu tamamen kişinin mevcut olan rahatsızlıkları ve kas iskelet sistemindeki bozulmalara bağlı. Aynı zamanda kaslarda meydana gelen kısalmalar kısıtlılıklara göre değişiyor. Yani tamamen kişiden kişiye göre değişiyor. İlk seans sonrasında genellikle zaten farkı görüyoruz. Günlük yaşam aktivitelerine daha rahat oryante olduklarını söylüyorlar. Yaşam alanındaki konfor daha üst düzeye çıktığını söylüyorlar. Yaklaşık olarak yüzde 85 oranında ağrıda azalma meydana getirebiliyoruz.&#; şeklinde konuştu. GTOS tedavisi gören Nida Bahçeci, &#;3 ay önce bel fıtığı teşhisi konuldu bana. Bu süre zarfında çok mutsuzdum ve umutsuzdum. Merve Selen hanımla tanıştım fizyoterapist olarak görüştüm kendisiyle. GTOS tedavisini uygulamaya karar verdim. İlk seanstan itibaren GTOS tedavisiyle birlikte ağrılarım azaldı. İkinci seansta yok denecek kadar azaldı ağrılarım. Fıtığım orta aşamadaydı. Yani ameliyattan bir önceki seviyeydi. Bu süre zarfında çok ağrılarım arttığı için bu işleme başvurduk ve şu an işlemden çok memnunum. GTOS tedavi almaya devam edeceğim. Ağrılarım çok azaldığı için günlük hayatımı da artık etkilememeye başladı. Bu süre zarfında aynı anda sosyal hayatım etkilenmedi.&#; diye konuştu. (DHA)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası