ebru yaşar uyuyamıyorum / Ebru Yaşar Nasıl Uyuyorsun Mp3 İndir Dinle - Mp3 İndir Dur

Ebru Yaşar Uyuyamıyorum

ebru yaşar uyuyamıyorum

"Zehir Oluyor" şarkı sözleri

Ebru Yaşar Lyrics

"Zehir Oluyor"

Aklımda her halin, seni çok özlüyorum
Silinmez silinmeyecek izlerin derin
Ateşe atma, yalnız bırakma
Seninle dolu bu kalbi unutma

Ateşe atma, yalnız bırakma
Seninle dolu bu kalbi unutma

Zehir oluyor geceler, inan uyuyamıyorum
Sabahlar ışık saçmıyor, şuan inan ağlıyorum
Seni çok seni çok seni çok seviyorum
Seni çok seni çok seni çok seviyorum

Kopamam senden, aşkımdan, sevgilimden
Bir Allahım var inan ki bir de sen
Ateşe atma, yalnız bırakma
Seninle dolu bu kalbi unutma

Ateşe atma, yalnız bırakma
Seninle dolu bu kalbi unutma

Zehir oluyor geceler inan uyuyamıyorum
Sabahlar ışık saçmıyor, şuan inan ağlıyorum
Seni çok seni çok seni çok seviyorum
Seni çok seni çok seni çok seviyorum

Zehir oluyor geceler inan uyuyamıyorum
Sanahlar ışık saçmıyor, şuan inan ağlıyorum
Seni çok seni çok seni çok seviyorum



Submit Corrections

Ebru Yaşar: Günlerdir uyuyamıyorum

Sanatçı Ebru Yaşar, önceki akşam Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yaşar, "Bir çocuk gibi heyecanlıyım ama sevenlerim, eşim dostum yanımda olduğu için de rahatım. Hala ilk gün ki gibiyim. Dün gece uyuyamadım. Uyumak için şekilden şekile girdim." dedi.

"GÜNLERDİR UYUYAMIYORUM"

"Yalnız Uyunmaz" ve "Nasıl Uyuyorsun" şarkıları ile sahneye çıkan Ebru Yaşar, güzelliği ile göz kamaştırdı. Dillere pelesenk olan "Bu Sahilde" adlı parçasını seslendirmeden önce seyircilere dönerek, "Günlerdir uyuyamıyorum. Garip bir şekilde hem çok heyecanlıyım, hem de rahatım. Tuhaf duygular içindeyim. Çünkü sizlerin karşısındayım. Tüm sevenlerim burada. Lütfettiniz, şeref verdiniz. Bu serin ekim akşamında buraya beni dinlemeye geldiniz. Çok teşekkür ederim. Bu gece kendinizi bana bırakın, eğlenin. Sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız. Sağ olun, var olun" ifadelerini kullandı.

Pandemi sonrası Harbiye konserine aylardır hazırlanan ünlü şarkıcıya sahnede kalabalık bir dans grubu da eşlik etti. Ebru Yaşar, seyircisinin her şarkıda eşlik ettiği konserine "Yalan", "Senin Anan", "Aşkımız Buraya Kadar" gibi en sevilen şarkılarının yanı sıra "Alev Alev" ve "Ben Ne Yangınlar Gördüm" gibi coverları da seslendirdi.

İlk yarıda stil danışmanı Mehtap Stefou'nun hazırladığı mercan tasarımlı tulumu ve dansçıları ile sahneye çıkan sanatçı, ikinci yarıda ise kırmızı renkli elbisesi ile göz kamaştırdı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası