gm 5 plus dokunmatik hassasiyeti / Ekran Hassasiyeti Arttırma | Cep Hastanesi

Gm 5 Plus Dokunmatik Hassasiyeti

gm 5 plus dokunmatik hassasiyeti

General Mobile Gm 5 Plus

3,4

İyi

General Mobile Gm 5 Plus Özellikleri

Ağırlık Gr
Arttırılabilir Hafıza GB'a kadar
Assisted GPSVar
Bas KonuşYok (Yüklenebilir)
BluetoothVar
Boyutlar x x mm
Çift HatlıVar ( Tek İşlemcili )
Dahili Hafıza32 GB
Dahili ModemVar
Dokunmatik EkranVar
EDGEVar
Ekran Boyutu5,5 inç
Ekran Çözünürlüğü x
Ekran Renk Çözünürlüğü16 Milyon
Ekran TipiIPS
E-mail DesteğiVar
Entegre FlaşVar
Entegre KameraVar
Garanti TipiResmi Distribütör Garantili
Görüntülü KonuşmaVar ( Uygulama ile data kullanır )
GPSVar
Hafıza Kartı TipiMicro SD
HandsFree (Eller Serbest)Var
İşlemci Kapasitesi1,5 GHz Quad Core + GHz Quad Core
İşletim SistemiAndroid (Marshmallow)
İşletim TürüAndroid
Java DesteğiYok
Kamera Çözünürlüğü13 MP
Kamera Zoom:Var
Kamera Zoom3x
KlavyeYok
MMSVar
Mobil Bağlantı HızıG
MP3 ÇalmaVar
NFCYok
OyunYüklenebilir
Ön (Selfie) Kamera13 MP
Parmak İzi OkuyucuYok
PC SenkronizasyonuVar
Pil Gücü mAh
Pil TürüLi-Po
Push E-mailVar
RadyoYok
RAM Kapasitesi3 GB RAM
Resimli Telefon DefteriVar
SAR (Özgül Soğurma Oranı) Değeri W/kg
Ses KayıtVar
Sesli AramaVar
Sesli Video KayıtVar
Telefon HafızasıVar
Telefon ModeliGm5 Plus
Telefon Rehberi HafızasıVar
Telefon TipiBar Tipi
TV Özelliği3G Mobil TV
Video KayıtVar
Video OynatmaVar
Vodafone KampanyasıYok
Wi-Fi a/b/g/n/ac
Zil TipiPolifonik - MP3

Cep Telefonu Nedir ?

Cep telefonu, kolayca taşınabilen, geniş kapsama alanlı, kablosuz telefon sistemini kullanan bir iletişim ve multimedya aygıtı.

Cep telefonuile sağlanan hizmetler, telefon modeline ve servis sağlayıcıya göre değişmekle beraber en yaygın olarak kullanılanları, sesli görüşme ve kısa mesaj hizmetidir. Sesli ve yazılı görüşmenin yanı sıra görüntülü görüşme, görüntülü mesaj, müzikçalar, video oyunları, internet, veri transferi ve hatta ofis uygulamaları gibi tüm diğer bilgisayar işlevlerini kullanıcısına ulaştırabilir.

Cep Telefonu Satan Markalar

General Mobile Gm 5 Plus Videoları / İnceleme

Bu videolar ayrıca ürünün nasıl çalıştığı hakkında bilgi verir.

General Mobile Gm 5 Plus Fiyatları

Benzer Cep Telefonu Modelleri



Ekran Hassasiyeti Arttırma

Ekran Hassasiyeti Arttırma; Kullanıcıların merak ettikleri konular arasında ekran duyarlılığının artırılması yer almakta. Android telefonların en önemli olan özelliği, kullanıcıya geniş bir seçenek yelpazesi sunmasıdır. Bu, sahip olduğu telefonun pek çok ayarını değiştirmesine ve buna göre özelleştirmesine olanak tanır. Artan ekran hassasiyeti bu konulardan birisidir.

Ekran Hassasiyeti Arttırma; Telefonunuzda root olmadan dokunmatik hassasiyeti ayarlayabilirsiniz. Genel olarak, telefonunuz böyle özel operasyonlar yapmak köklü olmalıdır, ancak kolayca sizinle paylaşacak uygulamaya operasyon sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Süper Dokunmatik uygulamasıyla, herhangi bir uzmanlık olmadan tokatlamak hareketlerini ayarlayabilirsiniz.

Ekran Hassasiyeti Nasıl Artırılır

Android, ekran hassasiyetini kontrol etmenizi sağlamakta olan bir özelliğe sahiptir. Kendi içerisinde bir erişilebilirlik özelliği olmamasına rağmen, örneğin motor yetenekleriyle ilgili problemleri olan insanlar için faydalı olabilir. Doğru noktaya daha iyi dokunduğunuzdan emin olmak için ekran hassasiyetini düşürmeyi seçebilirsiniz. Tabii ki, böyle bir ekran kullanmak her zamankinden daha fazla çaba gerektirecektir. Öte yandan, ekranı normal olarak kullanmak için çok büyük görünüyorsa, benzer şekilde ekran hassasiyetini artırmayı seçebilirsiniz. Android lolipop telefonları ilk çıktığında dikkat çekici farklılıklardan biri azaltılmış ekran hassasiyeti oldu. Bu, ekranı önceki Androidlerden daha zahmetlidir. Yüksek ekran hassasiyeti de Talkback gibi özellikler için daha iyi olabilir.

Telefon Dokunmatik Hassasiyeti Nasıl Ayarlanır

Telefonunuzda root olmadan dokunmatik hassasiyeti ayarlayabilirsiniz. Genel olarak, telefonunuz böyle özel operasyonlar yapmak köklü olmalıdır, ancak kolayca sizinle paylaşacak uygulamaya operasyon sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Süper Dokunmatik uygulamasıyla, herhangi bir uzmanlık olmadan tokatlamak hareketlerini ayarlayabilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için #Tıklayın

  1. Play Store’da uygulamayı ücretsiz olarak indiriyoruz.
  2.  Bir sonraki ekranda “Genel” ve “Gelişmiş” seçeneğinden ayarlara giriş yapabilirsiniz.
  3.  Dokunmatik ayarları varsayılan olarak olarak gelir. Kaydırıcıyı hareket ettirerek ayarları özelleştirebilirsiniz.
  4. Ayarları tamamladıktan sonra “Start Smooth Touch” seçeneğine tıklayarak ayarları kaydedebiliriniz.

İlginizi Çekebilir: Dokunmatik Hassasiyet Azaltma

Ekran Hassasiyeti Arttırma

Android Telefon Ekran Hassasiyeti Ayarlama

Android telefonlarımız, ekran hassasiyetini kontrol etmemizi sağlamakta olan güzel ve basit bir özelliğe sahiptir. Dokunmatik ekranınızın ekran hassasiyetini artırabilir ve azaltabilirsiniz. Beğeninize göre özelleştirebilirsiniz. Ve doğru konumu seçtiğinizden beri güvenilir olmak için aşağıda belirtilen ekran hassasiyetini ayarlayabilirsiniz. Hayır, hafif ve hızlı dokunuşlar istediğinizi söylüyorsanız, ekranın dokunma hassasiyetini artırabilirsiniz.

Telefonlarda varsayılan bir ayar vardır. Bunu değiştirmek için;

  • Ayarlara dokunun.
  • Dokunma dil ve Giriş.
  • En altına gidelim ve işaretçi hızına bakalım.
  • Buradaki varsayılan ayar %50’dir. Dokunmatik ekranı daha hassas hale getirmek istiyorsanız, kaydırıcıyı %50’nin üzerine getirin. Hassasiyetini azaltmak istiyorsanız, %50’nin altına ayarlayın.
  • Tamam’a dokunun ve sonra ekrana bakın.

Dokunmatik Ayarı Penceresi

Samsung telefonunuzda dokunmatik ekrana ulaşmak çok kolaydır. Her Samsung modelinin dokunmatik ayarlar penceresine ulaşması için biraz değişik bir yol izlemeniz gerekebilir, ancak örneğimizi Galaxy S9 ve S9 + telefonları aracılığı ile sunmaya çalışacağız.

  • Galaxy S9 veya S9 + ‘ daki kilit ekranını açın.
  • Uygulamalar ekranına erişmek için ekranın ortasını yukarı veya aşağı kaydırın.
  • Ardından Ayarlar > gelişmiş Ayarlar’a gidin.
  • Dokunma hassasiyeti seçeneğini gördüğünüzde, yanındaki düğmeye dokunun.

Anahtar renkli hale geldiğinde, özellik etkinleştirilir. Bu şekilde, ekran artık daha hassas dokunuşları tespit edebilir. Bunun en büyük faydası, elbette, kırılmaz cam, ekran koruyucusu, temperli cam veya temperli cam olarak isimlendirilen cihazın, dokunmatik hassasiyeti azaltmak için ürünlerin ekranın kırılmasını önlemeye yardımcı olmasıdır. Adımların varsayılan Samsung başlatıcısı için geçerli olduğunu unutmayın.

Bu makale için Google’da en çok aranan kelimeler ; ekran hassasiyeti arttırma samsung , iphone ekran hassasiyeti arttırma , xiaomi ekran hassasiyeti arttırma , note 8 ekran hassasiyeti arttırma , android ekran hassasiyeti arttırma , ekran hassasiyeti , dokunmatik ekran hassasiyeti arttırma , huawei ekran hassasiyeti arttırma.

General Mobile GM 5 Plus dokunmatik lens değişimi alanında uzman teknik servis ekibimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak iş yoğunluğumuza göre aynı gün içerisinde 30 dakika ila 2 saat arasında yapılarak, gün yedek parça ve işçilik garantisi altında siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Tüm Türkiye&#;den bizlere göndereceğiniz arızalı cep telefonlarınız elimize ulaşır ulaşmaz tamir edilerek tarafınıza isteğinize göre havale ile ücretsiz kargo veya kapıda ödeme güvencesi ile gönderilir.

General Mobile GM 5 Plus Dokunmatik Lens Değişimi

General Mobile GM 5 Plus cep telefonunuzun dokunmatiği düşürme veya darbe sonucu çatladı veya kırıldı ise, cihazınızın dokunmatiğinde hassasiyet kayıpları veya kısmi dokunma problemleri varsa teknik servisimizde General Mobile GM 5 Plus dokunmatik lens değişimi yaptırarak bu sorunlardan kurtulabilirsiniz.

Teknik servisimize geldiğinizde öncelikle dokunmatiği çatlak veya kırık olan General Mobile GM 5 Plus cep telefonunuzu ön incelemeye alırız. Ön incelemede cihazınızda düşürme ve darbeden kaynaklanan başka bir arıza varsa tespitini yaparak sizi oluşabilecek diğer masraflar hakkında bilgilendiririz, bu sayede süpriz ek ücretler ile karşılaşmazsınız. Eğer cihazınızda herhangi başka bir arıza yok ise dokunmatiği kırık veya çatlak olan General Mobile GM 5 Plus cep telefonunuzu alıp teknik servis, bakım ve onarım bölümümüzde General Mobile GM 5 Plus dokunmatik lens değişimi tamir işlemlerine başlarız.

General Mobile GM 5 Plus Dokunmatik Lens Değişimi Nasıl Yapılır ?

Teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümümüzde alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak General Mobile GM 5 Plus dokunmatik lens değişimi işleminiz, günlük iş yoğunlumuza göre 30 dakika ila 2 saat arasında yapılarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Firmamızda yaptığımız tüm dokunmatik lens değişimi işlemleri gün yedek parça ve işçilik garantilidir.

General Mobile GM 5 Plus dokunmatik lens değişimi işleminde, cihazınızın iç ekranı fabrika orijinali olarak bırakılır, sadece Touch Screen yani dokunmatik lens kısmı değiştirilir. Bu işlem oldukça uzun süren zor bir işlemdir. Panelli ekran değişimine göre başarı şansı az olsa da kullandığımız ekran ayırma makinaları sayesinde dokunmatik lens ve lcd ekranınız birbirinden kusursuz bir şekilde ayrılmakta ve iç ekran üzerine yeni lens uygulanmaktadır. Bu sayede cep telefonunuzun dokunmatiği yeniden işlevsel hale gelmektedir. Her ne kadar panelli ekran değişimini önermekte olsak da bazı durumlarda lens değişimi iç ekran parlaklığı ve kalitesi bakımından daha iyi sonuçlar verdiği için dokunmatik lens değişimi de yapmaktayız.

Dokunmatik lens değişimlerinde kullandığımız tüm yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören A+ kalite lenslerden oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra elimize ulaşmaktadır. A+ kalite yedek parça ürünler piyasada kullanıcılara orijinal adı altında satılan ürünlerdir. Eşdeğer veya yakın fiyatlarda size % orijinal veya seri numaralı diye lanse edilen ürünlerin varlığına itibar etmeyiniz.

General Mobile GM 5 Plus dokunmatik lens değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun ekran, dokunmatik ve parlaklık testlerini tamamlayıp yeni ekran üzerine ücretsiz General Mobile GM 5 Plus ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırdıktan sonra cihazınızı size teslim eder.

General Mobile GM5 Plus Sorunları ve Şikayetleri
General Mobile firmasının son olarak ürettiği cihaz olan ve ülkemizde de yüksek satış rakamlarını yakalayan General Mobile 5 Plus&#;dir.. General Mobile 5 Plus modeli 2 model olarak çıktı.. Bunlardan birisi çift hatlı modeli diğer ise tek hatlı modelidir. General Mobile modeli 5 Plus ve General Mobile 5 Plus D modeli General Mobile firmasının amiral gemisi çıktı. Özellikleri bakımından ise diğer markalara göre fiyat olarak uygun ve özellik olarak iyi bir yere sahip..
General Mobile GM5 Plus Teknik Özellikleri
&#; Metal Kasa ve 4 farklı renk seçeneği
&#; 13 MP Flaş ve Otofokuslu ön ve arka kamera
&#; &#; Full HD D Gorilla Glass 4 Ekran
&#; G Cat7, Mbps Download, Mbps Upload
&#; 3GB RAM + 32GB dahili hafıza ve GB’a kadar hafıza kartı desteği
&#; Type-C bağlantı, GM Turbo Şarj
&#; Google ile her zaman en yenisi Marshmallow

General Mobile GM5 Plus Teknik Özellikleri Açıklama

General Mobil 5 Plus, 13 MP ön kamerasıyla mükemmel selfie&#;ler çekiyor. inç ekran, dayanıklı metal kasa. Gorilla Glass 4 teknolojisiyle üretilen ekranı çok sağlam. Cat 7 kalitesindeki modemi Mbps&#;ye kadar indirme ve Mbps&#;ye kadar yükleme hızına sahiptir. 32 GB geniş dahili hafızası tüm içeriklerinizi saklamanıza yardımcı olacak. 3 GB RAM ile birden fazla uygulamayı aynı anda sorunsuzca çalıştırabilirsiniz. En son Android işletim sistemlerini ilk siz kullanın. Marshmallow işletim sistemi yüklü olarak üretilen telefonunuzu Android 7 Nougat&#;a yükseltebilirsiniz. %79 Kasa-Ekran oranına sahip GM 5 Plus full hd kalitesinde canlı renkler sunan ekrana sahiptir. Type-C Usb teknolojisi sayesinde hızlı veri aktarımı ve şarj imkânı vardır. 30 dk&#;lık şarj süresi yeterli olmaktadır.

1- Genel olarak ilk modellerde olan sorunların başında şarj soketi sorunu oluyordu. Bu modelinde ise Type-C Usb kullandığı için sorun biraz olsun azalmış ve kolay kolay arıza vermiyor diyebililiriz. Tabi bu durum çoğu kullanıcı için kararını değiştiremiyor diyebiliriz. Bunun sebebi ise ilk cihazlardaki yaşanan sorunlardan kaynaklanıyor.
2- Dokunmatik durumu ise diğer cihazlardan daha farklı IPS LCD kullanan bir cihaz ve Samsung gibi olmayabiliyor. Dokunmatik hassasiyeti diğer markalar gibi değil ve Örnek olarak Samsung modellerinde Super AMOLED ekran var ve dokunmatik çok iyi çalışabilir ama General Mobile GM5 Plus modelinde bu durum var ve tam algılama durumu biraz eksik diyebiliriz.
3- Tam olarak bir sorun olarak olmasada Type-C Usb şarj aleti kullanmak farklı gelebilir ve bir yere gittiğiniz zaman kendi şarj aletinizi yanınızda götürmeniz gerekebilir.
4- General Mobile GM5 Plus modelinde hat üzerinden görüntülü konuşma yok sadece uygulama üzerinden görüntülü konuşma yapabiliyorsunuz. Bu işlem için Facebook Messenger, Viber, Whatsapp vb. uygulamalar yükleyerek görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

Hasan Fehmi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası