ups kargo iletişim izmit / UPS Kargo Kocaeli �ubeleri, Kargo

Ups Kargo Iletişim Izmit

ups kargo iletişim izmit

UPS Kargo Kocaeli Şubesi

UPS Kargo
icon UPS Kargo Kocaeli şubesinden beklediğiniz kargonun nerede olduğunu sorgulatmak veya göndereceğiniz kargo ile ilgili olarak fiyat ve teslimat süresi gibi bilgileri almak için altta bulunan Kocaeli kargo şubesine ait telefon numarasını kullanabilirsiniz.arrow
iconmtTelefon : 0 262 349 40 54 - 0 262 349 40 55
iconmt2Adres : Ovacık Mahallesi Kullar Caddesi No:191 Başiskele - KOCAELİ

UPS Kargo Kocaeli şubesi çalışma saatleri hafta içi 08:30 ile aksam 18:00 arasındadır.Peki UPS Kargo Kocaeli şubesi cumartesi günleri kaca kadar açık.Bu sube için mesai saatleri cumartesi günleri 08:30 ile 14:00 arasındadır.

iconmtUPS Kargo Kocaeli şubesi çalışma saatleri hafta içi 08:30 ile aksam 18:00 arasındadır.Peki UPS Kargo Kocaeli şubesi cumartesi günleri kaca kadar açık.Bu sube için mesai saatleri cumartesi günleri 08:30 ile 14:00 arasındadır.
UPS Kargo Kargo Şubeleri

Diğer UPS Kargo Kocaeli Kargo Şubeleri

UPS Kargo Kocaeli Kargo Şubeleriarrow

Not : Türkiyedeki tüm kurye ve kargo şubelerinin telefon no ve adres bilgilerinin bulunduğu sitemizde sunulan Kocaeli şubesi ile ilgili iletişim bilgileri eksik veya hatalı olabilir. Böyle bir durumda iletişim formunu kullanarak bize ulaşırsanız en kısa sürede düzeltme yapılacaktır.

UPS Kargo Kocaeli Şubesi

Teknolojinin son yenilikleriyle donatılmış ve sürekli gelişen, müşterilerini dinleyen, sorularını cevaplandıran ve aldıkları verileri analiz ederek müşterisini bilgilendirmektedir. Profesyonel müşteri temsilcileri ile hizmet veren UPS, müşterilerine adresten adrese farklı sürelerde teslimat yapılabilme imkanı sunabilen, bu hizmete farklı fiyatlar uygulayan tek hızlı taşımacılık şirketidir.

 Türkiye’den veya dünyanın herhangi bir noktasından gönderilen veya size gelmek üzere yola çıkmış gönderilerinizin nerede olduğu, teslim edildiyse tarih ve saati, kime teslim edildiği vb. gönderinizin teslim alınması ve diğer birçok işlem talebiniz ile ilgili dilediğiniz her konuda 444 00 66 numaralı telefona Türkiye’nin her yerinden alan kodu çevirmeden ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Deneyimli ve uzman Müşteri Hizmetleri ekibimiz haftanın 7 günü gelen soruları güler yüzle cevaplandırarak müşterilerimizi ürün veya hizmetlerimizle ilgili bilgilendirir , bilgi ihtiyaçlarını ve işlem taleplerini karşılar, gelen öneri ve şikayetleri değerlendirerek isteklerine kolayca ve hızla cevap vermektedir

Müşteri Hizmetleri 444 00 66

Türkiyedeki UPS Kargo Şubeleri 

UPS Kargo Kocaeli Merkez Şubesi, Kocaeli

UPS Kargo Kocaeli Merkez Şubesi, Kocaeli şehrinin türkiye semtinde bulunmaktadır. Çalışma saatleri hafta içi 09:00 ile 18:30 arasındadır. Şube telefonu 02623413509, 02623413356 şeklindedir.

Adres

Sepetli mah. bağdat cad. no: 13 türkiye Kocaeli

Telefon

E-posta

Çalışma saatleri

Pazartesiden Cumartesiye, saat 09:00 ile 18:00 arasıdır. Son gönderi saat 17:45'e kadar yapılmış olması gerekmektedir. Teslim alınmayan kargolar 3 gün şubede bekletilir ardından geri gönderilir.

22.09.2018

UPS Kargo Kocaeli Merkez ŞubesiUPS Kargo Kocaeli Merkez Şubesi NeredeUPS Kargo Kocaeli Merkez Şubesi TelefonUPS Kargo Kocaeli Merkez Şubesi Çalışma SaatleriUPS Kargo Kocaeli Merkez Şubesi AdresUPS Kargo Kocaeli Merkez Şubesi Adres tarifiUPS Kargo Kocaeli Merkez Şubesi Yol tarifiUPS Kargo Kocaeli Merkez Şubesi HaritaUPS Kargo Kocaeli Merkez Şubesi İletişim türkiye UPS Kargo Kocaeli Merkez kargo şubeleri

İzmit UPS Kargo, Kocaeli Merkezi, nerede, Otobüs veya Minibüs / Dolmuş ile nasıl gidilir?

Kocaeli Merkezi şehrinde İzmit UPS Kargo konumuna Toplu Taşıma

Kocaeli Merkezi, Türkiye'deki İzmit UPS Kargo adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile İzmit UPS Kargo adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak İzmit UPS Kargo adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

İzmit UPS Kargo için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Başak Sokak; Turgut Özal Caddesi 1; Zambak Sokak 1; Şiraze Caddesi 1; Derince.

Otobüs:100126134

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca İzmit UPS Kargo için yol tarifi alın.

İzmit UPS Kargo adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Kocaeli Merkezi konumundaki kullanıcılar dahil 1.5 milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

İzmit UPS Kargo için Otobüs ve Minibüs / Dolmuş fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Kocaeli Merkezi, İstanbul

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır