kombi bakımı izmir / Hızlı Ekonomik Kombi Servisi | İzmir Kombi Bakım Onarım Montaj Bölge Servisi

Kombi Bakımı Izmir

kombi bakımı izmir

İZMİR KOMBİ BAKIM ONARIM SERVİS WEB SAYFASINA HOŞGELDİNİZ

Yerel girişimcilerin kurduğu ve 2000 yılından beri İzmir bölgesinde hizmet veren İzmir Kombi Bakım Onarım Servisi Olarak birçok farklı marka ve model için onarım ve bakım hizmeti sunuyor. Güvenilir ve uygun fiyatlı onarım hizmeti uzmanlık alanımızdır; bu nedenle özel ihtiyaçlarınıza uygun çözümü bulabileceğimizden eminiz.

Ana Sayfa: Hoş Geldiniz

HİZMETLERİMİZ

Mevcut Hizmetler

İzmir bölgesinde faaliyet gösteren firmamız 2001 yılından bu yana faaliyette olup siz değerli müşterilerimizin kombi bakım ve onarımlarını itina ile yapmakta;işçilik ve değişime tabi tutulan parçalara 1 yıl garantili servis hizmeti vermektedir uzman teknisyenlerimiz kombinizde meydana gelen arızaları yerinde tespit ederek tam donanımlı araçlarımızda(seyyar atölye) mevcut parçalar ve techizat ile onarım ve bakımları yapılmakta ve müşterilerimiz madur edilmemektedir. Ender durumlarda tamiri uzun sürecek önemli arızaları giderilmesinde kombiler atölyeye alınarak en kısa zamanda onarım ve bakımları yapılarak süratle montajları yapılmaktadır. Servis merkezimizden yararlanmak için acil çağrı numaralarımızı arayarak kaydınızı oluşturduğunuz takdirde en kısa zamanda ihtiyacınıza cevap verecek ekibin yönlendirilmesi yapılacaktır. Unutmayın!!! Kombilerinize yılda en az 1 defa bakım yaptırmanız halinde daha verimli bir ısınmaya daha düşük bir maaliyetle sahip olabileceksiniz.

KOMBİ BAKIM VE ONARIM

Burada Hizmet açıklamanız yer alır. Sunduğunuz hizmetin ne içerdiğini, kullanıcılara sunduğu avantajları ve diğer önemli bilgileri açıklamak için bu alanı kullanın. Söyleyecek çok şeyiniz mi var? Düzenleme panelinde "Bu öğeden bir sayfa oluştur" seçeneğini tıklayarak herhangi bir öğeyi kolayca tam sayfaya dönüştürün.

KOMBİ RADYATÖR BAKIM

Tüm izmir'e hızlı ve Garantili Kombi Bakım ve Tamir Servis Hizmeti Sunulmaktadır. Onarım Garantisi. Hızlı Servis. Garantili Onarım. Tüm izmir'e Servis İmkanı. Parça Garantisi. 24 Saat Servis Kaydı. Hizmetler: Kombi Tamiri, Kombi Bakımı, Kombi Onarımı

Daha Fazla Bilgi

Ana Sayfa: Hizmetler

HAKKIMIZDA KISACA

Hikayemiz

İZMİR KOMBİ BAKIM ONARIM SERVİSİ, 2000 yılında kuruldu ve o günden beri İzmir bölgesindeki müşterilerine yüksek kaliteli onarım hizmetleri sunuyor. Onarım ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazır deneyimli profesyonellerden oluşan bir ekibe ve bizden memnun kalmanızı sağlamak için gerekli parçalara ve işçiliğe sahibiz.

Ana Sayfa: Hakkında

KOMBİ BAKIM VE ONARIM

Tüm izmir'e hızlı ve Garantili Kombi Bakım ve Tamir Servis Hizmeti Sunulmaktadır. Onarım Garantisi. Hızlı Servis. Garantili Onarım. Tüm izmir'e Servis İmkanı. Parça Garantisi. 24 Saat Servis Kaydı. Hizmetler: Kombi Tamiri, Kombi Bakımı, Kombi Onarımı

İletişim

Ana Sayfa: Hizmetler

ÇALIŞMA SAATLERI

Pazartesi - Cuma: 08:00-20:00
Cumartesi: 08:00-18:00
Pazar: 12:00-18:00

İletişime Geçin

Ana Sayfa: Çalışma Saatleri

BİZİMLE HEMEN İLETİŞİME GEÇİN

Hizmetlerimiz hakkında ek bilgi edinmek mi istiyorsunuz? Lütfen bizimle iletişime geçin. Sizinle görüşmekten mutluluk duyarız.

0232 332 24 48

Ana Sayfa: İletişim

İzmir Kombi Bakım Ücreti

İzmir Kombi Bakım Ücreti Ne Kadar 444 28 46

İzmir ili ve ilçelerinde hermatik, yoğuşmalı ve bacalı kombilerde bakım, tamir ve petek temizliği hizmeti vermekteyiz. Kombilerinizin periyodik bakımını her yıl kış aylarından önce mutlaka yaptırmanız gerekmektedir. Firmamız, İzmir kombi bakım ücreti ne kadar? Kombi bakımı kaç para? Şeklindeki sorularınıza net cevaplar vermektedir.

Kombiniz kış aylarında uzun süre çalışacağından dolayı bakım işlemini yaptırmanız maliyetli arızaları önleyecektir. Firmamız belirlemiş olduğu kampanya dahilinde İzmir kombi bakım ücreti olarak sizlerden yalnızca 80 TL ücret talebinde bulunmaktadır.

Isıtma sektöründe uzun yıllar sonucu oluşan tecrübemiz ile siz değerli müşterilerimize kombi arıza tespit, kombi bakımı, kombi onarımı ve petek temizliğinde yanılma payı olmadan hizmet veriyoruz. Hemen arayın uygun fiyata kaliteli hizmetler elde etme fırsatını kaçırmayın.

İzmir Kombi Bakım Fiyatları

İzmir genelinde kaliteli bir şekilde hizmet vermeyi hedef edinen firmamız İzmir kombi bakım fiyatları arasında en düşük oranlı olanıyla hizmet vermektedir. Firmamızın en temel amacı müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

Yuvam Teknik Firmamızın belirlemiş olduğu kombi bakım fiyatları yalnızca 80 TL olmaktadır. Haftanın her günü ve saatinde uzman ekibimizle sizlere hizmet etmekteyiz.

Kombi bakımı, onarımı ve petek temizliği işlemleriniz uzman ekibimiz tarafından büyük bir hassasiyetle gerçekleştirilmektedir. Uzman ekip kadromuz aracılığıyla kombi arızaları aynı gün içinde giderilebilmektedir.

İzmir Kombi Bakım Servisi

İzmir Kombi Bakım Servisi 444 2 846

Isıtıcı sistemlerinize yılda en az bir kere bakım yaptırmanız, daha iyi şekilde ısınmanızı ve yakıttan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. İzmir kombi bakım servisi olarak bizler, bütün marka ve modellerin kombilerinde bakım ve tamir gibi hizmetler sunmaktayız.

Kombi sorunları, kombi bakım servisi fimamız, tarafından yerinde tespit edilerek, sizlerin onayı ile tamir işlemi uygulanmaktadır. Bizler sektörde en kaliteli hizmet sağlayan firma olarak bilinmekteyiz.

Gelişen teknolojiyi yakından takip eden kombi ustalarımız, hizmet aşamalarında pratik ve uygun fiyatlı kombi bakımı sunmaktadır. Bakım esnasında değişen parçalar orijinal yedek parça ile değiştirilmesini öneriyoruz.

İzmir Kombi Bakım ve Tamir

İzmir Kombi Bakım Ve Tamir 444 28 46

Kombinizin bakımını İzmir kombi bakım ve tamir hizmetini kullanarak almanız en yüksek verime ve en çok tasarrufa ulaşmanız açısından büyük bir adım olacaktır. Ustalarımız sizlere bu konuda en büyük desteği ve yardımı sağlayacaktır.

Kombi bakım hizmetlerimizden sistematik şekilde faydalanmanız ürünlerinizin performansını olumlu yönde etkilerken daha az enerji tüketimi ile istenen ısının elde edilmesini sağlaması ile bütçenize de büyük bir avantaj sunar. Ayrıca alanında uzman arkadaşlarımız kombi bakım ve onarım esnasında kombinizde oluşabilecek birçok soruna karşı da önceden etkili tedbirler alarak ilerde oluşabilecek maliyetli arızaların önüne geçmektedir.

Kombi bakım ve tamiri aşamasında profesyonel ekip arkadaşlarımız sizler için en kaliteli ve en hesaplı kombi çözümüne ulaştıracaktır. Kombilerinizde tamir işleri yapmak istiyorsanız bizlere İzmir kombi bakım ve tamiri telefon numaramız aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İzmir Kombi Bakımı ve Petek Temizliği

İzmir kombi bakım ve petek temizliği

Kombi yaşamımıza kattığı önemli değerlerin yanı sıra evin ısısını arttıran bir demirbaş olarak da kabul edilmektedir. İzmir'de ev arayan kişiler için kombi önemli bir kriter haline gelmiştir. Kombi kullanımının artış göstermesiyle birlikte İzmir kombi bakımı ve petek temizliği konusu da merak uyandırmıştır.

Kombi tesisatında ve peteklerde zaman içerisinde yüksek oranda kireç, tortu, toz ve kirler birikmektedir. Biriken bu yabancı maddeler ısı seviyesinin çok fazla düşmesine ve kombinin verimliliğinin azalmasına neden olmaktadır. Bu noktada Yuvam Teknik Firmamız sizlerin her zaman için bir numaralı yardımcısı olacaktır.

Kombi ve tesisatın kullanım ömrünü uzatabilmek, cihazdan maksimum ısınma performansını alabilmek ve yakıt tasarrufu sağlayabilmek için yılda bir kere kombi ve petek temizleme işlemleri yapılmalıdır. Kombi ve petekler en güvenli ısınma ürünleri arasında yer almaktadır.

İzmir Kombi Bakım Servisi İletişim Numarası

İzmir kombi servisi hizmetimizle uzun yıllardır siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktayız. Sizler de kombi bakım ve onarım işlemlerini en uygun fiyatlarla elde etmek istiyorsanız firmamıza İzmir kombi bakım servisi iletişim numarası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bölgenin en çok tercih edilen firmalardan biri olmanın haklı gururunu yaşarken haftanın her günü %100 müşteri memnuniyetini hedefleyerek hizmet sunmaya devam etmekteyiz. İzmir kombi bakım ustası personellerimiz en kaliteli hizmeti sunmayı kendisine ilke edinmişlerdir.

Kombi ve petek temizleme işlemleri ve kombi arızaları noktasında firmamızdan yardım talebinde bulunabilirsiniz. Yetkili personellerimiz sizleri İzmir kombi bakım ücretleri noktasında bilgilendirme yoluna gideceklerdir.

 Kombi Servisi İzmir

Yıldız Cd. No: 81 İzmir

0(232) 232 77 13

Tüm İzmir'e Aynı Gün Servis hizmeti sağlayan İzmir Vaillant Kombi Servisi yapılan onarım ve bakımlara servis raporu düzenleyerek değişen kombi yedek parçalarını 1 Yıl garanti altına almaktadır.

Müşteri Merkezi

444 46 56

Bize Yazın >

İzmir Kombi Bakımı

Periyodik olarak yapılan kombi bakımları ; kombinizin içinde bulunan yedek parçaların kullanım ömrünü uzatmak ile birlikte , daha az enerji ile daha fazla ısıtma yapacağı için doğalgaz faturanız da önemli derece de ekonomi sağlar.

İzmir  Kombi Arıza Tespiti

Uzman Kombi Teknisyenleri Hassas ölçüm aletleri ile yapılan kontroller ve ölçümler sonucunda tespitleri hakkında sizleri bilgilendiriyor. Değişmesi veya onarılması gereken parçalar hakkında rapor tutuyor.

Arıza tespit ve yol ücreti 50.00 TL

Online Randevu Alın >

İzmir Kombi Bakımı

Profesyonel Buderus Kombi teknisyenleri kombinizde bulunan 18 hassas noktayı el ile, göz ile ve ölçüm aletleri ile kontrol eder. Gerekli gaz ayarı, bar ayarı yapılır ve yanma odası, filitreleri, eşanjörü temizlenir.

Kombi Bakım ücreti 100.00 TL

Online Randevu Alın >

İzmir Petek Temizligi

Yüksek basınçlı temizleme makinelerimiz ile peteklerin içerisinde biriken, oluşan tortuları tesisattan atarız.Bu sayede petekler hava yapmaz ve güçlü ısınma sağlar.

Petek temizleme ücreti max. 3+1 daire için 300,00 TL .

Online Randevu Alın >

Viessmann Kombi Yedek Parçaları 1 Yıl Garantilidir

Yenisi ile değişen yedek parçalar tutanak düzenlenerek 1 Yıl garanti altına alınır. 1 Yıl zarfında aynı parçanın arızalanması durumunda ücretsiz yenisi ile değiştirilir.

Garanti

Buderus Kombi Servisi İzmir

Baymak Kombi Servisi İzmir

Vaillant Kombi Servisi İzmir

Viessmann Kombi Servisi İzmir

İzmir Kombi Bakım Fiyatları

Uygun fiyatlarla kombi bakımı, kombi petek temizleme, kombi tamiri, kombi arızaları çözümleri için Yuvam Kombi Teknik Servisi, yılların tecrübesiyle ve uzman kadrosuyla sizlere en iyi kombi servisi hizmetini sunmaktadır. Yuva Kombi Teknik Servisi, İzmir ilimizde de faaliyet göstermektedir. İzmir’in: Bornova, Karşıyaka, Buca, Çeşme, Güzelbahçe ve diğer tüm İzmir ilçelerine kombi bakımı, kombi tamiri ve kombi petek temizleme hizmeti sunmaktadır.

Kombi bakımı, uzmanlar tarafından yılda en az bir kez, makul olan ise yılda iki kez yaptırılması şiddetle tavsiye edilen bir işlemdir. İzmir’deki en iyi kombi bakımı hizmetini verecek kombi servisi için 444 28 46 numaralı hattımızı arayabilirsiniz.

2021 Güncel Fiyat Listesi:

Detaylı kombi bakımı 90 TL

Detaylı kombi bakımı + petek temizleme 190 TL ‘dir.

İzmir Kombi Tamir Arıza Servisi

Düzenli kombi bakımı yapılmadığı takdirde kombi arızaları meydana gelebilmektedir. Kombi arızaları son derece can sıkıcı olabilmekte ve kombinizin verimli şekilde çalışmasını engelleyebilmektedir. Bu da hem sağlığımız açısından hem de maddiyat açısından ciddi bir sorun oluşturabilir.

Kombi arızaları nelerdir?

Kombi çalışmıyor

Kombi çalışıyor fakat ısıtmıyor

Kombi yanarken patlama yapyor

Sıcak su açıldığında petek çok yanıyor

Petekler ısınmıyor

Kombide kırmızı ışık yanıyor

Kombi sıcak su gelmiyor

gibi pek çok kombi arızaları olabilmektedir. Basit kombi arızaları, sizlerin müdahaleleriyle giderilebilir iken, daha karmaşık kombi arızaları için profesyonel bir kombi servisi ekibinin müdahalesi gerekmektedir. 

İzmir geneli kombi arızalarından kaynaklanan kombi bozulmaları için en iyi kombi servisini sunmaktayız. 444 28 46 numaralı hattımızı arayarak aynı gün içinde hizmet alabilirsiniz. Ankara Kombi Servisi için tıklayınız.

 

Kombi Bakımı Nasıl Yapılır?

Kombi bakımı, düzenli yapıldığı takdirde kombi arızalarının oluşmasını engellemeyi ve maddi anlamda tasarruf edebilmeyi sağlamaktadır. Yapılan araştırmalara göre açıklanamayan, yüksek doğalgaz faturalarının en büyük sebebi düzenli yapılmayan kombi bakımından ötürü oluşan kombi arızalarıdır.

Kombi bakımı nasıl gerçekleştirilir?

Öncelikle kombinizin genel çalışma performansı ve dış çevresi incelenir. İç temizliğe geçmeden önce cihaz içindeki su boşaltılır. Ardından cihazın kapağı açılarak iç temizliği yapılır.Sonrasında, genleşme tankının havası ölçülür ve yeteri düzeyde hava yoksa hava basımı uygulanır. Brülör temizliği, yanma haznesinin temizliği, üç yollu vananın sökülerek temizlenmesi, gaz ayar kontrollerinin yapılması ve fanların temizlenmesi gerçekleştirilir. Son olarak tüm kontroller yapılır ve müşteriye sunulur.

Uygun fiyatlarla kombi bakımınızı gerçekleştiriyoruz. 444 28 46 numaralı hattımızı arayarak kombi bakımı için kombi servisimizi çağırabilirsiniz. Eskişehir Kombi Servisi almak istiyosanız, yazımızı inceleyebilirsiniz.

İzmir Petek Temizleme Fiyatları

Kombi petek temizleme, evdeki ısı dağılımının eşit olduğundan emin olmak ve peteklerin verimli çalışmasını sürdürebilmek amacıyla yapılan bir kombi servisi hizmetidir. Peteklerin içinde zamanla toz ve kir birikebilmekte ve bu da kombinizin ısıtma performansını olumsuz etkileyebilmektedir. Bunun sonucunda fahiş doğalgaz faturalarının çıkması sürpriz değildir. Peteklerinizden yeterli verim alıp almadğınızı kontrol edebilmek için şunları kontrol ediniz:

Petekler yeterince ısınıyor mu?

Petekler ısınıyor ve odayı ısıtabiliyor mu?

Evdeki tüm petekler ısı veriyor mu?

Evdeki tüm petekler eşit derecede ısı veriyor mu?

Eğer hepsinin cevabı “evet” değilse, kombi petek temizleme işlemi yaptırmanızda fayda var.

İzmir geneli en uygun fiyatlarla peteklerinizin temizliğini gerçekleştiriyoruz. 444 28 46 numaralı çağrı hattımızdan 7/24 kombi servisi hizmeti alabilirsiniz.

2021 Güncel Kombi Petek Temizleme Ücreti 100 TL’dir.

Petek Temizleme Nasıl Yapılır? Faydaları Nelerdir?

Kombi petek temizleme işlemi, düşük doğalgaz faturalarının gelmesi ve evinizin yeterince ısınabildiğinden emin olabilmek adına yapılması gereken bir kombi servis hizmetlerinden biridir. Kombi petek temizleme işlemi sayesinde minimum harcamayla maksimum ısı verimi elde edebilir, kışı rahatça geçirebilirsiniz.

Petek Temizleme İşlemi Nasıl Gerçekleşiyor?

Banyonuzda bulunan havlupan veya petek yerinden sökülür ve petek temizleme makinesi peteğin yerine bağlanır. Tesisat içerisindeki kirli su akıtılır. Kirli su, temiz su gelene kadar akıtılmaya devam eder ve ön temizlik tamamlanır. Ardından, petek temizleme ilacı kullanılır. Evdeki tüm petekler temizlendikten sonra işlem tamamlanır.

Profesyonel kombi petek temizleme hizmetinden faydalanabilmek için 444 28 46 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. İzmir geneli her ilçeye ve haneye 7/24kombi servis hizmetimiz mevcuttur. Bursa Kombi Teknik servisimiz de mevcuttur, göz atabilirsiniz.

İzmir Kombi Tamircisi

İzmir geneli, İzmir’in her ilçelerine kombi servisi sağlıyoruz. Kombi servisi içinde kombi bakımı, kombi petek temizleme, kombi tamiri hizmetleri bulunmaktadır. En uygun fiyatlarla evinizdeki arızalı kombinizi tamir ediyor, en kısa sürede sağlam kombinizi teslim ediyoruz. Kombinizde kombi arızaları meydana gelmişse, İzmir’in her hanesi için kombi servisimizi çağırabilirsiniz. Kombinizdeki arızalı parçalarınızı, orijinalleriyle değiştiriyoruz ve +1 yıl garanti sunuyoruz. 

İzmir Kombi Servisi almak için 444 28 46 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. Her marka ve model kombiniz için kombi servis hizmetimiz vardır. 444 28 46 numaralı hattımızdan, aynı gün içinde hizmet alabilirsiniz. Ayrıca kombi servisimiz hakkında detaylı bilgi alabilir, aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. 

Kombi Servisi Verdiğimiz İzmir'deki İlçeler

Aliağa

Balçova

Bayındır

Bayraklı

Bergama

Beydağ

Bornova

Buca

Çeşme

Çiğli

Dikili

Foça

Gaziemir

Güzelbahçe

Karabağlar

Karaburun

Karşıyaka

Kemalpaşa

Kınık

Kiraz

Konak

Menderes

Menemen

Narlıdere

Ödemiş

Seferihisar

Selçuk

Tire

Torbalı

Urla

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır