duy beni reyting sonuçları / Duy Beni Reytingleri, Reyting Sonuçları

Duy Beni Reyting Sonuçları

duy beni reyting sonuçları

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Camdaki Kız, Duy Beni, Balkan Ninnisi, Darmaduman, Aldatmak 10 Kasım reyting sonuçları

Reyting sonuçları, 10 Kasım Perşembe günü ekrana gelen dizi, yarışma ve programların ardından vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Reyting sonuçları için Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Duy Beni, Balkan Ninnisi, Darmaduman, Aldatmak ve MasterChef Türkiye izleyicilernin merakla beklediği reyting sonuçları açıklandı. İşte 10 Kasım Perşembe gününün reyting sonuçları...

8 Kasım reyting sonuçları

10 KASIM REYTİNG SONUÇLARI

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 10 Kasım Perşembe gününün reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada Atv'de izleyiciyle buluşan "Esra Erol'da", 2. sırada Atv'de ekrana gelen "Aldatmak", 3.sırada Kanal D'de yayınlanan "Camdaki Kız" yer aldı.

AB'de ise 1.sırada "Camdaki Kız", 2.sırada "Aldatmak", 3.sırada "Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber" yer aldı.

ABC'de ise 1.sırada "Camdaki Kız", 2.sırada "Gelsin Hayat Bildiği Gibi", 3.sırada "Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber" yer aldı.

REYTĞNG

MERAK EDENLER İÇİN 9 KASIM REYTİNG SONUÇLARI

Total'de birinci sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Esra Erol'da, üçüncü sırada Kuruluş Osman özet yer aldı.

AB Grubunda birinci sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

20+ABC1 izleyici Grubunda ise birinci sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

9 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

17 Kasım 2022 reyting sonuçları: Camdaki Kız, Duy Beni, Camdaki Kız reyting sıralaması

17 Kasım 2022 Perşembe reyting sonuçları: Dün akşam televizyonlarda; Camdaki Kız, Darmaduman, Toprak ile Fidan, MasterChef Türkiye, Balkan Ninnisi, Aldatmak, Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Duy Beni dizisi final bölümüyle ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Perşembe Reyting tablosu nasıl şekillendi? İşte Perşembe dizilerinin reyting listesi

17 KASIM 2022 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

17 Kasım tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de birinci sırada Esra Erol'da, ikinci sırada Aldatmak, üçüncü sırada Camdaki Kız yer aldı.

AB Grubunda birinci sırada Camdaki Kız, ikinci sırada Aldatmak, üçüncü sırada MasterChef Türkiye yer aldı.

20+ABC1 izleyici grubunda ise birinci sırada Camdaki Kız, ikinci sırada Aldatmak, üçüncü sırada MasterChef Türkiye yer aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

AB İLK 10 PROGRAM

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

REYTİNG NEDİR?

Televizyon yayıncılığın vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize İngilizceden geçmiş bir sözcüktür. Kelime anlamı olarak reyting yani rating; derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla ilişkilendirilen reyting; izleniş durumu, izlence anlamlarına da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir. Bizdeki manasıyla reytingin bir diğer tanımı; "herhangi bir televizyon kanalının izlenme oranının tamamı" şeklindedir. Z kanalında yayınlanan A programının izlenme payının yüzdesi o programın ve kanalın reytingini belirler.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır