matematik dersi ders içi performans değerlendirme ölçeği / Ders İçi Performans Değerlendirme Ölçeği – Alonot.com

Matematik Dersi Ders Içi Performans Değerlendirme Ölçeği

matematik dersi ders içi performans değerlendirme ölçeği

Ders ve Etkinliklere katılım değerlendirme ölçeği otomatik

Ders ve Etkinliklere katılım değerlendirme ölçeği otomatik hesaplama excel dosyamız sizler için hazırlanmıştır. Ölçek tüm derslerle uyumlu çalışmaktadır.

Çok pratik

Hazırlanan şablonda e okuldan sınıfa ilk öğrenciden son öğrenciye kadar kopyalama yapıyorsunuz. Daha sonra excel de hücreleri seçip Sağ Tuş > Özel Yapıştır > Metin diyorsunuz. Bu kadar basit.

Cetvel olan sayfaya öğrenci numaraları, adı, soyadı, Ders ve Etkinliklere katılım notları otomatik geçmektedir.

Bu excel ile ilgili sorunlarınızı yorumda belirtirseniz yardımcı oluruz.

Ekran Görüntüleri

Önceki13Sonraki
Ders ve Etkinliklere katılım değerlendirme ölçeği 2
Ders ve Etkinliklere katılım değerlendirme ölçeği
Ders ve Etkinliklere katılım değerlendirme ölçeği 3

2022-2023 Ders İçi Etkinliklere Katılım Değerlendirme Çizelgesi 

2023 ders içi performans değerlendirme ölçeği otomatik puan hesaplamalı

milli eğitim bakanlığının aldığı karar gereği yazılısı yapılmamış dersler için Uzaktan eğitim Ders İçi Katılım puanı verilmesi gerekmektedir.



Öğrencilerin yüz yüze eğitim, canlı ders ve EBA TV takip ve ders etkinliklerine katılımlarına göre haftalık ders saati sayısı 2 ve daha az olanlara 2, haftalık ders saati sayısı 2'den fazla olanlara ise 3 ders etkinliklerine katılım puanı verilecek.

bu uzaktan eğitim ders içi  katılım(performans) ölçeğini kendinize göre uyarlayabilirsiniz

****drive 'dan ölçeği indirmek için açılan sayfada sol üst köşede dosya ya tıklayıp ardından indire basarak dosya formatnı seçin****

2023 ders içi etkinlik katılım puan çizelgesini (ölçeğini) buradan indirebilirsiniz

 2023 ders içi etkinlik katılım puan çizelgesini (ölçeğini) buradan indirebilirsiniz(tek not alanlı)

2022-2023 ders içi performans çizelgesini (ölçeğini) buradan indirebilirsiniz(2 not alanlı)

2022-2023 ders içi performans çizelgesini (ölçeğini) buradan indirebilirsiniz(3 not alanlı)



Ders İçi Performans Değerlendirme Ölçeği


Ders içi performans değerlendirme ölçeği
Bölüm:Karışık Proje Görevleri ve Performans Dokümanları
Bu kategoride Ders İçi Performans Değerlendirme Ölçeğidosyasına benzer başka dokümanlar da bulabilirsiniz. Benzer dosyaları görmek için yukarıdaki Karışık Proje Görevleri ve Performans Dokümanları linkine tıklayabilirsiniz. Emeğe ve emekçiye saygı çerçevesinde dosyayı ekleyene teşekkür edebilir, dosyaya oy verebilir, dosyaya yorum yapabilir ve dosyayı sosyal medya butonları ile facebook ve twitter sayfanızda paylaşabilirsiniz.
Dokümanı indirmek için aşağıdaki hemen indir linkine tıklayabilirsiniz.
Eklenme Tarihi:5.2.2020

Bu doküman şimdiye kadar 961 kez indirilmiş. (Bugün:0 , Bu ay:101)

   Bu dosyaya 0 kişi oy verdi. Oy ortalaması 0



Teşekkür Edenler:İlk siz teşekkür etmek ister misiniz?


Paylaşan
Sami AkarDoküman Arşivi'ni gör.(Sen de Paylaş)
Teşekkür Et Şikayet EtSitene Ekle

BU DOSYAYA BAĞLANTI (LİNK) VEREBİLMEK İÇİN GEREKLİ KODLAR...

Gizlilik Sözleşmesi (KVKK)

Ayirac.com'da bütün multimedya içerikler, kullanıcı yorumları gibi her türlü içeriklerin, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 No'lu "Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu" çerçevesinde korunmaktadır ve Ayirac.com'un yazılı izni olmaksızın herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kullanılamaz.

Ayirac.com kullanıcılarının bilgilerini herhangi bir şekilde üçüncü kişilerle paylaşmamayı taahhüt eder. Ayirac.com üzerinde Google Analytics aracılığıyla site trafiği izlenmektedir. Ayirac.com kullanıcıları sistemi kullanarak verilerinin Google Analytics aracılığıyla takip edilmesini de onaylamış olur.

Ayirac.com isimli platformumuz, yasalara, içeriklerin telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı ilke edinmiş bir platformdur. Ayıraç 5651 sayılı "İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi Ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun"da tanımlanan ‘içerik sağlayıcı’ olarak hizmet vermektedir. İlgili yasa çerçevesinde, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, platformumuz ‘uyar ve kaldır’ prensibiyle hareket etmektedir. Herhangi bir haber veya içerik ile ilgili rahatsızlık duyan, haberin gerçekliğinden şüphe duyan veya eser niteliği taşıyan içeriklerin telif haklarının ihlal edilmesi yoluyla yasal olmayan bir şekilde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri ile meslek birlikleri, [email protected] mail adresi üzerinden site yönetimine ulaşabilirler. Mail adresine şikayet ve talepler avukatımız tarafından incelenerek ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır. Sitedeki tüm harici linkler farklı bir sayfada açılır. Ayirac.com harici linkler ile ilgili sorumluluk kabul etmez.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır