demirdöküm hermetik şofben arıza kodları / Demirdöküm Hermetik Şofben - Evmaksan Servis

Demirdöküm Hermetik Şofben Arıza Kodları

demirdöküm hermetik şofben arıza kodları

Demirdöküm ŞofbenDemirdöküm Şofben Arıza ve Çözümleri hakkındaki yazımızı siz Demirdöküm şofben kullanıcıları için hazırladık. Aşağıdaki bilgiler Demirdöküm C F / C F Hermetik  şofbenler içindir. Diğer şofben modelleri için tıklayınız.

Demirdöküm Şofben çalışmıyor, suyu ısıtmıyor, arızalandı ise servis çağırmadan önce aşağıdaki kontrollerinizi yapınız.

Aşağıda Demirdöküm şofben ekranında beliren hata kodlarının anlamlarını ve varsa kullanıcı olarak yapabilceklerinizi sıraladık.

Bursa&#;da Demirdöküm şofben arızalarının tamiri için Hızlı, Hesaplı ve Güvenilir Servis PETEM&#;i tercih edebilirsiniz. Arayın uzman teknisyenlerimiz ile kombi arızasını bir an önce çözüme kavuşturalım.

Demirdöküm Şofben Arıza Kodları ve Anlamları

Demirdöküm Şofben Ekranında  Yazı yok : Dairenizde elektrik olduğundan emin olunuz. Şofbenin şalterinin açık olduğundan veya fişinin takılı olduğundan emin olunuz. Dairenizde elektrik var ve fişi takılı ise ana kart arızası olabilir servis çağırınız.

Demirdöküm Şofben suyu açınca devreye girmiyor : Şofben devreye girmiyor ancak ekranında arıza kodu vermiyor ise, Elektrik voltajında sıkıntı olabilir, su akış sensörü arızalı olabilir veya kablolarında temassızlık olabilir. Arızanın net teşhis ve çözümü için servis çağırmalısınız.

Demirdöküm Şofben F1 Arızası : Aşırı Isınma Sorunu

Şofben aşırı ısınma arızası vermekte. Şofbeni resetleyiniz, resetleme sonrasında düzelmez ise su akış türbininde, emniyet sensöründe arıza olabilir. Şofben eşanjörü aşırı kireçlenmiş olabilir.  arızanın net teşhisi ve çözümü için servis çağırınız.

Demirdöküm Şofben F2 Arızası  : NTC Arızası

Şofben çıkış suyu sıcaklığını ölçen sensörde arıza veya kablolarında temassızlık olabileceğini bildiren hata kodudur. Arızanın net teşhisi ve çözümü için servis çağırınız.

Demirdöküm Şofben F4 Arızası  : Ateşleme Problemi

Dairenizde gaz olduğundan ve şofben gaz vanasının açık olduğundan emin olunuz. Şofbeni resetleyiniz. Resetleme sonrasında düzelme olmuyor ise gaz valfi yada ateşleme sisteminde arıza olabilir. Arızanın net teşhisi ve çözümü için servis çağırınız.

Demirdöküm Şofben F7 Arızası  : Gaz Valfi Geri Besleme Hatası

Şofbeni resetleyiniz. Resetleme sonrasında düzelme olmuyor ise gaz valfi yada anakartta arıza olabilir. Arızanın net teşhisi ve çözümü için servis çağırınız.

Demirdöküm Şofben F5 / F9 Arızası veriyor : Hava Akış Problemi

Şofbenin bacasının yerinden çıkmadığından emin olunuz. Şofben baca borusunun çıkış ağzını poşet, kuş vb. kapatmadığından emin olunuz. Baca sistemi arızasının net teşhisi ve çözümü için servis çağırınız.

Şofben servisi olmak bilgi ve deneyim isteyen bir iştir. Hızlı ve güvenilir servis hizmeti almak isteyenlerin tercihi PETEM olarak şofben servis hizmetleri vermekteyiz. Yaygın servis ağımız ve profesyonel teknisyenlerimiz ile uygun fiyatlı servis hizmetleri için bizi arayabilir veya whatsApp hattımızdan danışabilir, servis talebinde bulunabilirsiniz.

Güvenilir, Tecrübeli Servis
Çalışanlarımız gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir.

Garantili Servis
Yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan 1 yıl garantilidir. Bu sayede müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Randevulu Servis
İstediğiniz gün ve saatte servis vererek kombinizin bakımını veya tamirini gerçekleştirebiliriz.

Her zaman Ulaşılabilir ve  Danışılabilir Servis
Servis hizmeti vermekle kalmıyor, hizmet verdiğimiz cihazlarınızla ilgili kullanım veya öğrenmek istediğiniz bilgilerle ilgili sorularınızı da memnuniyetle yanıtlıyoruz. Arayabilir veya WhatsApp hattımızdan danışabilirsiniz.

Demirdöküm Compact Şofben Arıza Kodları

30 Eyl Demirdöküm Compact Şofben Arıza Kodları

DEMİRDÖKÜM COMPACT ŞOFBEN ARIZA KODLARI

Demirdöküm Compact Şofben Arıza Kodları

F1 arıza kodu: Aşırı ısınma hatası

(Limit termostat açık.)

F2 arıza kodu: Kullanım suyu NTC sensör

Hatası

F4 arıza kodu: İyonizasyon arızası

F5 arıza kodu: Presostat açık devre

Hatası

F6 arıza kodu: Düşük voltaj hatası

F7 arıza kodu: Gaz valfi feedback hatası

F9 arıza kodu: Presostat kısa devre hatası

 

Demirdöküm Compact Şofben Arıza Kodları

Demirdöküm sofben F1 Hatası

Aşırı ısınma hatasıdır cihazı resetleyin

Resetlemek için On OFF Yapmanız gerekir. Yaptıktan sonra cihazda ekranda derece yanar ve cihazı resetlemis oluruz.

F1 Hata kodu

F1 Hatası çeşmelerin filitreleri dolduysa su basıncı düşükse bunlardan yapar ve cihaz 90 dereceyi bulduğu için cihaz kendini emniyete alır çalışmaz.

Demirdöküm sofben F4 Hatası

F4 Hatası vermesi durumunda gaz vanaları kontrol ediniz gaz vanaları açık ise cihaz üzerinden ON OFF yaparak resetleme yapınız. Cihaz ekranında derece yazınca resetlemiş oluruz böylelikle arızamız gitmiştir.

F4 Gaz yokluğu veya gaz bloke olmak &#; İyonizasyon hatası olarak da geçer.

Demirdöküm sofben F5 Hatası

F5 Demirdöküm compak (bacalı) modellerinde; Bina bacasının çekişinde problemler olduğu zaman şofben davlumbazında aşırı sıcaklık birikir ve baca termostadının atmasına sebep olur. Bunun sonucunda ise Copmak Şofbenin digital ekranında F5 arızası yanıp sönmeye başlar.

Demirdöküm Compak  (hermetik) modellerde ise baca fanının sargılarında zamanla kısa devreler, rulmanlarında yıpranmalar olur ve olması gereken devirde çalışamaz. Dolayısı ile de hava prosestadına yeterli hava basıncı uygulayamaz. Diğer bir ihtimal baca yerinden çıkmış veya tıkanmış olabilir. Teknik destek için Küçükçekmece Demirdöküm Compact Şofben Servisi olarak bizi arayabilirsiniz.

Cihazınızı Resetleyınız On OFF Şeklinde

 

 

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası