sarıyer posta dağıtım müdürlüğü / PTT Sarıyer Posta Dağıtım Merkezi - Sarıyer, İstanbul

Sarıyer Posta Dağıtım Müdürlüğü

sarıyer posta dağıtım müdürlüğü

PTT Kargo Sarıyer Posta Dağıtım Merkezi Sarıyer PDM

PTT Kargo Sarıyer Posta Dağıtım Merkezi Sarıyer PDM İletişim ve Adres Bilgileri

Adres: Cumhuriyet, Araba Yolu Cd. No:30, 34457 Sarıyer/İstanbul
Telefon:  444 17 88
PTT Kargo Müşteri Hizmetleri Numarası: 444 17 88
PTT Kargo Sitesi: www.ptt.gov.tr

Bugün yine siz değerli tüketicilere PTT Kargo Sarıyer Posta Dağıtım Merkezi Sarıyer PDMhakkında çok önemli bilgiler vereceğiz.

Sevgili tüketiciler yeni bir kargo şirketi tanıtımı ile sizlerleyiz. Bugün sizlere PTT Kargo Sarıyer Posta Dağıtım Merkezi Sarıyer PDMnin eşsiz özelliklerinden ve iletişim, adres ve konum gibi bilgilerinden bahsedeceğiz.

Bizler Kargo şuben olarak sizlere PTT Kargonun en iyi kargo şubesini tanıtmak ve sizlerinde bu konudaki merakınızı gidermek istedik.

Artık herkes beğendiği ürünü istediği sitelerden almakta olup ve kendisine ise hangi kargo şirketi ile geleceğini merak etmektedir.

Bu merak ile kargo şirketlerini araştırıp, hangisinin ne tür özellikleri olduğunu öğrenmek istemekteler.

İnsanların genellikle de en hızlı olanı ve birde ürünü en dikkatli taşıyanı tercih etmektedir. Çünkü ürün alıcılar ürünlerine biran önce kavuşmak istemektedir.

Satılmakta olan ürünü göndermek isteyen firmalar ise alıcıların hızlı olanını istediği için onlarda hızlı olan kargo şirketleri ile anlaşarak gönderim işlemini sağlamaktadır.

Ürün satan firmaların bir numaralı tercihi ve vazgeçilmezi olan PTT Kargo Sarıyer Posta Dağıtım Merkezi Sarıyer PDM tercihler arasında ön planda yerini almış ve takdire şayan bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.

PTT Kargo Sarıyer Posta Dağıtım Merkezi Sarıyer PDM herkes tarafından övgüye muhatap olan ve PTT Kargo şubelerinin en farklı ve en iyi özelliklerini taşıyan bir şube olmayı başarmıştır.

PTT Kargo Sarıyer Posta Dağıtım Merkezi Sarıyer PDM çalışanları oldukça çalışkan ve baya bir tecrübelidir. Müşterilerinin isteklerini vaktinde yerine getirmekte ve hiçbir konuda mağdur etmemektedir.

Kargolarının kendisine ne zaman yetişeceği hakkında ve nerede olduğunu merak eden müşterileri için ise PTT Kargo Sarıyer Posta Dağıtım Merkezi Sarıyer PDM kargo takip numarası vermekte olup, her an sorgulama yapmasına olanak sağlamıştır.

PTT Kargo Sarıyer Posta Dağıtım Merkezi Sarıyer PDM müşterilerine daha iyi bir hizmet vermek için şehirlerin bütün yerlerine kargo teslimatını yapmakta olup, ayrıca şehrin her yerlerinde şubesini açmaktadır.

PTT Kargo Sarıyer Posta Dağıtım Merkezi Sarıyer PDM gönderileri sadece şehirlerarası yapmayıp, bütün köylere de kargo götürüp, en ücra yerlere de kargo teslimatını sağlayan mükemmel bir kargo şirketidir.

PTT Kargo Sarıyer Posta Dağıtım Merkezi Sarıyer PDM diğer kargo şirketlerine göre farkını ortaya koymuş ve birçok kampanyası ile göz doldurmakta olup, hiç kimsenin mağdur olmasına da fırsat vermemiştir.

PTT Kargo Sarıyer Posta Dağıtım Merkezi Sarıyer PDM dünyadaki bütün bölge ve kıtalara da kargo götürüp ve getirmektedir.

PTT Kargo Sarıyer Posta Dağıtım Merkezi Sarıyer PDM herkes tarafından bilinen, sevilen ve takdir edilen ve süratli olan bir kargo şirketidir.

PTT Kargo Sarıyer Posta Dağıtım Merkezi Sarıyer PDM de istediğiniz bütün ürürleri alıcısına gönderebilir veya ürünleri şubeden de teslim alabilirsiniz.

Ayrıca kurye çağırarak kapınıza kadar gelen kurye görevlerine kargonuzu teslim ederek, alıcısı ile buluşturabilir ve hızlı teslimat yapabilirsiniz.

Ptt Sarıyer Dağıtım Merkezi, Sariyer, nerede, Otobüs, Metro veya Minibüs / Dolmuş ile nasıl gidilir?

Sariyer şehrinde Ptt Sarıyer Dağıtım Merkezi konumuna Toplu Taşıma

Sariyer, Türkiye'deki Ptt Sarıyer Dağıtım Merkezi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Ptt Sarıyer Dağıtım Merkezi adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Ptt Sarıyer Dağıtım Merkezi adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Ptt Sarıyer Dağıtım Merkezi için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Bahçeköy Öğrenci Yurdu - Levent-Haciosman M. Yönü; Adnan Kahveci Cad.; H.Osman Bayırı Cd; Haciosman Bayiri Caddesi - Sariyer-Levent Yönü; Haciosman - Maslak (29d-29c) Yönü; Hacıosman; Haciosman - Son Durak Yönü; Haciosman Metro - Tarabya Yönü; Haciosman Metro - Son Durak Yönü.

Otobüs:15129CMetro:M2Minibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: SRY-04MİNİBÜS: SRY-16

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Ptt Sarıyer Dağıtım Merkezi için yol tarifi alın.

Ptt Sarıyer Dağıtım Merkezi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Sariyer konumundaki kullanıcılar dahil 1.5 milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Ptt Sarıyer Dağıtım Merkezi için Otobüs, Metro ve Minibüs / Dolmuş fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır