markantalya tchibo / Tchibo açık artırma uygulamasına başladı | AVMDergi-Türkiye'nin AVM ve Perakende Haber Portalı

Markantalya Tchibo

markantalya tchibo

Tchibo açık artırma uygulamasına başladı

Tchibo, internet mağazasında bir ilki gerçekleştirerek takipçilerini, alışverişin en keyifli hali olan açık artırma uygulamasıyla buluşturdu

Yıllardır hayatı kolaylaştıran ürünleriyle tüketicilerine farklı dünyalar sunan Tchibo, 13 Eylül tarihinden itibaren funduszeue.info internet mağazasında gerçekleştirmeye başladığı Açık Artırma Uygulaması’yla bir ilke imza attı. Açık artırmada, Tchibo’nun fonksiyonel ve kaliteli ürünleri, seyahat ve etkinlik biletlerinin yanı sıra ve Partner segmentinde yer alan çeşitli markaların ürünleri satışa sunuluyor. Açık artırmanın yayında olduğu süre boyunca, katılımcılar beğendiği ürünlere dilediği tutarda teklif vererek hesaplı ve keyifli alışverişin tadını çıkarıyor.

Açık Artırma süresinin dolduktan sonra, Tchibo tüm teklifleri değerlendirerek kazanan kişilere karar veriyor. Tüm katılımcılara Tchibo tarafından e-posta gönderilerek sonuç bildiriliyor. Ardından 24 saat içerisinde kazanan katılımcılar, Tchibo Müşteri Hizmetleri tarafından aranarak, katılımcının teklif ettiği tutarı kredi kartından tahsil ediyor. İşlem tamamlandıktan sonra ürün katılımcıya ulaştırılıyor.

Değişen temalarının yanı sıra, gerçek ve kaliteli kahve lezzeti sunan kahve koleksiyonuyla perakende sektöründe fark yaratan Tchibo, son dönemde gerçekleştirdiği iş birliği anlaşmalarına bir yenisini ekliyor.

Dünyanın lider kahve üreticisi Tchibo, tedarik zinciri ve lojistik alanında uzman olan Küresel Tedarik Zinciri ile iş birliği yapıyor. Tedarik sürecine basit ve sürdürülebilir çözümler getiren Küresel Tedarik Zinciri, bu anlaşma sayesinde Tchibo’nun yeni kanallara ulaşmasına yardımcı olacak. Küresel Tedarik Zinciri, seçili Tchibo ve Davidoff marka kahve ürünlerini geleneksel kanal ve özel seçilmiş müşteriler başta olmak üzere binlerce noktaya ulaştıracak.

Tchibo Türkiye Genel Müdürü Tuba Yapıncak yapılan iş birliği anlaşması hakkında şunları söyledi: “70 yıldır kahvede tazelik ve kalite denince akla ilk gelen markalardan biri olan Tchibo’nun eşsiz deneyiminden daha fazla kahve severin faydalanmasını istiyoruz. Bu kapsamda son dönemde kahve odaklı yatırımlarımıza ağırlık veriyoruz. Son dönemde imza attığımız iş birliği anlaşmalarının arasında Küresel Tedarik Zinciri ile yaptığımız çalışmanın özel bir yeri var. Çünkü Küresel ile yaptığımız iş birliği sayesinde, geleneksel müşteriler ve seçili özel noktalar gibi pek çok yeni kanalda maksimum bulunurluğa ulaşacağız. Tchibo Türkiye’nin büyüme stratejisinde kritik bir adım olan bu iş birlikteliğine imza attığımız için mutluyuz.”

Küresel Tedarik Zinciri Genel Müdürü Özer Gürbüz ise şunları söyledi: “Tchibo gibi dev bir dünya markasının, her şeyden önemlisi son derece kaliteli ve çeşitlilik içeren ürünlerinin daha fazla tüketici ile buluşmasına vesile olabileceğimiz bu işbirliğinin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’de önemi ve kullanımı hızla artan akaryakıt istasyonları marketlerinde, özel seçilmiş noktalarda ve geleneksel kanal bayi çalışmalarında öncü bir firma olan Netlog Grup şirketi Küresel Tedarik Zinciri A.Ş Tchibo markalarının fazlasıyla hak ettiği bulunabilirliği bu kanallarda sağlamak için tüm altyapısı, tecrübesi ve gücüyle seferber olacaktır.”

Tchibo Türkiye, kahve pazarında büyümek için iş birliklerini ve yatırımlarını artırarak devam ettirmeyi hedefliyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası