bilgisayar ekranı kaydetme / Bilgisayar için Telemost programı - Bilgisayar için Telemost programı. Yardım

Bilgisayar Ekranı Kaydetme

bilgisayar ekranı kaydetme

[email protected]

Capture Webpage Screenshot - FireShot

FireShot, Opera web sayfalarının ekran görüntülerini yakalar. Ekran görüntülerinizi düzenleyebilir ve açıklama ekleyebilirsiniz.

Ekran görüntüleri anlıktır ve trafik oluşturmaz. 3. taraf web siteleri ve girişler gerekmez!

seafoodplus.info tarafından hazırlanan "En İyi Ücretsiz Uzantı " (seafoodplus.info,,,asp)

FireShot Web Sayfası Ekran Görüntüsü ile yapabilecekleriniz:

✓ Web sayfalarını tamamen yakalayın
✓ Sayfanın yalnızca görünen kısmını yakalayın
✓ Seçimi yakala
✓ Ekran görüntüsünü diske PDF, PNG ve JPEG olarak kaydedin
✓ Ekran görüntüsünü panoya kopyalayın
✓ Ekran görüntüsünü yazdır

Ek olarak, Windows kullanıcıları aşağıdakileri yapabilir:

✓ Ekran görüntüsünü düzenleyin: kırpın, yeniden boyutlandırın, metin ve ok açıklamaları ekleyin, alanları bulanıklaştırın ve diğer efektleri uygulayın
✓ OneNote'a gönder (Pro sürüm)
✓ Ekran görüntüsünü çok sayfalı PDF dosyalarına kaydedin
✓ Ekran görüntüsünü diske PDF, PNG, GIF, JPEG, BMP olarak kaydedin
✓ OneNote'a gönder (Pro sürüm)
✓ Twitter, Google Picasa, Facebook, ImageShack, Flickr, EasyCaptures'a yükleyin
✓ Ekran görüntüsünü panoya kopyalayın
✓ Ekran görüntüsünü yazdır
✓ E-posta
✓ Harici düzenleyiciye aktar

SwipeNote

Bu uygulama hakkında

SwipeNote - Bu daha sonra ayrı bir sayfada onları göstererek, / önemli önemsiz olarak notlar işaretlemek için yeteneği ile bir dizüstü bilgisayar, ya da hep birlikte. Sadece bir not oluşturmak ve türünü seçin. Daha sonra, örneğin zaten bazı görev gerçekleştirdiyseniz, eğer bunu değiştirebilirsiniz, ve bir sonraki diğer önemli notlar listesinde görünmesini istemiyorum.
Eğer notu paylaşmak istiyorsanız, elle vb sosyal ağlar, SMS, içine metni kopyalayıp yapıştırmak gerekmez Sadece istenilen notu seçin ve sağ üst kısmındaki Paylaş düğmesine basın!
Uygulama bir mod Yedekleme vardır. Eğer başka bir akıllı telefon notlar taşımak istiyorsanız, bu özelliği kullanabilirsiniz.
UYARI !! yedekleme ve notlarınızı geri önce bu kılavuzu dikkatle okuyun!
Tüm notları , menüden Yedekleme moduna girmek bir kopyasını yapmak için. Açılan pencerede, izin yedekleme kene , hafıza kartına bir kopyasını tıklayın. Kopyalama işlemi başarılı olursa, o zaman notlarınızı seafoodplus.info KARTA_PAMYATI klasördeki bir dosyaya kaydedilir / SwipeNote / yedekleme /
, seafoodplus.info KARTA_PAMYATI klasöründe dosyayı koymak gerekir / SwipeNote / yedekleme / tüm notlarınızı geri yüklemek için. UYARI !! seçtikten sonra Hafıza kartından geri yükle mevcut tüm notlar tamamen değiştirilecektir, daha önce olmayan bir dosya seafoodplus.info kaydedilmiş olanlar onların iade edilme ihtimali !! Eğer kaydetmek / notlarınızı geri vardı sonra, izin ver seçeneğinin işaretini kaldırın tavsiye edilir yedekleme notlarınızı yanlışlıkla veya istenmeyen korunması ve restorasyonu önlemek için!
ayarlarında yazı tipi notları görmek ne sırayla boyutunu, yazı tipi stili, kendi görünümünü ve arayüz dilini değiştirebilirsiniz. Şu anda desteklenen İngilizce, Rusça ve Ukraynaca dillerini olan (kimse bütün tekliflerin dinlemek için mutlu diğer dillere uygulama lokalizasyonu yardımcı olmak için bir arzu, ifade ise - [email protected]).

Güncellenme tarihi

2 Şub

Блокнот с паролем и таймером.

Bu uygulama hakkında

- Bu uygulama imkanı ile bir dizüstü bilgisayar (gerekirse), uygulama size sinyali ve kaydettiğiniz metnini görüntülemek için ihtiyaç dinamik sembolü söyleyecektir hangi istenen zamana zamanlayıcı kümesidir. Yani dizüstü aynı anda bir not defteri işlevi ve "napominayki" işlevini taşır. Sen birinde iki uygulama almak olduğunu söyleyebiliriz.
- Uygulama çalar saat olarak basitçe kullanılabilir.
- Eğer mobil cihazınızı yeniden başlattığınızda, tüm zamanlayıcı ayarları (zaman ve bildirim tetik sinyali tarihi) yürürlükte kalacak ve tahrip edilmez.
- oluşturuldukları ve düzenlenir olarak sürekli kayıtların içeriğini depolayan otomatik kaydetme işlevi yoktur.
- sıralama işlevi sepet için ayrı ayrı klasörler içinde listeleri için ayrı ayrı ana listeye ayrı ayrı tasnif özelleştirmek için izin verir ve.
- app bir şifre ayarlamak mümkündür.
- Gerekirse, daha sonra geri yükleme veya herhangi bir metin düzenleyici saklanan kayıtları görebilirsiniz yedeğini kaydedebilirsiniz.
- İstenen metin arama tüm klasörler içinde belirli bir klasörde, bir sepet içinde, ana listeden ayrı olarak yapılan ve tüm uygulama için ortak (global) bir araştırma vardır edilebilir.
- Uygulama otomatik ustanın ilk birkaç kelime kullanarak başlığında doldurabilir.
- Uygulamanın ilk sayfa saati görüntüler ve kaydın tarihi (sabit zamanlayıcı durumunda) alarm sinyalinin operasyon (metin) yanı sıra saat ve tarih kaydedilir On.

 Bu ayarlar:
1. sıralamayı ayarlayın.
2. aramanızı özelleştirin.
sepet (çeşitli kullanma olanakları) gereksiz girdilerin 3. Toplu çıkarılması.
4. Titreşim sinyal üzerinde / kapatılması.
5. melodi / zamanlayıcı sinyalin süresini ayarlayın.
6. Bir zil sesi / sinyali seçin.
7. Otomatik Kaydet metin ayarlama.
8. Otomatik Doldurma başlığı.
Kayıtların içerik 9. Ayar seçenekleri listesinde gösterdi.
Metin düzenleme penceresinde yazı tipi boyutunu seçin.
Ekran yönü (otomatik, dikey, yatay).
"varsayılan" tüm ayarları sıfırlayın.

İlginiz için teşekkür ederiz!

Güncellenme tarihi

24 Ara

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir