tırnakları hızlı uzatma teknikleri / Hızlı tırnak uzatmanın 10 püf noktası - Cilt Bakımı

Tırnakları Hızlı Uzatma Teknikleri

tırnakları hızlı uzatma teknikleri

Hızlı Sakal Uzatma İçin 7 Öneri

Hiç kendinizi aynada 3 günlük sakalınıza bakarken ve hızlı sakal uzatma sürecinin nasıl mümkün olacağını düşünürken buldunuz mu? Hipster şıklığında sakaldan, açılı keçi sakalına kadar, yüzdeki kılların görünümü erkekler için harikalar yaratabilir. Tabi ki, sakal uzatma ve sakal çıkarma hızıbüyük ölçüde farklılık gösterir, peki istediğiniz stili desteklemek için ne yapmalısınız? Kalın bir sakalı bir gecede uzatmanın tek bir çözümü olmamasına karşın, aşağıdaki bazı sağlık ve yaşam tarzı ipuçları, sakal uzatma yolları ve sakal uzatma evreleri için sizi en kesintisiz rotaya hazırlayabilir.

İyi bir cilt bakım rejimini ve sakal bakımını sürdürün

Cildinizin yüzeyi her türlü yağı, kiri ve artığı toplar, bu nedenle kıl kökleri tıkalı olmadıklarında, burada uzamaya çalışan kılların en iyi şansa sahip olacakları gayet açıktır. Sakal uzatmanın temellerinden biri, sağlıklı kıl büyümesini destekleyecek bir günlük rutinle yüzünüzün bakımını yapmaktır.

Bir cilt bakım rutiniyle sakal bakımını birleştirmek, yüzünüzdeki kılların rahat biçimde uzamalarını desteklemenin en iyi yoludur. Sakal uzatma amacıyla ölü cilt derilerini arındırmak için, günlük temizleme ve nemlendirme rutininin yanı sırahaftada iki kez nazik bir peeling işlemi yapın. Sakal uzatmaya yönelik bir yüz peeling ürününü kullanmak, tıkanmış gözeneklerin neden olabileceği kıl dönmesi ve cilt tahrişi yaşama şansınızı azaltmanın ideal bir yoludur.

Sağlıklı ve dengeli beslenin ve yeterli su için

Gıda ve su, vücudunuzun yapı taşlarıdır, bu nedenle ihtiyacınız olan besini almak, onarım ve büyüme için esastır. Bıyık uzamasının nasıl destekleneceği bakımından,dengeli bir diyetin parçası olarak farkında olmanız ve tükettiğinizden emin olmanız gereken belirli besin maddeleri bulunur.

Proteinler, sebzeler, mandıra ve tam tahıllar, sağlıklı bir diyetin demirbaşlarıdır. Protein kalın sakal kılı desteklemede ana güçken, A, B, C ve E vitaminlerini içeren gıdaların tümü kıl uzamasını artırıfunduszeue.infoğru vitaminler bakımından zengin bazı içerikler, ıspanak, tatlı biber, fındık, avokado, tatlı patates ve böğürtlendir.

B vitaminleri ile takviye alın

Yüzdeki kılların daha hızlı nasıl uzatılacağı ve sakal çıkarma yöntemleri hakkında ipuçları arıyorsanız, yaygın biçimde bahsedilen vitamin, biotin olarak bilinen B7’funduszeue.info içerik, vücudunuzda yağları ve karbonhidratları işleyen enzimlerle birlikte çalışır ve yetersizliği kıl uzamasını yavaşlatabilir.

Yumurta, süt ve muz gibi gıdalar pek az miktarlarda biotin içerirken, takviyelerin günlük bir dozu saç, cilt ve tırnak onarımından sorumlu proteinleri güçfunduszeue.info, riboflavin ve niasin, B1, B2 ve B3 olarak bilinir ve vücudunuzun sakal uzama vitaminleri olan keratinlere yardımcı diğer B-kompleks vitaminlerini oluştururlar.

Egzersiz yapın ve stresi azaltın

Yeni bir egzersiz planına başlamışsanız, egzersizin sakal uzamasına yardımcı olup olmadığını merak funduszeue.infoçekte,egzersiz ve ağırlık kaldırma kıl büyümesini artırabilecek artan testosteron üretimi ile bağlantılıdır.

Düzenli egzersizin metabolizmanıza ve dolaşımınıza sağladığı takviye de kıl uzamasını uyarır, böylece erken sakal uzama aşamalarındaki yolculuğunuzu hızlandırabilir.

Egzersiz, sakal uzamasını destekleyen hormonların üretimiyle bağlantılıyken, stres vücudunuzda ters bir etki yaratır. Stres, vücudunuzda testosteron düzeylerini azaltan bir hormon olan daha yüksek düzeyde kortizol üretir.

Uykunuzu alın

Beslenme ve egzersiz ile birlikte, vücudunuzun onarım yapmasını ve büyümesini sağlamanın diğer bir temel yolu, funduszeue.infoar, her zaman yedi ila sekiz saat dinlenmenizi önermektedirler. Uyku ve sakal uzaması arasındaki bağlantı, siz uyurken hücresel onarım sürecinizin artması nedeniyle çok yakından ilişkilidir.

Egzersizin, dolaşımınızı ve sakal uzamanızı desteklediği gibi, yetersiz dinlenme kan akışınızın olumsuz biçimde etkilenmesi anlamına gelir. Doğal uyku döngünüzü etkilediğini düşünüyorsanız, uyumadan önce yapay ışık ve ekranlardan kaçınmak, doğal bir uyku çekmenize yardımcı olabilir.

Rutine bağlılık ve sakal uzatma evreleri

Hayal ediyor olabileceğiniz yüzünüzdeki kılların görünümüne ve kalın sakal bırakmaya kavuşmak bir gecede olan bir şey değildir. Sağlık odaklı ipuçlarımıza uymak ve sakal uzatma yollarını incelemek, sakal uzatma evreleri boyunca ilerlemenize yardımcı olacak ve ne kadar bekleyeceğinizi bilmek de yolculuğunuza yardım edecektir.

Sinekkaydı bir tıraşla başlayın (0 hafta)

Herhangi bir sakal uzatma sürecine başlamadan önce, eşit bir kesim, kıllar büyürken sakalınızda eşit olmayan alanların önlenmesine yardımcı olacaktır.

Şık Kirli Sakal ( hafta)

Kirli sakal, sakalınızın birkaç gün boyuncauzamasıyla sıklıkla görebileceğiniz bir durumdur. Bir Braun tıraş makinesiyle, you can trim this stage with ease as the Braun Series 9 can shave hairs as short as mm.

Düzensiz Sakal ( hafta)

İlk kirli sakal aşamasını geçtikten sonra, düzensiz sakal erkekler için ortak bir aşamadır ve bu konuda sizin bir hatanız bulunmaz. Bunun nedeni normalde genetik faktörler, diyet, hormon düzeyleri veya stres olabilir.

Bebek Sakal (8 – 16 hafta)

İki aylık olduğunda, sakalınızda boşluk kalan alanlar dolmuş olmalıdır ve uzama bakımınızı yapmak için sakal kremi gibi ürünleri değerlendirmelisiniz.

Ergen Sakal ( hafta)

Sakal yağı ve düzenli düzeltme ile şekillendirdikten sonra, sakal uzatma yolculuğunuzun bu noktasında erkekler için sakal stilleri yelpazesini denemek için gereken uzamayı elde etmelisiniz.

Nihai Sakal (30 hafta +)

Altı aylık sakal bırakma döneminizi geçtiğinizde, bir Viking görünümü gibi kaba uzun sakal stillerinden oluşan tüm yelpazeyi denemenizi sağlayan kalın bir sakal görmeyi bekleyebilirsiniz.

Sırada ne var?

Hızlı sakal uzatma hedeflerinize ulaştığınızda, sonraki adım şekillendirmedir.Büyüme planınızın son adımlarından bahsettiğimizde, alın bir sakalla, tüm uzun stil yelpazesi mümkündüfunduszeue.info ki, aranızdan pek çoğu erkekler için daha bakımlı sakal stillerini – tercih edecektir. Görünümler için bakım yapma ve yüz şekilleri kılavuzu, size en çok yarayabilecek olana karara vermenize yardımcı olacaktır.

Tabi ki, sakalınızı nasıl düzelteceğinizi bilmeniz de gerekecektir, ataçmanlar yelpazemiz sizin için uzunluğu korumayı hemen ucundan yakalayarak ve şık yeni görünümünüze şekillendirerek basit bir konu haline getirir.

Düzenli düzeltme ile birlikte bir sakala nasıl bakım yapılacağını da bilmek, cilt tahrişinden kaçınmak amacıyla, yağ uygulama ve kılları yumuşak ve rahat tutmak için bunu sakalınıza nazikçe fırça yoluyla yedirmek ile ilgilidir.

Mükemmel görünüm için Braun
kırpıcı yelpazesini keşfedin

El bakımına önem verenler bir hayli fazladır. Kadın erkek herkes için oldukça önemli konular arasında el bakımı gelir. Ellerin yumuşacık ve nemli olması herkesin kavuşmayı hayal ettiği eller arasındadır. Kadınların ellerinde önemsediği konulardan biri de tırnaklarıdır. Her daim el bakımının yanında tırnaklarına da önem verirler. Tırnaklarının her daim temiz, uzun, şekilli ve bakımlı görünmesini isterler. Ancak çoğu kadın tırnakları konusunda bu istediği görüntüye ne yapsa da ulaşamaz. Tırnakları şekillendirmek için uzatmak gerekir ancak çoğu zaman tırnaklarımız istediğimiz gibi uzamaz ya da çok geç uzar. Bu nedenle de kadınların arama motorlarında en çok araştırdıkları konular arasında nasıl hızlı tırnak uzatabilirim? tırnaklarımın hızlı uzaması için ne yapabilirim? tırnaklarımı nasıl daha güçlü hale getirebilirim? soruları geliyor. Hal böyle olunca da biz de bu soruların cevaplarını araştırdık. İşte o detaylar.

En Hızlı Tırnak Uzatma Yöntemleri Nelerdir?

Uzun tırnaklar bir çok kadının sevdiği ancak ulaşamadığı bir durumdur. Tırnaklarının hızlı uzaması ve bunun yanında da sağlıklı olması için bir çok yöntem denerler. İşte tırnakları hızlı uzatmak için püf noktaları…

E Vitamini Kullanmak

Tırnak uzatmak isteyenlerin kullanması gereken yöntemlerden birisi E vitamini kullanmaktır. E vitamini kapsüllerinden alıp onu kullandıkları tırnak kreminin içine ilave edip karıştırmaları gerekir. Bunun yanında tırnak kreminin ve içerisindeki E  Vitamininin tırnaklara homojen bir şekilde nüfuz etmesi için masaj yapılması gerekir.  Düzenli olarak E vitamini kullanıldığında tırnakların düzenli ve hızlı bir şekilde uzadığını göreceksiniz.

Zeytinyağı İle Tırnak Uzatma Yöntemi

Zeytinyağı tırnakların hızlı uzamasını sağlayan diğer yöntemlerden biridir. Doğal olan bu zeytinyağı sayesinde tırnaklarınız çok daha kolay uzayabilir. Bunun yanında da ulaşımı diğer yöntemlere göre daha kolaydır. Zeytinyağının nemlendirici etkisi sayesinde de tırnakların ve tırnak etlerinin daha bakımlı hale gelmesine yardımcı olacaktır. Uygulama kısmında ise zeytin yağını  pamuğa damlatarak tırnaklara ve tırnak etlerine masaj yapabilirsiniz. Zeytinyağı uygulamasını yaptıktan sonra ise elinize eldiven geçirerek nemin içeride kalmasını ve ellerin de bu sayede daha yumuşak olmasını sağlayabilirsiniz.

Hindistan Cevizi Yağı Kullanmak

Zeytinyağı gibi Hindistan cevizi yağı da tırnakların uzamasında etkilidir. Tırnakları uzattığı gibi besleyici özelliği de bulunan Hindistan cevizi yağı tırnakların sağlıksız şekilde uzamasını önlüyor ve tırnakları güçlendirerek kırılmasını da önlüyor.  Hindistan cevizi yağını kullandıktan sonra eldiven takarak bir müddet öyle bekleyebilir ya da E vitamini ile hazırladığınız kremin içinde de dökebilirsiniz.

Biotin İle Tırnak Uzatma Yöntemleri

Biotin sadece tırnaklarda kullanılmayan saç uzatmak içinde  kullanılan yöntemlerden biridir. Keratin üretimini destekleyen bir ürün olduğu için tırnakların uzamasına katkı sağlar ancak kullanımı öncesinde eczacı yada doktora danışılması gerekmektedir. Bunun yanında biotin içeren havuç, yumurta ve somon yemekte tırnakların hızlı uzamasına katkı sağlar.

Sirke Kürü İle Tırnak Uzatmak

Evde yapılan tırnak uzatma kürleri arasında sık karşılaşılan diğer bir kür ise sirke kürüdür. Beyaz sirke kullanılan bu kür ayrıca tırnakların sararmasını da engellemektedir. Uygulaması da oldukça kolay olan bu kür için bir kaseye su ve beyaz sirke koyarak tırnakları içerisinde 5 dakika bekletmek yeterlidir. Daha sonrasında ise eller temizlenip nemlendirilmelidir.

Limon İle Tırnak Uzatmak

Evde uygulanacak doğal yöntemlerden birisi de limondur. Bolca C vitamini içerdiği için tırnakları uzatır ve beyazlatıfunduszeue.info karıştırıldığı gibi direkt tırnakların üzerine de sıkılabilir. Ancak C vitamini asit yapılı olduğu için haftalık bakım kürü uygulanırken biraz zeytinyağı ve limon karıştırılarak tırnaklara uygulanmasında fayda vardır.

Doğal tırnak uzatma yöntemlerinin yanında önem vereceğiniz bir kaç adım tırnaklarınızı hızlı, sağlıklı ve sorunsuz bir görünüme kavuşturacaktır.

Oje Bazı 

Tırnakların daha hızlı uzaması ve kırılmaması adına oje bazı kullanımı önemlidir. İçerisinde E vitamini ve kalsiyum içerir ayrıca tırnağın güçlenmesine yardım eder.

Nemlendirici

Tırnağın sık sık nemlendirilmesi gerekir. El ve tırnak kremin gün içerisinde ihtiyaç duyuldukça ve sık sık uygulanması gerekir.

Fala Sudan Uzak Tutmak

Tırnakların çabuk kırılma nedenlerin biri de fazla su kullanımında ya da günlük ev işlerinde kullanılan deterjanlarda ki kimyasallar nedeni ile tırnaklar daha kolay kırılır. Bunu önlemek adına ise eldiven kullanımı gerekir.

Törpü

Törpü yaparken dikkat edilmesi gereken törpünün sert bir şekilde yapılmaması gerektiğidir. Bu nedenle tırnaklara törpü yapılırken törpünün tek yönde  ve nazik hareketlerle yapılması önemlidir.

Aseton Kullanımı

Kimyasallar tırnaklar için de zararlıdır. Bu nedenle temizlik malzemelerinde olduğu gibi asetonun içindeki kimyasallar da tırnaklara zarar verir. Bunu önlemek için fazla aseton kullanımında uzak durulması gerekir. Ayrıca E vitamini içeren ve tırnağı besleyen aseton tercih edilmelidir.

 

 

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası