kadınlar erkeklerin en çok neresine bakar / Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar

kadınlar erkeklerin en çok neresine bakar

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Kadın ve erkek ilişkilerinde, ilk karşılaşma ya da ilk buluşma gibi durumlarda kadınlar erkeklerin en çok neresine bakıyor? Bunun gibi sorular en fazla merak edilen şeyler arasında yer alıyor. Bu içeriğimizde kadınların erkeklerde en çok baktıkları bölgeleri derledik.

İşte kadınların erkeklerde baktığı 10 bölge

1. Yüz Bölgesi

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Kadınların erkelerde ilk ve en çok baktıkları bölge yüz kısımları oluyor. Kadınlar erkeklerde saç sakal uyumuna çok fazla dikkat eder. Kafa ve yüz şekline uygun olarak şekillenen saç ve sakalların uyumlu olması kadınlar için son derece önemlidir. En çok da bu bölgeleri dikkat çeker.

2. Gözler

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Kadınların en fazla etkilendikleri yerlerden biri karşısındakinin bakışlarıdır. Bu nedenle kadınlar erkeklerde en fazla gözlere odaklanıyor. Söyledikleri ve yaptıkları arasında doğruluk payı arayan kadınlar gözlerden birçok şeyi anlamaktadır. Bu sebeple de en fazla gözle temas kuruluyor.

3. Dişler

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Temizlik kadınlar için oldukça önemli bir unsurdur. Bu nedenle kadınlar karşısındaki erkeğin dişlerine çok fazla bakar. Erkeklerin dişlerinin temiz ve beyaz olması bu nedenle oldukça önemlidir. Diş bakımının düzenli olarak yapılması gerekir.

4. Eller

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Kadınlar için temizlik son derece önemli bir unsurdur. Eller de temizlik açısından ilk bakılan yerler arasındadır. Özellikle ellerin temiz olmasına ve tırnakların bakımlı olmasına kadınlar çok dikkat eder. Bu sebeple kadınlar erkeklerin ellerine çok fazla bakmaktadır.

5. Kalça

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Kadınların ilgisini çekmeyi başaran erkeklerdeki bir diğer nokta kalçalarıdır. Kadınlar erkeklerin kalça kısımlarının sıkılığına ve şekline bakmaktadır. Çünkü erkeklerde aranan kalçanın yapısı sıkı ve kavisli olmalıdır.

6. Omuz

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Nasıl erkekler kadınlarda ince bel gibi özellikler ararsa kadınlarda aynı şekilde kadınlar da erkeklerde geniş omuz aramaktadır. Bu yüzden de omuz kısımlarını detaylıca inceler. Geniş omuzlu yapıya sahip erkek kadınların daha fazla ilgisini çekmekte ve görsel olarak cazip gelmektedir.

7. Göğüs

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Kadınlarda erkeklerin göğüs kısmına çok fazla bakmakta ve incelemektedir. Onlara göre azda olsa kaslı bir yapıya sahip erkek yeterlidir. Kadının kendini güvende hissetmesini sağlayacağı yer olan göğüs kısımları, en fazla bakılan ve dikkat edilen yerler arasında bulunur.

8. Ayakkabılar

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Kadınlar ayakkabı konusunda oldukça titizdir. Bu nedenle erkeklerin ayaklarını ve giydikleri ayakkabıları çok fazla incelerler. Ayakkabılar kadınların en fazla baktıkları ve temiz görmek istedikleri yerlerdir.

9. Kıyafetler

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Moda takipçisi kadınlar, erkeklerin giydikleri kıyafetlere çok fazla önem verdikleri için kıyafet seçimlerine çok fazla bakar. Modaya uygun giyiniyor mu, uyumlu mu gibi sorularına yanıt bulmak için kıyafet tercihlerine çok fazla bakmaktadır.

Boy

Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Hiç şüphe yok ki kadınlar için önemli olan bir diğer unsur erkeğin boyudur. Çok fazla karşımıza çıkan takıntısı kadınlarda gerçekten de bulunmaktadır. Kadınlar yanlarında bulunan erkeklerin boylu poslu olmalarını istemektedirler. Bu da uzun boylu kişilerin tercih edilmesinin en büyük nedenidir.

Bir kadının en çekici yeri neresi?

Kadınların en ilgi çeken bölgeleri kalça, bel ve basenleridir. Bu bölgeler şekilli oldukları zaman daha da dikkat çekmektedir. Ayrıca dik ve iri göğüsler, dolgun dudaklar, iri gözler ve orantılı burun da oldukça ilgi çekicidir. Son olarak bacaklar da bunlardan sonra bakılan bölgedir.

Erkekler en çok nereden öpülmek istiyor?

Erkekler en çok boyun bölgesinden öpülmek istemektedir. Ancak kadınlar gibi yavaş değil daha sert bir şekilde bu öpücük olmalıdır. Bu bölgelerdeki derinin erkeklerde daha kalın olması nedeniyle ısırma dahi söz konusu olabilir.

Erkeklerin hassas yerleri nerelerdir?

Erkeklerin oldukça hassas oldukları birkaç nokta bulunmaktadır. Boyun bölgesi, avuç içleri, boyun bölgesi, prostat noktası, perine bölgesi, ense, testislerin birleşim çizgisi ve frenulum bölgesi bu noktalardır. Buralara en ufak temas bile erkekleri harekete geçirmektedir.

Bir kadının zevk aldığı nasıl anlaşılır?

Kadın zevk aldığı zaman ıslanır ve sertleşir. Daha sonra deri kızararak terlemeye başlar. Son olarak ise dudaklar, klitoris ve pelvik organlar büyüyerek genişler.

Bir erkeğin sekse düşkün olduğu nasıl anlaşılır?

Bu durumdaki bir erkeğin narsistik yapıları göze çarpmaktadır. Partnerine bir süre yoğun ilgi gösterirken, belli zamandan sonra oldukça değersiz davranmaktadır. Yalan söyleme de bu davranışlara eşlik etmektedir.

Kadınlar kaç yaşında erkeklerden hoşlanır?

Bu durum kadının yaşına göre değişmektedir. Kadının yaşı 30'a gelinceye kadar kendilerinden büyük olan erkeklerden hoşlanmaktadırlar. 30'lu yaşlardan sonra ise kendi yaşlarına yakın ancak kendilerinden daha genç erkeklere karşı ilgi duyuyorlar.

Kadınlar Erkeklerin İlk Neresine Bakar

kadınlar erkeklerin ilk neresine bakarKadınlar erkeklerin ilk neresine bakar konusundaki önemli noktaları bilirsen kadınları etkileme konusunda diğer erkeklerden bir adım önde olursun.

Ve diğer erkeklerden bir adım önde olmak demek de kadınların senden daha fazla hoşlanmaları demektir.

Bu tür bilgileri öğrenmediğinde ve diğer erkeklerden geri kaldığında da rakiplerin senin önüne geçer.

Bunun olmasını istemeyiz. O yüzden de eğer diğer erkeklerin ÖNÜNE geçmek istiyorsan kadınlar erkeklerin ilk neresine bakar konusunda hazırladığım bu yazıyı okumanı öneririm.

Cinsel Eğitim Araştırmacısı David Strovny, erkeklerin vücutlarının hangi bölümlerinin kadınlara daha çekici geldiğini bulmak için ’den fazla kadınla görüşmüş.

Böylece kadınlar erkeklerin ilk neresine bakar konusunu araştırmış ve bunun sonucunda da erkeklerin vücutlarının bu bölümlerine özen göstermelerine yardımcı olmuş.

Bu soruyu kadın olan bir akrabana sorduğunda muhtemelen sana karşı % dürüst olmayacaktır. Sevgiline ya da herhangi bir kız arkadaşına sorduğunda da tamamen dürüst olacağını sanmıyorum. Özellikle cinsel bölgelerle ilgili kısımları atlayacak ve SÖYLEMEYECEKTİR.

Eğer bu soruyu sorduğun kadınların tarafsız ve dürüst olmasını istiyorsan seni hiç tanımayan ve anonim olarak kalacak kadınlara sormalısın. David Strovny’nin yaptığı da tam olarak bu işte.

Birazdan okuyacakların gerçeğe en yakın bilgilerdir.

Kadınlar Erkeklerin İlk Neresine Bakar Ve Kadınların Özel Önerileri

1. Pofidik Popo: Kadınlar erkeklerin ilk neresine bakar sorusunun cevabı “popo”.

Araştırmanın sonucu bu, ben söylemiyorum. Tabi ki bizim kadar şaplak atma meraklısı değiller ama ilk baktıkları yer popo.

Kadınların bazısı “yarım ay “şeklinde erkek popolarını severken, bir kısmı da hafif kıvrımlı olanları tercih ediyorlarmış.

Kadınlardan bir tanesi en güzel popoların atletik erkeklerde olduğunu söylemiş.

2. Penis bölgesi: Kadınların erkeklerde baktıkları ikinci yer olarak penis bölgesi geliyor.

bakımlı erkek ile ilgili görsel sonucu

3. Karın Bölgesi: Kadınların üçüncü önem verdikleri yer erkeklerin karın bölgesi. Harika karın kası ya da “six pack” olması iyi olur ama temelde arzuladıkları şey erkeğin düz bir karın bölgesine sahip olması.

Kadınlar göbekli erkeklerden hoşlanmadıkları özel olarak belirtiyorlar.

Bizim Türk kızlarının “Ben göbekli erkek severim” lafı ne olacak diye düşünüyor olabilirsin…

Bu lafa pek İNANMAMANI öneririm. Çünkü gerçekten arzuladıkları şey düzgün, fit bir karın bence.

erkek kalça ile ilgili görsel sonucu

4. Kalçalar: Kadınların erkeklerde dördüncü olarak baktıkları yer kalçalar. Kalçalarımızın dar olmasını seviyorlar.

Kadınlardan birinin söylediği şey şu:

“Erkekte kaburga kemiğiyle kalça kemiği arasında kalan o bölgeye bayılıyorum. Bence bir kadının eli oraya aittir.”

Bence de.

5. Hijyenik Eller: Kadınların erkekte beşinci çekici buldukları bölge eller. Kadınlardan birinin söylediği şey şu:

“Erkek arkadaşımda sevdiğim şeylerden biri de büyük, kalın ve temiz elleri.”

Temiz kelimesine dikkat ettin mi?

Kadınlar senin elinin TEMİZ olmasını istiyorlar.

TEMİZ ve BAKIMLI.

Şu an kendi fikirlerimi söylüyorum; tırnaklarını DÜZENLİ olarak kesmelisin ve mümkün olduğunca bakımlı olmalılar.

İçinde kir olmayacak ASLA!

Ayrıca törpülenmiş olacaklar ve düzgün kesilmiş olacaklar.

Buna dikkat etmiyorsan şu andan itibaren etmenin öneririm.

Şimdi araştırmaya dönüyorum tekrar…

Ayrıca erkeğin ellerine bakarak erkeğin nasıl bir işle uğraştığını ve nasıl bir yaşam sürdüğünü de anlayabiliyor kadınlar. Eğer yıpranmış ellerin varsa kaba bir işle uğraşıyorsun demektir, eğer yumuşacık hassas ellerin varsa kaba olmayan, ellerine zarar vermeyen bir işle uğraşıyorsun demektir.

Kadınlardan bir tanesi erkeğin parmaklarını fellatio yapar gibi emmeye bayıldığını söylemiş. O yüzden parmaklarının bakımını iyi yap, hangi kızın ne zaman parmaklarını emmek isteyeceğini bilemezsin.

6. Yetenekli Bir Dil: Erkeğin dilinin önemli olduğunu söylüyor kadınlar. Erkeğin dilini kendi vücutlarının aşağı kısımlarında kullanmasını istediklerini özellikle belirtiyorlar.

erkek dudak ile ilgili görsel sonucu

7. Tatlı Dudaklar: Kadınların bazısı dolgun bazısı da ince dudakları tercih ediyor.

8. Şişkin Kollar: T-shirt’ün kısa kolunun kenarından görünen ya da uzun kollu bir kıyafetin üzerinden belli olan kol kasını elbette sevdiklerini söylüyorlar.

Kadınlar erkeklerin ilk neresine bakar sorununun cevabı olmasa da kollar sıralamada sekizinci.

Ayrıca erkeklerin kendilerini havaya kaldırıp, evirip çevirip duvara dayayıp çılgınca cilveleşebilmelerini de istediklerini söylemişler.

9. Göğüs Bölgesi: Kadınların erkekte dokuzuncu baktıkları yer göğüs bölgesiymiş.

Omuzlar: Son baktıkları yer ise omuzlar.

Kadınlar erkeklerin ilk neresine bakar konusunda seninle paylaştığım bu bilgileri kullan ve vücudunu geliştir.

Kadınlar genel olarak erkeklerde yukarıda saydığım bölgelere dikkat ediyorlar, ama eğer kendi vücudun hakkında olumsuz düşünüyorsan sana çok önemli bir şey söylemeliyim:

kadınlar erkeklerin ilk neresine bakarKadınları etkilemede yakışıklılığın pek bir önemi yoktur.

Asıl önemli olan şudur:

Sahip olduğun kişilik özellikleri ve kadınların yanında nasıl hareket ettiğindir.

Kadınların seni gerçekten çekici bulmalarını sağlayacak şeyler kendine güvenin ve kişiliğindir.

“Her Ay Farklı Kızlarla Görüş” adlı eKitabımda da özgüven ve çekici erkek özelliklerini DETAYLI bir şekilde anlatıyorum. Aslına bakarsan, “çekici erkek özellikleri” bence kitaptaki EN ÖNEMLİ bölümdür.

Neden?

Çünkü bu kısmı halletmediğin zaman vücudunu fiziksel olarak geliştirmenin pek bir artısı olmaz.

Ama kişiliğini çekici bir hale getirdiğinde, vücudunla ilgili yaptığın “güncelleştirmeler” 10 katı etkili olur…

Kendini ÇEKİCİ bir erkeğe, kadınların arzuladığı bir erkeğe nasıl dönüştüreceğini öğrenmenin en iyi yolu da kitabımı okumaktır.

Alıntıdır. funduszeue.info 'dan

Kadınlar erkeklerin neresine bakar?

kadin-erkek-iliskileri

Yoldan geçen bir erkek gördüğümüzde veya ilk buluşmada çaktırmadan baştan aşağı süzeriz. Peki, biz kadınlar erkeklerin neresine bakarız? ‘Yüksek Topuklar’ editörleri olarak toplandık, erkeklerin neresine baktığımızı itiraf ettik, merakla okuyacaksınız!

Önce dişlerine bakıyoruz

Bir erkeğin kendine özen gösterip göstermediğini önce dişlerine bakarak anlıyoruz. Dişinde lekeler veya yemek artıkları olan erkeklerden hiç hoşlanmıyoruz! İnci gibi bembeyaz dişlere sahip erkeklerse bizden 10 puanı kapıyor!

Vücut hatlarını inceliyoruz

Genelde kadınların vücut hatları konuşulur, ancak biz de erkeklerin kilosuna, karnına, kollarına bakıyoruz. Göbekli erkeklerden haz etmiyoruz ve tabii ki fit erkeklerden hoşlanıyoruz! Kol kasları belirgin, ince ve güçlü vücut yapısına sahip erkeklere bayılıyoruz!

Evet, poposuna bakıyoruz

Erkekler, kadınların kalçalarına bakıyor. İtiraf edelim, biz de onların poposuna bakıyoruz! Spor ve iyi beslenmeye kendine iyi bakan erkeklerin poposu gerçekten çok güzel oluyor. Dar kesim bir pantolonla hatları ortaya çıkmışsa gözlerimizi alamıyor, hatta yanımızdaki arkadaşımızı dürtürüyoruz.

Gözlerinde samimiyet arıyoruz

Biz kadınlar duygusalız, her şeyden önce samimiyet ve güvene öncelik veriyoruz. Gerçek şu ki, erkeklerin gözlerine baktığımızda ışıltı, güven ve sevgi görmek istiyoruz. Bu yüzden, özellikle ilk buluşmada erkeklerin gözlerine bakıp karakterine dair ipuçlarını yakalıyoruz.

Kokusuna çok dikkat ediyoruz

Bir erkek ilk bakışta yakışıklı görünmese bile, eğer çekici bir parfümü varsa kadınların beğeni listesinde üst sıraya tırmanıyor. Yeni yıkanmış, mis gibi duş jeli kokan erkeğe gerçekten bayılıyoruz. Erkekleri etkilemenin yolları üzerine birçok tavsiye var ama mesele kadınları etkilemekse, erkekler mutlaka güzel kokmalıdır!

Kıyafetlerin uyumunu önemsiyoruz

Artık erkekler de modayı takip ediyor, trendlere uygun giyiniyor. İşte bu erkekler, kadınlar için ilgi çekici oluyor. Örneğin, lacivert pantolon, beyaz gömlek ve taba rengi ayakkabıyla kombin yapmış erkekleri klas ve çekici buluyoruz.

Erkeklerin saçlarına bakıyoruz

Aslında bazı erkeklere kellik çok yakışıyor, Jason Statham gibi! Ama eğer saçları varsa, bakımlı ve temiz olmasına çok dikkat ediyoruz. Çünkü bu özellikler sadece kadına ait değildir, insanidir. Karşımızdaki erkeğin saçları veya varsa sakalı, bıyığı temiz olsun istiyoruz.

erkekler

Arzu Şendoğan

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası