3 boyutlu nevresim özdilek / Üç Boyutlu Nevresim Takımları | Dekozin - Dekorasyonda Magazin

3 Boyutlu Nevresim Özdilek

3 boyutlu nevresim özdilek

Özdilek Nevresim Takımı

Ev tekstili ürünleri, ev dekorunun karakterini tamamlayan ve yenilikçi tasarımların gösterişini artıran unsurların başında geliyor. En özel konfor alanlarından birisi olan uyuma ve dinlenme mekanı olan yatak odaları, zengin çeşitlilik sunan Özdilek nevresim takımı modelleri sayesinde ihtiyaç duyulan estetik ve rahatlık arayışında hak ettiği değeri buluyor. Sağlıklı ve hijyenik kumaşların yüksek kalite standartlarında tasarlanarak üretildiği nevresim takımları; ihtişam, gösteriş, zarafet, sadelik ve mutluluk gibi temalar başta olmak üzere elit konseptleriyle göz dolduruyor. Kendinizi egzotik armonilerin büyüsüne kaptırabileceğiniz renk ve desen geçişli ürünler, hem zevkinize hem ihtiyaçlarınıza konfor sunan özellikleriyle ve cazip indirim fırsatlarıyla Trendyol'da sizleri bekliyor.

Konfor Sunan Özdilek Nevresim Takımı Modelleri

Konfor Sunan Özdilek Nevresim Takımı Modelleri

Uyku kalitesinin büyük bir öneme sahip olduğu stresli yaşam tarzınızda, yatak odalarında aradığınız rahatlığı bulmanızı sağlayan Özdilek nevresim takımı modelleri, aynı zamanda gün boyunca kendinizi daha da zinde hissetmenize olanak tanıyor. % pamuklu kumaşlardan üretilen sağlıklı nevresim takımları nefes alıp verebilen dokusuyla, vücudunuzun nem dengesini koruyan ve terlemeyi önleyen özelliklerde tasarlanıyor. Antibakteriyel ve nemi dengeleyen gözenekli dokumalar, deliksiz bir uyku çekmenize izin veriyor. Özdilek bambu nevresim takımı çeşitleri ise tamamen doğal lifleri ile hassas cilde sahip olanların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Gereksinim duyduğunuz nitelikli nevresim takımları arasında Özdilek nevresim takımı tek kişilik ve çift kişilik modelleriyle yatağınıza ve yorganınıza denk gelebilen farklı ebatları bulmanız mümkün oluyor. Özdilek tek kişilik nevresim takımı çeşitleri; dünya standartlarına uygun yastık, yatak ve yorgan boyutlarına göre tasarlanıyor. Set ve takım olarak da üretilen ürünlerin ölçüleri standart ve battal boy alternatifleri sunuyor. Özdilek battal boy nevresim takımları, yorgan kavgalarından sıkılanlar için son derece kurtarıcı seçeneklerin başında geliyor. Nevresim x cm, 2 adet yastık 50 x 70 cm standart takımlar arasında yer alıyor. Geniş yataklarınız için seçeceğiniz ürünler de ise nevresim x cm, çarşaf x cm ve yastıklar 50 x 70 cm olarak üretiliyor. Bakım ve temizlik ayrıntılarını kullanma talimatında bulabileceğiniz nevresim takımları; dayanıklı kumaş yapıları, solmayan renkleri ve desenleri ile tüketicileri fazlasıyla memnun ediyor.

Bilinçli tüketici olarak nitelikli ve ergonomik yapıda üretilen tasarımlara önem verenler, geniş ürün yelpazesinde yer alan Özdilek nevresim pike takımları ile evlerinin dekorunu taçlandırıyor. % pamuklu dokumadan üretilen kullanışlı setler hem yumuşak ve hafif dokuları hem pratik bakım ve temizleme sağlayan özellikleriyle yoğun ilgi görüyor. Yazın tek parça olarak örtünebileceğiniz pikeler, kışın da yorganınızın üzerinde kullanılabiliyor. Ferahlık veren pikelerin kaliteli yüzeyleri rahat uyku konforu sunuyor. Nevresim takımlarıyla uyumlu renk seçenekleriyle dikkat çeken pike modelleri arasında her zevke uygun işlemeli, dantelli ve nakışlı seçenekler de üretiliyor. Kullanıcı ve çevre dostu olarak tasarlanan pamuklu saten, pazen ve battaniyeli nevresim takımları sık tercih edilen ürünlerin başında geliyor. Konfor alanlarınızda egzotik bir ambiyans yaratmanıza olanak tanıyan havalı detaylarıyla Özdilek nevresim takımı çift kişilik ve tek kişilik alternatifler sunuyor. Özdilek çift kişilik nevresim takımı seçenekleri, özellikle ebeveyn odalarında huzurlu ve konforlu bir dekorasyon yapmanın anahtarını veriyor. Ürünlerin uzun ömürlü kullanıma izin vermesi açısından kullanma talimatındaki bakım ve temizlik önerilerinin dikkate alınması önem taşıyor. Dinlenme alanlarınızı ve yataklarınızı çiçeklerin büyüsü, gizemli renk cümbüşü ve büyülü derinlik çizgileri ile doldurmanızı sağlayan en çarpıcı tasarımlar, kendinizi şımartmanıza izin veriyor.

Gelin adaylarına çeyizlik olarak tercih edilen Özdilek pikeli, çeyizlik, güpürlü, geometrik nevresim takımı çeşitleri, yeni evlenenlere de eksiklerini tamamlama fırsatı sunuyor. En özel mekanların, en özel duygu tasarımlarıyla bütünleştiği nevresim tasarımları, yatak odası dekorunun tamamlayıcı unsurunu oluşturuyor. Zengin renk ska asıyla orijinal desen ve işlemelerle detaylarda dile gelen sevgi ve mutluluk temaları, kullanıcılardan tam not almayı başarıyor. Ev dekorasyonunda farkındalık yaratan çeyizlik, güpürlü ve geometrik nevresim dizaynları girdiği her mekana elit bir frekans yayıyor. Hiçbir ayrıntının atlanmadığı büyülü modeller; tül, dantel, güpür, pul, boncuk, inci, kaliteli taşlar, gümüş ve altın simli ipler kullanılarak pamuklu saten kumaş üzerine işleniyor. Görünüm olarak çok çekici olan takımların tek yüzü işlemeli olduğu için uyku sırasında rahatsızlık vermeden kullanılıyor. Özdilek saten nevresim takımı deyince eşsiz zarafet timsali ayrıntılar dikkatlerden kaçmıyor. Çeyizlik ya da özel günlere uygun bir yatak odası dekorasyonu tasarlamak isteyenlerin olmazsa olmaz ürünleri arasında yer alıyor. Özellikle Sadem serisinde bulunan özellikler akılları cezbediyor. Nakışlı, biye ve aplike tasarım incelikleri, butik nevresim dizaynları, dijital baskılı ve degrade geçişli desenler, kontrast ayrıntılı koleksiyonlar tercih aşamasında olan tüketicileri fazlasıyla etkiliyor.

Özel Gün Konseptiyle Bütünleşen Nevresim Tasarımları

Özel Gün Konseptiyle Bütünleşen Nevresim Tasarımları

Modanın yeni kreasyonlarını uygun ve özgün kalitede tasarlanan nevresim modelleri arasında bulabileceğiniz Yılbaşı Özel, Sevgililer Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Anneler Günü konseptleri zengin seçenekleriyle tercih yapmanızı kolaylaştırıyor. Yenilikçi dizaynların geçişli renk uyumlarındaki ahenk ve desenlerin 3D dijital boya, baskı tekniğindeki kalitesi bütünleşince dekorunuza sağlayacağı uyum da kaçınılmaz oluyor. Yatak odalarınıza şık ve estetik bir hava katan Özdilek Ranforce, güpürlü, dantelli, saten ve geometrik tasarımlı nevresim setleri birbirinden güzel alternatifleriyle sevdiklerinize verebileceğiniz mükemmel bir hediye fırsatı sunuyor. Güpürlü nevresim takımı Özdilek’in en çok tercih edilen çeyizlik ürünleri arasında yer alıyor. Özdilek nakışlı nevresim takımı ile en modern trendleri evlerinize taşıma imkanı sunan ürünler, en sade tasarımlardan en detaylı ve işlemeli olanlara kadar çeşitlilik gösteriyor. Canlı, parlak, pastel ya da tonların desenli detaylara evrildiği nevresim tasarımları Özdilek farkıyla moda sevenleri büyülüyor. Kullanma talimatında belirtildiği üzere temizliği gerçekleştirilen ürünler uzun yıllar güvenle kullanılabiliyor. Sevgi motifli nakışların en özel duyguları dile getirdiği özel gün konseptli nevresim takımları Trendyol'da sizlerle buluşuyor.

Göz alıcı ve etkileyici tasarım örneklerinden meydana gelen Özdilek kapitoneli nevresim takımı, uyku mekanlarını eksiksiz olarak tamamlıyor. Özdilek kapitone nevresim takımı çeşitleri, şıklığını dayanıklı dikiş tekniklerinden alıyor. Kalitesiyle ve estetik görünüşüyle evinizin şıklığını açığa çıkaran ürünler fazlasıyla beğeniliyor. Taze bir nefes almanızı ve düzenli bir uykunun tadına varmanızı sağlayan yeni nesil teknoloji kullanılarak dokunan modeller % pamuktan üretiliyor. Kaliteli ve dayanıklı pamuk ipliğiyle oluşturulan desen ve motif işlemeleri yatakların üzerinde canlı bir duruş sergiliyor. Yatağınızın ve yorganınızın ölçülerinde edinebileceğiniz estetik dekorlu kapitoneli takımlar yaşamınıza farkındalık katıyor. Liladan mor renge geçişli desenler, su yeşilinden yağ yeşiline kaçışlar, cam göbeği maviyle deniz mavisinin kaynaştığı tasarımlar yatak odalarındaki akustik nüansı tamamlıyor. En çok tercih edilen ürünler arasında bulunan Özdilek Ranforce nevresim takımı sayesinde evlerde egzotik bir hava esmeye başlıyor. Kullanışlı ve yumuşak dokulu nevresimler kullanıcıların da beğenisini topluyor. Kaliteli, estetik ve ergonomik Ranforce ve kapitoneli nevresim modellerinin tamamına Trendyol ayrıcalıklarıyla sahip olabilirsiniz. Ürünler, bakım ve kullanım önerileri dikkate alınarak yıkama, ütüleme ve sererek kurutma olanağı sunuyor.

Özdilek Güvencesiyle Rahat Uyuyan Bebekler

Özdilek Güvencesiyle Rahat Uyuyan Bebekler

Bebekler hem zor uyuyor hem de sık uyanıyor. Bu gibi durumlar göz önünde bulundurarak özel olarak tasarlanan Özdilek bebe nevresim takımı modelleri sayesinde miniklerin uyku kalitesi artıyor. İpeksi dokunun antibakteriyel teknolojiyle birleştirildiği kaliteli kumaşlar, doğaya dönüş tasarımlarıyla bütünleşerek kalitenin zirvesine çıkıyor. Hafif yapısı ve vücut sıcaklığını koruyan aynı zamanda nefes alabilen özellikteki bebek nevresim takımları, ebeveynlerin bir numaralı tercihi oluyor. Özdilek kalite ve güvencesiyle en süslü, hoş renkli ve desen tasarımlı bebek nevresimleri bile onlara huzurlu uyku konforunu yaşatmak üzere tasarlanıyor. Özdilek çocuk nevresimleri, sağlıklı materyallerinin yanı sıra eğlenceli desenleriyle de yoğun ilgi görüyor. Özdilek Elsa nevresim takımı çeşitleri, ünlü animasyon filminin büyüsünü bebek odalarına taşıyor. Özdilek lisanslı nevresim takımı seçenekleri, canlı renkleri ve desenleri ile küçüklerin hayal dünyasını genişletiyor.

Bebek nevresim x cm, çarşaf x cm ve 2 adet yastık 35 x 45 cm olan bebek takımlarının daha küçük olan beşik boy modelleri de bulunuyor. Battaniyeli bebek nevresim setleri kullanıcıları oldukça memnun ediyor. Bebek odaları için pamuklu dokumalar sık tercih edilse de soğuk ve serin havaların vazgeçilmezi ise Özdilek pazen nevresim takımı modelleri oluyor. Bebeklerin üşümeden uyumasını sağlayan battaniyeli ürünler aynı zamanda terlemesini de önlüyor. Ayrıca battaniye dokumasının kalitesi antialerjik özellikte olması sayesinde tenine temas etse bile bebeğe rahatsızlık vermiyor. Özel tasarımlı nevresim takımları sayesinde bebek odalarının dekoruna yumuşak bir ışıltı, dingin bir renk kombinasyonu hakim oluyor.

Yenilikçi Teknolojiyle Üretilen 3 Boyutlu Nevresim Setleri

Yenilikçi Teknolojiyle Üretilen 3 Boyutlu Nevresim Setleri

Son teknoloji tasarım örneği olan 3 boyutlu nevresim takımı, Özdilek farkıyla tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 3 boyutlu dijital baskı tekniği kullanılarak gelişmiş makinelerde tasarlanan renk ve desenlerin uygulandığı üretimler, kendisiyle yeni tanışan kullanıcıların büyük ilgisini görüyor. Boya ve baskı kalitesi, motifli çizgilerin ve çarpıcı desenlerin renk tonlarıyla yaşadığı dansı yansıtıyor. Bu canlılık 3 boyutlu dijital tasarımların içerisinden bir şeyler fırlayacakmış gibi bir his veriyor ya da sizi içerisine alarak derinliklerde geziyormuşsunuz gibi hissetmenizi sağlıyor. Coşku, mutluluk ve heyecan temalı dizaynlar hem rahat uyumanızı hem de gün boyu dinç kalmanızı sağlıyor. Soğuk günlerin vazgeçilmez ev tekstil ürünleri arasında battaniye geliyor. İçerisinde sanat eseri tarzında battaniyelerin bulunduğu en şık Özdilek battaniyeli nevresim takımı sayesinde rüya gibi bir yumuşaklık yaşayabilirsiniz. Tek olarak da kullanabileceğiniz kullanışlı ve ipeksi dokulu battaniyeler, yorganınızın üzerine örtebilmenize de olanak tanıyor. 3 boyutlu ve dijital tasarım özellikli nevresim takımları kullanma talimatına uygun olarak temizlenebiliyor. Yıllarca renk ve desenleri solmadan kullanıma olanak sağlayan tasarımlar pratik olduğu için çok beğeniliyor.

Büyük bir özenle mobilya, döşeme ve dekorasyonunu tamamladığınız genç odanızın hem şık hem de enerjik görünmesini istiyorsanız, Özdilek genç nevresim takımı seçenekleri ihtiyaçlarınızı ve zevklerinizi ortak noktada birleştiriyor. Genç kız ve genç erkeklerin motivasyonunu artıran, karmaşık ruh yapısını ferahlatan en özel tasarımlar Özdilek'in profesyonel nevresim temalarında hayat buluyor. Gençliğe yeni adım atan çocukların ve kendini genç hissedenlerin bile beğenisini kazanan canlı renk ve hareketli desen ürünü dizaynlar, tek kişilik yataklarınızın havasını değiştirmeye yetiyor. Özgün tasarımlar sayesinde tek kişilik yataklarda farkındalık meydana geliyor. Kaliteden yansıyan inceliğin tadını çıkaranlar ise konforlu bir uyku keyfi yaşıyor. Lisanslı nevresim takımlarının da aralarında bulunduğu modeller arasında Swan, Betty Boop City, Morello, Bugs Bunny sevimli karakterlerden oluşan koleksiyonlara Grill Denim gibi mükemmel seriler eşlik ediyor. Lisanslı nevresimlerin kaliteli tasarımları defalarca yıkansa bile boyası akmıyor. Böylece renk ve desenler yıllarca kalıcı oluyor. Özdilek genç nevresim takımları ile uyumak konfora dönüşürken gün boyunca aktif bir enerji içinizi kaplıyor.

Dekorasyonu Tamamlayan Ev Tekstili Ürünleri Özenle Seçilmeli

Dekorasyonu Tamamlayan Ev Tekstili Ürünleri Özenle Seçilmeli

Neon renklerin nötr tonlarla buluşmasını tercih eden kullanıcılar, Özdilek neon nevresim takımı ile evlerindeki tasarım stilini yeniliyor. Güçlü enerji yayan renk alaşımı yenilikçi moda akımının da ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Ürünler, fosforlu ve can alıcı renklerden oluşan sarı, turuncu gibi tonların, siyah, beyaz, gri gibi dalga boyunu kesen renklerin birleştirilmesi yöntemiyle tasarlanır. Ortaya çıkan buğulu renk ahengi gelişmiş teknikler kullanılarak neon nevresim modellerine yansıtılıyor. Ev dekorlarının tarzını değiştiren ve farklı bir ambiyans sunan tasarımlar çok beğeniliyor. Neon tasarım koleksiyonları hem çarpıcı görüntüsü hem kullanışlı yapısıyla moda tutkunlarının kalbini kazanmayı başarıyor. Neon yeşil renkle, neon turuncu ise haki yeşili ile eşleştiriliyor. Estetik ve fantastik bir hava yansıtan Özdilek ev tekstili nevresim takımları modanın gerisinde kalmamanızı sağlıyor. Sezon trendlerine göre değişiklik gösteren tasarımlar, kullanıcı dostu ve doğal ürün kalitesiyle yine göz dolduruyor.

Yatak odasında kullanılan ev tekstili ürünlerinin, bilinen markaların nitelikli tasarımlarından seçilmesi gerekiyor. Bu aşamada her mevsim gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Özdilek 4 mevsim nevresim takımları evlerinize konuk oluyor. Dört mevsim konfor sunan ürünler, yazın serin kalmanızı sağlarken kışın da kolay ısınmanıza olanak tanıyor. Bu özelliği sayesinde sizi hem ayrı bir masraftan kurtarıp tasarruf ettiren nevresim takımları hem de istediğiniz dönemde ürünü kullanmanıza imkan veriyor. Özdilek 4 mevsim nevresim takımı çeşitleri, şık desenleri ve sade tasarımları ile yılın her döneminde yatak odalarında yer almayı başarıyor. Özdilek pikeli nevresim takımı çeşitleri ise farklı hava koşullarında keyifli bir uyku çekmeyi mümkün kılıyor. En göz kamaştırıcı özelliklerin buluştuğu Özdilek nevresim takımı pamuk saten modelleri kullanıcıların da ilgisini çekiyor. Özdilek pamuk saten nevresim takımı çeşitleri, yumuşak ve pürüzsüz dokuları ile öne çıkıyor. Sadem serisinin tasarımlarından oluşan doğal kreasyonlar hem özgün hem özgür bir hava yansıtıyor. Sofistike renk ve desen geçişlerinden gelen yumuşak ve zarif nüans uyku mekanını tamamıyla kaplıyor. Modanın trendleri arasından seçilen en nadide ve gizemli detayların konu edildiği nevresim motifleri tamamıyla göz kamaştırıyor. Özdilek Floretta nevresim takımı çeşitleri de canlı renklerden meydana gelen kuş ve çiçek desenleriyle doğayı yatak odalarına taşıyor. Çamaşır makinesinde 40 derecede yıkanabilen takımların serilerek kurutulması gerekiyor. Kuruma sonrası ılık ütü ile ütülenebiliyor.

Özdilek nevresim pike takımı modelleri tekli ya da set olarak edinilebiliyor. Tüketicilerin ihtiyacına göre çeşitli tasarımlardan oluşturulan takımlar girdiği evin dekorasyonuyla uyum sağlıyor. Sade ve canlı tek renkli tasarımlar yatak odalarına huzur ve mutluluk taşırken yine çok renkli ama ahenkli ürünler yataklarda cool bir gösterişin hakim olmasını sağlıyor. Kaliteli nevresim ve pike tasarımlarından oluşturulan takımlar uyku konforunuzu artırıyor. İyi bir dinlenme olanağı sunuyor. Yaz kış rahatlıkla kullanabileceğiniz ürünlerin bakımını yaparken kullanma talimatına uymanız gerekiyor. Uzun yıllar renk ve desenlerin canlı kalabilmesi, kumaşların yıpranmaması için ürünleri en fazla 40 derecede yıkamanız gerekiyor. Çamaşır makinesinin hassas programını kullanmanız ve sererek kurutmanız durumunda pike ve nevresimler doğallığını kaybetmiyor. Pike ve nevresimlerinizin yıkama sonrasında kırışık olduğunu düşünüyorsanız, derece ılık ayarda nazikçe ütülemeniz yeterli oluyor. Eğer tercihiniz Özdilek battaniyeli nevresim takımı modellerinden yana ise yatak genişliğinize göre battal boy nevresim ve battaniye seçenekleri işinizi kolaylaştırıyor.

Tüketici İhtiyaçlarına Uygun ve Nitelikli Nevresim Takımı Fiyatları

Tüketici İhtiyaçlarına Uygun ve Nitelikli Nevresim Takımı Fiyatları

Özdilek nevresim takımları fiyatları, üretimde kullanılan kumaşın kalitesine, tül, güpür, dantel malzemelerinin niteliğine, dijital baskı, özel tasarım, nakış ve motif detaylandırma gibi işlemelere bağlı olarak farklılık gösteriyor. Özdilek nevresim takımı fiyatları, bunun yanında serinin satışa sunulduğu döneme göre de değişebiliyor. Geçmiş dönemlerde üretilen modeller ile dekorasyon modasının en son örnekleri arasında doğal olarak fiyat farkı görülebiliyor. Özdilek ev tekstili kategorisinin seçkin ürün yelpazesinde ihtiyacınıza cevap verebilecek özellikleri taşıyan her ürünü bulabilirsiniz. Her zevke hitap eden renk ve desen çeşitliliği sunan Özdilek, nevresim modelleri arasından dilediğinizi seçerek evlerinizin havasını yenileme imkanı sunuyor. Müşteri memnuniyeti odaklı misyonu sayesinde kalitesinden kesinlikle ödün vermeyen firma, ev tekstili sektöründe de rakiplerine fark atmayı başarıyor. Satış sonrası ürün garanti desteğini kesmeyerek müşterilerinden tam not almayı sürdürüyor. Özdilek nevresim pike takımı, Özdilek genç nevresim takımı, Özdilek bebe nevresim takımı gibi birçok ürün alternatifinin bulunması kullanıcıları oldukça sevindiriyor. Yatak odalarının mobilya, halı, perde, döşeme, avize ve duvar kağıdı dekorunu taçlandırabileceğiniz nevresim setleri, tek kişilik ve çift kişilik takımlar halinde, dilediğiniz koleksiyondan seçim yapmanıza olanak sunuyor. Aynı zamanda küçükler için sağlıklı materyallerden üretilen Özdilek bebek nevresim takımı çeşitleri de bulunuyor. Dilerseniz en dinamik genç odası ve en neşeli bebek odası nevresim takımlarını, dilerseniz en şık ve çekici ebeveyn odası nevresim takımlarını satın alabileceğiniz alternatifler Trendyol indirim fırsatlarıyla sizleri bekliyor.

Özdilek Çift Kişilik Louis 3D Nevresim Takımı

İçerik: 

  • X Nevresim (1 Adet), 
  • X Çarşaf (1 Adet), 
  • 50X70 Yastık Kılıfı (2 Adet)

Kumaş: % Pamuk Poplin Kumaş

Özdilek'in; farklı renk, desen ve ebat seçenekleri bulunan, ev tekstil ürünleri online mağaza imkanı ile seafoodplus.info'da. Gece boyu rahat bir kullanım sunmanın yanında, güne keyifle başlamanıza yardımcı olacak; Özdilek 3D Dijital Baskı Nevresim Takımı'nı, sitemizden anında temin edebilirsiniz. Yatak odanızın havasını değiştirecek nevresim takımlarını, dilerseniz de sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. 

Yıkama ve Kullanım Bilgileri

Makinede ve elde 40 C'de yıkanabilir.

Çamaşır suyu kullanılmaz.

Ütü taban sıcaklığı en çok C olan ütü kullanabilir.

Kuru temizleme yapılamaz.

Düşük sıcaklıklarda kurutulabilir.

Kullanma talimatlarına ve etiket bilgilerine dikkat ediniz.

Açık ve koyu renkleri ayrı ayrı yıkayınız.

Nevresim ve yastık kılıfı gibi ürünleri ters çevirerek yıkayınız.

Yıkama sonrası ıslak bekletmeyiniz.

Yatak örtüsü, kapitone nevresim, yorgan gibi içerisinde; vatka, elyaf vb. malzeme bulunan ürünlerin sererek kurutulması önerilir.


nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir