android dokunmatik hassasiyeti arttırma / Dokunmatik ekranla ilgili sorunlar için genel sorun giderme | HUAWEI Destek Türkiye

Android Dokunmatik Hassasiyeti Arttırma

android dokunmatik hassasiyeti arttırma

Telefonunuzun ya da tabletinizin dokunmatik ekranı düzgün çalışmıyorsa, örneğin yanıt vermiyorsa, duyarsızsa veya rastgele atlama yapıyorsa sorunu gidermek için aşağıdaki adımları uygulayın:

Dokunmatik ekran tamamen veya kısmen yanıt vermiyor veya duyarsız

  • Cihazınızı oda sıcaklığında kullandığınızdan emin olun. Dokunmatik ekranlar, en iyi 0°C ile 35°C arasındaki ortam sıcaklıklarında çalışır. Aşırı yüksek veya düşük sıcaklıklar cihazınızın dokunmatik ekranının düzgün çalışmamasına neden olabilir.

EMUI 11.0 sürümüne sahip cihazlarda yeniden başlatmaya zorlamak için Güç düğmesi ile Ses azaltma düğmesini aynı anda 10 saniyeden uzun bir süre basılı tutun.

Dokunmatik ekran sorunlarını kontrol etmek için Servis uygulamasındaki sorun giderme özelliğini kullanın.

  • Tanılama, ekranla ilgili bir sorun tespit ederse verilerinizi yedekleyin ve yardım almak için cihazınızı satın alma belgesi ile birlikte yetkili bir Huawei Müşteri Servisi Merkezi'ne götürün.
  • Sorun bulunmazsa diğer talimatlar için okumaya devam edin.

Servis uygulamasındaki tanılama öğeleri, cihaz modellerine göre değişiklik gösterebilir.

Dokunmatik ekran atlama yapıyor veya hayalet dokunuşlar oluşuyor

  • Bu sorun, cihazınız yalnızca belirli bir yerde şarj olurken meydana geliyorsa güç kaynağının gerilimi sabit olmayabilir. Sabit gerilimi olan bir güç kaynağına geçiş yapmanız önerilir.
  • Sorun yalnızca cihazınız üçüncü taraf bir şarj cihazı veya veri kablosu ile şarj olurken meydana geliyorsa şarj cihazını veya veri kablosunu standart Huawei ürünleriyle değiştirin. Ayrıca sorunu gidermek için cihazın koruyucu kılıfını çıkarmanız da önerilir.
  • Yakınlarda mikrodalga fırınlar veya elektromanyetik ocaklar gibi elektromanyetik kaynak alanları olmadığından emin olun. Aksi takdirde, dokunmatik ekran rastgele atlama yapabilir.
  • Bildirim panelini açmak için durum çubuğunu aşağı kaydırın veya Ayarlar bölümünden NFC için arama yaparak erişim sağlayın ve NFC özelliğinin etkin olup olmadığını kontrol edin. NFC etkinse cihazınız NFC cihazlarını algıladığında bazı uygulamaları otomatik olarak açacaktır.
  • Tek dokunuşla ekran kilitleme uygulamasının yüklenip yüklenmediğini kontrol edin. Bazı üçüncü taraf tek dokunuşla ekran kilitleme uygulamaları cihazınızın kilit ekranıyla uyumlu olmayabilir. Bu da ekranın hatalı yanıt vermesine sebep olabilir. Örneğin, ekran kilit ekranına veya kamera ekranına atlayabilir. Bu durumda bu üçüncü taraf ekran kilitleme uygulamalarını kaldırın.

samsung, samsung telefon, samsung telefon sorunları, samsung note 8 dokunmatik hassasiyet arttırma, dokunmatik hassasiyet ayarları nedir, dokunmatik hassasiyet ayarları ne işe yarar

Sevgili okurlar, sizlere Samsung Note 8 dokunmatik hassasiyet ayarlarından, bu ayarların nasıl yapıldığından ve dokunmatik hassasiyet arttırma hakkında bilgilerden bahsedeceğiz.

Samsung Note 8 Dokunmatik Hassasiyeti

Samsung Note 8 Dokunmatik Hassasiyeti Arttırma

  • Ayarlara dokunun.
  • Dokunma dil ve Giriş.
  • En altına gidelim ve işaretçi hızına bakalım.
  • Buradaki varsayılan ayar %50’dir. Dokunmatik ekranı daha hassas hale getirmek
  • istiyorsanız, kaydırıcıyı %50’nin üzerine getirin.
  • Tamam’a dokunun ve sonra ekrana bakın.

Ekran Hassasiyeti Nasıl Arttırılır?

Android, ekran hassasiyetini kontrol etmenizi sağlamakta olan bir özelliğe sahiptir. Kendi içerisinde bir erişilebilirlik özelliği olmamasına rağmen, örneğin motor yetenekleriyle ilgili problemleri olan insanlar için faydalı olabilir. Doğru noktaya daha iyi dokunduğunuzdan emin olmak için ekran hassasiyetini düşürmeyi seçebilirsiniz. Tabii ki, böyle bir ekran kullanmak her zamankinden daha fazla çaba gerektirecektir. Öte yandan, ekranı normal olarak kullanmak için çok büyük görünüyorsa, benzer şekilde ekran hassasiyetini artırmayı seçebilirsiniz. Android lolipop telefonları ilk çıktığında dikkat çekici farklılıklardan biri azaltılmış ekran hassasiyeti oldu. Bu, ekranı önceki Androidlerden daha zahmetlidir. Yüksek ekran hassasiyeti de Talkback gibi özellikler için daha iyi olabilir.

Kategoriler Genel

TwitterFacebookWhatsappYazdırPinterest

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası