yusuf yusuf filmi nerede çekildi / Yusuf Yusuf filmin konusu nedir? Film nerede çekildi, oyuncuları kimler?

Yusuf Yusuf Filmi Nerede Çekildi

yusuf yusuf filmi nerede çekildi

kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir kaynağı değiştir]

Yusuf Yusuf konusu, Yusuf Yusuf oyuncu kadrosu… Yusuf Yusuf nerede çekildi? Yusuf Yusuf fragmanı

Yusuf Yusuf filminin yönetmen koltu&#;unda Ersoy Güler oturuyor. Ba&#;rollerinde ise Ali Sunal, Burak Sat&#;bol, Oya Ba&#;ar, Sinem Öztürk yer al&#;yor. Peki, Yusuf Yusuf filminin konusu nedir?

YUSUF YUSUF KONUSU

Çocuklu&#;undan bu yana otomobil tutkusu olan ve bir araba yar&#;&#;ç&#;s&#; olman&#;n hayalleriyle ya&#;ayan Yusuf'un hikayesini ele al&#;yor. Ancak &#;ans Yusuf'a gülmez, gerçek hayat, hayalleri konusunda pek de cömert davranmaz. &#;imdilerde Ankara'da dolmu&#; &#;oförlü&#;ü yapan Yusuf art&#;k tam bir modifiye tutkunudur. Bir gün yine dolmu&#; sürdü&#;ü esnada papaz olan bir yolcuyu arabas&#;na al&#;r. Ancak bu papaz görünümlü adam, o gün Ankara'ya gelen Papa'ya suikast düzenlemek isteyen Yusuf ad&#;nda bir militand&#;r. Art&#;k iki Yusuf bir dolmu&#;un içindedir ve biri can almaya çal&#;&#;&#;rken di&#;eri can kurtarmak için çabalayacakt&#;r.

YUSUF YUSUF F&#;LM&#; NEREDE ÇEK&#;LD&#;?

Filmi izleyenlerin en çok merak ettikleri konulardan bir tanesi Yusuf Yusuf nerede çekildi? oldu. Filmin çekimler&#; ba&#;kent Ankara'da yap&#;ld&#;.

YUSUF YUSUF F&#;LM&#; OYUNCULARI

Yusuf Yusuf filmi ba&#;rollerini Ali Sunal, Burak Sat&#;bol, Oya Ba&#;ar, Sinem Öztürk, Bülent Seyran’&#;n payla&#;&#;yor.

YUSUF YUSUF FRAGMAN


ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Yusuf Yusuf (film)

yapımlı, Ali Sunal'ın başrolde bulunduğu komedi filmi. Süreç Film'in yapımcılığında hayata geçen, Ersoy Güler'in senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerini Ali Sunal, Burak Satıbol ve Oya Başar paylaşıyor.

Konusu[değiştir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir