maho aga izle / Kibar Feyzo - Maho Ağa'nın Sonu - Dailymotion Video

Maho Aga Izle

maho aga izle

Yeşil&#;am efsanesi Kibar Feyzo’nun Maho Ağa’sı Şener Şen’in kız kardeşi bakın kim! Hercai, Keloğlan derken yıllarca onu izlemişiz

Kibar Feyzo'nun Maho Ağası Şener Şen'in kız kardeşi bakın kim! Yeşil&#;am'ın usta ismi Ali Şen'in oğlu olarak Adana'da d&#;nyaya gelen Şener Şen, yılında Ertem Eğilmez'in filmi Hababam Sınıfı'ndaki 'Badi Ekrem' tiplemesi ile kariyerinde d&#;n&#;m noktasını yaşadı. &#;&#;p&#;&#;ler Kralı, S&#;t Kardeşler, Şabanoğlu Şaban, Davaro, &#;i&#;ek Abbas gibi Yeşil&#;am'ın efsane filmlerinde rol alan Şen, kadrosunda; Kemal Sunal, M&#;jde Ar, Adile Naşit, İlyas Salman, İhsan Y&#;ce'nin de yer aldığı Kibar Feyzo'nun televizyon ekranlarında yayınlanması &#;zerine g&#;ndem oldu. Y&#;netmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, yapımı filmde Maho Ağa karakterini canlandıran oyuncunun hayatı da merak konusu oldu. Şen'in Hercai, Keloğlan, Adını Feriha Koydum gibi yapımlarda rol alan kendisi gibi oyuncu kardeşinin kim olduğunu ilk kez duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bakın Şener Şen'in g&#;zeller g&#;zeli kız kardeşi kimmiş

- Son Güncelleme:

BU GALERİYİ PAYLAŞ
Yeşilçam efsanesi Kibar Feyzo’nun Maho Ağa’sı Şener Şen’in kız kardeşi bakın kim! Hercai, Keloğlan derken yıllarca onu izlemişiz

Sinemaya ilk adım attığı yıllarda figüranlık dahil her işi yapan ve bir süre küçük rollerde yer alan Şener Şen, yılında Ertem Eğilmez'in filmi Hababam Sınıfı'ndaki 'Badi Ekrem' tiplemesiyle kariyerinde büyük bir sıçrayış yaşadı.

GALERİ DEVAM EDİYOR

Yeşilçam efsanesi Kibar Feyzo’nun Maho Ağa’sı Şener Şen’in kız kardeşi bakın kim! Hercai, Keloğlan derken yıllarca onu izlemişiz

Hababam Sınıfı'nda İnek Şaban tiplemesiyle ün yapan Kemal Sunal ile birçok kez aynı yapımda rol alan oyuncu; Süt Kardeşler, Şaban Oğlu Şaban, Tosun Paşa, Kibar Feyzo, Çöpçüler Kralı ve Davaro filmlerinde meslektaşıyla müthiş bir uyum sergiledi.

Yeşilçam efsanesi Kibar Feyzo’nun Maho Ağa’sı Şener Şen’in kız kardeşi bakın kim! Hercai, Keloğlan derken yıllarca onu izlemişiz

Yeşilçam efsaneleri Kemal Sunal ile Şener Şen'in birlikte kamera karşısına geçtikleri filmlerden Kibar Feyzo, bu akşam bir kez daha televizyon ekranlarında yayınlandı.

Yeşilçam efsanesi Kibar Feyzo’nun Maho Ağa’sı Şener Şen’in kız kardeşi bakın kim! Hercai, Keloğlan derken yıllarca onu izlemişiz

Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, yapımı filmde Maho Ağa karakterini canlandıran oyuncunun hayatı da merak konusu oldu.

Yeşilçam efsanesi Kibar Feyzo’nun Maho Ağa’sı Şener Şen’in kız kardeşi bakın kim! Hercai, Keloğlan derken yıllarca onu izlemişiz

Şen'in Hercai, Keloğlan, Adını Feriha Koydum gibi yapımlarda rol alan kendisi gibi oyuncu kardeşinin kim olduğunu ilk kez duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Ortalama puan

4, Puanlama

Sırala

En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler

Filtrele:
Hepsi

türkiye gerçeği bir film.. Köy ve ağalık düzeni.. Paranın gücü.. Aşk ve duygusal içerik.. Cinsel temalara ince dokunaşlar.. Muhteşem bir türk filmi.. Güneydoğuda bir ağanın altında ezilen insanların özellikle başlık parası konusunda ezilmeleri temalı çok iyi bir türk filmi

Derin anlamlar içeren olağanüstü bir mizah. Gönüllü kulluk, işçi hakları, başlık parası ve din adamlarının tutumları üzerine mesajlar içeren bir başyapıt. Kemal Sunal'ın tüm filmleri bir yana bu film bir yana benim için. Ula biloooo :)

Artık böyle her cümlesinde güldüğümüz filmler yok. İki saat izleyecen de iki üç sahnede gülebilirsen ne seafoodplus.info Sunal gibisi gelmez. Ayrıca filmin kadrosu da harika.

Şimdiye kadar sınıf ayrımı için yapılmış en doğru, en net tanım bu filmdedir.

'Ağa boku üstüne bok olur mu ulan!'

'filmin konusu' kısmında yanlışlık var gülo, maho ağa'nın kızı değil, hacı hüso'nun kızı:)

Anlatmaya kelimelerin yetmeyecegi bir basyapit Izleyipte begenmeyen var midir acaba

izleyiciye ince politik mesajlarda içeren başyapıt 10/10

"Hangi filmin her sahnesi komiktir?" sorusunun yanıtıdır. Her yönüyle kusursuzBence Türk sinemasının 1 numaralı filmiŞener Şen: O ne?:)

bin defa izledim her defasında da gulmekten oldum yok boyle bır fılm. ozelıkle.. taksıtle karı alma .. ben aldım repliği dılıme dolanmıstır 9/

izlemeyenimiz yoktur galiba

başyapıt 10/10

Kemal sunal denilince aklıma gelen ilk film sebebide en güzel filmi olması.Her sahnesinde güldürebiliyor bu film seyirciyi :) bunun yanında şener şen ve ilyas salman faktörüde filme ekstra bi durum katıyor 10/10

Sinema sektörünün artık çok sıradanlaşması ve her ipini koparanın film yapması(ki bu tür filmlerle son 5 yıldır çok karşılaşıyoruz.Özensiz, emekten yoksun, oyunculuk sıfır ve sırf para için yapılmış filmler.)günümüzde kaliteli türk filmi izleyememizin seafoodplus.infoın bu yapımı filmdeki seafoodplus.infor resmen yaşamış rollerini.Türk sineması ların başındada çöküşe girmişti ve yine emek verilip yapılan büyük üstat şener şenin oynadığı Eşkıya filmiyle türk sineması kendine gelmişseafoodplus.info yazıkki son yıllarda tekrar çöküşe girdi türk sineması ve bu gidişlede yakın zamanda çıkmasını beklemiyorum.

kemal baba kendi götürüyor filmi bu seferharika bir koemdi

Kibar Feyzo, Davaro, Hababam Sınıfı serisi, Süt Kardeşler, Şabanoğlu Şaban Kemal sunal ve Şener Şenin birlikte rol aldığı bu başyapıtlar, sinemamızın en değerli filmlerinden. Son yıllardaki komedi filmlerini ikinci kez seyrederken sıkılıyoruz. Fakat yukarda adı geçen filmleri kaç kez seyrettiğimizi bilmeyiz. Ve her seferinde de bambaşka zevkler aldığımızın farkındayızdır. Oyuncu kadrosundan çekim ekibine kadar herkese teşekkürler, iyi ki varsınız, iyi ki vardınız.

Daha Fazlasını Göster

  • En son Beyazperde eleştirileri
  • En İyi Filmler
  • Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler

Box office listesindeki en iyi filmler

Son Fragmanlar

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası Altyazılı Fragman

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası Altyazılı Fragman

Disco Boy Altyazılı Fragman

Disco Boy Altyazılı Fragman

Bıcırıklar: Yeni Yuvamız Dublajlı Fragman

Bıcırıklar: Yeni Yuvamız Dublajlı Fragman
Bataklık Fragman

Kraven The Hunter Altyazılı Fragman

Kraven The Hunter Altyazılı Fragman
Challengers Fragman
Son Fragmanlar

En Çok Beklenen Filmler

Tüm beklenen filmler

&#; Maho ağamdan daha mı eyi bilacahsan?

&#; Benimki niye eskik?

&#; Onlar sendikalı

&#; E ben de Harranlıyam”

Türk sinemasına bir dönem damgasını vurmuş komedi tarzında çekilen “Kibar Feyzo” adlı filminde “Maho ağa” repliğini orta yaşlardaki herkes hatırlar.

İslâmî değerlere ters, sol tandanslı bu film her ne kadar dejenere bir yapı ise de, ağa anlayışını kendi tarzında güzel mizanse ettiğinden hafızalardan silinmedi.

Filmde zalim bir ağanın köylüye yaptığı baskı ve zulümlere Maho Ağa (Şener Şen), saf bir karakteri oynayan (Kemal Sunal) Kibar Feyzo rolüyle cevap verilmişti.

Film her ne kadar dinî ve millî değerlerimize ters olsa da, Türkiye gerçeğini karikatürize etmesi bakımından mânidardır.

Ağalık, Osmanlılarda saray, ordu ve yönetim örgütlerinde bazı görevlerin başında bulunanlara (Kızlar ağası, Kolağası, İhtisap ağası vb.), öteki uşaklara göre saygın durumda olan uşaklara (Akağa); rütbesiz erlere denirken; kırsal kesimde büyük toprakları olan, varlıklı güçlü, sözü geçen kimselere miras kaldı.

Cumhuriyet döneminde ise ağa, bey, paşa gibi sanların kullanılması ’da yasaklanmasına rağmen ağalık, toprak zenginliği yanı sıra Kemalist Devletin ileri bir karakolu olarak devam etmiştir

Çocukluğumuzda, yaşadığımız çevre itibariyle ağa; köyün ileri geleni, bilge, yardımsever, herkesi evinde besleyen; imam, muhtar, sıhhiye memuru ve muhacirin yardımına koşan, fakirlere aş ekmek veren bir ocaktı. Oda’sı da (câmi olmayan yerler için) ibadethane ve ilim yuvası olsa da, topyekûn dinden uzaklaşma ile, şahısların sûistimal ettikleri bir kurum haline gelmişti.

Her ne kadar Cumhuriyetle beraber kaldırılmış olsa da, gelişmemişliğin ve cehaletin sembolü ve halkı maraba olarak gören ağalık tahakkümün en küçük yerleşim bölgesi olan köyden başlayarak partilere, cemaatlere ve memlekete yayılmış durumda. ’da çok partili hayata geçilmesine rağmen parti içi demokrasi yerleşmediği içinkendi partisinde bile lider sultasından dem vurulur hep.

İnsanlık demokrasiyi cumhuru ve çoğulculuğu kalkınmasına medâr yaparken, nedense İslâm âlemi hâlâ istibdatla yatıp kalkıyor. Hangi İslâm memleketine baksanız bir diktatörün ya da bir kralın taht-ı idaresi altında. Halkı fakir, çöplüklerden ekmek kırıntısı peşinde yerlerde sürünürken, ağalarımız saraylarda altın klozetlerle def-i hacet gideriyor, altın tabaklarda firavun sofralarını geride bırakan enva-ı matumatı işkembelerine indirirken, Karun’u kıskandıracak zenginlikte işretten divane olmuşlar. Hesap soran yok, milletin iradesi yok, seçim yok, sayım yok. 30’ar 40’ar sene idareden ancak ölüm veya ağır hastalıkla ayrılabiliyor, yerine ise yine yakınları veya evlatları taht-ı saltanatı devralabiliyor. Seçim olan memleketlerde bile sandık sadece göstermelik. Ara sıra adil seçimler olsa da akabinde gelen darbeler, memleketleri 50 sene geriye gö- türdüğü asıl yaramız&#;

AVRUPA’DAN TERSİ BİR GÖÇ VAR MI?

Mazlûm milletler sefaletten ve istibdattan Hıristiyan memleketlerine karın doyurmak ya da zulümden kaçmak için hicret ederken, demokrasi küfür rejimi deyip, tek adam rejimlerini müdafaa edenlere, Avrupa demokrasisine ölümü göze alarak kulaç atanları gözlerine sokmak lâzım. Sahi tersi bir duruma şahit olan var mı? Yani bir Avrupalı “memleketimden bunaldım kendimi bir İslâm diyarına atayım” diyene rastladınız mı? (İslâmiyeti seçenler müstesna)

Şahıs merkezli yönetim ve dinî kalkınmayı pek bir seviyoruz. Halbuki dinimiz hürriyeti şûrâyı temel esas yapmıyor mu?

Kur’ân-ı Hakim; “Onların işleri istişare iledir, istişare ediniz” gibi âyetlerle danışmayı emrederken, çok hükümlerde olduğu gibi, Kur’ân yerine menfaatler ön plana çıkıyor. Tabi nifak komiteleri bu zaafımızı işleterek hegamonyalarını çok rahat icra e- debiliyorlar.

MEMLEKETTEN TRAJİKOMİK MANZARALAR

Asgarî ücret: TL olması beklenilen asgarî ücret, TL açıklanınca haklı eleştirilere Cumhurbaşkanı; “ TL’den TL’ye çıktı daha ne istiyorsunuz, yüzünüze gözünüze dursun” demiş.

Bu beyanat bize yine Maho Ağa filmini hatırlattı. Maho Ağa repliğinde; “Aşınızı ben veri(yorum)m ekmeğinizi ben veri(yorum)m yüzünüze gözünüze dursun, kafamı kızdırmayın baķın sataram köyü ha!”

sayılı KHK: Malûmunuz epeydir tartışılan ve ucu açık (..) diye “muğlaklık” tartışmalarına katılan CB Abdullah Gül’e de ayar çekildi. Yine Maho Ağa filmi akla geldi ki, bu gün çekilseydi acaba şöyle mi eklenirdi repliklere; “Kafamı kızdırmayın, bu köye MAHOL ilân eder, MHK (Maho Hükmünde Kararname) çıkartır, anarşist diye sizi adamlarıma döğdürtürüm.

Güleriz miyiz, ağlar mıyız halimize?

16 Nisan referandumuyla fiilî olarak gelen başkanlık, (önce de olabilir) seçimleriyle tek adam rejimi perçinlenecek.

Türkiye yüz seneden fazla nice bedeller ödeyerek kazanmaya çalıştığı demokrasiye bir an evvel geri dönmelidir. Memleket ağalık sistemiyle bir köy gibi yönetilemez.

Etrafımıza baktığımızda güvenilir bir memleket var mı dememize rağmen bu özenti niye?

Benzer konuda makaleler:

Kibar Feyzo filmi nerede ve ne zaman çekildi? Kibar Feyzo konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte tüm bilgiler

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Kibar Feyzo filmi 15 Mayıs Pazar akşamı Show Tv ekranlarına gelecek. yılında çekilen filmin yönetmen koltuğunda Atıf Yılmaz oturuyor. Kemal Sunal, Adile Naşit, Müjde Ar gibi isimlerin yer aldığı film Yeşilçam'ın en sevilen filmleri arasında yerini alıyor. Peki; Kibar Feyzo nerede çekildi? Kibar Feyzo konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kibar Feyzo filmi nerede ve ne zaman çekildi? Kibar Feyzo konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte tüm bilgiler
Kibar Feyzo filmi nerede ve ne zaman çekildi? Kibar Feyzo konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte tüm bilgiler
Kibar Feyzo filmi nerede ve ne zaman çekildi? Kibar Feyzo konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte tüm bilgiler
Kibar Feyzo filmi nerede ve ne zaman çekildi? Kibar Feyzo konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte tüm bilgiler
SON DAKİKA

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir