fidan emlak göztepe kiralık / Yurttan YKS manzaraları... Sınava geç kalınca kapıya tırmanarak içeriye girmeye çalıştı

Fidan Emlak Göztepe Kiralık

fidan emlak göztepe kiralık

Haberler

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi başladı.

Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği YKS saat 10.15'te başladı. Avcılar Merkez Mahallesi Abdulkadir Uzturk Ortaokulu'nda bahçede bulunan veliler dışarı çıkarıldıktan sonra geri sayım başladı. Görevliler sık sık kalan dakikaları hatırlatırken dışarıda aday kalmamasını istedi. Kapının kapatılmasından 20 saniye sonra ailesi ile gelen bir adayı gören diğer velilerin uyarısı üzerine bahçe kapısı tekrar açıldı ve genç kız ile hemen arkasından gelen erkek öğrenci içeri alındı. Ancak, 3 dakika sonra gelen iki erkek aday tüm çabalara rağmen kapıyı açtıramadı. Adaylar bunun üzerine demir kapıyı tırmanarak bahçeye girdi ancak, binanın girişindeki görevliler tarafından engellenerek dışarı çıkarıldı. Aynı okulun yan sokağında aynı ismi taşıyan ilkokul olması nedeniyle çok sayıda aday da bu okulları karıştırdı. İlkokuldakiler ortaokula, ortaokuldakiler ise ilkokula geldiklerini anlayınca dışarı çıkarıldı ve koşarak yandaki binaya yetişmeye çalıştı. 

'BEŞ DAKİKA İLE BİR SENEM HEBA OLDU"

İstanbul'da sınav merkezlerinden biri de Beyoğlu'nda bulunan İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Fakültesi'ydi. Kapının kapatılmasından beş dakika sonra sınava girmek için gelen öğrenci kapıda kaldı. Yetkililer tarafından sınava giremeyeceğini öğrenen öğrenci bir süre bekledikten sonra okul önünden ayrıldı. Sınava geç kalan Talha Köse 'Trafik nedeniyle beş dakika geç kaldım. Ailem inşallah güzel karşılar. Şu an 5 dakika için bir senem heba oldu. Olmadı. Artık seneye kaldı. Şu anda hiç iyi değilim" dedi.

YKS’YE GEÇ KALAN ADAY: ÇOK HEDEFİM YOKTU

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde sınava geç kalan Alper Şanözer, zamanında uyandığını, belgesiyle beraber okulun olduğu yere geldiğini anlattı.

var dlmPlayerLabel_x8lu111 = {embedUrl: "https://www.hurriyet.com.tr/video/embed/?vid=42285596",vUrl: "https://www.hurriyet.com.tr/video/yksye-gec-kalan-universite-adayi-cok-hedefim-yoktu-42285596",slugifyVideoTitle: "yksye-gec-kalan-universite-adayi-cok-hedefim-yoktu",itemId: "42285596",mainCategory: "Ne Oluyor",category: "Haber",tags: "YKS,Yükseköğretim Kurumları Sınavı,Alper Şanözer",isSpotVideo: "false",playType: "newsdetail",pubName: "hurriyet",pubContentId: "42285583",pubCategory : "hr_gundem",pubCatlist: "c1_gundem,ct_istanbul,ct_yks,ct_sinav",videoSource : "dailymotion"};

Okulun önündeki veliler tarafından kolyeyle ve cüzdanla sınava giremeyeceğinin belirtilmesi üzerine aracına geri döndüğünü söyleyen Şanözer, 'Arabadan çıkıyordum. Zincir vardı, cüzdanımı koydum öyle gittim. Sonra dediler çantayı almıyorlar. Döndüm çantamı koydum. Sonra koştum geldim, bu sefer belgem yok yanımda. Gittim hukuk fakültesinden arabaya koştum, belgeyi aldım geldim. Geldiğimde kapı kapanmıştı, şanssız oldu' diye konuştu.

Sınava ilk kez girdiği bilgisini paylaşan Şanözer, 'Çok hedefim yoktu. Uluslararası Bakalorya (IB) öğrencisiyim, IB notlarına dayalıyım. Burada da bir efor göstermek iyi olurdu' dedi.

ÖĞRENCİLERİ SINAVA POLİS YETİŞTİRDİ

Ülke genelinde olduğu gibi depremin vurduğu Hatay'da da öğrenciler YKS'ye girdi. YKS'nin ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) dolayısıyla sınav yerlerine gelen öğrenciler, kontrollerin ardından okullara alındı. Sınava geç kalmak üzere olan öğrencilerin imdadına ise motosikletli polisler yetişti. Yanlışlıkla Payas İlçesi Fatih Ortaokuluna gelen bir öğrenciyi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Dörtyol Fatih Ortaokuluna götürdü. Başka ilçelerden gelip adresi bulamayan bazı adaylar da motorize polis ekipleri tarafından okullarına ulaştırıldı.

Taksi ile gelen bir öğrenci de geç kalınca aynı şekilde motorize ekiplere teslim edildi. Ekipler zamanla yarışarak öğrenciyi okuluna ulaştırmayı başararak sınava girmesini sağladı.

ADAYLAR KOŞARAK SINAVA YETİŞTİ

İzmir’de etkili olan sağanak nedeniyle trafikte yoğunluk oluşunca Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren bazı öğrenciler sınav merkezlerine koşarak son dakikalarda ulaştı.

YKS’nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün Türkiye genelinde ve Lefkoşa'da saat 10.15’te başladı. İzmir'de adaylar, erken saatlerde sınav merkezlerinin yolunu tuttu. Ancak gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden yağmur, sınav sürecini olumsuz etkiledi. Yağışlı havanın etkisiyle oluşan trafik yoğunluğu nedeniyle öğrencilerden bazıları sınav merkezlerine koşarak gitti. Ege Üniversitesi'nde sınava girecek olan öğrencilerin pek çoğu son dakika içeri alındı.

'YAĞMURLU HAVANIN AZİZLİĞİ OLDU'

Kızı Buket'i sınava getiren Mesut Serih, 'Yağmurlu havanın azizliği oldu. Uzak yerlerden gelmenin zorluğu var. Az önce kızını sınava getiren bir kadın burada sinir krizi geçirdi. Kızını son dakika yetiştirdi. Yolda çöp kamyonu nedeniyle beklemek zorunda kalmışlar. Sınav günleri daha fazla tedbir alınması lazım. En önemlisi öğrencilerin yakın okullarda sınava girmesi lazım. Herkesin bugün koşturduğunu gördük. Yazık günah, bütün bir senenin emeği var. Erken çıktık tedbirimizi aldık ama ona rağmen Ege Üniversitesi'nin yakınında bir süre trafiğe takıldık" dedi.

'MAALESEF TRAFİK ÇOK KÖTÜYDÜ'

Oğlu Kaan'ı bekleyen Mevlüt Çelik, "Son derece yoğun bir maraton geçirdik. Allah tüm çocuklarımızın yardımcısı olsun. Maalesef trafik çok kötüydü. Biz sınavdan 45 dakika önce merkezdeydik ama ona rağmen çok trafik vardı. Aynadan baktığımda geride ciddi bir konvoy vardı. Önceki yıllardan üzücü sahnelere hep alışığız. Biz bu nedenle evden erken çıktık. Keşke herkes öyle yapsaydı diyeceğim ama bunun bir çözümü yok bu defa da öncesinde yığılma olacak" diye konuştu.

OKULLARI KARIŞTIRINCA YKS’YE GİREMEDİ

Adana’nın Seyhan ilçesindeki İsmet İnönü İlkokulu’na gelen bir öğrenci, yanlış okula geldiğini fark etti. Sınava gireceği okulun Yüreğir ilçesinde olduğunu öğrenen genç, duruma tepki gösterdi. Kendisini teselli etmek isteyenlere, 'Haritada okulun konumu burası gösteriyordu. Evimin çok uzağında okula verdiler. Kabasakal’da oturuyorum. Yüreğir’deki okula vermişler. Böyle sistem olmaz olsun' diyerek sınav giriş kağıdını yırtıp oradan uzaklaştı.

KADIKÖY'DE VELİLER SÜRÜCÜLERLE TARTIŞTI

Kadıköy Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerinde bulunan Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi önü sabahın ilk saatlerinden itibaren öğrenci ve yakınlarıyla doldu. Bir süre yakınlarıyla birlikte okul önünde bekleyen öğrenciler, görevlilerin ikaz etmesinin ardından içeri girdi. Cadde üzerine hatalı park eden sürücüler nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu. Okul önünde öğrencilerini bekleyen vatandaşlar polis ekiplerini arayarak ihbar da bulundu. Trafik yoğunluğundan dolayı sınava yetişmeye çalışan adaylar araçlardan inip koşarak dakikalar kala sınava yetişmeye çalıştı.İhbar üzerine gelen trafik ekipleri hatalı park eden sürücülere cezai işlem uyguladı. Ceza kesilen sürücüler araçlarını cadde üzerinden kaldırdı. Park halindeki bir araca ceza kesildikten sonra çekici ile kaldırıldığı sırada sürücü geldi. Okul önündeki veliler trafiğe nende olduğu için sürücüye tepki gösterdi. Sürücü ile vatandaş arasında yaşanan gerginliği polis ekipleri müdahale etti. Ceza kesilen sürücü otomobili okulun önünde kaldırdı.

Öğrencisinin sınava girdiğini söyleyen Emre Şener 'Kozyatağı'ndan buraya kadar trafik yoğunluğu oluşmuş. Arabayı bir yere bırakıp buraya yürüyerek geldik .Buraya bilinçsizce park edenler yüzünden bu çocukların hakkı yeniliyor.10.00 sınava giremeyecek olanlar bu insanlar yüzünden sınav hakkını kaybedecekler" diye konuştu.

17 adet satılık daire Şair Arşi Caddesi içinde

Yeni emlaklar için uyarı mesajları alınız

adet satılık Daire Şair Arşi Caddesi içinde
  • İlk e-posta uyarınız yarın gelicektir!
  • Eğer e-posta gelmezse spam dosyanızı kontrol ediniz
  • İlgilendiğiniz özelliklere sahip yeni bir emlak ilanına ulaştığımızda size e-posta yolu ile bilgi vereceğiz.
  • İstediğiniz zaman abonelikten çıkın - her e-postada verilen bağlantıyı tıklamanız yeterlidir
  • E-posta adresinizi kimseyle paylaşmayacağız.
  • Daha fazla bilgi için e-posta uyarı yardım sayfasını okuyabilirsiniz.
  • Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy
    Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy
    Şair Arşi Caddesi · 98 m² · 55.102 TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon · Panjur · Asansör · Otopark · Otopark
    Fi̇dan gayri̇menkul'dentek yetki̇li̇ göztepe şai̇r arşi̇ de,mi̇ni̇büs caddesi̇ne 1.Paralel sokak,harun reşi̇t i̇lköğreti̇m okulu ci̇vari,marmaray'a yürüme mesafesi̇nde,ulaşimi kolay, merkez konum,4 yillik yeni̇ bi̇nada,2+1 kombi̇li̇ 7katli bi̇nanin 3.Kati,ankastre ocak firin davlumbaz, 1 adet kli...
    ilk geçen hafta görüldü - Emlakjet  > Fi̇dan Gayri̇menkul
  • Kadıköy, İstanbul - Doğalgaz, Balkon
    Kadıköy, İstanbul - Doğalgaz, Balkon
    Şair Arşi Caddesi · 115 m² · 32.174 TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon · Panjur · Otopark · Doğalgaz · Açık Otopark
    2+1 85 m² net süpürülebilir alan merkezi sistem isınmalı mutfak doğalgazlı balkonlu küçük WC'li panjurlu açık otoparklı dairemiz 3+1 den 2+1'e dönüştürülmüştür. ŞAir arşinin sakin ve nezih sokağı çavuşkuşunda her kat 2 daire üzerine kurulu toplam 9 daireli arsa payı 8210yuz olcumu:980 m² dir. Ula...
    Yeni - Hepsiemlak  > Akdeni̇z Emlak

    PAZAR FİYATI

    Market değeri:

    3.850.000 TL

  • Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy
    Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy
    Şair Arşi Caddesi · 135 m² · 28.815 TL/m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Daire · Balkon · Asansör · Otopark
    Göztepe anakent koleji'ne yakın i̇çi yenilenmiş asansörlü otoparklı balkonlu ön cephe hemen taşınmaya hazır ara kat 3+1. ' Yetki̇ belgesi̇ numarasi:yb0088/17uy0333-5/00/4036 ' tüm kredi̇lerde anlaşmali bankalarimiz araciliğiyla kredi̇ temi̇ni̇ ve tapu organi̇zasyonu yapiyor, dai̇releri̇ni̇ze ücre...
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Ares Emlak
  • Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy
    Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy
    Şair Arşi Caddesi · 120 m² · 29.167 TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon · Asansör · Otopark · Parke Zemin
    Fi̇dan gayri̇menkul'den tek yetki̇li̇ göztepe şai̇r arşi̇ caddesi̇ üzeri̇, anakent koleji̇ yani, göztepe metro durağina çok yakin, eylül pastanesi̇ ci̇vari, ulaşimi kolay, merkezi̇ lokazyon da, 3+1 m²Si̇stem 5katli bi̇nanin 5.Kati, 2 balkonlu, yerler parke zemi̇n, ameri̇kan i̇ç kapilar, mutfak ve...
    ilk geçen ay görüldü - Emlakjet  > Fi̇dan Gayri̇menkul
  • Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy
    Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy
    Şair Arşi Caddesi · 125 m² · 58.000 TL/m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Daire · Balkon · Panjur · Asansör · Ebeveyn Banyosu · Otopark
    Fi̇dan gayri̇menkul'den tek yetki̇li̇ göztepe şai̇r arşi̇ caddesi̇ üzeri̇nde, mi̇ni̇büs caddesi̇ne çok yakin mesafede, harun reşi̇t i̇lköğreti̇m okulu ci̇vari, 6 yillik yeni̇ bi̇nada, 3+1 kombi̇li̇ 10 katli bi̇nanin 5.Kati, ankastre ocak firin davlumbaz, elektri̇kli̇ otomati̇k panjur, ebeveyn ban...
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Fi̇dan Gayri̇menkul
  • Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy
    Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy
    Şair Arşi Caddesi · 100 m² · 72.500 TL/m² · 2 Odalı · 2 Banyo · Daire · Balkon · Panjur · Asansör · Ebeveyn Banyosu · Otopark
    Fi̇dan gayri̇menkul'den göztepe şai̇r arşi̇ caddesi̇ üzeri̇, mi̇ni̇büs caddesi̇ne çok yakin, harun reşi̇t i̇lköğreti̇m okulu ci̇vari, 4 yillik yeni̇ bi̇na, 2+1 m²Si̇stem 13katli bi̇nanin 9.Kati, 100 m² brüt, 80 m² net kullanimli, ankastre ocak firin davlumbaz, 1 adet kli̇ma, elektri̇kli̇ otomati̇...
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Fi̇dan Gayri̇menkul
  • Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy
    Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy
    Şair Arşi Caddesi · 115 m² · 50.435 TL/m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Daire · Panjur · Asansör · Ebeveyn Banyosu · Otopark · Otopark
    Göztepe şai̇r arşi̇ caddesi̇ üzeri̇nde mi̇ni̇büs caddesi̇ne çok yakin metro ve marmaraya yürüme mesafesi̇nde 114 m² brüt 88 m² net 3+1 asansörlü kombi̇li̇ kapali otoparkli ankastre mutfak hi̇lton banyolu elektri̇kli̇ panjurlu ebeveyn banyolu 3 yillik i̇skani alinmişkat mülki̇yetli̇bi̇nada lüks ar...
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Ck Gayrimenkul
  • Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy
    Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy
    Şair Arşi Caddesi · 121 m² · 64.050 TL/m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Daire
    Tek yetki̇li̇ özal sadikoğlu gayri̇menkul'den projeden kadiköy'ün gözde semtleri̇nden göztepe'dedeprem yönetmeli̇ği̇ne tamamen uygun ve uygulmasi kusursuzsektörde deneyi̇mi̇ ve geçmi̇şi̇ olan müteahhi̇tli̇ği̇n yapimi olacakkullanilacak malzemeni̇n 1. Sinif olacağikapali garajli ve siğinaği olanço...
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Özal Sadikoğlu Gayri̇menkul
  • Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy
    Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy
    Şair Arşi Caddesi · 100 m² · 45.000 TL/m² · 2 Odalı · 2 Banyo · Daire · Balkon · Otopark · Otopark
    Di̇nami̇k'ten merdi̇venköy'de şai̇r arşi̇ caddesi̇ üzeri̇nde ön cephe açik kapali otoparkli 2 banyolu bi̇na görseli̇ temsi̇li̇di̇r presti̇jli̇ müteahi̇t fi̇rma i̇le anlaşmasi sağlanmiş 01.12.2023 Tari̇hi̇nde tesli̇m edi̇li̇cek noter satişi i̇le satiş veri̇lebi̇li̇yor taşınmaz ticareti yetki belge...
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Dinamik Gayrimenkul
  • Kadıköy, İstanbul - Otopark, Panjur
    Kadıköy, İstanbul - Otopark, Panjur
    Şair Arşi Caddesi · 95 m² · 65.789 TL/m² · 2 Odalı · 2 Banyo · Daire · Panjur · Otopark
    İstanbul i̇li̇, kadiköy i̇lçesi̇, merdi̇venköy mahallesi̇ çevreve ulaşim mi̇ni̇büs caddesi̇ marmaray e-5 özelli̇kleri̇ 2+ 1 brüt: 95 m net: 72 m kli̇ma otomati̇k panjur ankastre mutfak ebeveyn banyo açik-kapali otopark gayrimenkul danışmanlarının sözleşme kullanmaları t. S11816 standartlarının 1...
    Yeni - Hepsiemlak  > Troyka Real Estate
  • Kadıköy, İstanbul
    Şair Arşi Caddesi · 110 m² · 56.818 TL/m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Daire
    Merkezi̇ lokasyonda yeni̇ bi̇nada 3+1 ön dai̇re aci̇li̇yetten
    Yeni - Hepsiemlak  > Murat Gayrimenkul
  • Kadıköy, İstanbul - Otopark, Asansör
    Kadıköy, İstanbul - Otopark, Asansör
    Şair Arşi Caddesi · 145 m² · 60.655 TL/m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Daire · Balkon · Panjur · Asansör · Ebeveyn Banyosu · Otopark
    Göztepe şai̇r arşi̇ caddesi̇ üzeri̇nde. Mi̇ni̇büs caddesi̇ ve metroya yürüme mesafesi̇nde. 4 Yillik bi̇nada. Ankastre mutfakli. Ebeveyn banyolu. Merkezi̇ si̇stem payölçerli̇. Panjur. Kli̇ma. Balkonlu. Çİft asansörlü. Açik-kapali otoparkli. Not: dai̇rede mülk sahi̇bi̇ oturmakta, randevu i̇le göst...
    Yeni - Hepsiemlak  > Emlak Masasi
  • Kadıköy, İstanbul - Güvenlikli
    Kadıköy, İstanbul - Güvenlikli
    Şair Arşi Caddesi · 170 m² · 59.412 TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Daire · Güvenlikli
    2 bloklu site i̇çinde 724 güvenlikli basketbol sahası apartman görevlisi
    ilk bir ay önceden görüldü - Hepsiemlak  > Magna Gayri̇menkul

    PAZAR FİYATI

    Market değeri:

    10.950.000 TL

  • Kadıköy, İstanbul - Doğalgaz
    Kadıköy, İstanbul - Doğalgaz
    Şair Arşi Caddesi · 130 m² · 34.615 TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Doğalgaz
    2 bloklu site i̇çinde. Site i̇çinde basketbol sahası,daire sakinleri için çardak,kapıda 724 güvenlik. Daire bakımlı ve temiz. Kapalı 2 adet balkonludaireye doğalgaz çekilmiştşr
    ilk bir ay önceden görüldü - Hepsiemlak  > Magna Gayri̇menkul
  • Kadıköy, İstanbul - Balkon, Asansör
    Kadıköy, İstanbul - Balkon, Asansör
    Şair Arşi Caddesi · 95 m² · 56.842 TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon · Panjur · Asansör · Otopark · Otopark
    Fi̇dan gayri̇menkul'den tek yetki̇li̇ göztepe şai̇r arşi̇ de, mi̇ni̇büs caddesi̇ne 1.Paralel sokak, harun reşi̇t i̇lköğreti̇m okulu ci̇vari, marmaray'a yürüme mesafesi̇nde, ulaşimi kolay, merkez konum, 4 yillik yeni̇ bi̇nada, 2+1 kombi̇li̇ 7katli bi̇nanin 3.Kati, ankastre ocak firin davlumbaz, 1 ...
    ilk bir ay önceden görüldü - Hepsiemlak  > Fi̇dan Emlak
  • Kadıköy, İstanbul - Balkon, Asansör
    Kadıköy, İstanbul - Balkon, Asansör
    Şair Arşi Caddesi · 125 m² · 42.000 TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Klima · Balkon · Panjur · Gömme Dolap · Asansör
    3+1 net 115 m² merkezi sistem ısınmalı çift balkonlu panjurlu gömme dolaplı klimalı spot lambalı asansörlü açık otoparklı şair arşi cadde üzerinde mükemmel konumda e-5 metroya yakın ulaşım problemi olmayan i̇çi yenilenmiş özel dekorlu kullanışlı ferah daire gezilip görülmeye değer. 7 Katlı olup 2...
    ilk bir ay önceden görüldü - Hepsiemlak  > Akdeni̇z Emlak
  • Kadıköy, İstanbul - Asansör
    Kadıköy, İstanbul - Asansör
    Şair Arşi Caddesi · 135 m² · 30.370 TL/m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Daire · Asansör
    Göztepe şai̇rarşi̇ caddesi̇ne 2 bi̇na 3+1 8 katli bi̇nanin 7 kati asansörlü oto parkli geni̇ş arsali arsa payi yüksek 1539 m² arsali i̇skanli kat mülki̇yetli̇ her yere yakin boş dai̇re
    ilk bir ay önceden görüldü - Hepsiemlak  > Sevcan Emlak
  • Bu alana yakın daha fazla emlak vardır
  • Daire satmak, İstanbul - Yüzme Havuzu
    Daire satmak, İstanbul - Yüzme Havuzu
    120 m² · 55.000 TL/m² · 2 Banyo · Daire · Ebeveyn Banyosu · Fitness Alanı · Bahçe · Kapalı Yüzme Havuzu · Sauna
    Sancaktepe egeboyu satılıkdaire ege çarşı'da aktif olan mağazalar; migros,bay ve bayan kuaför,eczane,kuru temizleme,starbucks,organik ege pazarı,niyazi bey,restaurant,burger king sosyal aktiviteler; açık, kapalı yüzme havuzu,fitness,hamam,sauna bisiklet parkuru yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk...
    ilk 2 önce görüldü - Emlaksitem  > Rexart Gayrimenkul
  • Daire satiyorum, Üsküdar
    110 m² · 53.182 TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Ofis ya da daire olarak kullanılabilecek mülk, vezir sportesisleri gibi bir çok sosyal donatı alanlarına yakınlığı, şile otoyolu üzerinde olması, altunizade köprüsüne ve metroya yakınlığı ilemükemmel konum avantajı olan bir lokasyondadıçevresinde;burhaniye millet parkı, burhaniye karakolu, devle...
    ilk bir ay önceden görüldü - Zingat  > Emlak İstasyonu /oray Gayri̇menkul
  • Daire satılık, Maltepe - Asansör
    Daire satılık, Maltepe - Asansör
    95 m² · 65.263 TL/m² · 1 Banyo · Daire · Balkon · Panjur · Asansör · Otopark · Bahçe
    Konum olarak; minibüs caddesi ile sahil yolu arasında olup, aynı zamanda bağdat caddesine, deniz otobüsü ve adalar iskelesine, marmaray i̇stasyonuna, sahilde yeni açılacak metro istasyonuna birkaç dakika yürüme mesafesindeki nezih ve tercih edilen lokasyondadır. Yakın çevresinde otobüs ve dolmuş ...
  • Daire satılık, Maltepe
    216 m² · 7.639 TL/m² · 2 Banyo · Daire · Ebeveyn Banyosu
    4+2 216 m² ve deni̇z manzaralidir. Kendi̇ klasmaninda en i̇yi̇si̇ deni̇lebi̇li̇r. Kapali otoparki engelli̇ye uygun asansörü merdi̇veni̇,gömme dolabi,tüm odalarda kli̇masi, terasi, ebeveyn banyosu, görüntülü si̇stem, spot lambali, a dan z ye en i̇yi̇ malzemelerle donatilmiş bi̇r dai̇re,kapanmayaca...
    ilk bir ay önceden görüldü - KaçmazEmlak
  • Daire satiyorum, Maltepe - Asansör
    Daire satiyorum, Maltepe - Asansör
    130 m² · 27.308 TL/m² · 1 Banyo · Daire · Çocuk Oyun Alanı · Asansör · Otopark · Bahçe · Açık Otopark
    Yüksek konut kredi̇si̇ne uygunyabanci satişina uygunkonum olarak; minibüs caddesine 2. Paralelde olup, aynı zama... Merkezi ve nezih lokasyonda, asansörlü, geniş açık otoparklı, geniş bahçe alanlı, 7/24 güvenlik kamerası kayıt sistemli, içerisinde çocuk parkı bulunan site içerisinde, satılık lüks 2.
    ilk geçen hafta görüldü - KaçmazEmlak
  • Daire satılık, Ataşehir
    77 m² · 45.000 TL/m² · 1 Oda · 1 Banyo · Daire · Yüzme Havuzu
    Adres: küçükbakkalköy mahallesi dudullu caddesi no:23-24 r4 blok kat:24 bb no:266 ataşehir/i̇stanbul. Tapu bilgileri:1960 ada 23 parsel kat mülkiyet tapusu kurulmuştur. Yapı kullanım i̇zin belgesi bulunmaktadır4 blok 266 nolu daire, antre+mutfak, salon, 1 adet oda ve banyo hacimlerinden oluşmakta...
    ilk bir ay önceden görüldü - Zingat  > Eft Gayri̇menkul Yatirim Dan Ve Paz A.ş
  • Daire satiyorum, Üsküdar
    370 m² · 52.703 TL/m² · 5 Odalı · 4 Banyo · Daire
    Aslan gayri̇menkul ve danişmanlik. 5 Oda 2 salonyüksek çati pi̇yesi̇güvenli̇kli̇ bi̇na350 m² net alan2 anabanyo ve 2 ebeyen banyosumerkezi̇ kli̇ma si̇stemi̇ bulunuyorözel i̇şçi̇li̇k portmanto ve mutfak dolaplariasansörşehi̇r manzaralidetayli bi̇lgi̇ ve randevu aktarimi i̇çi̇n;mertcan aslan:0542 2...
    ilk 3 önce görüldü - Zingat  > Aslan Gayri̇menkul Ve Danişmanlik
  • Daire satılık, Kartal - Jeneratör
    Daire satılık, Kartal - Jeneratör
    130 m² · 71.538 TL/m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Daire · Ebeveyn Banyosu · Fırın · Jeneratör
    Özelli̇kler:2 kat kapali otopark7/24 güvenli̇kaçik ve kapali yüzme havuzucafe ve oyun salonuçocuk oyun parkidi̇nlenme ve yürüyüş alanlaribasket ve voleybol sahasisauna ve fi̇tness salonuwellness garden kamelyalardai̇re i̇çi̇ yangin alarm si̇stemi̇isi yalitimli modern prekast diş cephekone marka 2...
    ilk bir ay önceden görüldü - Zingat  > Coldwell Banker Referans
  • Resim yoktur.
  • nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır