son yaz 10 bölüm / Son Yaz 10 Bölüm Fragman

Son Yaz 10 Bölüm

son yaz 10 bölüm

kaynağı değiştir]

1. sezon ()[değiştir

(CANLI İZLE) FOX TV Cuma Son Yaz bölüm, HD kesintisiz yayın tek parça Son Yaz

Son Yaz Cuma FOX ekranlarında bölümü yayınlanıyor. Canlı yayın FOX TV Cuma izlemek isteyenler Son Yaz dizisinin hayranları kaçırmadan ekran başında bulunuyor. Yeni bölümünde yine sürprizlerle ekranda olacak Son Yaz bölüm yayınlanacağı 5 Mart tarihinde bekleniyor. Son yaz izle canlı olarak FOX TV'de izleyebilirsiniz. Son Yaz yeni bölümü FOX TV'de yayınlanacak 5 Mart Cuma günü. Son bölümde yine önemli bir anda kalan Son Yaz kesintisiz canlı izleyerek bölümde izleyebilirsiniz. İlgi ile takip edilen Son Yaz dizisi yeni bölümü ile FOX'ta Cuma günü yayınlanacak. 
Son Yaz bölümü FOX TV'de canlı yayın anında 5 Mart Cuma saat 'de izlenebilir.

SON YAZ BÖLÜM İZLE CUMA FOX TV HD İZLE

YENİ BÖLÜM SON YAZ BÖLÜM İZLE TEK PARÇA



SON YAZ SON BÖLÜM ÖZETİ


Selim, Akgün'ün ihanetini öğrendikten sonra Akgün'ün hayatını cehenneme çevirmeye karar verir. Köstebeklikten tutuklayamayacak olsa bile adam yaralamadan mahkemeye çıkaracaktır. Fakat Selim görevden el çektirilmiştir, bunu başka bir savcı üzerinden yapması gerekmektedir. Akgün mahkemeye çıktığında ise kimsenin beklediği olmaz.

Akgün'ü artık bambaşka bir yol beklemektedir. Fakat Akgün savcıya vicdan borcunu ödemeden gitmeye niyetli değildir. Selim Kara'nın namını temizlemek, ona kurulan komployu ortaya çıkarmak Akgün için namus borcudur. Tabii bunu kendisinden nefret eden Selim'e görünmeden yapmak zorundadır.
Canan ise kocasının düştüğü durumun farkındadır. Selim'e sahip çıkma sırası Canan'dadır.

Akgün, Selim'e kurulan komployu çözmek için uğraşırken yolları babasının başına gelenleri kendi yöntemi ile çözmek isteyen Yağmur'la kesişecektir. Yağmur zor bir karar vermek zorunda kalacaktır. Ya Akgün'ün yolunu seçip babasının mesleğini kurtaracak ya da yasa dışı yapılan bu eyleme karşı çıkacaktır.

SON YAZ KONUSU NEDİR?

İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay), 8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın'dan (Arif Pişkin) reddedemeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara'nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak bunun için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın'ı (Alperen Duymaz) Selim Kara'nın bizzat koruması…




Akgün, yapayalnız kalmıştır. Gideceği hiçbir yer olmadığı için savcının evinde kalmış olsa da bu durumu gururuna yedirememektedir. Adalet Sitesi'nden kaçmalı, yoluna tek başına devam etmelidir ve bunu yaparken de öldürülmemeyi başarmalıdır.

Akgün, bir çıkış yolu ararken, İstanbul'dan tanıdık bir yüzle karşılaşması, bütün sorunlarını çözebilecek bir fırsat olarak karşısına çıkar. Ancak işler kontrolden çıkar ve karşısına çıkan bu fırsat Akgün'ün ve hiç istemediği halde Yağmur'un başını derde sokacak bir belaya dönüşür.

SON YAZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

FOX TV'de yayınlanan Son Yaz dizisinin nerede çekildiği belli oldu. Son Yaz dizisi İzmir'in Çeşme ve Alaçatı bölgelerinde çekiliyor.

SON YAZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Yeni bölüm Son Yaz FOX ekranlarında seyrcisiyle bölüm yayınlanacak ve takip edilecek. Büyük seyirci kitlesi olan Son Yaz ilk bölümden itibaren çok izlendi ve şimdi Son Yaz bölüm izle başlangıç saati kesinleşti. İlk bölümünden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen dizilerden Son Yaz bölüm izlemek isteyenler için ekranlara geliyor.



SON YAZ BÖLÜM İZLE KESİNTİSİZ FOX TV

Son Yaz bölümde kesintisiz izlemek için bekleyenlerin sayısı bir hayli fazla. Ali Atay, Funda Eryiğit başrollerini oynadığı Son Yaz 5 Mart Cuma bölüm FOX ekranlarında seyirciyle buluşacak. İlk yayınlandığı tarihten bu yana çok sevilen dizi Son Yaz yeni bölümü Cuma günü yayınlanacak ve vatandaşlar çok merak ediyor.

SON YAZ OYUNCU KADROSU

ALPEREN DUYMAZ
ALİ ATAY
FUNDA ERYİĞİT
HAFSANUR SANCAKTUTAN
EMRE KARAYEL
SİNAN TUZCU
ŞEBNEM DÖNMEZ
ARİF PİŞKİN
SEZER KOÇ
HALİL BABÜR
YASEMİN YAZICI
ERDEM ŞANLI
YUNUS NARİN
ATA NEDİM ARMAN
SARP İKİLER
CENGİZ OKUYUCU

Suç dünyası içinde büyümüş, tehlikeli ve sorunlu görünümünün ardında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi güç bir durumdur.
Hayat beklemediği bir yerden daha sınar Selim'i; İzmir'de çocukları ile yaşayan eşi Canan (Funda Eryiğit) boşanmak istemektedir.
Ailesi ile işi arasında kalan Savcı Kara, baş belası olarak gördüğü Akgün'ü ailesinin yanına İzmir Çeşme'de bulunan Adalet Sitesi'ne götürmek zorunda kalır.

Selim'in beklenmeyen misafiri Akgün'ün gelişi site sakinlerinin tüm dengelerini altüst edecek; Ege'de başlayan bu rüzgâr, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir fırtınaya dönüşecektir.

SON YAZ CUMA FOX TV İZLE SON BÖLÜM

İzleyiciler Son Yaz bölüm izle tek parça bölümünde heyecanlı anları ekranlara taşıyacak. Her Cuma günü olduğu gibi bu Cuma da ekranlara FOX TV'de gelecek olan Son Yaz bölüm izle, Son Yaz yeni bölüm, Son Yaz yeni bölümde ne olacak, Canlı izle Son Yaz detaylarını görebilirsiniz. İlgiyle izlenen Son Yaz dizisi yeni bölümünü vatandaşlar kaçırmadan izlemek istiyor.


Haber ile daha fazlasına ulaşın:

Gündem

Son Yaz Bölüm izle

Son Yaz Bölüm izle
5 Mart Cuma günü yayınlanan Son Yaz bölüm izle; Son Yaz dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Yeni bölüm, tek parça ve full HD olarak bu adreste.

Son Yaz  bölüm izle; FOX TV ekranlarında yeni bölüm  ile bu akşam  yayınlanacak olan, O3 Medya imzası taşıyan  dizside yeni bölümü isteyen izleyiciler internet üzerinde diziyi nereden izleyebileceğini merak ediyor.  Son bölüm  yayınlandıktan sonra  "Son Yaz yeni bölüm izle"  gibi aramalar yapan izleyiciler karşılarına çıkan adreslere tıklasalar da düşük görüntü kalitesi gibi problemlerle karşı karşıya kalıyorlar. Son Yaz dizisinin yeni bölümünü  tek parça  ve  full HD  olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Dizinin son bölümünü izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Ayrıca bölüm ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere de yazının devamına göz atarak kolayca ulaşabilirsiniz.

Son Yaz Son Bölüm Özeti

FOX TV'nin sevilen dizisi Son Yaz'ın oyuncu kadrosunu Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan, Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yusuf Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu gibi isimler oluşturuyor. Her Cuma akşamı izleyicisiyle buluşan dizinin yeni bölümü büyük bir izleyici kitlesi tarafından izlenecek. Siz de dizinin yeni bölümünü izlemek için bir internet adresi arıyorsanız bu sayfa üzerinden izleyebilme imkanına sahipsiniz. Son Yaz dizisinin bölümü tek parça ve full HD gibi seçeneklerle izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Bu akşam yayınlanacak dizisin son bölümünde  Akgün Savcı Selim İçin canını feda eder. Suikasti farkedip Selim'e çarpacak arabanın önüne atlar. Neyseki hayattadır. Ağır yaralıdır. Savcı herşeye rağmen uğruna canını hiçe sayan bir adam kötü olamaz diye düşünür. Ona bir şans verir.  Fakat Halil Sadi Savcı'nın peşini bırakmayacaktır. Akgün'ü yanına çekmek için Savcı'yı koz olarak kullanır. Artık Akgün yine Selim Kara ile karşı karşıya geliyor. 

Bu kaza olayı ailede herkes korku iiçndedir. Canan en fazla korkan kişi olmuştur. Bu durumu ve korkuyu ikinci kez yaşamsı Canan'ın Selimden bambaşka kararlar almasını isteyecektir. Selim Canan'ın dediği gibi mi yaşayacak yoksa bildiği gibi mi? 

Yazar Hakkında
Aslı Vural
yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı..mail

Son Yaz bölümleri listesi

Son Yaz bölümleri listesi, yılında FOX'ta yayımlanan Son Yaz adlı dram türündeki Türk televizyon dizisinin bölümlerini ve bölümlere dair senaristleri, yönetmenleri, yayın tarihlerini ve izlenme oranlarını içerir. Dizi, 2 sezon olup toplam 26 bolümden oluşmaktadır.

Genel bakış[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.