ne yapsam eski sevgilim bana mesaj atar / Sevgilim Beni Terketti, Aramalı Mıyım? - ErkeklerSoruyor

Ne Yapsam Eski Sevgilim Bana Mesaj Atar

ne yapsam eski sevgilim bana mesaj atar

Birçok ilişki sonsuza kadar sürmez. Her şey başlarda güzel olsa da bir süre sonra iki taraf da değişir, hayatlar değişir. Nihayetinden ilişkinin rengi değişir. Bir taraf bunu daha fazla sürdürmemeye karar verir ve arkasını dönüp gider. Peki, arkasını dönüp giden, vazgeçen o kişi neden bırakıp gittiği kişiye mesaj atma gereği duyar? Elbette bunun birçok sebebi vardır. Eski sevgilisi mesaj atanların ise ilk amacı mesajı atış sebeplerini anlamaya çalışmak olmalıdır. Gelin bir eski sevgili neden mesaj atar birlikte bakalım&#;

1. Suçluluk duyduğu için


Suçluluk duyduğu için mesaj atan eski sevgili muhtemelen ilişkiyi bir anda ortadan kaybolarak bitirdiği, aldattığı ya da kötü bir şey yaptığı için suçluluk duyuyordur. Genellikle normal problemlerle biten ilişkilerde bu sebeple mesaj atılmaz. Genellikle vicdan azabı mesaj atmaya iter. Ya da kendini haklı çıkarma, aklama, içini rahatlatma isteğiyle mesaj atabilirler.

2. Yalnızlık hissi


İlişkide iki kişi birbirinin hayatına dahil olur ve ilişkinin bir diğer özelliği bu iki kişinin sürekli iletişim ya da temas halinde olmasıdır. Bir anda o kişi hayatından çıkınca yoğun bir yalnızlık hisseden eski sevgili genellikle ayrılığın 3. ya da 4. haftasında mesaj atarak iyi hissetmeye çalışır. Eskiden birlikte olduğu kişiyle iletişim kurarak onun hayatı hakkında bilgi almak onu rahatlatır, daha iyi hissettirir. Yani eski sevgililer bazen yalnızlık hissiniz azaltmak, daha iyi hissetmek için mesaj atarlar.

3. Umduğunu bulamayıp sıkıldığı için


Özgürlüğün, yalnızlığın mükemmel olacağını düşünerek ayrılan kişiler ilk zamanlar çılgınca eğlenip içlerinde kalan her şeyi yapmaya çalışırlar. Sonrasında hevesini alır ve her şey sıradanlaştığında sıkılmaya başlar. Bu boşluğa düşme sürecinde eski sevgilisiyle geçirdiği güzel anları hatırlamaya başlar ve aslında ilişkisinin ne kadar güzel olduğunu fark eder. Bu yüzden geride bıraktığı kişinin şimdi neler yaptığını öğrenmek için mesaj atar. Sıkıntıdan atılan bir mesaj olduğunun işaretleri ise şöyle:
-Fazla çaba göstermez.
-Mesajların devamı gelmez.
-Hep kendinden bahseder, bencil davranır.
-Yalnızca etrafında kimse olmadığı zamanlarda yazar.

4. Gösteriş için


Bazı kişiler ayrılık sonrası iyi olduklarını kanıtlamak isterler. &#;Sensiz de hayatım gayet güzel&#; demek ve detayları anlatabilmek için arkadaşça bir mesaj atabilirler. Onlara bu kozu verip vermemek size kalmış elbette.

5. Hayatınızda yeni biri olduğunu düşündükleri için


Eğer hayatınızda biri varsa ya da dışarıdan öyle görünüyorsa bunu merak edip doğruyu öğrenmek için mesaj atabilirler. &#;Hayat nasıl gidiyor?&#; konuşması bir anda &#;Hayatında biri var mı?&#; sorusu etrafında dönmeye başlar.

6. Sadece içinden geldiği için


Eğer ayrılan ikili ilişkileri sırasında çok güzel anlar paylaşmışsa, ayrılan taraf bu güzel anları hatırlatan bir şey gördüğünde bunu paylaşmak isteyebilir. Bu mesajlar çoğu zaman çıkarsız ve hesapsız olur. Eski günleri yad etmek amacıyla atılır. Elbette içte buruk bir sızı bırakır&#; Ancak sonrasında kendileri hakkında konuşmaya başlayıp alakasız konulara atlıyorlarsa bilin ki amaçları başkadır. Sadece bu güzel anıları hedeflerine ulaşmak için kullanıyor olabilirler.

7. Kış geldiği için


Evet, saçma bir sebep gibi görünebilir ama araştırmalara göre birçok kişi kışın sarılacak, şevkat gösterecek birilerini ararlar. Onları sevecek, ilgi gösterecek ve hasta olduklarında ona bakacak birini isterler. Eğer hayatlarında yeni biri yoksa eski sevgililerine dönmek için bir mesaj atmak gayet cazip bir seçenek oluverir. Aman siz siz olun bu tür mesajlara kanmayın.

8. Geri kazanmak için


Eğer eski sevgiliniz size deliler gibi iltifat ediyor ve sürekli buluşmak istiyorsa bilin ki size geri dönmek istiyordur. Sizi geri kazanmaya çalışırlar ve hoşunuza gideceğini düşündükleri her yöntemi denerler. Bu noktada ayrılık sebebi, ilişkinin gidişatı ve ayrılmadan önceki davranışlar çok önemlidir. Riskli bir mesaj türüdür, hemen kanılmamalıdır&#;

9. Hala seviyorsa&#;


Bazı ilişkiler sevgi devam etse de bitmek zorunda kalır. Bu şekilde biten ilişkilerde ikilinin kopması oldukça zordur. Bu tür bir mesaj olduğunu anlayabilmeniz için bazı işaretler vardır:
&#; Rastgele hatta bazen saçma sebeplerle yazarlar
&#; Gününüzün nasıl geçtiğini sorarlar
&#; Küçük ve kısa konuşmalar olur.
Tüm bunlar eski sevgilinizin sizden kopamadığını gösterir.

Rahatsız etmek için


Onları ayrılığa iten sebeplerin sorumlusu olarak sizi görüyorlarsa hırslarını alamayıp sizi rahatsız etmek için mesaj atabilirler. Bu genellikle oldukça sinir bozucu olur. Siz cevap vermedikçe daha ileri gidebilirler. Bazen tacize varan durumlar yaşanabilir. Aslında eksi sevgiliden gelen mesajların en tehlikelisidir. Oldukça dikkatli ve tedbirli olmak gerekir.

Güvendikleri için


Her ilişki kötü bitmek zorunda değildir. İyi biten ilişkilerde taraflar birbirlerine ve birbirlerinin fikirlerine güveniyorsa hayatları hakkında tavsiye almak, danışmak ya da güzel haberler vermek için iletişime geçebilirler.

Ne olur ne olmaz mantığı


Bazı insanlar yalnız kalmak istemezler. Bu yüzden bir ilişki biter bitmez bir başkasıyla olurlar. Böyle durumlarda ne olur ne olmaz diye eski sevgililerine ulaşabilir olmak isterler. Sohbeti ilerletmeden ara ara yoklarlar. Eğer eski sevgilinizden böyle mesajlar alıyorsanız bence bir an önce iletişimi kesmelisiniz&#;

Sevgilim beni terketti, aramalı mıyım?

Sevgilim Beni Terk Etti, Bıraktı, Ne Yapmalıyım?

&#;ncellikle sakin olmalısın, biliyorum kolay bir şey değil ama bir anlık yaptığın şey seni daha &#;ok pişman edebilir. Birka&#; t&#;yo vereceğim, ondan sonra her şeyi akışına bırakmalısın.

1- Radikal Kararlar Alıp, Kendinde Değişiklik Yap

Sevgilim beni terketti, aramalı mıyım?

Ayrılık sonrası en iyi yapılacak şey kendinde değişiklikler yapmaktır. Bu sa&#; boyatma olur, sa&#; kestirme olur, kıyafetlerde değişiklik olur. Kendini değiştirdiğin zaman anlamsız bir şekilde rahatlıyorsun.

2- Anılarda Bir S&#;re Uzak Durmaya &#;alış

Sevgilim beni terketti, aramalı mıyım?

Sevgilim beni bıraktı ne yapmalıyım sorusunun en doğru cevabı anılardan uzak durmaktır. Ayrılınca, anılar bir bir g&#;z&#;n&#;n &#;n&#;ne gelir, unutmak zor olsa da şu an i&#;in bunları d&#;ş&#;nmemen lazım. Bu y&#;zden oyalanacağın bir şeyler bul ve yaşadıklarınızı d&#;ş&#;nmemeye &#;alış.

3- Stalk Yapma!

Sevgilim beni terketti, aramalı mıyım?

Sevgili tarafından terk edilince s&#;rekli olarak onu takip etmek isteriz. Sosyal medya hesaplarına bakarız, &#;evrimi&#;i oluyor mu s&#;rekli kontrol ederiz. Kendinizi yıpratmaktan başka bir şey değildir bu. &#;evrimi&#;i olduğunda, kafanda bin bir t&#;rl&#; şeyler kurmaya başlarsın. Asla ama asla stalk yapma.

4- Asla Arama ve Mesaj Atma!

Sevgilim beni terketti, aramalı mıyım?

İ&#;inden s&#;rekli onu aramak ve mesaj atmak geliyor biliyorum. Ama bunu asla yapma. Emin ol geri tepecektir. Erkek arkadaşım beni terk etti ama ben onu aramak istiyorum diye bir şey yok. Burada gururunu devreye sok. Tecr&#;beli biri olarak s&#;yl&#;yorum, sen on aradığın zaman "Bir daha beni arama" diyecek ve o telefon y&#;z&#;ne kapanacak. Bir daha da asla sen aradığın zaman a&#;mayacak :)

5- Depresyona Girip Kendine Zarar Verme

Sevgilim beni terketti, aramalı mıyım?

Sevgilim beni bıraktı ay ben depresyondayım diye gezme sakın ortalıkta. İlişkiniz ne kadar uzun s&#;rerse s&#;rs&#;n, hi&#;bir şey senden daha değerli değil unutma. Ondan &#;nce de bir hayatın vardı, unutma.

6- Yeni Biriyle Tanışma D&#;ş&#;ncelerine Girme

Sevgilim beni terketti, aramalı mıyım?

Madem beni bıraktı gitti ben de onu kıskandırayım belki arar, mesaj atar umuduyla sakın biriyle konuşuyormuş gibi yapma. Sadece kendini k&#;&#;&#;k d&#;ş&#;rm&#;ş olursun. Yaraya tuz değil, &#;amaşır suyu basmış olursun.

7- Onun Gittiğini Kabullen

Sevgilim beni terketti, aramalı mıyım?

Ayrılıktan sonra yapılması gereken en &#;nemli şey; kabullenmektir. Yani onun gittiğini kabullen. Seni istemeyen bırak senden gitsin! Onu bedeninde ya da aklında taşımaya devam etmenin bir anlamı yok.

8- Arkadaşlarınla Vakit Ge&#;ir

Sevgilim beni terketti, aramalı mıyım?

Sevgilim beni bıraktı ne yapmalıyım diyorsan, en g&#;zel cevap arkadaşlarınla vakit ge&#;irmektir. Bu durumda en b&#;y&#;k destek&#;in onlar olacak &#;&#;nk&#;. Kafa dağıtmak terimi yalnızlığı sevmez, bu y&#;zden arkadaşlarınla birlikte zaman ge&#;irmeye &#;alış.

9- Arkadaşlarıyla İletişime Ge&#;me

Sevgilim beni terketti, aramalı mıyım?

Terkedildikten sonra yapılan hatalardan biri de, onun arkadaşlarıyla iletişime ge&#;mek. Kesinlikle bunu yapma, eğer ortak arkadaşlarınız varsa onlardan da bir s&#;re uzak dur. Terk edilen sensin bırak o seni merak etsin.

Şoku Atlat ve Hayatına Devam Et

Sevgilim beni terketti, aramalı mıyım?

Hayat devam ediyor, d&#;nyada bir tek o yok. &#;stelik terk ettiğini senin y&#;z&#;ne s&#;yleyecek kadar cesaretli biri değilmiş. Bu y&#;zden şoku atlatıp, hayatına devam et.

Erkek arkadaşım beni terk etti, Sevgilim beni bıraktı ne yapmalıyım gibi sorulara yanıt vermeye &#;alıştım. Unutma bu d&#;nyada senden değerli başka bir şey yok!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası