paraf 3 ay erteleme / HALKBANK - TÜRKİYE HALK BANKASI

Paraf 3 Ay Erteleme

paraf 3 ay erteleme

Paraf ile size özel ayrıcalıkların tadını çıkarın!

Kampanyanızı ve kampanyanızın zamanını siz belirleyin, Paraf dileğinizi gerçekleştirsin.

Ayda bir defa, kendinize özel belirleyeceğiniz bir günde, ister %5 indirim, ister artı 4 taksit, ister 2 ay erteleme, isterseniz 5 kat ParafPara kazanma fırsatı sizleri bekliyor! Üstelik her ay, aynı günde, aynı fırsattan yararlanabilirsiniz!

Paraf Günüm hizmetinden yararlanabilmeniz için tek yapmanız gereken,

  • Yararlanmak istediğiniz kampanya kodunu,
  • Kartınızın son altı hanesini,
  • Belirleyeceğiniz günü aralarında boşluk bırakarak numarasına SMS olarak gönderebilirsiniz.

Paraf Günüm Katılım Detayları

Kampanya kodları: İndirim için : “I”; Ekstra ParafPara için: “P”; Artı Taksit için: “T”; Erteleme için:”E” dir.

Örnek SMS Metinleri aşağıda yer almaktadır:

I     5 
P 12 
T 18 
E 31

AçıklamalarKampanya KoduKart Numarasının Son 6 HanesiSeçilen Gün
İndirim için :

I

5

Ekstra ParafPara için :

P

12

Artı Taksit için :

T

18

Erteleme için :

E

31

Paraf Günüm Koşulları

  • Yalnızca 1 gün belirlenecek olup, ayın 1’i ile 31’i arasındaki günlerinden biri seçilmelidir. Seçilen günün ayın 31’i olması durumunda, gün sayısı 31’den az olan aylarda ilgili ayın son günü esas alınacaktır.
  • Her ay Paraf Günüm olarak belirlenen günde yapılan harcamalar, uygulamaya dahil olunan kampanya kapsamında değerlendirilir.
  • Paraf Günüm uygulamasına dahil olduğunuzda, belirlediğiniz gün ve kampanya seçeneğini değiştirmek istediğinizde bu değişiklik taleplerinizi 0 Dialog’tan verebilirsiniz. Paraf Günüm değişikliği talebinizin ilettiğiniz ay içerisinde uygulamadan yararlanmanız durumunda ilgili değişiklik, talebinizi izleyen bir sonraki ayda geçerli olacaktır. Yapılan işlemin iptali veya iadesi o ay için tekrar Paraf Günüm hakkı sağlamaz. Aynı ay içerisinde birden fazla Paraf Günüm değişikliği talep etmeniz durumunda, talep edeceğiniz tarih mevcut Paraf Günüm tarihinizden öncesine ait bir tarih ise belirlediğiniz gün takvimdeki bir sonraki ayın ilk günü olarak işleme alınmaktadır.
  • Uygulamaya katılım SMS’i Halkbank’a kayıtlı olan cep telefonu numaranızdan gönderilmelidir. SMS ile iletilen kart numarası dışındaki kartlar ile yapılan işlemlerde size ait olma koşulu ile uygulamaya dahil edilir.
  • Uygulama müşteri bazlı olup, asıl ve ek kartlar ayrı ayrı Paraf Günüm uygulamasına SMS ile katılım sağlayamaz ve ödül kazanamaz, sadece biri için katılım sağlanabilir ve ödül kazanılabilir.
  • Uygulamaya katılım SMS’i ücretsiz olup; SMS’lerin Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir.
  • KKTC’de ürün özelliğinden yararlanabilmeniz için kampanya katılım SMS’inin KKTCELL ve KKTC TELSİM operatörleri üzerinden ’e göndermeniz gerekmektedir
  • Katılım SMS’ i harcama yapmadan önce gönderilmelidir.
  • Paraf Günüm uygulaması Paraf POS’lardan yapılacak işlemlerde geçerlidir. Diğer banka POS’larından ve ödeme kuruluşlarından yapılan harcamalar uygulama kapsamına dahil değildir.
  • Paraf Günüm uygulaması gıda, market, restoran ve akaryakıt dışındaki Paraf üye işyerlerinde geçerlidir.
  • Kampanyaya kayıt yapılan kartın iptal edilmesi durumunda kampanyaya tekrar kayıt yaptırılması gerekmektedir.
  • Paraf Günüm Uygulamasına düzenli ödeme talimatları, sigorta ödemeleri, vergi ödemeleri, fatura ödemeleri ve Business kartlar ile yapılan işlemler dahil değildir.
  • Paraf Günüm Uygulamasında harcama tutarı üst limiti TL ile sınırlıdır.
  • İNDİRİM uygulaması kapsamında seçilen özel gün içerisinde yapılan harcamalarda %5 indirim uygulanacak olup, seçilen özel günde maksimum 40 TL tutarında indirim kazanılabilir.
  • ARTI TAKSİT uygulaması ile seçilen özel gün içerisinde yapılan tüm taksitli alışverişlere artı 4 taksit uygulanacaktır. ERTELEME uygulaması seçilmesi halinde harcamalar 2 ay ertelenecektir. Mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi on sekiz ayı geçemez.
  • Erteleme ve taksit adetleri ayrı ayrı veya toplamda, yasa kapsamında ilgili sektörlerde olması gereken maksimum taksit sayısını aşamaz. Yapılan işlemin, ilgili sektörde uygulanabilecek maksimum taksit sayısında olması durumunda paraf günüm kapsamında  ayrıca artı taksit veya erteleme uygulanmaz.  
  • EKSTRA PARAFPARA uygulaması kapsamında, seçilen özel gün içerisinde yapılan harcamalardan kazanılan ParafPara’nın 5 katı ParafPara kazanılacaktır. Kazanılabilecek maksimum ParafPara 40 TL'dir. Harcama Vaadi ve çeşitli kampanyalardan kazanılan ParafParalar kapsam dışıdır. 
  • +4 Taksit veya 2 ay erteleme kampanyalarından birinin seçilmesi durumunda işlem gerçekleştirilen üye işyerinde +4 taksit veya 2 ay ertelemeden daha yüksek Artı Taksit veya Erteleme sunulması durumunda yüksek olan Artı Taksit/Erteleme seçeneğinden yararlanılacaktır.
  • Paraf Günüm kampanya seçenekleri aynı türdeki bir Paraf kampanyası ile birleştirilemeyecek olup, uygulamanın farklı bir kampanya ile çakışması durumunda daha büyük olan ödül karta yansıtılacaktır.
  • Halkbank, Bireysel İnternet Şubesi, funduszeue.info ve Paraf Mobil'de önceden ilan etmek sureti ile ödül miktar ve uygulama esaslarını her zaman için değiştirme yetkisine sahiptir. 
  • Paraf günüm uygulamasına sanal kartlar, Paraf KOBİ ve Paraf Esnaf kart dahildir. Paraf Esnaf ve Paraf KOBİ ile Halkbank ticari Pos’ları üzerinden yapılan işlemler, Paraf Günüm uygulamasının artı taksit ve erteleme özelliklerinden yararlanamayacaktır.
  • İşlemin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin kampanya şartlarına uymaması halinde kampanyadan faydalanılmayacak ve geriye dönük olarak düzeltme yapılmayacaktır.
  • Kampanyaya kayıt yapılan kartın kayıp-çalıntı ya da farklı nedenlerle kapatılması durumunda, kart aynı gün içerisinde yenilenmezse kampanya başvurusu iptal edilir. Kapatılan kartın aynı gün içerisinde yenilenmesi durumunda kampanya yenilenen karta otomatik olarak aktarılır. Aynı gün içerisinde yenilenmeyen kartların kampanyadan yararlanabilmesi için katılım talebinin 0 Dialog’dan iletilmesi ve kampanyaya uygun işlem yapılması gerekmektedir. 
  • ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.


TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Anadolu AjansıAnadolu Ajansı

İSTANBUL (AA) - Halkbank, Paraf Üreten Kadın Kredi Kartı ile kadın girişimcilere yeni fırsatlar sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, 'Üreten Kadının Bankası' misyonuyla kadınları birçok alanda desteklemeye yönelen Halkbank, Paraf Üreten Kadın Kredi Kartı'yla Türkiye'nin kadın girişimci ekosistemini büyütmeye yönelik yeni bir atılım daha gerçekleştiriyor.

Kadın Girişimci Kredi Destek Paketi ve Üreten Kadınlar Projesi'yle bir yılda bin kadına finansman sağlayarak girişimcilerin üretim, yatırım, ihracat yapmalarına ve istihdam sağlamalarına katkı sunan Halkbank, Paraf Üreten Kadın Kredi Kartı ile kadın girişimcilere yönelik avantajlarını genişletiyor.

Paraf Üreten Kadın Kredi Kartı'nı ilk kez 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde gerçekleştirdiği Üreten Kadınlar Yarışması ödül töreninde duyuran Halkbank, yeni ürünüyle girişimcilerin finansman erişimini kolaylaştırmayı ve bu yöndeki imkanları çeşitlendirmeyi hedefliyor.

Yeni kredi kartından mal ve hizmet üretimi yapan, serbest meslekte iştigal eden, ticari faaliyete yönelik yeni bir iş yeri açmak isteyen ya da bir iş fikrine dayalı olarak faaliyet gösteren gerçek veya tüzel kişi işletme sahibi kadın girişimciler faydalanabilecek.

Paraf Güzellikler Dünyası'nın Paraf Günüm, Paraf Üstü, Cumartesi Restoran İndirimi gibi özelliklerinin yanı sıra KOBİ'lere yönelik tüm avantajlarını sunan Üreten Kadın Kredi Kartı, lansman kampanyası doğrultusunda gıda-market sektöründe yapılacak ilk 5 harcamaya 3 ay erteleme fırsatı ve girişimcilerin doğum günlerinde indirimler sağlayacak.

Türkiye'nin önde gelen şirket ve kuruluşlarıyla gerçekleştirilen anlaşmalar çerçevesinde daha pek çok avantaj sunan yeni kredi kartı, vergi-sigorta ödemelerinde indirim, yapı malzemeleri, hırdavat, nalburiye, sağlık ürünleri ve kozmetik sektörlerinde yapılacak alışverişler için ParafPara'nın yanı sıra ekstra taksit veya erteleme imkanı sunuyor. Ayrıca, üye iş yerleri için de yüzde 50'ye ulaşan indirimli POS aidatı sağlıyor.

Halkbank, kadın girişimcilerin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda gelecek dönemlerde de yeni ve özel kampanyalar düzenlemeye devam edecek.


Paraf ile yaptığınız peşin işlemlerinizi , Halkbank İnternet Şubesinden, Halkbank Mobil’den ve 0 Dialog'dan 18 aya kadar sonradan taksitlendirin!

  • Paraf üye işyeri olsun veya olmasın yurtiçindeki tüm işyerlerinden yaptığınız peşin harcamalar uygulama kapsamındadır.
  • Dönem içine yansımış ancak ekstreleşmemiş tek çekim satış işlemleri, Halkbank İnternet şubesinde ve Halkbank Mobil Uygulamasında Kredi Kartları bölümünden veya 0 Dialog aracılığıyla taksitlendirebilir.
  • Taksitlendirilebilecek minimum tutar TL, maksimum tutar TL’dir.
  • Yurtiçinde gerçekleştirilen TL ve üzeri peşin işlemler müşteri talebinize istinaden sonradan 3,6,9, 12 ve 18 ay seçenekleriyle taksitlendirilebilecektir.
  • ve TL aralığındaki işlemler ücretsiz, faizsiz olarak 3 taksite bölünebilecektir.
  • Elektronik eşya alımları ile fiyatı TL üzerinde olan televizyon alımlarında en fazla 4 taksit,
  • Fiyatı TL’ye kadar olan televizyon alımlarında, vergi ödemelerinde, elektrikli eşya ile mobilya alımlarında en fazla 9 taksit, 
  • Kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde , tablet alımlarında en fazla 6 taksit,
  • Basılı ve külçe halinde olmayan kuyum harcamalarında, havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurt dışına ilişkin harcamalarda en fazla 3 taksit, 
  • Eğitim ile ilgili harcamalarda, sağlık ürünü alımlarında,  tablet alımları hariç bilgisayar alımlarında, taşımacılık ile ilgili harcamalarda, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda en fazla 12 taksit 
  • Havayolları seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurt içine ilişkin harcamalarda en fazla 18 taksit yapılabilmektedir.
  • Yasal düzenlemeler gereği Sonradan Taksitlendirme özelliği basılı ve külçe halinde olan kuyum, telekomünikasyon, yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik ve ofis malzemesi sektörlerinde; doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar ve yurt dışında yapılan harcamalarda; hediye kart ve hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında geçerli değildir. Taksit kısıtı olan sektörlere ait ürünlerin de satıldığı iş yerlerinden peşin yapılan harcamalar sonradan taksitlendirilememektedir.
  • Mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi on iki ayı geçemez.
  • Sanal POS üzerinden gerçekleştirdiğiniz işlemler uygulamaya dahildir. 
  • Herhangi bir kampanyadan yararlanmış işlemleriniz (erteleme, + taksit) taksitlendirilmeyecektir. 
  • Sonradan taksitlendirme talimatı, talimatı verdiğiniz aynı gün içinde iptal edilebilir. Sonradan Taksitlendirme uygulaması kapsamında taksitlendirme talebi iptal edilen bir işlemin yeniden taksitlendirilmesi aynı gün yapılabilmektedir.
  • Sonradan Taksitlendirme uygulamasına nakit avans ve nakit muadili işlemler, kumarhane ve bahis işlemleri, kredi kartından gerçekleştirilen düzenli ödeme talimatları, Borç Taksitlendirme uygulaması kapsamındaki işlemler ve daha önce taksitlendirilmiş işlemler dahil değildir.

İşlem faizi aşağıdaki gibidir:

Taksit Adedi3*691218
Faiz (BSMV ve KKDF Hariç)1,36%1,36%1,36%1,36%1,36%

* TL ve TL aralığındaki işlemler ücretsiz, faizsiz olarak 3 taksite bölünebilecektir.

  Hesaplamak için tıklayınız.

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Son dakika haberi ''Esnafa destek paketini 50 milyar TL ilave ile milyar TL'ye çıkarıyoruz''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da "Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması" programında yaptığı konuşmada, milyar lira olan esnaf kredi paketi limitini 50 milyar TL artırarak milyar liraya çıkardıklarını söyledi. Destek paketinden bin esnafın yararlandığı kaydeden Erdoğan, “Yaklaşık 3 ay gibi kısa sürede, 45 milyar liraya ulaşan kredi kullanım miktarı artıyor. Esnafın büyük teveccüh gösterdiği paketin limitini 50 milyar ilave ile milyar liraya çıkarıyoruz” dedi.

KART LİMİTİ BİN TL'YE ÇIKIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, birinci ve ikinci risk grubunda bulunan esnaf başına bin lira kredi üst limitinden kullandırılan desteğin, diğer risk grubundaki esnafa da Haziran sonuna kadar yararlanma imkanı getirdiklerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halkbank Paraf Troy kredi kartı bulunan esnafın kredi kartı harcamalarına 3 ay ödemesiz 12 ay vade ve yüzde faiz imkanı sağladıklarını hatırlattı ve ekledi: “Paraf Troy esnaf kartı olanlar, hammadde, malzeme benzeri alımlarında kredi kartı üst limitini yüzde 50 artırarak bin liraya yükseltiyoruz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan satırlar şöyle:

Anadolu’yu asıl fethimiz her biri birer Alperen olan esnaflarımızın gönül kapılarını açmasıyla oldu.

Ülkemizde işlerin nasıl gittiğini anlamak için önce esnaflarımıza bakıyoruz. Orada şikayet duyuyorsak, hemen öne çıkan meselelere odaklanıyoruz.

Yaşanan her kargaşadan sonra kısa sürede toparlanmamızı esnafımızın gayretine borçluyuz.

İlk asrını geride bıraktığımız Cumhuriyetimizi nasıl esnaflarımızla birlikte kurup bu hale getirdiysek, geçtiğimiz 20 yılda gerçekleştirdiğimiz demokrasi ve kalkınma altyapısını nasıl onlarla birlikte tamamladıysak, ‘Türkiye Yüzyılı’nı da esnaflarımızla birlikte inşa edeceğiz.

Avrupa’dan Amerika’ya tüm dünya son 75 yılın en yüksek enflasyon rakamlarıyla mücadele ediyor. Türkiye bu anlamda pozitif ayrışmayı başarmıştır.

Salgın döneminde esnaflarımıza sadece gelir kaybı ve kira desteği olarak aktardığımız tutar milyar TL.

ESNAFLARA TAHSİS EDİLEN MİLYAR TL'LİK KAYNAK İÇİN HALKBANK KREDİ FAİZİ YÜZDE 'E İNDİRİLDİ

yıllarında Halkbank kredilerinde 14 milyar TL erteleme yaptık.

Vergi indirimlerine kadar daha pek çok kolaylık sağladık

Desteklerimiz sayesinde bu sıkıntılı dönemi en az kayıpla geride bıraktık.

Esnaflarımızın Halkbank’tan kullandıkları faiz indirimli kredi limitini 5 bin TL’den TL’ye çıkarttık

ESNAF KREDİ PAKETİNİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ 50 MİLYAR TL ARTIŞLA MİLYAR TL'YE ÇIKARIYORUZ


Yatırımlardaki kredi limitini milyon TL’ye yükselttik.

Esnafa destek paketini 50 milyar TL ilave ile milyar TL'ye çıkarıyoruz

Ayrıca birinci ve ikinci risk grubunda bulunan esnaf başına bin lira kredi üst limitinden kullandırılan desteğin, diğer risk grubundaki esnafa da Haziran sonuna kadar yararlanma imkanı getirdik.

Halkbank Paraf Troy kredi kartı bulunan esnafın kredi kartı harcamalarına 3 ay ödemesiz 12 ay vade ve yüzde faiz imkanı sağladık.

Paraf Troy esnaf kartı olanlar, hammadde, malzeme benzeri alımlarında kredi kartı üst limitini yüzde 50 artırarak bin liraya yükseltiyoruz.

Geçtiğimiz yıl esnaflarımızın kooperatiflerimiz sayesinde kullandığı kredi bakiyesi milyar TL’yi bulmuştur.

Dünyanın küçülmeyi konuştuğu dönemde ’nin ilk 3 çeyreğinde yüzde oranında bir büyüme oranına ulaştık.

İstihdamda milyon ile tarihimizin en yüksek seviyesine ulaştık.

Çalışanların ve emeklilerin maaşlarında yaptığımız yüksek oranlı artışla refah kaybını ortadan kaldırdık.

Tabii bunun için seçimlerinde herhangi bir kazaya mahal vermemek gerekiyor.

Er meydanı olan seçim meydanında mücadele tek kişiyle olmuyor. Daha önceki seçimlerde karşımıza adaylar çıkmıştı. Biz ipi göğüslemiştik. Seçime şurada ay kaldı ama hala karşımıza çıkabilen, ya da çıkartılabilen aday yok.

Masadan çıka çıka ülkeyi 6 kişiyle yönetecekleri kararı çıktı. 6 kaptan bir gemiyi batırır. Tek kaptanla bir gemi gider. 2 şoför bir arabaya muhakkak kaza yaptırır.

İki kavram çok önemli; güven ve istikrar. Kendi özgür iradesiyle karar alamayacak birini neden millet Cumhurbaşkanı diye seçsin ki?

Bir davula 6 tokmak birden inecek.

Bu modeldeki Cumhurbaşkanının Anadolu’daki insanın tarlasına koyduğu bostan korkuluğundan daha fazla şahsiyeti, iktidarı olabilmesi mümkün mü?

Mutabakata vardık dedikleri bu sistem mevcut anayasamıza aykırıdır. Bu, sivil darbe teşebbüsüdür

6’lı masadaki muhterislerin sivil vesayetine karşı dimdik duracaktır milletimiz.

Horozun çok olduğu yerde sabah olmazmış derler.

SON DAKİKA HABERLERİ için ayrıca funduszeue.info uygulamasını,

App Store

Google Play

Twitter hesabımızı takip edebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası