mng hurma şubesi / seafoodplus.info - Türkiye Yerel Arama ve Firma Rehberi

Mng Hurma Şubesi

mng hurma şubesi

Mng Kargo Antalya Hurma Şubesi

Mng Kargo
icon Mng Kargo Hurma şubesinden beklediğiniz kargonun nerede olduğunu sorgulatmak veya göndereceğiniz kargo ile ilgili olarak fiyat ve teslimat süresi gibi bilgileri almak için altta bulunan Antalya Hurma kargo şubesine ait telefon numarasını kullanabilirsiniz.arrow
iconmtTelefon : 0 27 90 - 0 27 92
iconmt2Adres : Liman Mahallesi Atatürk Bulvarı No/A Konyaaltı - ANTALYA

Mng Kargo Hurma şubesi çalışma saatleri hafta içi ile aksam arasındadıseafoodplus.info Mng Kargo Hurma şubesi cumartesi günleri kaca kadar açıseafoodplus.info sube için mesai saatleri cumartesi günleri ile arasındadır.

iconmtMng Kargo Hurma şubesi çalışma saatleri hafta içi ile aksam arasındadıseafoodplus.info Mng Kargo Hurma şubesi cumartesi günleri kaca kadar açıseafoodplus.info sube için mesai saatleri cumartesi günleri ile arasındadır.
Mng Kargo Kargo Şubeleri

Diğer Mng Kargo Antalya Kargo Şubeleri

Mng Kargo Antalya Kargo Şubeleriarrow

Not : Türkiyedeki tüm kurye ve kargo şubelerinin telefon no ve adres bilgilerinin bulunduğu sitemizde sunulan Hurma şubesi ile ilgili iletişim bilgileri eksik veya hatalı olabilir. Böyle bir durumda iletişim formunu kullanarak bize ulaşırsanız en kısa sürede düzeltme yapılacaktır.

MNG KARGO YURTİ&#;İ VE YURTDIŞI TAŞIMACILIK ANONİM ŞİRKETİ HURMA ŞUBESİ

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : MNG KARGO YURTİ&#;İ VE YURTDIŞI TAŞIMACILIK ANONİM ŞİRKETİ HURMA ŞUBESİ
  • Kuruluş Tarihi : 10 Şubat &#;arşamba
  • Sermaye : 0
  • Vergi Numarası
  • Ticaret Odası :ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • Sicil Numarası
  • Oda Sicil Numarası
  • NACE Kodu
  • Mersis No

Yasal Uyarı / Bildiri!

  • Find® bir Türkiye Firma Rehberi / Türkiye İşletme Rehberi sitesidir.
  • Find®'de yayınlanan bilgiler Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan kamuya açık işletme kuruluş ve faaliyet bilgileri, işletmenin kendi yayınladığı kamuya açık kurumsal internet sitesi, Ticaret Odası, Mesleki Odalar, Mesleki Birlikler, işletmenin kendisi tarafından sağlanan bilgilerden derlenerek oluşmaktadır.
  • Find® internet sitesi, sahibi veya yöneticilerinin; site içerisinde yayınlanan işletmeler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır.
  • Find® site üzerindeki bilgilere dayalı yapılan ticari anlaşmalarda taraflara kesinlikle bir garanti veya güvence vermemektedir.
  • Find® sitesi içerisinde yayınlanan işletmelerin iletişim ve genel bilgileri hiçbir şekilde herhangi (resmi veya gayri resmi) bir konuyla ilgili kullanılmak üzere resmi bir kuruluşun, işletmenin bağlı olduğu mesleki oda veya kurumun vereceği bilgi/belge yerine geçmez ve resmi hiçbir geçerliliği yoktur.
  • Find® yayınlan bilgilerin güncelliğini garanti etmez, doğruluk, tamlık ve kullanılırlığını değerlendirmek yalnızca kullanıcının sorumluluğundadır.
  • Find® üzerinden yayınlanan işletme ve ziyaretçi arasında herhangi bir ödeme/tahsilat/satış işlemi veya para transferi teknik olarak mümkün değildir.
  • Find®'de yayınlan işletmelerin ticari faaliyeti esnasında müşteri ilişkileri veya satış pazarlama usulleri/teknikleri Find'i hiç bir surette bağlamamakta/ilgilendirmemektedir.

Taşımacılık alanlarında KARGO, POSTA VE DEPOLAMA meslek grubunda KONYAALTI/ANTALYA Bölgesinde Paket ve koli gibi kargoların toplanması, sınıflandırılması, taşınması ve dağıtımı faaliyetleri (dökme yükler ve evrensel hizmet yükümlülüğü altında postacılık faaliyetleri hariç) gibi konularda faaliyet göstermektedir. İştigal Konusu:Paket ve koli gibi kargoların toplanması, sınıflandırılması, taşınması ve dağıtımı faaliyetleri (dökme yükler ve evrensel hizmet yükümlülüğü altında postacılık faaliyetleri hariç)

HATALI İŞLETME BİLGİSİ seafoodplus.info

İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.

MNG KARGO YURTİ&#;İ VE YURTDIŞI TAŞIMACILIK ANONİM ŞİRKETİ HURMA ŞUBESİ

MNG Kargo Hurma Şubesi, Antalya

MNG Kargo Hurma Şubesi, Antalya şehrinin Konyaaltı semtinde bulunmaktadır. Çalışma saatleri hafta içi ile arasındadır. Şube telefonu 27 90, 27 92 şeklindedir.

Adres

Liman mah. atatürk blv. no a konyaaltı Antalya

Telefon

  • 27 90
  • 27 92

E-posta

Harita

Çalışma saatleri

Pazartesiden Cumartesiye, saat ile arasıdır. Son gönderi saat 'e kadar yapılmış olması gerekmektedir. Teslim alınmayan kargolar 3 gün şubede bekletilir ardından geri gönderilir.

MNG Kargo Hurma ŞubesiMNG Kargo Hurma Şubesi NeredeMNG Kargo Hurma Şubesi TelefonMNG Kargo Hurma Şubesi Çalışma SaatleriMNG Kargo Hurma Şubesi AdresMNG Kargo Hurma Şubesi Adres tarifiMNG Kargo Hurma Şubesi Yol tarifiMNG Kargo Hurma Şubesi HaritaMNG Kargo Hurma Şubesi İletişimKonyaaltı MNG Kargo Hurma kargo şubeleri

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir