atelier rebul vadi istanbul / Atelier Rebul My Skin Serisi Cilt Bakım Ürünleri - Güzellik Meselesi

Atelier Rebul Vadi Istanbul

atelier rebul vadi istanbul

Atelier Rebul Rose İntense Gül Kokulu Kolonya ml

Kusurlu Ürünlerin İade Edilmesi

Siparişleriniz kargo firmasına teslim edilmeden önce kalite kontrol testlerinden geçmektedir. Yine de ürünlerde herhangi bir kusur olması durumunda iadelerinizi, teslim tarihinden itibaren 7 iş günü içerisinde yapabilirsiniz.

Ürünlerin hasarlı olarak tarafınıza geldiğine dair MUTLAKA kargo yetkilisine HASAR TESPİT TUTANAĞI ile hasarlı ürünleri teslim etmeniz gerekmektedir

Ürün elimize ulaştıktan sonra üretici firma ile ilgili yapılacak kalite kontrol testi sonucunda kullanımdan kaynaklı bir kusur yoksa ürün bedeli tarafınıza ödenir veya isteğinize bağlı olarak başka ürünle değiştirilir.

Kusurun kullanıcı hatasından kaynaklı olması durumunda üretici firma tarafından belirlenen onarım bedeli ile onarım yapılır veya yeni ürün fark bedeli ile yeni ürün gönderimi yapılır.

Her çeşit Kalıp, numara, beden vs. (örneğin : Giyim ve ayakkabı) ürünlerinde beden ve numara seçimleri dikkatlice yapılması rica olunur. Aksi taktirde beden değişimlerinden veya iadelerinden ötürü kargo bedelleri alıcıya yansıtılır.


Ürünler paketten eksik veya hasarlı çıkarsa ne yapmalıyım?

Kargo firmasından teslim aldığınız paketi kargo görevlisi eşliğinde açınız. Herhangi bir eksik veya kusur tespit ettiğinizde kargo görevlisine tutanak tutturabilirsiniz. Bu tutanak ile müşteri hizmetlerimiz yaşanan aksaklığı en kısa sürede çözüme ulaştırır.


İadesi Olmayan Ürünler 

• Orijinal kutusu/ambalajı bozulmuş tekrar satılabilirlik vasfını kaybetmiş, bir başka müşteri tarafından satın alınamayacak olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, DVD, VCD, CD ve kasetler, kişisel bakım ürünleri, çocuk ve bebek ürünleri (tıraş makinesi, tıraş köpüğü, epilatör, diş bakım ürünleri vb.), kulaklıklar ile sarf malzemeleri (toner, kartuş vb) ancak ambalajı açılmamış ve kullanılmamış olmaları halinde iade edilebilir.

• Sticker, Taş Duvar Dekoru ve Aynalar; bu ürünler siparişiniz ile birlikte sizin için özel olarak üretilir. Bu nedenle bu ürünlerin iadesi mümkün değildir.

• Duvar Kağıtları; duvar kağıtlarının paketi açıldıktan sonra tekrar gönderilmesi ve satışı mümkün olmadığından iadesi mümkün değildir.

• Minder ve Armut Koltuklar; bu ürünlerin büyük hacimli olması dolayısıyla kargo edilmesi zahmetli ve nakliye esnasında kolay hasar görebilen ürünler olduğu için iadesi mümkün değildir.

• Kurulum Yapılmış Mobilyalar; mobilyalar kurulum yapıldıktan sonra tekrar sökülürken birleşim ve menteşe yerlerinde hasar oluşmaktadır. Bu nedenle kurulum yapılmış mobilyaların iadesi mümkün değildir.

• İade için gönderilen ürünler Teknik Servis tarafından iadeye uygunluğu incelenir(gerek görülmesi durumunda tedarikçi firmaya test edilmesi için gönderilebilir). İadenizin onaylanmasının ardından, satın alma şeklinize göre hesap numaranıza veya kredi kartınıza iade tutarı yansıtacaktır. Ortalama ücret iade süresi 15 gündür.

İade edilen tüm ürünlerin kargo bedelleri müşteriye aittir. Karşı ödemeli gönderiler veya paketler kabul edilmemektedir.

Sipariş İptali


Siparişlerini vermiş olduğunuz ürünlerinizin, sipariş onaylarından sonra kargoya verilmesinden önceki süreç aralığında iptal edebilirsiniz.

funduszeue.info'den vermiş olduğunuz siparişlerinizi Hesabım menüsü altındaki "Sipariş Geçmişi" sayfasındaki siparişleriniz içinde yer alan "Bir Mesaj Ekle" butonuna tıklayarak mesaj göndermek sureti ile iptal edebilirsiniz. Online sipariş iptali, siparişlerinizin ödeme onayı alındıktan veya siparişleriniz kargoya verildikten sonra yapılamaz. Bazı ürün yada ürün gruplarında sipariş iptali söz konusu olmayabilir, bu ürünlerin, "İade Koşulları" bölümünde "İadesi Olmayan Ürünler" olarak sipariş iptalinin olmayacağı belirtilmektedir.
Bütün bir sipariş listesi içerisinde, bir ya da birkaç ürünün siparişinin iptali için, 27 34 Müşteri Hizmetleri departmanımız size yardımcı olacaktır.

Sipariş iptal işlemini gerçekleştirdikten sonra, tutarın iadesi yapılacaktır. Ancak siparişiniz Kargoya verilmiş ise kargo ücreti size yansıtılacak şekilde Tutar iadesi, sizin ödeme şeklinize göre hesap hareketlerine ya da hesap ekstresine yansıyacaktır. Tutar iade süreci, bankalar ve prosedürlerine göre farklılık göstermekle birlikte, en geç 15 iş günü içerisinde gerçekleştirilecektir.

İade etmek istediğiniz ürünü kargo size teslim edildikten sonra " 15 GÜN " içerisinde iade edebilirsiniz.

İade etmek istediğiniz ürünü kargo size teslim edildikten sonra " 15 GÜN " içerisinde iade edebilirsiniz.

Ürünü ve iki nüsha faturayı " ARAS " kargo anlaşma numarası ile " " tarafımıza göndermeniz ve faturanın üzerine değişim yapmak istiyorum yada iade etmek istiyorum yazmanız yeterli olacaktır iade işlemleri tarafımıza ürün ulaştıktan sonra " 15 GÜN " içerisinde gerçekleştirilmektedir almış olduğunuz ürünü kredi kartı ile aldığınızda tutar kredi kartınıza iade edilmektedir.

Kapıda ödemeli siparişlerde ise faturanın üzerine banka IBAN bilgileri yazmanız yeterli olacaktır.

Atelier Rebul, Şişli, nerede, Otobüs, Minibüs / Dolmuş veya Metro ile nasıl gidilir?

Şişli şehrinde Atelier Rebul konumuna Toplu Taşıma

Şişli, Türkiye'deki Atelier Rebul adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Atelier Rebul adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Atelier Rebul adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Atelier Rebul için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Ahi Evran Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi - Gayrettepe Yönü; Şişli Camii - Mecidiyeköy Yönü; Bahçeler Sokak - Taksim Yönü; Şişli; Şişli - Taksim Yönü; Mecidiyeköy Viyadük - Gayrettepe Yönü; Mecidiyeköy Metrobüs - 97mmkmamm Yönü; Trump Towers; Mecidiyeköy Metrobüs - 92s-Emtm Yönü; Mecidiyeköy Metrobüs - Hmbeemmbm Yönü.

OtobüsBST29Ş34AS34GDT2Metro:M2Minibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: B

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Atelier Rebul için yol tarifi alın.

Atelier Rebul adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Şişli konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Atelier Rebul için Otobüs, Minibüs / Dolmuş ve Metro fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Atelier Rebul adres: Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi Sokağı

Atelier Rebul Amber Mum

KARGO BEDAVA

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

favori

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Atelier Rebul tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Açıklama: Yüksek oranda doğal yağlar ile zenginleştirilmiş gizemli, mistik ve sıcacık bir koku. Yaktığınız anda hızlı bir şekilde yayılan kokusu ile Amber mum, evinizin havasını değiştirecek en güzel hediye. Yüksek kaliteli bitkisel wax ile zenginleştirilmişfunduszeue.info süresi ortalama 30 saattir. NOTALAR: Bergamot, Limon, Mandalina,Muskat, Gül, Karanfil, Vadi zambağı, Tarçın, Amber, Sadal ağacı, Paçuli, Vanilya, Pralin. Ürün içeriği: EUH Contains Linalyl acetate, Linalool, (R)-p-mentha-1,8-diene, Acetyl cedrene, Coumarin, Reaction mass of cis(isopropyl)cyclohexanemethanol and trans(isopropyl)cyclohexanemethanol, 2-methoxypropylphenol, (E)methoxy(propenyl) phenol. Kullanımı: Her kullanımdan önce fitili 0,5 cm kadar kesin. Mumları bir defada en fazla saat yakın. İlk kullanımda tamamen eriyene kadar yakın ve tekrar yakmadan önce katılaşmasını bekleyin. Mum bardağına dokunmadan ve yerini değiştirmeden önce yeterince soğuduğundan emin olun. Mumları daima görebileceğiniz alanlarda yakın. Yangın riskini önlemek için tutuşabilir nitelikteki nesnelerin yanına asla koymayın. Çocukların ve hayvanların ulaşamayacağı bir yerde muhafaza edin. Hava cereyanından, 30°C’den fazla ısıdan ve güneş ışığından koruyun. Yakmadan önce kullanma talimatını mutlaka okuyun.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Atelier Rebul Amber Mum

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Açıklama: Yüksek oranda doğal yağlar ile zenginleştirilmiş gizemli, mistik ve sıcacık bir koku. Yaktığınız anda hızlı bir şekilde yayılan kokusu ile Amber mum, evinizin havasını değiştirecek en güzel hediye. Yüksek kaliteli bitkisel wax ile zenginleştirilmişfunduszeue.info süresi ortalama 30 saattir. NOTALAR: Bergamot, Limon, Mandalina,Muskat, Gül, Karanfil, Vadi zambağı, Tarçın, Amber, Sadal ağacı, Paçuli, Vanilya, Pralin. Ürün içeriği: EUH Contains Linalyl acetate, Linalool, (R)-p-mentha-1,8-diene, Acetyl cedrene, Coumarin, Reaction mass of cis(isopropyl)cyclohexanemethanol and trans(isopropyl)cyclohexanemethanol, 2-methoxypropylphenol, (E)methoxy(propenyl) phenol. Kullanımı: Her kullanımdan önce fitili 0,5 cm kadar kesin. Mumları bir defada en fazla saat yakın. İlk kullanımda tamamen eriyene kadar yakın ve tekrar yakmadan önce katılaşmasını bekleyin. Mum bardağına dokunmadan ve yerini değiştirmeden önce yeterince soğuduğundan emin olun. Mumları daima görebileceğiniz alanlarda yakın. Yangın riskini önlemek için tutuşabilir nitelikteki nesnelerin yanına asla koymayın. Çocukların ve hayvanların ulaşamayacağı bir yerde muhafaza edin. Hava cereyanından, 30°C’den fazla ısıdan ve güneş ışığından koruyun. Yakmadan önce kullanma talimatını mutlaka okuyun.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

İstanbul'un en güzel kokan evi

Çimen Uzsoy G.
Fotoğraflar Serkan Eldeleklioğlu

Köklü markaların kişisel hikayelerimizde özel bir yeri vardır. Sizin Rebul ile olan hikayenizi dinleyebilir miyiz?
Rebul benim için yaşlarımda dedemin evindeki mis kokulu sarı kutudur. yılında tesadüfler sonucu Türkiye'nin en köklü ve önemli markalarından Rebul'un dördüncü kuşak temsilcisi Kerim Müderrisoğlu ve aile dostumuz Korel Bingöl ile yollarımız kesişip ortak olduktan sonra, 17 yıldır Rebul ve kokunun anlamı tabii ki benim için değişti.

Son yıllarda marka büyük bir yenilenme yaşadı. Bu dönüşüm süreci nasıl başladı ve gelişti?
Ortaklığımız ile Rebul'un markalaşma hikayesinde bir dönüm noktası yarattığımızı düşünüyorum. 'ten beri her jenerasyonun birbirine aktardığı, kurucumuz Jean Cesar Reboul'un, "Kalite ve güven Rebul ailesinin en önemli mirasıdır'' sözü marka sahipleri olarak bizim en büyük sorumluluğumuzdu. Bizlerden önce Rebul, Türkiye'nin en güvenilir eczanesi ve Türkiye'nin en eski ve kaliteli lavanta kolonyası idi. Ortak olduğumuzda benim hayallerim vardı; tüketiciye yakın olabileceğimiz, köklü hikayemizi ve mirasımızı anlatabileceğimiz perakendecilik alanına da el atmak istiyordum. Markanın geçmişinden ilham alacağım, cilt ve koku uzmanlığımız ile tüketiciye sunabileceğim o kadar çok şey vardı ki Bu hayallerimi gerçekleştirdik. Atelier Rebul ile kendimizi, ulaşılabilir lükste cilt bakım ve koku uzmanı olarak tanımlıyoruz. Kokunun her alanına girmeyi başardık. Bunu yaparken güven, kalite, doğallık ve samimiyet hep korumaya çalıştığımız marka kodlarımız. Atelier Rebul'un sadece kozmetik ürünlerden ibaret olmak yerine tüketiciye bir hayat tarzı yansıtmasına ve markanın bir tavrı olmasına çok dikkat ediyoruz. Mağazalarımızda özel bir deneyim yaşatmaktan, kişiye özel hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün Türkiye'de 21 mağaza ve online'da hizmet veriyoruz, sonunda ise 30 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz.

Rebul'un lavanta kokusuyla başlayan öyküsü bugün onlarca farklı çeşide dönüştü. Atölyenizde her sezon yeni kokular yaratılıyor. Dışarıdan çok zevkli bir sürece benziyor, öyle mi gerçekten?
Öncelikle ikonik lavanta kolonyamızın hikayesinden bahsetmek isterim. Önceleri Bay Reboul'un bahçesinde yetiştirilen lavantalardan elde edilen kolonya, daha sonra her yıl Fransa'nın güneyindeki Grasse kentine yakın bölgelerden gün ağarana kadar toplanan, kokusuyla fabrikanın ağır havasını yok eden lavanta çiçekleri ile üretilmeye başlandı. Bugünse dediğiniz gibi yüzlerce farklı çeşit var. Köklü formüllerimiz ve koku uzmanlığımız ile yaratılan parfüm, kolonya, mum, çubuklu oda parfümleri, banyo ve vücut, cilt ve saç bakım kategorisindeki ürünlerimizde kullandığımız güçlü ve kaliteli içeriklerin yanı sıra yenilikçi, transparan yaklaşımımızın da markayı özel kıldığına inanıyorum. Gerçekten hem çok zevkli, hem de çok yaratıcı bir serüven. Tüm ürünlerimizi Ar-Ge merkezimizdeki laboratuarlarımızda geliştiriyor ve kendi tesislerimizde üretiyoruz. Ürünün markanın ruhuna bürünerek tüketiciye ulaşması uzun ama keyifli bir serüven. Bizim tüketicilerimiz için koku, heyecan ve beklenmedik bir hikaye anlamına geliyor.

Sizin favori kokularınız hangileri?
Atelier Rebul'un zamansız imza koleksiyonlarından İstanbul ve Pera klasiklerim oldu. Mısır Çarşısı'ndaki baharatlardan gelen çok özel kokusu, İstanbul'un Doğu ve Batı'nın sentezi olması, bu ilhamla tasarlanmış ambalajı ve tabii ki ismi koleksiyonu çok değerli kılıyor. Son dönemki favorim, yeni çıkan Cologne Absolue, Patchouli D'or ve Cardamom Oud. Bu kış ikisi de hep üzerimde. Ev kokusu olarak, salonumda Hemp Leaves ve Flower Fusion kullanıyorum. Odalarda ise doğal kokulu DeStress en çok kullandığım ürün. Geceleri rahatlamaya ve kolay uyumaya yardımcı oluyor.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen Tuvana Büyükçınar x Atelier Rebul projesiyle moda dünyasına da dokundunuz. İlerisi için benzer planlarınız var mı?
Daha önce de Tuvanam defilesi ve Los Angeles Moda Haftası'na sponsor olmuştuk. Kasım ayında İstinyePark mağaza açılışımızda misafirlerimizi özel bir proje ile karşılamak istedik ve Tuvana Büyükçınar ile hayallerimizi birleştirdik. Zamansız İstanbul koleksiyonumuzun ilhamıyla, Tuvana Büyükçınar'ın açılışa özel tasarladığı, limitli sayıdaki İstanbul eşarpları açılış davetimizde tanıtıldı ve hediye edildi. Yaratıcılığı, içtenliği ve enerjisi harika bir Atelier Rebul x Tuvanam projesiydi. Yenilikçi ve dinamik bir yapımız olduğundan, bizden her zaman yeni bir proje bekleyebilirsiniz.

Bu yıl Rebul yılını kutluyor. Bizimle paylaşabileceğiniz planlarınız var mı?
Bizimkisi, Grand Pharmacie Parisienne'den Rebul Eczanesi'ne, Rebul Lavanta Kolonyası'ndan Atelier Rebul'e uzanan çok eski bir hikaye. Modern Türkiye'nin kuruluşuna tanıklık etmiş, bu topraklarda yaşayan herkesin hayatına bir şekilde dokunmuş, buna uluslararası başarılarını da eklemiş bir marka. Bu sebeple, kuracağımız Rebul Yıl Müzesi, Pera'da yapılacak özel sergi, tarihsel filmimiz ve adet özel ürünle yeni yaşımızı kutlayacağız. Bu anlamlı kutlama ile uluslararası platformda İstanbul'un tanıtılmasında da önemli bir rol üstleneceğimizi düşünüyoruz.

Kişisel stiliniz oldukça sade, siyah ve beyaz ağırlıklı görünüyor. Nasıl tanımlarsınız? En sık kullandığınız parçalar hangileri?
Sade stilimi tasarım aksesuarlarla zenginleştirmeyi seviyorum. Yoğun iş yaşamında rahatlığa çok önem veririm ancak spor şıklık vazgeçilmezimdir. "Less is more" stilimi güzel tanımlayan bir ifade. Doğal ve kendim gibi olmayı seviyorum. Aksesuar benim için çok önemli. Kıyafetin tersine, göze çarpan, kendini belli eden tasarım aksesuarlar tercihim. Büyük küpe ve kolyeleri severim. Türkiye'de Mon Reve ve Mystwind By Beliz favorilerim. Ayakkabı ve şal da benim için çok önemli.

İş için çok sık seyahat ediyorsunuz. Seyahatlerde bakım çantanızda neler bulunur?
Globalleşme yolunda ilk adımı 'de Belçika mağazaları ile atmıştık. Bugün Belçika, Almanya, Slovenya ve Suudi Arabistan'da mağazalarımız var. Aynı zamanda Çin'in önde gelen e-ticaret sitesinde de satıştayız. 'de Katar, Azerbaycan, Hırvatistan, Rusya ve Japonya ile mağaza açılışlarımızı devam ettirmeyi hedefliyoruz. Bu sebeple çok fazla seyahat ediyorum. Ferahlamak için Verbena & Ginger veya Green Tea kolonyamı mutlaka yanıma alıyorum. Bakım çantamdaki Atelier Rebul Pre+Probiyotik'li Serum ve sonrasında Nemlendirici ile cildimin yüksek orandaki nem ihtiyacını karşılıyorum. Yüzde 95'in üzerindeki doğal içerikleri iyi hissettiriyor. Yine yüzde 98 doğal içerikli Damask Gülü Micellar Water seyahat boyu, makyaj temizlemek için mutlaka yanımda oluyor. Vücudum içinse yüzde 96,42 doğal içerikli, alüminyum tuzu içermeyen, cildin nefes almasını engellemeden terlemeyi önleyen De-Stress Doğal Deodorant kullanıyorum. Seyahatte, bir davet ya da akşam yemeğinde kullanmak için makyajımın altına uyguladığım, birkaç dakika içinde cildime pürüzsüzlük ve gerginlik kazandıran Atelier Rebul Anında Sıkılaştırıcı Kompleks de hep yanımda. Atelier Rebul seyahat boyu parfümlerim de öyle.

İş kadını kimliğinizin yanı sıra iki çocuk annesisiniz. Çocuklarınızla nasıl kaliteli zaman geçirirsiniz?
Hem iş kadını hem de anne olmak aslında zor bir denge. İşten eve geldiğimde çocukların pozitif enerjisi tüm yorgunluğumu alıyor, onlarla olmaktan çok keyif alıyorum. Akşam yemeğini mutlaka beraber yiyor, çocuklar yatmadan önce ayrı ayrı sohbet ediyor, günün iyikileri ve keşkelerini konuşup kitap okuyoruz. Pazarları aile günümüz, özellike uzun kahvaltılara bayılıyoruz. Doğada vakit geçirmeyi çok seviyoruz. Fırsat buldukça seyahate giderek, yeni yerler keşfedip, gezip, eğlenip, kaliteli vakit geçiriyoruz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası