mayra sancakkoru örnek daire / Mayra Sancakkoru projesi - EmlakDream

Mayra Sancakkoru Örnek Daire

mayra sancakkoru örnek daire

Mayra Yapı&#;dan ’de 3 proje!

Mayra Yapı&#;dan ’de 3 proje geliyor. Firma bugün bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya katılan Mayra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz toplantıda projelerini tanıttı.

yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Mayra Yapı yılında 3 yeni proje inşa ediyor. Basın Ekpres yolunda Tem Expres, Bağcılar’da Olimpik Spor Salonu’nun karşısında Sancakkoru ve Avrasya Tüneli’nin Anadolu Yakası çıkışında Merdivenköy projesini hayata geçirecek olan Mayra Yapı bugün projelerini tanıtmak için bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Mayra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz firmanın yılından beri sektörde faaliyet gösterdiğini belirterek bugüne kadar yaptığı projelerden bahsetti. Özellikle 5 yıldır markalı projeler ürettiklerini belirten Yılmaz, kamu ve özel sektörde bir çok projeye imza attıklarını söyledi.

Kirazlı Koru Evleri Haziran&#;da teslim

daire ve 4 iş yerinden oluşan ve Bağcılar&#;da daha önceden inşa ettikleri Kirazlı Koru Evleri&#;ni Haziran &#;de teslim edeceklerini belirten Yılmaz, amaçlarının Türkiye&#;de konut sektöründe kaliteyi sunmak olduğunu sözlerine ekledi.

&#;de milyon lira yatırım

Toplamda milyon lira yatırım değeri olan 3 projeyi tanıtan Yılmaz, Tem Expres projesinin Basın Ekspres yolunda yer aldığını belirtti. Tem Expres projesinde daireler metrekare olarak tasarlandı. Tem Expres projesi şu anda ruhsat aşamasında. Projede dairelerin metrekare fiyatı 5 bin liradan başlıyor.

Bağcılar&#;da yer alan projesinin de Olimpik Spor Salonu&#;nun hemen karşısında yer aldığını belirten Yılmaz projede 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğunu dile getirdi. Sancakkoru projesindeki 2+1 daireler metrekare olarak tasarlanırken, 3+1 daireler ise metrekare olarak tasarlandı. Projede konutların metrekare fiyatının 4 bin lira olması planlanıyor.

Anadolu yakasında bulunan Merdivenköy projesinin de butik bir proje olduğunu belirten Yılmaz, Merdivenköy projesinde de daire büyüklüklerinin metrekare olduğunu dile getirdi. Merdivenköy projesinde daire metrekare fiyatları 7 bin liradan başlıyor.

20 günde 10 konut

Projelerin lansmanın referandum sonrasında yapılması planlanıyor. Yılmaz, projeler ile ilgili 60 ay ve ay vade seçenekleri sunduklarını belirtti. Sektörde var olan seferberlik kampanyasında olumlu etkilendilerini belirten Yılmaz, 20 günde 10 konut sattıklarını dile getirdi.

&#;Yeşil alan çok önemli&#;

Yılmaz projelerinde yeşil alanın avrupa standartlarının üstünde olduğunu belirterek, &#;Kalitemizden asla ödün vermeden, üç kuruşun hesabını yapmadan binalar yaptık. İnsanımızı doğadan koparmamaya, yaptığımız çalışmalarda yeşil alanı korumaya ve artırmaya söz verdik. Bu anlamda sizinle bir istatistik verisini paylaşmak istiyorum.
Kişi başına düşen yeşil alan Avrupa Standartlarında yeşil alan 7 metrekare, Türkiye’de ortalama 2,5 metrekare ve
Bağcılar’da 0,46 metrekare iken Mayra Projelerinde kişi başına düşen 7,8 metrekare ile Avrupa Standartlarının da üstünde&#; dedi.

Eyüp İYİGÜN/funduszeue.info

​Mayra Sancakkoru projesinin detayları!

Mayra Yapı imzası ile inşa edilecek olan ​Mayra Sancakkoru projesinin detayları haberimizde yer alıyor.

15 Temmuz Cumartesi

​Mayra Sancakkoru projesinin detayları!
İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilecek olan ​Mayra Sancakkoru projesinin detayları belli oldu.

Lokasyonu ile dikkat çeken Mayra Sancakkoru projesi 15 katlı olarak inşa edilecek. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Mayra Sancakkoru projesinde dairelerin büyüklükleri ve ödeme seçenekleri ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

3 blok olarak tasarlan Mayra Sancakkoru projesinın detayları önümüzdeki günlerde belli olacak. Mayra Sancakkoru projesinde çocuk park ve ticari ünite gibi sosyal alanlar bulunacak. Markalı konut projeleri üreticisi Mayra Yapı imzası taşıyan Mayra Sancakkoru projesi konuttan oluşacak.

Mayra Sancakkoru teslim tarihi? Tıklayınız.

Mayra Sancakkoru fiyat? Tıklayınız.

Mayra Sancakkoru nerede? Tıklayınız.

Mayra Sancakkoru iletişim!
Telefon:  56 52 
Web: funduszeue.info

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasıfunduszeue.info
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Mayra Sancakkoru fiyat listesi!

Mayra Yapı tarafından Bağcılar&#;da geliştirilen Mayra Sancakkoru projesinde 2+1 daireler bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

7 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek olan Mayra Sancakkoru projesi zengin sosyal donatıları ve lokasyonu ile dikkat çekiyor. Daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Mayra Sancakkoru projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri metrekare ile metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 35 bin metrekare inşaat alanına sahip projede konut 10 dükkan bulunuyor.

2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yanı sıra bahçeli konut tiplerinin de sunulduğu projede konut 10 dükkan yer alıyor. Projede yüzme havuzu, fitness salonu, kafeterya, 24 saat güvenlik, sinema, çocuk oyun alanları, basketbol &#; futbol sahası, tenis kortu, kamera sistemleri, kapalı otopark, su deposu bulunuyor.

Mayra Sancakkoru fiyat listesi;

2+1 daire ( metrekare) bin liradan başlayan fiyatlarla,

3+1 daire ( metrekare) bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Mayra Sancakkoru projesinde 30 ay sıfır faizlik ödeme koşulları ve peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. KDV oranı yüzde 1 olarak sunuluyor.

Mayra Sancakkoru Basın Ekspres, TEM Otoyolu, E5 gibi karayollarına, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Atatürk Havalimanı, 3. Havalimanı gibi önemli ulaşım akslarına yakınlığı ile alıcılarını etkiliyor. Bağcılar-Kabataş tramvay hattına 2 dakika, yeni yapılan 36 bin metrekarelik olimpik spor kompleksinin hemen karşısında ve çeşitli AVM&#;lere komşu konumda yer alıyor.

Zengin sosyal donatıya sahip olan proje alıcılarına yüksek primin yanında çeşitli sosyal aktivite imkanları sunuyor.

Mayra Sancakkoru iletişim bilgileri:

Adres: Sancaktepe Mah. Fatih Cad. No
Bağcılar/İstanbul

Telefon: 3

Mayra Yapı Teknolojileri, yılından itibaren İnşaat sektöründe faaliyet gösteren alanında uzman mimar ve mühendisler tarafından yılında Dünyanın başkenti İstanbul’da, “İnsanlara mutluluk veren modern güvenilir yapı projelerini üretmek, çalışanları ile birlikte Türkiye’nin kalkınmasına katkı sağlamak” amacıyla kuruldu.

 

Bağcılar&#;a yeni proje; Mayra Sancakkoru

3 blokta konuttan oluşan Mayra Sancakkoru projesi İstanbul Bağcılar&#;da yükselecek.

15 Temmuz Cumartesi

Bağcılar&#;a yeni proje; Mayra Sancakkoru
2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Mayra Sancakkoru projesi İstanbul Bağcılar'da yükselecek.

Mayra Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan ​Mayra Sancakkoru projesi konuttan oluşacak. 3 blok olarak tasarlan Mayra Sancakkoru projesinde çocuk park ve ticari ünite gibi sosyal alanlar bulunacak

Markalı konut projeleri üreticisi Mayra Yapı imzası taşıyan Mayra Sancakkoru projesi 15 katlı olarak inşa edilecek. Lokasyonu ile dikkat çeken Mayra Sancakkoru projesinde dairelerin büyüklükleri ve ödeme seçenekleri ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Mayra Sancakkoru teslim tarihi? Tıklayınız.

Mayra Sancakkoru fiyat? Tıklayınız.

Mayra Sancakkoru nerede?Tıklayınız.

Mayra Sancakkoru iletişim!
Telefon:  56 52 
Web: funduszeue.info

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasıfunduszeue.info
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası