niğde aksaray haritası / Nigde Aksaray Harita. Nigde Aksaray'ın Haritası

Niğde Aksaray Haritası

niğde aksaray haritası

Aksaray ile Niğde arası karayolu mesafesi Km'dir. Bu mesafeyi aracınızla 1 saat 30 dakika gibi bir tahmini bir sürede alabilirsiniz, yani şimdi yola çıksanız, saat gibi varmış olursunuz.

Yakıt konusundan bahsedelim biraz da;
Aracınız benzinli ise ortalama Lt yakıt tüketirsiniz ki bu da TL'ye tekabül ediyor.
Aracınız dizel ise ortalama Lt yakıt tüketirsiniz ki bu da TL'ye tekabül ediyor.
Aracınızda LPG takılı ise ortalama Lt LPG tüketirsiniz ki bu da TL'ye tekabül ediyor.

Bu arada, Aksaray bölgesinde tahmini hava sıcaklığının olduğunu ve havanın olacağını tahmin ediyoruz. Niğde civarlarında ise, hava sıcaklığı dolaylarında olup, olduğu noktasında ciddi bulgular mevcut.

Yol Haritam size Türkiye'nin bütün il ve ilçeleri arasındaki mesafeyi söyler, gitmeniz gereken en doğru rotayı çizer ve bölgelerin hava durumlarıyla ilgili bilgi verir.

Eminiz, bu uygulamayı çok seveceksiniz..

Son Güncellenme:

Aksaray, km² yüz ölçümüne ve yaklaşık bin nüfusa sahiptir. Şehrin batı ve güneyinde Konya, güneydoğusunda Niğde, doğusunda Nevşehir, Kuzeydoğusunda Kırşehir, Kuzeyinde Ankara ve kuzeybatısında Tuz Gölü bulunuyor. Aksaray’da 8 İlçe, 22 belediye, bu belediyelerde mahalle ve ayrıca köy vardır.

Haberin Devamı

Aksaray Haritası(Büyük halini görmek için haritaya tıklayınız.)
Kaynak: seafoodplus.info



Aksaray’ın Nüfusu Kaçtır?

Aksaray sürekli gelişen ve nüfusu artan illerdendir. Şehrin nüfusu;
* ’de ,
* ’da ,
* ’de de tahmini olmuştur.

Kilometre başına düşen nüfus sayısı 52’dir. yılının başında şehrin kesin nüfusu açıklanacaktır.

Aksaray’ın Kaç İlçesi Vardır?

Aksaray’ın merkez ilçe de dâhil 8 ilçesi bulunuyor.

Aksaray’ın İlçeleri Nelerdir?

Şehrin; Aksaray merkez ilçe başta olmak üzere Ağaçören, Eskil, Gülağaç, Güzelyurt, Ortaköy, Sarıyahşi ve Sultanhanı ilçeleri bulunuyor.

Aksaray merkez ilçe; km2’lik alanıyla Aksaray’ın en büyük ilçesidir. Aksaray’ın başlıca yerleşim merkezidir. binin üzerinde nüfusuyla kilometre başına düşen insan sayısı 85’dir.

Ağaçören; km2’lik bir alana sahiptir. İlçe sınırlarında bulunan Hasan Dağı sayesinde bilinir. Nüfusu en az ikinci ilçedir. Her geçen gün ilçenin nüfusu düşmektedir. 8 bine yaklaşan nüfusuyla kilometre başına düşen insan sayısı 20’dir.

Eskil; km2’lik bir yüz ölçüme sahiptir. Tuz Gölü’ne sınıra bulunuyor. Eskil de nüfus oranı az da olsa düşen ilçelerdendir. 26 bin nüfusuyla kilometre başına 16 insan düşüyor.

Gülağaç; Yüzölçümü km2 olup, rakım yüksekliği metredir. İlçede bol bol su kaynakları vardır.

Güzelyurt; Kapadokya Bölümü içerisinde yer alıyor. Özellikle ilçe sınırları içinde bulunan Ihlara Vadisi sayesinde ilçe büyük ilgi görüyor.

Ortaköy; km2’lik bir alana sahiptir. Merkez ilçeden sonra nüfusu en fazla olan ilçedir. 33 bine yaklaşan nüfusuyla kilometre başına düşen insan sayısı 45’dir.

Sarıyahşi; İl merkezinin kuzeyinde en uzak ilçesidir. İlçe sınırlarında bulunan Hirfanlı Barajı sayesinde tarımcılık ve hayvancılık gelişmiştir. Ayrıca baraj gölünde balıkçılık da yapılıyor.

Sultanhanı; İlçe, beldeyken ’de çıkarılan bir KHK ile ilçe yapılmıştır. Sınırları içinde bulunan Sultanhan Kervansarayından adını almıştır.

Niğde Şehir Haritası

Aksaray İlçelerinden Diğer Şehir İlçelerine Yol Mesafeleri



Niğde ile Aksaray illeri arası güncel Trafik yoğunluğu durumunu görmek için haritada sağ üst bölümde yer alan trafik durumu butonuna tıklayarak en son canlı trafik yoğunluk durumunu ve bölgedeki diğer yollardaki canlı trafik yoğunluğunu izleyerek yol güzergahınızı gözden geçirebilirsiniz.

Niğde ile Aksaray arası Yol Mesafesi: kilometre

Niğde - Aksaray Arası Yol Karayolu ile Ortalama 90 km/saat hızında seyreden bir araç ile Kaç Saat Sürer :

Niğde şehri ile Aksaray şehri arasındaki yol durumu bilgisini haritada yolun ilgili kesimine yakınlaşarak ve yolun ilgili bölümüne tıklayarak o andaki güncel yol trafik bilgisini görebilirsiniz. Genel olarak yeşil ile belirtilen yollarda trafik akıcı olmakla birlikte bu yol rengi kırmızıya doğru renk değişimine giderse o yolda bir trafik sıkışıklığı, trafik kazası veya bir sorun olduğunu anlayabilirsiniz. Aynı şekilde yolda bir yol tamiri veya yol genişletme çalışması varsa da bunu harita üzerinde görebilirsiniz.


Niğde İlinden Diğer Şehirlere Gidiş Trafik Yol Durumu ve Yol Tarifi Alma

Aksaray İlinden Diğer Şehirlere Gidiş Trafik Yol Durumu ve Yol Tarifi Alma

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir