antalya pansiyon merkez / Merkez Merkez Otelleri, Merkez Merkez Otel Fiyatları Gezinomi'de

Antalya Pansiyon Merkez

antalya pansiyon merkez

3 yıldızlı otel için gecelik fiyat. Fiyatlar sabit olmayıp zamanla değişebilir.

Aya göre ortalama gecelik fiyat

Gecelik ortalama fiyat

  • Antalya'da ucuz otel arıyorsanız ziyaretinizi daha sakin sezonlarda yapmanızı öneririz. Ocak ve Mart aylarında Antalya'da daha ucuz konaklama tesisleri bulabilirsiniz.

  • Oda fiyatları pek çok faktöre bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir fakat Antalya'da en iyi otel fırsatlarını Çarşamba günü bulma ihtimaliniz daha yüksektir. Pazartesi ise fiyatların en pahalı olduğu gündür.

  • Antalya konaklamanızda en iyi fiyatı almak için en az 90 gün önceden rezervasyon yapın.

  • ₺ , KAYAK üzerinden son 2 hafta içinde Antalya'da bulunan en ucuz, ₺  ise en pahalı 3 yıldıza sahip otel odasıdır.

  • Ne kadar süre konaklamalısınız? KAYAK kullanıcıları Antalya'da genellikle 1 günlüğüne konaklama tesisi rezervasyonu yaptırmaktadır.

  • Şehri keşfederken ulaşımda sorun yaşamamak için Antalya’nın en meşhur bölgelerinden biri Kaleiçi’nde kalmayı tercih edebilirsiniz. Antalya’nın tarihi dokularını buradaki sokaklarda görmek mümkündür. KAYAK’tan Aspen Hotel ve Antalya Inn Hotel tesislerinden birinde yer ayırtıp konaklayabilirsiniz. Merkezde vakit geçirirken aynı zamanda Kaleiçi Antalya otellerinin bünyesinde yer alan havuzlarda serinleyebilirsiniz.

  • Antalya’nın gece hayatını merak eden ziyaretçiler, barların ve kulüplerin yoğun olduğu bölgeleri seçebilir. Konuklar merkezdeki Life Hotel, Hotel Special Class ve Arkk Homes tesislerini KAYAK’tan inceleyebilir. Bu tesislerden birini seçerek pek çok eğlence merkezine yakın bir konumda kalabilirsiniz. Vango Club, Ronin&Bar Club, Dark Angel Club ve Kamyon Disco Night Club gibi eğlence mekânlarına yürüyerek gidebilirsiniz.

  • Antalya otellerinden birini denize yakın olup olmadığını göz önünde bulundurarak seçebilirsiniz. Yaz tatilinin çoğunu plajda geçirmek isteyen ziyaretçiler, Ramada Plaza by Wyndham ya da Akra Hotels tesislerini düşünebilir. Bunlardan birini tercih eden konuklar, tesise ait plajda denize girebilir. Otelin şezlong ve şemsiyesinden ücretsiz faydalanabilirsiniz. Plaja ulaşmak için toplu taşıma kullanmanıza gerek kalmadan deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını çıkarabilirsiniz.

  • Antalya’nın pek çok bölgesinde tarihî ve turistik yerler vardır. Şehrin en meşhur bölgesi Konyaaltı, Düden Şelalesi, Evdirhan, Hıdırlık Kulesi ve Termessos Antik Kenti’ne oldukça yakın bir ilçedir. Buraları ziyaret edebilmek için Ayhan Hotel, Alp Pasa Hotel ve Cicerone Lodge Hotel tesislerinden birinde kalmanızı öneririz. Konyaaltı Antalya otellerinin rezervasyonunu KAYAK’tan yapabilirsiniz. Konyaaltı, kilometrelerce uzanan plajı ile denize kolaylıkla ulaşmak isteyenler için de uygun bir tercih olarak öne çıkmaktadır.

  • Çocuklu bir aile iseniz içerisinde su parkı bulunduran otelleri tercih funduszeue.infoı zamanda bu konaklama yerlerinde küçüklere özel mini kulüpler vardır. Buralarda eğitici ve eğlenceli aktiviteler düzenlenir. Minikler gün içinde burada keyifli vakit geçirebilir. Antalya’nın Aksu ilçesine bağlı Kemerağzı mahallesinde yer alan Delphin Palace Hotel yetişkinler ve çocuklar için oldukça uygundur. Bu tesiste çocuk havuzu ve birden fazla kaydırak mevcuttur.

  • Lara, Antalya'daki en popüler kent simgelerinden biridir ve çoğu seyahat sever bu noktaya yakın bir yerde konaklamaktan keyif alır. The Marmara Antalya ve Akra Hotel, yürüme mesafesinde yer alan ve KAYAK üzerinden önerilen otellerdir.

  • Son 3 gün içinde, Antalya'da çift kişilik odalar KAYAK üzerinden ₺  gibi düşük bir fiyata bulundu. ₺ , çift kişilik bir odanın ortalama fiyatıdır.

  • Oteller, korona virüsü (KOVİD) için gerekli hijyen kurallarına uyan konuklar için güvenilir ortamlardır fakat Antalya içindeki otellere ilişkin güvenlik prosedürleri hakkında bilgi edinmek için yerel yetkililerle iletişime geçmenizi öneriyoruz.

  • KAYAK üzerinden otel araması yaptıktan sonra aramanızı semte göre filtreleyerek merkezi Antalya ilçelerini seçebilirsiniz. Ayrıca, Antalya şehir merkezi gibi belirli bir konumu seçmek için şehir haritasını da kullanabilirsiniz.

  • Size yakın en iyi otelleri bulmak için kapsamlı otel haritamıza göz atın.

  • Antalya'da hem otopark ve hem de ücretsiz park yeri sunan çok sayıda otel bulunmaktadır. Ayhan Hotel, Alp Pasa Hotel - Special Class ve Crowne Plaza Antalya, KAYAK kullanıcıları arasında popüler olan tercihlerdendir.

Antalya'daki konaklama tesisleri

Antalya'daki havalimanları

Antalya'daki şehir simgeleri

Antalya'daki tüm oteller

TL'den ba&#;layan en ucuz Antalya otelleri listesinde Uyar Palace, Role Street, Berlin Hostel Street, Özgür Hotel, Kuyu Beergarden Hostel bulunuyor.  Ayd&#;nl&#;k olarak sizler için özel olu&#;turduk! Antalya otel fiyatlar&#;, özellikleri, adres ve ileti&#;im bilgileri, faydal&#; mü&#;teri yorumlar&#; ile ayr&#;nt&#;lar&#; en ucuz Antalya oteller listesinde. 

 

Uyar Palace

Özellikleri

Antalya otel fiyatlar&#; TL

Odalarda bulunan çift ki&#;ilik yatak keyifli bir gece istirahat&#; sa&#;lar. Odalar&#;n sahip oldu&#;u donan&#;ma ütü seti ve televizyon dâhildir. Çocuklu aileler için özel aile odalar&#; bulunur.

Otel, emanet bürosu, transfer hizmeti, oda servisi, konferans salonu, ofis alan&#; ve çama&#;&#;rhane gibi ho&#;a giden birçok hizmetle, rahat ve dinlendirici bir konaklama imkân&#; sunmaktad&#;r. Kablosuz internet ba&#;lant&#;s&#; ile ortak alanlarda misafirler için internet eri&#;imi (ücretsiz) sa&#;lanmaktad&#;r. Bunun yan&#; s&#;ra, tesis dâhilinde bir bahçe bulunmaktad&#;r. Özel araçlar&#;yla gelen misafirler, bunlar&#; tesisin aç&#;k otopark&#;na (ücretsiz) b&#;rakabilirler.

Giri&#; saati: 

Ç&#;k&#;&#; saati: 

Adres ve ileti&#;im bilgileri

Alt&#;nda&#;, Sk. No:5, Muratpa&#;a/Antalya

() 48 77

Faydal&#; mü&#;teri yorumlar&#;

“Çok rahat bir yer. Memnun kald&#;m. Tam merkez konumlu en uygun ucuz otel. Rezervasyon yapmadan önce aray&#;p sorunuz.. Fiyat de&#;i&#;ebiliyor.”

“Tatil keyfi için güzel bir mekân”

Role Street

Özellikleri

Antalya otel fiyatlar&#; TL

Restoranlar ve barlara yürüme mesafesinde yer alan bu s&#;ra d&#;&#;&#; tesis, Karaalio&#;lu Park&#;'na 1 dakikal&#;k ve 2. yüzy&#;l yap&#;m&#; H&#;d&#;rl&#;k Kulesi'ne 4 dakikal&#;k yürüme mesafesindedir.

Rahat, sanat eserleriyle dolu konaklama seçenekleri aras&#;nda odalar ve karma ya da kad&#;nlara özel yatakhaneler yer al&#;r. Tüm oda ve yatakhanelerde ücretsiz Wi-Fi, kilitli dolap ve çar&#;af bulunur. Banyo ortakt&#;r; özel banyolu odalar mevcuttur. Baz&#; odalarda balkon da bulunur.

Kahve dükkan&#;, aç&#;k bar, ortak mutfak ve ücretli aç&#;k büfe kahvalt&#; mevcuttur. Di&#;er imkanlar aras&#;nda bisiklet kiralama hizmeti, bahçe ve canl&#; performanslar yer al&#;r. Havaliman&#; servisi ve çama&#;&#;rhane hizmetleri ücretlidir.

Giri&#; saati: 

Ç&#;k&#;&#; saati: 

Adres ve ileti&#;im bilgileri

K&#;l&#;nçarslan, Park Sk. No, Muratpa&#;a/Antalya

() 00 02

Faydal&#; mü&#;teri yorumlar&#;

“Müzikler güzel, mekan güzel, çal&#;&#;anlar kibar. Konaklamad&#;k, o k&#;sma ili&#;kin yorum yapam&#;yorum o yüzden. sadece müzik dinleyip bira içmeye gittik arkada&#;larla, bu k&#;sm&#; için tam not ald&#; bizden. Fiyatlar da makul.”

“Gayet güzel temiz ve el eme&#;i geçmi&#; konsept yap&#;lm&#;&#; ba&#;ar&#;l&#; bir otel bilmeyenler bence deneyimlemeli.”

“Mekan&#;n bar ortam&#; çok ho&#; ve keyifli, dekorasyonlar&#;na, hayvan dostu olu&#;lar&#;na, müziklerine bay&#;ld&#;m. Ancak oda k&#;sm&#;nda birtak&#;m s&#;k&#;nt&#;lar ya&#;ad&#;m. Sistemdeki bir sorundan dolay&#; ay&#;rtt&#;&#;&#;m ve bir k&#;sm&#;n&#; ödedi&#;im oda benim d&#;&#;&#;mda ba&#;ka birine verilmi&#;ti. Gitmeden önce aray&#;n kontrol edin derim.”

“Otantik bir havas&#; vard&#;. Huzurlu ve sessizdi. Personeller güler yüzlü gece çok geç saatte gitmemize ra&#;men yard&#;mc&#; oldular. Odalar klimal&#; ve temizdi. Çar&#;aflar günlük de&#;i&#;tiriliyordu. Fiyat performans bak&#;m&#;ndan çok iyi. Tavsiye ederim.”

Berlin Hostel Street

Özellikleri

Wifi var, havaalan&#; transferi mevcut, klima var. Park alan&#; için ek ücret talep ediliyor.

Antalya otel fiyatlar&#; TL

Giri&#; saati: 

Adres ve ileti&#;im bilgileri

Barbaros, Mediterranean Region Turkey, Kandiller Sk. No, Muratpa&#;a/Antalya

84 84

Faydal&#; mü&#;teri yorumlar&#;

“Bir hostel için fazlas&#;yla temiz. Kaleiçi’ndeki birçok mekana ve &#;ehrim önemli bölgelerine yak&#;n. Ula&#;&#;ma eri&#;mek oldukça basit.”

“Temizlik çok iyiydi, yataklar da rahat. Pi&#;man olmazs&#;n&#;z tavsiye ederim.”

Özgür Hotel

Özellikleri

Antalya otel fiyatlar&#; TL

Bir dizi ho&#; ayr&#;nt&#;, tesisin tüm konaklama birimlerinde temel donan&#;ma dâhildir. Buna ek olarak, tekerlekli sandalye kullan&#;m&#;na uygun odalar rezervasyonu mümkündür. Banyolarda du&#; mevcuttur. Bunun yan&#; s&#;ra, tekerlekli sandalye kullan&#;m&#;na uygun banyo seçimi yap&#;labilir.

Birçok katta asansör bulunmaktad&#;r. Otel, emanet bürosu, otel kasas&#; ve transfer hizmeti gibi ho&#;a giden birçok hizmetle, rahat ve dinlendirici bir konaklama imkân&#; sunmaktad&#;r. Ortak alanlardaki kablosuz internet ba&#;lant&#;s&#; sayesinde misafirler, (ücretsiz) d&#;&#; dünya ile ileti&#;imlerini sa&#;layabilirler. Özel araçlar&#;yla gelen misafirler, bunlar&#; konaklama yerinin aç&#;k otopark&#;na (ücretsiz) b&#;rakabilirler.

Giri&#; saati: 

Ç&#;k&#;&#; saati: 

Adres ve ileti&#;im bilgileri

Muratpa&#;a, Sk. No : 3, Muratpa&#;a/Antalya

() 00 30

Faydal&#; mü&#;teri yorumlar&#;

“Otel de bir hafta kald&#;m. Sahipleri ve personel ilgili ve yard&#;msever aç&#;kcas&#; memnun kald&#;m. Otelde on gün kal&#;cakt&#;m ödemeyi pe&#;in yapm&#;&#;t&#;m acil dönmem gerekti kalmayaca&#;&#;m üç gecenin iadesini sorun ya&#;amadan ald&#;m bundan sonra ne zaman gitsem güvenerek kalaca&#;&#;m bir otel. Temiz güvenli sorunsuz sürekli çay ve kahve var ücretsiz so&#;uk içecekler de d&#;&#;ar&#;da ki fiyatlar&#;na nerdeyse. Gitmeden görmeden önce yorumlardan tereddütlüydüm ancak gidince oday&#; ortam&#; görünce rahatl&#;kla kald&#;m. Klimalar yeni ve çok iyi çal&#;&#;&#;yor en ekonomik oda için bile durum ayn&#; &#;üpheniz olmas&#;n.”

“Çok güzel bir otelmi&#; rahat kimse sizi rahats&#;z etmiyor güvenilir. temiz bir otel herkese tavsiye ederim resepsiyon oturan ruhu beye çok te&#;ekkür ederiz ilgilendi&#;iniz için te&#;ekkürler.”

“Oteli çok be&#;endim, rahat, temiz, personel çok kibar ve ilgili.”

“9 gün ailemle konaklad&#;m wifi güzeldi ücretsiz büyük bir otopark&#; var yorumlar&#;n&#;n neden böyle kötü oldu&#;unu sordu&#;umda ba&#;ka bir özgür pansiyon oldu&#;unu onunla kar&#;&#;t&#;&#;&#;n&#; söylediler muhtemelen evet kald&#;&#;&#;m&#;z süre zarf&#;nda olumsuz bir &#;eyle kar&#;&#;la&#;mad&#;k evimde gibi güzel bir uyku uyudum.”

“Öncelikle merhaba ben &#;stanbul’dan geldim 4 gece burada konaklad&#;m gerçekten fiyat aç&#;s&#;ndan inan&#;lmaz ucuz ve Özgür bey bir o kadar iyi ayn&#; zamanda yard&#;msever. S&#;cakkanl&#; birisi olarak burda konaklaman&#;z&#; öneriyorum üstelik check-out normalde saat ö&#;len 12 olmas&#; gerekirken bu süreyi ak&#;ama kadar çekebiliyor. Te&#;ekkür ediyorum kendisine umar&#;m daha iyi i&#;ler yaparlar sayg&#;lar.”

Kuyu Beergarden Hostel

Özellikleri

Antalya otel fiyatlar&#; TL

Rahat odalardaki birçok ho&#; ayr&#;nt&#; konaklama yerinin konforunu artt&#;rmaktad&#;r.

Hostelde otel kasas&#;, bir restoran, bir kafe, bir televizyon odas&#;, bir kütüphane, yabanc&#; dil bilen personel ve bir çama&#;&#;rhane bulunmaktad&#;r. Ortak alanlardaki kablosuz internet ba&#;lant&#;s&#; sayesinde misafirler, (ücretsiz) d&#;&#; dünya ile ileti&#;imlerini sa&#;layabilirler. Gezi rezervasyonlar&#; hakk&#;nda detayl&#; bilgi tur kay&#;t masalar&#;nda sunulmaktad&#;r. Bunun yan&#; s&#;ra, tesis dâhilinde bir bahçe bulunmaktad&#;r. Kendi araçlar&#;yla seyahat edenler doluluk durumuna ba&#;l&#; olarak aç&#;k otopark&#; (ücretsiz) kullanabilirler.

Ç&#;k&#;&#; saati: 

Adres ve ileti&#;im bilgileri

K&#;l&#;nçarslan, Hamam Sk. No, Muratpa&#;a/Antalya

50 17

Faydal&#; mü&#;teri yorumlar&#;

“Kaleiçi’nde ula&#;&#;m&#; çok kolay bir hostel. Bu ikinci konaklay&#;&#;&#;m. Temizlik gayet iyi, çal&#;&#;anlar ilgili. Özellikle Kadir beye ilgisinden ötürü te&#;ekkür ediyorum. Fiyat performans olarak uygun bir hostel.”

“Üç gece kald&#;m çok güzeldi e&#;lenceli arkada bar&#; olan interneti gayet iyi olan bir hostel kesinlikle tavsiye ediyorum.”

“Lokasyonu mükemmel, bahçesi mutfa&#;&#; kullan&#;&#;l&#; fakat genel olarak temizlik ve düzenlemeye ihtiyac&#; var.”

“&#;lk defa hostelde kald&#;&#;&#;m için gergindim üstelik &#;ehir merkezinde, &#;ehirdeki her yere ula&#;&#;m&#; kolay ve Kaleiçi gibi tarihi bi yerde olmas&#; ve bu fiyatta olmas&#; beni dü&#;ündürmü&#;tü. Fakat hem tuvalet ve banyosu hem de yataklar gayet temiz. Güzel ah&#;ap kokusu ise cabas&#;. Hostel sahibi Merih Bey ve Özde Han&#;m'a ayr&#;ca te&#;ekkür ediyorum güler yüzlü ho&#; sohbetleri için.”

&#;lginizi çekebilir:

Antalya Merkez Otelleri

%10 Yaz Fırsatları Rezervasyon İndirimi

  • Uzun Konaklama İndirimi

  • %10 İndirim

    1 - 14 Nisan , 23 - 24 Haziran , 2 Ekim - 31 Tarihlerinde ve 7 ve Daha Fazla Gece Konaklama Ger&#;ekleşir İse 1 - 14 Nisan , 23 - 24 Haziran , 2 Ekim - 31 Tarihlerinde ve 7 ve Daha Fazla Gece Konaklama Ger&#;ekleşir İse 1 - 14 Nisan , 23 - 24 Haziran , 2 Ekim - 31 Tarihlerinde ve 7 ve Daha Fazla Gece Konaklama Ger&#;ekleşir İse Ge&#;erlidir.
  • %5 İndirim

    1 - 14 Nisan , 23 - 24 Haziran , 2 Ekim - 31 Tarihlerinde ve 5 ve Daha Fazla Gece Konaklama Ger&#;ekleşir İse 1 - 14 Nisan , 23 - 24 Haziran , 2 Ekim - 31 Tarihlerinde ve 5 ve Daha Fazla Gece Konaklama Ger&#;ekleşir İse 1 - 14 Nisan , 23 - 24 Haziran , 2 Ekim - 31 Tarihlerinde ve 5 ve Daha Fazla Gece Konaklama Ger&#;ekleşir İse Ge&#;erlidir.

Rixos Downtown Antalya Antalya / Merkez

Rixos Downtown Antalya

%15 Yakın D&#;nem Konaklama İndirimi

  • Sezon İndirimi

  • %15 İndirim

    1 Nisan Ekim tarihleri arasında yapılan konaklamalarda ge&#;erlidir.
  • * Diğer indirimler ile birleştirilemez.

Ramada Plaza By Wyndham Antalya Antalya / Merkez

Ramada Plaza By Wyndham Antalya

%10 Yakın D&#;nem Konaklama İndirimi

  • Yakın D&#;nem Konaklama İndirimi

  • %10 İndirim

    7 Haziran Ekim tarihleri arasında yapılan konaklamalarda ge&#;erlidir.
  • * Diğer indirimler ile birleştirilemez.

Oz Hotels Antalya Resort & Spa Antalya / Merkez

Oz Hotels Antalya Resort & Spa

%15 Yakın D&#;nem Konaklama İndirimi

  • Sezon İndirimi

  • %15 İndirim

    1 Nisan Ekim tarihleri arasında yapılan konaklamalarda ge&#;erlidir.
  • * Diğer indirimler ile birleştirilemez.

The Marmara Antalya Antalya / Merkez

The Marmara Antalya

%30 Yaz Fırsatları Rezervasyon İndirimi

  • Erken Rezervasyon İndirimi

  • %30 İndirim

    22 Haziran Temmuz tarihleri arasında yapılan konaklamalarda ge&#;erlidir.
  • %20 İndirim

    1 Ağustos Ekim tarihleri arasında yapılan konaklamalarda ge&#;erlidir.

Bu Tesiste Size &#;zel İndirimler Var!

  • Uzun Konaklama İndirimi

  • %5

    7 ve Daha Fazla Gece Konaklama Ger&#;ekleşir İse Ge&#;erlidir.

Akra Hotel Antalya / Merkez

Akra Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

‘Juzdan ile Öde’ye özel, 30 Haziran'a kadar yapacağınız funduszeue.info veya Gezinomi mobil uygulaması üzerinden TL ve üzeri alışverişinize TL'ye varan chip-para fırsatını kaçırmayın!

Detaylı bilgi

Antalya Merkez Otelleri için 64 tesis bulundu.

Rixos Downtown Antalya
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

9,4 Puan

Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 11 Yaş Ücretsiz

  • 2. Çocuk
    0 - 2 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Rixos Downtown Antalya

Antalya / Merkez

Ultra Herşey Dahil

SPA
Balayı Oteli
Kongre Oteli
&#;evre Dostu
A&#;ık Havuz
&#;akıl Plaj

%10 Yaz Fırsatları Rezervasyon İndirimi

  • Uzun Konaklama İndirimi

  • %10 İndirim

    1 - 14 Nisan , 23 - 24 Haziran , 2 Ekim - 31 Tarihlerinde ve 7 ve Daha Fazla Gece Konaklama Ger&#;ekleşir İse 1 - 14 Nisan , 23 - 24 Haziran , 2 Ekim - 31 Tarihlerinde ve 7 ve Daha Fazla Gece Konaklama Ger&#;ekleşir İse 1 - 14 Nisan , 23 - 24 Haziran , 2 Ekim - 31 Tarihlerinde ve 7 ve Daha Fazla Gece Konaklama Ger&#;ekleşir İse Ge&#;erlidir.
  • %5 İndirim

    1 - 14 Nisan , 23 - 24 Haziran , 2 Ekim - 31 Tarihlerinde ve 5 ve Daha Fazla Gece Konaklama Ger&#;ekleşir İse 1 - 14 Nisan , 23 - 24 Haziran , 2 Ekim - 31 Tarihlerinde ve 5 ve Daha Fazla Gece Konaklama Ger&#;ekleşir İse 1 - 14 Nisan , 23 - 24 Haziran , 2 Ekim - 31 Tarihlerinde ve 5 ve Daha Fazla Gece Konaklama Ger&#;ekleşir İse Ge&#;erlidir.

Fiyatlar için tarih seçiniz

SPA
Balayı Oteli
Kongre Oteli
&#;evre Dostu
A&#;ık Havuz
&#;akıl Plaj
Ramada Plaza By Wyndham Antalya
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

8,8 Puan

Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 6 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Ramada Plaza By Wyndham Antalya

Antalya / Merkez

Ultra Herşey Dahil

Bebek Bakımı
Denize Sıfır
Wireless İnternet
Balayı Oteli
Kongre Oteli
&#;evre Dostu

%15 Yakın D&#;nem Konaklama İndirimi

  • Sezon İndirimi

  • %15 İndirim

    1 Nisan Ekim tarihleri arasında yapılan konaklamalarda ge&#;erlidir.
  • * Diğer indirimler ile birleştirilemez.

Fiyatlar için tarih seçiniz

Bebek Bakımı
Denize Sıfır
Wireless İnternet
Balayı Oteli
Kongre Oteli
&#;evre Dostu
Oz Hotels Antalya Resort & Spa
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

5,0 Puan

Yetişkin Oteli:+ 16

Oz Hotels Antalya Resort & Spa

Antalya / Merkez

Tam Pansiyon

Denize Sıfır
Engelli Dostu
SPA
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz

%10 Yakın D&#;nem Konaklama İndirimi

  • Yakın D&#;nem Konaklama İndirimi

  • %10 İndirim

    7 Haziran Ekim tarihleri arasında yapılan konaklamalarda ge&#;erlidir.
  • * Diğer indirimler ile birleştirilemez.

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
Engelli Dostu
SPA
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
The Marmara Antalya
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

8,2 Puan

Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 6 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

The Marmara Antalya

Antalya / Merkez

Yarım Pansiyon

Denize Sıfır
Evcil Hayvan
SPA
Wireless İnternet
Kongre Oteli
A&#;ık Havuz

%15 Yakın D&#;nem Konaklama İndirimi

  • Sezon İndirimi

  • %15 İndirim

    1 Nisan Ekim tarihleri arasında yapılan konaklamalarda ge&#;erlidir.
  • * Diğer indirimler ile birleştirilemez.

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
Evcil Hayvan
SPA
Wireless İnternet
Kongre Oteli
A&#;ık Havuz
Akra Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

6,7 Puan

Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 11 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Akra Hotel

Antalya / Merkez

Tam Pansiyon

Bebek Bakımı
Denize Sıfır
Kum Plaj
Kongre Oteli
&#;evre Dostu
A&#;ık Havuz

%30 Yaz Fırsatları Rezervasyon İndirimi

  • Erken Rezervasyon İndirimi

  • %30 İndirim

    22 Haziran Temmuz tarihleri arasında yapılan konaklamalarda ge&#;erlidir.
  • %20 İndirim

    1 Ağustos Ekim tarihleri arasında yapılan konaklamalarda ge&#;erlidir.

Bu Tesiste Size &#;zel İndirimler Var!

  • Uzun Konaklama İndirimi

  • %5

    7 ve Daha Fazla Gece Konaklama Ger&#;ekleşir İse Ge&#;erlidir.

Fiyatlar için tarih seçiniz

Bebek Bakımı
Denize Sıfır
Kum Plaj
Kongre Oteli
&#;evre Dostu
A&#;ık Havuz
Akra V
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!
Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 11 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Akra V

Antalya / Merkez

Tam Pansiyon Plus

Evcil Hayvan
SPA
Wireless İnternet
Kongre Oteli
&#;evre Dostu
A&#;ık Havuz

%30 Yaz Fırsatları Rezervasyon İndirimi

  • Erken Rezervasyon İndirimi

  • %30 İndirim

    22 Haziran Temmuz tarihleri arasında yapılan konaklamalarda ge&#;erlidir.
  • %20 İndirim

    1 Ağustos Ekim tarihleri arasında yapılan konaklamalarda ge&#;erlidir.

Bu Tesiste Size &#;zel İndirimler Var!

  • Uzun Konaklama İndirimi

  • %5

    1 Nisan Ekim tarihleri arasında yapılan konaklamalarda ge&#;erlidir.

Fiyatlar için tarih seçiniz

Evcil Hayvan
SPA
Wireless İnternet
Kongre Oteli
&#;evre Dostu
A&#;ık Havuz
Falcon Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

6,9 Puan

Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 6 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Falcon Hotel

Antalya/Merkez/&#;ağlayan-mah.

Herşey Dahil

Aquapark
Bebek Bakımı
Denize Sıfır
Engelli Dostu
A&#;ık Havuz
G&#;venli Turizm Sertifikalı Otel

%10 Yakın D&#;nem Konaklama İndirimi

  • Sezon İndirimi

  • %10 İndirim

    1 Nisan Ekim tarihleri arasında yapılan konaklamalarda ge&#;erlidir.
  • * Diğer indirimler ile birleştirilemez.

Fiyatlar için tarih seçiniz

Aquapark
Bebek Bakımı
Denize Sıfır
Engelli Dostu
A&#;ık Havuz
G&#;venli Turizm Sertifikalı Otel
Oscar Hotel Antalya
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

10,0 Puan

Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 6 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Oscar Hotel Antalya

Antalya / Merkez

Oda + Kahvaltı

Evcil Hayvan
Mavi Bayrak
SPA
Wireless İnternet
Balayı Oteli
Şehir Oteli

Fiyatlar için tarih seçiniz

Evcil Hayvan
Mavi Bayrak
SPA
Wireless İnternet
Balayı Oteli
Şehir Oteli
Bilgehan Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!
Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 5 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Bilgehan Hotel

Antalya / Merkez

Oda + Kahvaltı

SPA
Wireless İnternet
Şehir Oteli
Otopark

Fiyatlar için tarih seçiniz

SPA
Wireless İnternet
Şehir Oteli
Otopark
Mera Park Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

5,6 Puan

Fiyatlar için tarih seçiniz

Wireless İnternet
Rodinn Park Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!
Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 5 Yaş Ücretsiz

Rodinn Park Hotel

Antalya/Merkez/Altınkum-mah.

Oda + Kahvaltı

Wireless İnternet

%9 Yakın D&#;nem Konaklama İndirimi

  • Yakın D&#;nem Konaklama İndirimi

  • %9 İndirim

    1 Ocak Aralık tarihleri arasında yapılan konaklamalarda ge&#;erlidir.
  • * Diğer indirimler ile birleştirilemez.

Fiyatlar için tarih seçiniz

Wireless İnternet
Antalya Adonis Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

8,3 Puan

Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 6 Yaş Ücretsiz

  • 2. Çocuk
    0 - 2 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
MD Spring Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Fiyatlar için tarih seçiniz

Best Western Plus Khan Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

8,0 Puan

Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 6 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Fiyatlar için tarih seçiniz

Wireless İnternet
Kongre Oteli
&#;evre Dostu
A&#;ık Havuz
Kristal Beach Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!
Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 6 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Kristal Beach Hotel

Antalya / Merkez / Konyaaltı

Yarım Pansiyon

Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
&#;akıl Plaj

Fiyatlar için tarih seçiniz

Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
&#;akıl Plaj
Mari Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Mari Hotel

Antalya / Merkez

Oda + Kahvaltı

Fiyatlar için tarih seçiniz

Wireless İnternet
Start Otel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Start Otel

Antalya / Merkez

Oda + Kahvaltı

Fiyatlar için tarih seçiniz

Wireless İnternet
Newyork Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!
Yaş Ücretsiz
  • 1. Çocuk
    0 - 6 Yaş Ücretsiz

  • 2. Çocuk
    0 - 1 Yaş Ücretsiz

  • &#;cretsiz &#;ocuk yaşları d&#;nemsel değişkenlik g&#;sterebilmektedir.

Newyork Hotel

Antalya / Merkez / Lara

Oda + Kahvaltı

SPA
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
&#;ocuk Dostu Tesis

Fiyatlar için tarih seçiniz

SPA
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
&#;ocuk Dostu Tesis
Perla Mare Hotel
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Perla Mare Hotel

Antalya / Merkez / Konyaaltı

Yarım Pansiyon

Denize Sıfır
SPA
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
&#;akıl Plaj

Fiyatlar için tarih seçiniz

Denize Sıfır
SPA
Wireless İnternet
A&#;ık Havuz
&#;akıl Plaj
Santa Marina
‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel TL’ye Varan Chip-para!

Santa Marina

Antalya / Merkez

Herşey Dahil

Wireless İnternet
A&#;ık Havuz

Fiyatlar için tarih seçiniz

Wireless İnternet
A&#;ık Havuz

Antalya Merkez Otel Fiyatları için 64 tesis bulundu

Antalya Merkez Hakkında

Antalya, u&#;suz bucaksız masmavi denizi, yemyeşil doğası, benzersiz plajları, yıl boyu parlayan g&#;neşi ve nice saymakla bitmeyecek sıfatları ile Akdeniz’in g&#;zbebeğidir. Eğer daha &#;nce fırsatınız olmadıysa ya da hen&#;z tatil planı yapmadıysanız Antalya’yı tercihlerinizin başına ekleyebilirsiniz

Antalya, uçsuz bucaksız masmavi denizi, yemyeşil doğası, benzersiz plajları, yıl boyu parlayan güneşi ve nice saymakla bitmeyecek sıfatları ile Akdeniz’in gözbebeğidir. Eğer daha önce fırsatınız olmadıysa ya da henüz tatil planı yapmadıysanız Antalya’yı tercihlerinizin başına ekleyebilirsiniz.

Türkiye’nin en kalabalık şehirlerinden biri olan Antalya’da, Akdeniz ikliminin etkisiyle yazları sıcak, kışları ise ılık geçmektedir. Yılın her dönemi rahatlıkla ziyaret edilebilse de Antalya özellikle yaz turizmi için tercih edilmektedir.

Turizmin başkenti olarak da kabul edilen Antalya, konaklama açısından da Türkiye’nin en büyük ve en modern otellerini bünyesinde barındırmaktadır. Havuz oyunları, canlı müzik dinletileri, animasyon şovları gibi her zevke yönelik eğlence olanağı bulunduran Antalya merkez otellerinde konaklayarak tatilinize renk katabilirsiniz. Her bütçeye ve her kesime uygun konaklama seçeneklerinin ve deniz, kum, güneş üçlüsünün bir arada sunulduğu Antalya merkez otellerinde unutamayacağınız bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Antalya Gezilecek Yerler
Köklü bir geçmişi olan Antalya, Türkiye’nin en eski yerleşim yerlerinden biri olması ve en çok antik kenti bünyesinde barındırmasıyla ziyaretçilerine gezilecek yerler bakımından oldukça geniş alternatif sunmaktadır. Antalya merkez otellerinde konakladığınız süre içinde Antalya’nın eşsiz plajlarında denizin ve güneşin tadını çıkarabilir, yılın tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Antalya gezilecek yerler için özenle derlediğimiz listeye göz atmanızı tavsiye ederiz.
Kaleiçi
Antalya şehir merkezinde surlarla çevrili en eski yerleşim yerlerinden biri olan Kaleiçi, dar ve taş sokakları, begonvillerle süslü tarihi cumbalı evleri ile birçok güzelliği içinde barındırıyor.  Antalya’nın güzelliklerini Yat Limanı’ndaki tekne turları ile keşfedebilirsiniz. Akşamları ise eğlence merkezine dönüşen Kaleiçi’nde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Karaalioğlu Parkı
Antalya şehir merkezinde bulunan Karaalioğlu Parkı, şehrin uçsuz bucaksız büyülü manzarasını izleyebileceğiniz yerlerden biridir. Falezler üzerine kurulu park, özenle çizilmiş bir tual gibidir.  Yerli yabancı yüzlerce turistin uğrak mekanlarından biri olan Karaalioğlu Parkı’na ulaşım belediye otobüsleri ile sağlanabilmektedir.
Antalya Aquarium
Dünyanın en büyük akvaryumlarından biri olan Antalya Aquarium, ziyaretçilerine su altı dünyasının büyülü atmosferinde muhteşem bir gezintinin yanında, Kar Dünyası ve Buz Müzesi’nde yaz ortasında kart topu oynama fırsatı sunmaktadır. İçinde binlerce su altı canlısını barındıran Antalya Aquarium, sizi hem eğlenceli hem de eğitici yaklaşık 2 saatlik benzersiz bir yolculuğa çıkaracaktır.
Mini City
Hem çocuklar hem yetişkinler için eğlence ve kültür merkezi olan Antalya Mini City, Antalya tatilinizde görmeniz gereken yerlerden bir tanesidir.  Bünyesinde Anadolu uygarlıklarının benzersiz mimarilerinin minyatürlerini barındıran Mini City, tarihte zaman yolculuğuna çıkıyormuşsunuz hissiyatı oluşturmaktadır.
Düden Şelalesi
Antalya’nın görülmeye değer güzelliklerinden biri olan Düden Şelalesi,  şehrin gürültüsünden ve bunaltıcı havasından uzakta, cennetten bir köşe olarak nitelendirilebilir. Yerli yabancı pek çok turistin yılın her döneminde ziyaret ettiği Düden Şelalesi, Antalya şehir merkezine sadece 11 km uzaklıktadır. Bu doğa harikası yere ulaşmak için belediye otobüslerini kullanabilirsiniz.
Kurşunlu Şelalesi
Zaman içinde tabiat parkına dönüştürülmüş, Antalya’da ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören Kurşunlu Şelalesi, ülkemizde mutlaka görülmesi gereken eşsiz güzelliklerden bir tanesidir. 2 kilometrelik bir alanı kaplayan parkın içinde piknik alanı, çocuk parkı, manzara seyir terasları, otopark, restoran ve kafeler bulunmaktadır. Antalya şehir merkezine 22 km uzaklıktaki Kurşunlu Şelalesi’ne, ulaşım belediye otobüsleri ile sağlanabilmektedir.
Aqualand ve Dolphinland
Antalya’nın en büyük su oyun parkı olan Aqualand ve Dolphinland çeşitli aktivite ve animasyonlarla her yaş grubuna hitap etmektedir. Burada, zekaları ve kabiliyetleri ile sizi hayran bırakacak yunusların, fokların ve beyaz balinaların eğlenceli şovlarını izlerken, yunuslarla da yüzme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Antalya Yapılacak Aktiviteler
Tatilinizi Antalya şehir merkezinde geçirmeye karar verdiyseniz, pek çok yapılacak aktivite seçeneğiniz var demektir.
Alışveriş yapmak isterseniz tercihinizi Kaleiçi’nden yana kullanmanızı öneririz. Hediyelik eşya mağazalarından, antika dükkanlarına kadar aradığınız her şeyi Kaleiçi’nde bulabilirsiniz. Kamp yapmaktan hoşlananlar için şehirde pek çok kamp alanı mevcuttur. Cazdan, meyhaneye, pubdan bara kadar eğlence dünyasına ait farklı seçenekler sunan ve Antalya’da geç saatlere kadar eğlencenin nabzını tutabilirsiniz. Ayrıca, şehrin tarihi yapılarını ziyaret edebilirsiniz.

Doğanın cömert davrandığı ve her yıl dünyanın dört bir yanından ziyaretçi akınına uğrayan gözde tatil cenneti Antalya’da, harika bir tatil için Gezinomi Antalya merkez otellerini inceleyebilirsiniz. Antalya merkez otelleri içinden size en uygun oteli seçerek de umduğunuzdan daha uygun fiyatlarda tatil yapma fırsatını yakalayabilirsiniz.

  • Kredi kartı ile tek çekim ya da taksitle ödeme yapabilirsiniz.
  • EFT & Havale ile ödeme yapabilirsiniz.
  • GeziPara ile ödeme yapabilirsiniz.
  • Birden fazla kredi kartı kullanabilirsiniz.
Kredi Kartı SeçenekleriBirden Fazla Kredi Kartı Kullanımı

Yaptığınız bütün alışverişlerinizde artık, birden fazla kredi kartınızı aynı anda kullanabiliyorsunuz.

Ödemelerinizi dilediğiniz kredi kartı arasında istediğiniz gibi paylaştırarak, kartlarınızın avantajlarını kullanabilir, taksit imkanlarından da yararlanabilirsiniz.

Üstelik böylece limit sorununu da ortadan kalkıyor. Ödemelerinizde kartınızın limitinin yeterli olmadığı yerde, istediğiniz başka bir kartla kalan kısmını ödeyebiliyorsunuz.

GeziPara ile Ödeme

Gezinomi'ye üye olarak gerçek TL değerli para kazanabilir, kazandığınız paralarla bedava tatil yapabilirsiniz.

Gezinomi'den satın alacağınız her tatil, tur, cruise veya konaklama ücretinin %1'i değerinde hesabınıza GeziPara yüklenir.

Ayrıca Yurtiçi ve yurtdışı tüm uçak bileti satın alımlarınızda 5 TL değerinde GeziPara yüklenir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası