golyaka tarla / Gölyaka Belediyesi - Arsa Metrekare Birim Değeri Sorgulama

Golyaka Tarla

golyaka tarla

MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. TARAFINDAN SATIŞ İLANIDIR 

MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş.’YE AİT DÜZCE İLİ GÖLYAKA İLÇESİ’NDE BULUNAN TARLA VE TARLA ÜZERİNDEKİ YAPILARIN BİR BÜTÜN HALİNDE İHALE İLE PEŞİN SATIŞI

TMSF bünyesinde bulunan Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. mülkiyetindeki tarla ve tarla üzerindeki yapılar bir bütün halinde aşağıda yer alan muhammen bedel üzerinden ihale yöntemi ile peşin satışa çıkartılmıştır.

Satışa Çıkarılan Gayrimenkul ve İhaleye esas olan muhammen bedel:

Düzce İli, Gölyaka İlçesi, Hamamüstü Köyü, Gölkenarı Mevkii, GACB Pafta, Ada, 3 sayılı Parselde (ESKİ: 2 Pafta, Parsel) kayıtlı ,20 m2 yüzölçümlü tarla ve tarla üzerinde bulunan toplam m2 kullanım alanına sahip muhtelif yapılar bir bütün halinde toplam TL (İkimilyondokuzyüzbinTürkLirası) muhammen bedel ile peşin satış şartnamesine konu edilmiştir.

İhale teminat bedeli:

·        İhaleye katılmak isteyen katılımcılar TL (YüzkırkbeşbinTürkLirası) teminatbedelini Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş.’nin FİBA BANK nezdindeki TR13 69 IBAN hesabına nakit yatırmak veya aynı tutarda kesin ve süresiz teminat mektubu vermek zorundadır.

İhalenin yapılacağı yer, gün ve saat:

·        İhaleye ilişkin şartname tarihinden itibaren Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş.’den temin edilebilecektir.

·        Şartnamede yer alan ihale katılım belgeleri tarih, saat ’a kadar Müflis Banka’ya teminat ve şartname ile birlikte elden teslim edilecektir.

·        İhale tarihinde Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No Ümraniye/İstanbul adresinde saat ’de başlayacaktır.

·        İhale adresinde değişiklik olması durumunda TMSF ve Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. web sitesinde güncel adres bilgileri ayrıca paylaşılacaktır.

·        Yapılan ihalede şartnamede belirtilen şartlar ile satış bedelinin ödemesine ilişkin şartları yerine getirmeyen katılımcının yatırmış olduğu başlangıç teminatı Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. İflas İdaresi tarafından irat olarak kaydedilecektir.

·        İhale ilanında herhangi bir noksan/hata olması halinde, ihale anındaki açıklama ve şartname hükümleri esas alınacaktır.

Gayrimenkulün satışına ilişkin oluşacak her türlü vergi, resim, harç ve masraflar alıcıya ait olacaktır.

Satışa ilişkin şartname ve detaylı bilgiler - numaralı telefonlar ve [email protected] mail adresinden temin edilebilir.

 

 

Gölyaka’da Tarla Günü Etkinliği Düzenlendi

DÜZCE(&#;HA) – Düzce’nin Gölyaka ilçesinde kad&#;n eli ile sarmal&#;k lahana çe&#;idinin yayg&#;nla&#;t&#;r&#;lmas&#; projesinin tarla günü etkinli&#;i düzenlendi. Etkinlikte tarlada yeti&#;en ürünler sergilendi.G&#;da Tar&#;m ve Hayvanc&#;l&#;k Bakanl&#;&#;&#; E&#;itim Yay&#;m ve Yay&#;nlar Dairesi Ba&#;kanl&#;&#;&#;n&#;n koordinasyon ve deste&#;i ile Kad&#;n Çiftçiler Tar&#;msal Yeniliklerle Bulu&#;uyor Program&#; kapsam&#;nda, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Ara&#;t&#;rma Enstitüsü Müdürlü&#;ü i&#;birli&#;inde Gölyaka’da uygulanan Kad&#;n Eli &#;le Sarmal&#;k Lahana Çe&#;idinin Yayg&#;nla&#;t&#;r&#;lmas&#; Projesinin tarla günü etkinli&#;i Yaz&#;p&#;nar Mahallesinde gerçekle&#;monash.pwü taraf&#;ndan geli&#;tirilen sarmal&#;k lahana çe&#;idinin üstün özelliklerinin di&#;er çiftçilere tan&#;t&#;lmas&#; amac&#;yla düzenlenen tarla günü etkinli&#;ine Gölyaka Kaymakam&#; Adem Kele&#;, G&#;da Tar&#;m ve Hayvanc&#;l&#;k &#;l Müdürü Harun Kabao&#;lu, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Ara&#;t&#;rma Enstitüsü Müdürlü&#;ü’nden Dr. &#;brahim Sönmez ve Dr. Bar&#;&#; Albayrak, &#;GM Üyesi Necmi Kap, AK Parti &#;lçe Ba&#;kan&#; Fazl&#; Koç, Resmi Kurum Müdürleri ve çok say&#;da davetli Kat&#;ld&#;.&#;l Müdürü Harun Kabao&#;lu proje kapsam&#;nda Merkez, Çilimli, Gölyaka, Gümü&#;ova ve Kayna&#;l&#; ilçelerinde önder 8 kad&#;n çiftçi ile ’er metrekarelik lahana bahçeleri tesis edilerek teknik takiplerinin yap&#;ld&#;&#;&#;n&#;, Atatürk Bahçe Kültürleri Ara&#;t&#;rma Enstitüsü Müdürlü&#;ü taraf&#;ndan geli&#;tirilen Yalova Sarmal&#;k lahana çe&#;idinin verim ve sarmal&#;k kalitesi bak&#;m&#;ndan Düzce’de uyum sa&#;lad&#;&#;&#;n&#; sömonash.pw uygulama sürecinde demonstrasyon bahçelerinde en iyi yeti&#;tiricili&#;i yapan kad&#;n çiftçilerden birinci Çilimli &#;lçesi Döngelli Köyünden Nursefa Uzun’a, ikinci Gölyaka &#;lçesinden &#;ener Akgül’e ve üçüncü Merkez Büyükaçma Köyünden Gül&#;ah Ayg&#;n’a plaketleri verilerek, projeyi uygulayan tüm kad&#;n çiftçilere de te&#;ekkür belgeleri takdim edildi. Gölyaka’da Tarla Günü Etkinli&#;i DüzenlendiGölyaka’da Tarla Günü Etkinli&#;i DüzenlendiGölyaka’da Tarla Günü Etkinli&#;i Düzenlendi

Anadolu Ajans&#; ve &#;HA taraf&#;ndan yay&#;nlanan yurt haberleri monash.pw editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajanslar&#;n yay&#;nlad&#;&#;&#; &#;ekliyle mynet sayfalar&#;nda yer almaktad&#;r. Yaz&#;m hatas&#;, hatal&#; bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatab&#;, haberi servis eden ajanslard&#;r. Haberle ilgili &#;ikayetleriniz için bize ula&#;abilirsiniz

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır