minika çoçuk canlı yayın / Minika Çocuk Canlı İzle - Canlı Çizgi Film Seyret

Minika Çoçuk Canlı Yayın

minika çoçuk canlı yayın

Kesintisiz Canlı Tv izle

Minika GO yayına başladıktan 1 yıl sonra 20 Ocak 'de yayına başlayan Turkuvaz Grubu'na bağlı olan çocuk kanalıdır. Kanal uydu üzerinden ve karasal ağlardan rahatlıkla izlenebilmektedir.

 

TV Çizgifilmleri

Luna'nın Bilim Dünyası, Tip Ve Ailesi, Olly, Bob Usta, Kate Ve Mim-mim, Robot Trenler, Thomas Ve Arkadaşları, Ricky Zoom, Neşeli Dünyam, Maceracı Yüzgeçler, Wissper, My Little Pony 9, Ricky Zoom, Çilek Kız, Bay Becerikli, Twirlywoos, Nam Nam, Nane İle Limon

 

  • ÜnvanTurkuvaz Medya
  • Yayın Merkeziİstanbul
  • Webfunduszeue.info
  • E-mail[email&#;protected]
  • Telefon 44 44
  • AdresBarbaros Bulvarı, Cam Han, No, Beşiktaş / İstanbul

Minika Çocuk

Minika Çocuk


Minika Çocuk Kanalı Hakkında Genel Bilgiler

             yılının Nisan ayında yayın hayatına başlayan Minika Çocuk kanalı Turkuvaz Medya Grubuna bağlıdır. Tematik yayın yapan kanalların ilki olma özelliği gösteren kanal aynı zamanda zengin içerikleriyle de hem çocukların hem de ebeveynlerinin dikkatini çekmeyi başararak güvenilir bir çocuk kanalı haline gelmiştir.

            Minika Çocuk kanalı 3 ile 8 yaş arası çocuklara hitap ederken, yaklaşık 1 yıl önce yayın hayatına başlayan MinikaGo kanalı yaş grubuna özel olarak hazırlanmıştır. En büyük özelliklerinden biri de program ayrımını yaş gruplarına bağlı olarak yayın saatleriyle sağlamasıdır. Türkiye’de toplamda bulunan 21 çocuk kanalı içinde büyük bir başarıyla en üst sıralara çıkan minika, izleyicilerden gelen olumlu tepkiler ve istekler karşılığında yayın hayatına 2 tane yeni ve tamamen farklı programlar içeren kanalla devam etme kararını almıştır.

Minika Çocuk ve MinikaGo’da Yayınlanan Programlar

            Minika Çocuk kanalında yayın hayatına devam eden programlar ‘’Damlanın Dolabı, Pırpır, Barney ve Arkadaşları, My Little Pony, Thomas ve Arkadaşları, Sevimli Gezegenler, Chuck ve Arkadaşları, Wotwotlar, Noodle ve Doodle, Bora Usta ve Pingu’’ olarak gösterilebilir. 3 ile 8 yaş arası çocuklar için özel hazırlanan bu programlar pedagoglarca onaylanmış bir şekilde ekranda izleyicilerle buluşmaktadır.

            MinikaGo’nun yaş arası çocuklar için hazırladığı programlar ise ‘’ 99, Afacan Beşler, Monster Buster Club, Haydi İcat Yapalım, Orman Kitabı, Selahaddin, Flash ve Dash, Küçük Prens, Transformers Prime, Marsupilami, Beyblade, Gormiti, Dünyayı Geziyoruz, Artzooka’’ olarak sayılabilir.

Minika Çocuk ve MinikaGo’yu Nasıl İzlerim?

            Minika Çocuğun yaş arası çocuklar için hazırladığı özel programları izlemek için kanal; Türksat 2A uydusunda şifresiz olarak yayın yapmaktadır. Frekansı olan kanal Türksat 2A uydusundan izlenebilir. yaş arası çocuklar için özel yayın yapan MinikaGo’yu izlemek isteyen izleyiciler için de aynı şekilde uydularının Türksat 2A uydusunda ayarlı olması gerekmektedir. Kanal Türksat 2A uydusunda şifresiz olarak yayın yapmaktadır ve frekansı ’dir. Aynı zamanda kanalın resmi internet sitesinden kanalda yayınlanan programlar ve yayın saatleri takip edilebilir. Her iki kanal da internet üzerinden birçok siteden izlenebilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası