diyanet bilgi yönetim sistemi / Download DİB Bilgi Yönetim Sistemi (DİB android on PC

Diyanet Bilgi Yönetim Sistemi

diyanet bilgi yönetim sistemi



Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi Yönetim Sistemi Giriş için Tıklayınız

Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi Yönetim Sistemi (DİBBYS) için yeni şifre almak isteyenlerin veya şifresi olup ta şifresini unutanların yapması gereken işlemler sırasıyla şöyledir;

Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi Yönetim Sistemi (DİBBYS), daha önce Diyanet İşleri Başkanlığınca geliştirilen IKYS, EHYS, RTBYS, DHYS, MIKKYAS, Ortak Yetki uygulamalarının tek sistem haline getirilmesiyle oluşturulan uygulamadır.

Diyanet İşleri Başkanlığı Ana Sayfa Girişi için Tıklayınız

DİBBYS Şifresi Nasıl Alınır?

Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi Yönetim Sistemi (DİBBYS) sistemine İKYS veya EHYS vs. sistemlerde kullandığınız şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Bunun için giriş bölümünden giriş bölümü kısmındaki kullanıcı adı bölümüne TC kimlik numaranızı, parola bölümüne ise İKYS, DHYS veya EHYS vs. kullandığınız şifrenizi girip güvenlik kodunu yazdıktan sonra giriş yapabilirsiniz. Şifresi olmayan veya şifresini kaybedenlerin yapması gerekenleri resimlerle anlatmaya çalışalım. funduszeue.info adresine giriş yapın..

Yukarıdaki giriş ekranında görüldüğü üzere, daha önce İKYS, DHYS, veya EHYS vs. sistemlere giriş şifresi olanlar, giriş butonuna tıklayarak birinci bölüm olan kullanıcı adı bölümüne TC kimlik numaralarını, ikinci kısım olan parola bölümüne ise İKYS, DHSY veya EHYS sistemlerinde kullandıkları şifrelerini girip, güvenlik kodunu da yazdıktan sonra sisteme giriş yapabilirler.

DİBBYS Şifremi Unuttum, Yeni Şifre Nasıl Alabilirim?

Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi Yönetim Sistemi (DİBBYS) sistemine giriş yapmak isteyen ancak şifresini unutanların yapması gerekenleri bu bölümde izah etmeye çalışacağız. Öncelikle funduszeue.info adresine giriş yapıp “Şifremi Unuttum” butonuna tıklıyoruz. İlgili bölümde daha önce sisteme kayıt olduğumuz mail adresimizi yazdıktan sonra, güvenlik kodunu girerek “Gönder” butonuna tıklıyoruz. Sistem tarafından mail adresimize bir link geliyor. Mail adresine gelen bağlantıya tıkladıktan sonra şifremizi yenileyebileceğimiz bir ekran karşımıza gelecek. Ekrandaki bilgilileri doldurtuktan sonra “Yeni Şifreyi Kaydet” butonuna tıklayarak şifremizi yenilemiş oluyoruz. Şifre yenilemek için karşımıza gelecek ekran ve doldurmamız gereken bilgilerin olduğu ekranın resmi aşağıdadır.

Şifre değiştirme talebinden sonra yukarıdaki gelen formda istenilen bilgileri eksiksiz olarak girdikten sonra “Yeni Şifreyi Kaydet” butonuna tıklıyoruz. Bilgileri doğru olarak girdiğimizde işleminizin onaylandığını göreceksiniz. Şayet yanlış bilgi girişi yapılmadı ise, sistem şifre değiştirme talebimize olumsuz yanıt verecektir. Şifre değiştirme işlemi onaylandığı zaman karşımıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Bu erkan işlerin yolunda gittiğini ve şifre değiştirme işleminizin başarılı olduğunu göstermektedir.

DİBBYS Sistemine Yeni Kayıt Nasıl Yapılır? Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi Yönetim Sistemi (DİBBYS) sistemine giriş yapmak isteyen ancak hiçbir sisteme kaydı olmayanların yapaması gereken işlemleri resimli olarak anlatmaya gayret edeceğiz. Kayıt olmak isteyen din görevlisi kardeşlerimiz tüm adımları teker keker yaparak kayıtlarını kolayca yapabilirler. Yeni kayıt olmak için öncelikle funduszeue.info adresine giriş yapıyoruz.

Kayıt olmak için güncel olarak kullandığımız mail adresimizi yazıp (aktivasyon linki maile gelecek) ardından güvenlik kodunu yazdıktan sonra “Aktivasyon Maili Gönder” butonuna tıklıyoruz.

Daha sonra mail adresimizdeki aktivasyon bağlantısına tıkladıktan sonra yukarıdaki gibi ekran gelecek. Ekrandaki bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra “Kullanıcı Kayıt” butonuna tıklayarak kaydımızı tamamlıyoruz. Artık sisteme kaydımız yapılmış oluyor. Bu sistem sayesinde artık işlemlerimizi tek panel üzerinden halledebiliyoruz. İncelediğimiz kadarıyla yeni sistem gayet başarılı ve kullanımı çok kolay. Yeni sistem sayesinde işmelerimizi yapmak için ayrı ayrı panellere girmek zorunda kalmadan tek panelden işlemlerimizi yapma imkanı bulacağız.

  • funduszeue.info

Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi Yönetim Sistemi Giriş için Tıklayınız

İkys Şimdi DHYS İle birleştirilip Başkanlığımızca Dibbys Oluşturulmuştur. Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi Yönetim Sistemi Faydalı bir o kadarda kolay kullanım sunmaktadır.

Dibbys girişi nasıl yapılır?

İkys veya Dhys eski şifreniz ile sisteme giriş yapabilirsiniz. Eğer Şifrenizi bilmiyorsanız veya unuttuysanız tanımlı e-mailinizden yeni şifrenizi alabileceksiniz.

Hiç kullanıcı girişi yapmadıysanız müftülüğünüzden veya çalışığınız biriminizden Dibbys yönetici işlemleri yapabilen memur arkadaşlarınızdan oluşturabilirsiniz.

Giriş Sayfası sade ve daha kullanışlı hale getirilmiş. Adres kısmına funduszeue.info Yazıp entere bastığınızda giriş sayfası ile karşılaşacaksınız.

Giriş İşlemi için kullanıcı adı ve şifreniz giriniz güvenlik amaçlı resimdeki sayıları kutucuğa girdikten sonra sisteme giriş yapabileceksiniz.

Üst kısımda İkys işlemleri için İkys tıklamanız funduszeue.info İşlemleri için ise Dhys botununa tıklamanız funduszeue.info menu ise açılır kapanır şekilde yapılmış.

Sistemde Hem Özlük bilgilerinize ulaşabilir hemde eğitim hizmetlerindeki faaliyetlerinizi kaydedebileceksiniz.

Download DİB Bilgi Yönetim Sistemi (DİB on PC With GameLoop Emulator

DİB Bilgi Yönetim Sistemi (DİB on PC

DİB Bilgi Yönetim Sistemi (DİB, coming from the developer T.C. Cumhurbaşkanlığı Diyanet İşleri Başkanlığı, is running on Android systerm in the past.

Now, You can play DİB Bilgi Yönetim Sistemi (DİB on PC with GameLoop smoothly.

Download it in the GameLoop library or search results. No more eyeing the battery or frustrating calls at the wrong time any more.

Just enjoy DİB Bilgi Yönetim Sistemi (DİB PC on the large screen for free!

DİB Bilgi Yönetim Sistemi (DİB Introduction

This application is for the personnel of the Presidency of Religious Affairs and it is an application that can be used by those with the Information Management System (DİBBYS) username and password.

- Access to Dibys Mobile and Agenda Mobile content,

- Login to DİBBYS without a password just by reading the QR code,

People who are not authorized to access the DİBBYS application cannot use this application.

NOTE 1: You can access the user manual for easy access from the computer with QR Code from the "Help" button in the application.

NOTE 2: Calendar application is for the use of administrative staff and secretaries only.

Show More

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası