mersin anfora pansiyon / anfora pansiyon mersin

Mersin Anfora Pansiyon

mersin anfora pansiyon

Yorumlar

Yorumları okuyarak gittim ve o kadar pişman oldum ki Evet denize yakın , denizi de derin değil ama bırakın girmeyi , lağım kokusundan yanından geçerken bile mideniz bulanır . Personel ilgisiz diyeceğim fakat ortada personel bile yoktu ! Restoranı ise gece 3 de içip içip sabaha kadar küfür edenlerden ibaretti . Yakınında bir market bile yok , medeniyete ulaşmak için 1 kilometre yürümeniz gerekiyor . Kimseye onermiyorum kesinlikle gitmeyin !
1 6 yıl önce ()

Anlasıldıgı gibi oda ayarlamadılar. Bungalow dedikleri odanin bungalow ile alakasi yok ayrıca bulundugu koy kumu ve denizi tertemiz gözüksede deniz de yüzerken burnunuza gelen kokular da bir o kadar kötü.
1 6 yıl önce ()

Konumu ve odaları çok güzel, çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever, daha ne olsun 😊
5 6 yıl önce ()

deniz manzarası,plaja yakınlığı ve ilgi alaka oldukça iyi.
5 6 yıl önce ()

Manzarası ve deniz havası on numara
4 6 yıl önce ()

Garanti BBVA Shop Fly

Sıkça Sorulan Sorular

Anfora Apart Pansiyon için 1 gecelik fiyat ne kadardır?
Anfora Apart Pansiyon için 1 gecelik ortalama fiyat bilgisi yoktur.
Anfora Apart Pansiyon için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?
Anfora Apart Pansiyon odalarında Minibar, Klima, Dolap, Balkon, Aile Odaları bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.
Anfora Apart Pansiyon için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?
Anfora Apart Pansiyon için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.
Anfora Apart Pansiyon için popüler tesis özellikleri nelerdir?
Anfora Apart Pansiyon için popüler tesis özellikleri; Bahçe, Atm, Havalimanı Servis, Restoran, Havaalanı Servisi olmasıdır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir