powerturk radio dinle / Power Türk > Canlı Radyo Dinle Takılmadan Kesintisiz FM

Powerturk Radio Dinle

powerturk radio dinle

Power Türk Dinle

Power Türk, İstanbul merkezli türkçe pop müzik ağırlıklı yayın yapan ulusal bir radyo kanalıdır. Ulusal alanda yayın yapan ve en çok dinlenenler arasında yer alan Power Türk FM yayın hayatına 1 Şubat yılında başlamıştır. Merkezi İstanbul’da bulunan radyo Power Media Group'a bağlı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Radyonun sahibi Cem Hakko'dur. "Önce müzik" sloganıyla dinleyicilere hitap eden radyo aslında kuruluş tarihinden daha önceleri de hizmet vermiş bir radyo olmaktadır. Power Türk – yılları arasında Güngören FM, – yılları arasında ise Gün FM olarak yayınlar yapmıştır. Türkçe pop tarzında yayın yapan radyo kesintisiz olarak 7 gün 24 saat yayın yapmaktadır. Power Türk FM Türkiye’de 18 farklı noktada kesintisiz hizmet vermektedir. Radyo hem karasal olarak, hem uydu olarak, hem de online olarak yayın yapmaktadır. Radyo aynı zamanda Powertürk TV ile müzik severlere ulaşmaktadır. Her zaman en çok dinlenen radyolardan olan Power Türk yayınladığı hit şarkılarla dikkat çekmektedir. Radyo her güne özel olarak hazırladığı programları ile dinleyici kitlesini her geçen gün biraz daha artırmaktadır. Radyonun diğer bir özel yanı yılında ve yılında vermiş olduğu Power Türk Müzik Ödülleri olmaktadır. Bu ödüller halkın sms oylaması ile sahiplerine dağıtılmıştır. 11 dalda dağıtılmıştır. Power Türk yayınları ülke genelindeki karasal yayın frekansları üzerinden dinlenebilmektedir. Ayrıca Türksat, Teledünya, Digiturk ve D – Smart üzerinden de radyonun hem kendisine hem de TV kanalına ulaşmak mümkün olmaktadır. Türkiye'nin en büyük radyosuna internetten ulaşmak isteyenler monash.pw ve canlı radyo siteleri üzerinden de radyonun yayınlarına online olarak ulaşabilmektedir.

Spécialiste du tapis berbère tunisien et marocain

Tapis kilim

Couleurs et authenticité

Tapis margoum

finesse et élégance

Nous croyons que la beauté réside dans la simplicité et l'authenticité.
C'est pourquoi tous nos tapis sont faits main et uniques.

Découvrir

Nos tapis faits main

PowerTürk Taptaze

Ukrayna'ya destek ol. Dünya barışını koru!
PowerTürk Taptaze
Powertürk Taptaze, “monash.pw” adresi üzerinden yayın yapan bir web radyosudur. yılında yayın hayatına başlayan radyo kanalı, Power Group bünyesinde bulunmaktadır. Türkiye’nin en çok dinlenen radyolarından biri olan Powertürk FM öncülüğünde yayınlarını canlı sürdürmektedir. Power App, “Radyon her an yanında” sloganı ile birçok müzik tarzında yayın yapan dijital radyoları gün boyunca dinleyicisi ile buluşturmaya devam etmektedir. Türkçe Pop müziğin en son çıkan taptaze şarkıları, gün boyunca radyonuz Powertürk Taptaze‘de sizlerle!

İlgili radyo istasyonları

Daha fazla göster

Şimdi canlı PowerTürk Taptaze

PowerTürk Taptaze playlist

Buradaki EN POPÜLER şarkılar PowerTürk Taptaze

PowerTürk Taptaze değerlendirmeler

Radyo temasları

monash.pw?hl=tr

İstanbul saati: ,

Power Türk

Radyo Türleri: Pop

  

Reklam

Power Türk Dinle : Türkçe Pop&#;un En Kaliteli Adreslerinden Birisi Olan kurum&#; Pop ve Slow Parçalara Bu Frekansta Ulaşabilirsiniz&#; Senesinden Beri Türkiye&#;nin En ok Takip Edilen Medya Guruplarından Bir Tanesidir&#;

Alternatif Player:
 

Radyo, yılında kurulan genç bir radyo kanalımızdır. Yeni kuruluşlu bir radyo olmasına rağmen çoğu rakibinin de önüne geçmeyi başarmıştır. Pop şarkı dinlemeyi seven insanların buluşma adresi olarak da bilenen bu radyo, en güncel pop şarkı listeleriyle dinleyenlerin beğenisini de kazanmaktadır. Normal radyolar gibi haberlere programlara yayın akışında fazla yer vermeyerek, yayın akışını daha çok müzik listeleri üzerinden yürütmektedir. Radyo bu özelliğiyle de müzik severleri daha çok kendine çekerek, diğer müzik kanallarından bir adım daha önde yol almaktadır. Power Medya Grubuna bağlı olarak yayın yapan bir kuruluştur. Power medyaya bağlı olarak çalışan 3 radyodan sadece birisidir.

Power Türk Frekansları : 

ADANA

ANKARA

ANTALYA

BODRUM

BURSA

ÇEŞME

İZMİR

GÖCEK

ESKIŞEHIR

BOLU /ABANT

İSTANBUL

İZMİT

DIYARBAKIR

GAZIANTEP

KONYA

MALATYA

OSMANIYE

MARMARIS

KAYSERI

 

Uydu Bilgileri : 

UYDU BILGILERI
Türksat 3 A 42º
Frekans Mhz
Symbol Rate Msym/s
FEC 5/6
Polarizasyon: V-Dikey

Power Türk

powertürk

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır