konum nasıl atılır whatsapp tan / Konum Nasıl Atılır? Telefondan Konum Atma Yöntemleri | Vodafone Blog

Konum Nasıl Atılır Whatsapp Tan

konum nasıl atılır whatsapp tan

Konum Nasıl Atılır? WhatsApp ve Messenger’dan Konum G&#;nderme

Haberin Devamı

WhatsApp’tan Konum Nasıl Atılır?

Öncelikle WhatsApp veya Messenger üzerinden konumunuz paylaşabilmek için konum ayarlarınızın açık olması gerekmektedir. Aksi taktirde konum paylaşma işlemi başarılı olmaz.

Konum Nasıl Atılır WhatsApp ve Messenger’dan Konum Gönderme

Android Telefonlardan WhatsApp Konum Paylaşma

  • WhatsApp’a girin.
  • Konum göndermek istediğiniz kişinin sohbet sayfasını açın.
  • Sağ üst köşede yer alan Ataş simgesine basın
  • Karşınıza gelen ekrandan konum butonuna basın
  • Bu işlemden sonra konumunuz paylaşılmış olacaktır.

iPhone Telefonlardan WhatsApp Konum Paylaşma

  • WhatsApp’ı açın.
  • Konum göndermek istediğiniz kişinin sohbet sayfasını açın.
  • Sol alt köşede yer alan ‘+’ simgesine tıklayın
  • Karşınıza gelen ekranda konum sekmesine basın.
  • Bu işlemden sonra konumunuz paylaşılmış olacaktır.

Messenger’dan Konum Nasıl Atılır?

Facebook mesajlaşma uygulaması Messenger üzerinden anlık mesajlaşma, sesli veya görüntülü sohbet özelliklerinin yanı sıra konut atma özelliği ile de kullanıcılarına kolaylık sağlıyor.

Konum Nasıl Atılır WhatsApp ve Messenger’dan Konum Gönderme

Android Telefonlardan Messenger Konum Paylaşma

  • Messenger’a girin.
  • Konum atmak istediğiniz kişinin sohbet sayfasına girin.
  • Metin kutusunun yanında yer alan dört nokta simgesine tıklayın.
  • Karşınıza gelen ekranda konum simgesine basın.
  • Bu işlemden sonra konumunuz paylaşılmış olacaktır.

iPhone Telefonlardan Messenger Konum Paylaşma

  • Messenger’a girin.
  • Konum atmak istediğiniz kişinin sohbet sayfasına girin.
  • Metin kutusunun sol tarafında yer alan (+) işaretine tıklayın.
  • Karşınıza gelen ekranda konum simgesine basın.
  • Bu işlemden sonra konumunuz paylaşılmış olacaktır.

Telefondan konum nasıl atılır ve anlık konum nasıl atılır detaylı ve görsel olarak sizlere aktarıyoruz. Whatsapp&#;tan hareketli konum nasıl atılır gelin birlikte inceleyelim.

Hareketli Konum Nasıl Atılır
Hareketli Konum Nasıl Atılır
Hareketli Konum Nasıl Atılır
YouTube video

Hareketli konum nasıl atılır işlemleri için Whatsapp uygulamasını açarak belirli adımları izlemeniz gerekir. Bu adımlar şöyledir. Aşağıdaki anlatım normal konum atmak içindir. Hareketli konum atmak için ise bir diğer anlatımı takip ediniz.

  • Konum atmak istediğiniz kişinin sohbet sayfasını açın.
  • Alt kısımda sağda bulunan &#;ataç&#; simgesine tıklayın.
  • “Konum” kısmına gelin.
  • Seçeneklerden “mevcut konumu paylaş” kısmına tıklayın.

Bu işlemleri yaptığınızda belirli bir süre için karşınızdaki kişiye o an için nerede olduğunuzun bilgisi gidecektir. Siz yer değiştirirseniz konum gönderdiğiniz kişi bunu canlı olarak izleyebilir.

Bulunduğumuz yerin adresini tam bilmiyorsak ve karşımızdaki için gerekliyse bu özelliği kullanmak işleri kolaylaştırır. Karşı taraftaki kişi de size kendi bulunduğu konumu atabilir ve bu şekilde insanlara adres sormaya gerek duymadan gideceğiniz yeri bulabilirsiniz.

Whatsapp Canlı Konum İzleme Nasıl Yapılır

Whatsapp Canlı Konum İzleme Nasıl Yapılır

Whatsapp üzerinden bulunduğunuz konumu arkadaşlarınızla canlı olarak paylaşabilirsiniz. Whatsapp canlı konum izleme nasıl yapılır derseniz öncelikle konum atmak istediğiniz arkadaşınızın sohbet sayfasını açın.

Sonrasında alt kısımda sağda bulunan &#;ataç&#; işaretine tıklayarak Konum göndermeye tıklayın. Buradan yapmanız gereken “mevcut konumu paylaş” demektir. Mevcut konum canlı olarak bulunduğunuz bölge demektir.

Mevcut konumu paylaşırken karşınızdaki kişiyle ne kadar süre boyunca paylaşabileceğinizi seçebilirsiniz. 1 dakikadan 5 dakikaya kadar seçebileceğiniz süre seçenekleri vardır.

5 dakikayı seçerseniz süre boyunca karşıdaki kişi sizin nerede olduğunuzu canlı olarak izleyebilir. Süre bitiminde otomatik olarak konum paylaşımı kapanır ve karşıdaki izleyemez.

Hareketli Konum Paylaşma Whatsapp, Nasıl Atılır ve Nasıl Kapatılır

Gelişen teknoloji hayatımıza bir sürü kolaylık getirmiştir. Eğer bulunduğumuz yerin adresini bilmiyorsak ve bir arkadaşımız gelecekse bulunduğumuz konumu canlı olarak onunla paylaşabiliriz. Hareketli konum paylaşma Whatsapp üzerinden kolayca yapılabilir.

Konum gönderme seçeneğine tıkladıktan sonra “mevcut konumu paylaş” seçeneğine tıklarsanız o an bulunduğunuz konumu ilgili kişiye gönderebilirsiniz. Diyelim ki paylaşım süresini 1 dakika seçtiniz. Karşıdaki kişi 1 dakika boyunca siz yer değiştirirseniz sizi hareketli olarak izler.

Hareketli konumu paylaştığınızda kimseye adres sormadan arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Bu teknoloji sayesinde kaybolmalar da ortadan kalkmıştır. İnterneti olan herkes bu özellikten faydalanabilir. Konum paylaşmak için Whatsapp kullanmanız yeterli olur ve her arkadaşınıza gönderebilirsiniz.

Anlık konum nasıl atılır?

Anlık konum paylaşımı şu şekilde yapılmaktadır. Konum atmak istediğiniz kişinin sohbet ekranını açınız ve sağ altta yer alan ataç işaretine tıklayın, konum yazısını seçin ve &#;mevcut konumu gönder&#; tıklayın anlık canlı konum gönderin.

Konum bilgisi nasıl açılır?

Telefonunuzun üst kısmından tutup aşağıya doğru sürükleyin ve açılan çoklu ekranda konum yazısını bulun OFF/ON yapın ve konum açılacaktır.

Sevgilimin Whatsapp Mesajları Bana Gelsin – WP Casusuluk

İnstagram Hesap Çalma 2 dk: İnstagram Hesabı Nasıl Çalınır (PDF Anlatım)

Konum nasıl atılır? Akıllı telefonlarda Whatsapp'tan konum atma gönderme

Modern çağda olmamızla beraber teknolojik gelişmeler hayatı kolay bir hale getirmektedir. Bunun yanında haberleşme, iletişim, ulaşım gibi alanlarda kolaylıklar sağlanmaktadır. Hayatımızı kolaylaştıran bazı uygulamalar da sosyal hayatımızın bir parçası haline geldi. Elimizin altında bulunan akıllı telefonlar sayesinde gitmek istediğimiz her yere bir tık ile hemen bilgi sahibi olabiliyoruz. Bunun en güzel örneği konum göndermek ve almadır. Akıllı telefonlarda yerimizi tespit etmek ya da başka birinin size göndermiş olduğu adrese gitmek için konum özelliğinden faydalanabilirsiniz. Konum atma özelliği her yere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İOS ve android konum atma ile ilgili merak edilen konulara değineceğiz. Whatsap konum nasıl atılır? İşte detaylar.

KONUM NASIL ATILIR?

Son zamanlarda gidilen, yenilen, gezilen yerleri paylaşmak oldukça popüler bir hal aldı. Özelliklede WhatsApp uygulamasına sahip kişiler tarafından gittikleri yerlerdeki konumlarını, kendilerine yakın olan AVM, kafe, restoran, ATM gibi alanları merak etmektedirler. Bu sebeple gelişen teknoloji insanlara bu imkânı sundu. Konum atmak için WhatsApp uygulamasını kullanabilirsiniz. Konum atmayı yüklü olan WhatsApp üzerinden sohbet ekranını açın ve sağ üstte bulunan ataş simgesine dokunun. Ardından konum simgesine dokunun.

İOS KONUM ATMA

iPhone işletim sistemi olan İOS'da konum atma özelliği için; sohbet ekranında metin kutusunun solunda yer alan yukarı ok düğmesine tıklayınız. Daha sonra "Konum paylaş" yazan butona basınız. Karşınıza çıkan ekranda konumunuzu gösteren bir harita bulunmaktadır. Ayrıca konumunuza yakın yerlerin listesini de görebilirsiniz.

ANDROİD KONUM ATMA

Android telefona sahip olan vatandaşlar konum gönderme hakkında bilgi edinmek istiyorlar. Android telefonları olan kişiler için şunu diyebiliriz ki; öncelikle sohbet ekranının alt kısmındaki "Ataş simgesi"ne basın. Daha sonra açılan menüde "Konum" butonu karşınıza çıkacaktır. Buradan konum atma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

WHATSAPTAN KONUM NASIL ATILIR?

Dünyada yaygın bir şekilde kullanılan WhatsApp uygulaması ile karşınızdaki kişiye konum atmak oldukça kolaydır. Bunun için yapmanız gereken ilk önce konum ayarlarınızın açık olması gerekmektedir. Ardında konum atmak istediğiniz kişiyle bir WhatsApp sohbeti açın ve sohbet ekranının alt kısmındaki "Ataş Simgesi"ne basın. Daha sonra konumun üstüne tıklayarak karşı tarafa iletebilirsiniz.

HARİTADAN KONUM ATMA

Haritadan konum atmak için yapmanız gerekenler şunlardır:

  • Bilgisayarınızda bulunan Google haritalar seçeneğine tıklayınız.
  • Daha sonra paylaşmak istediğiniz haritaya veya Street View resmine gidin.
  • Ardından sol üstte bulunan menü simgesine tıklayın.
  • Buradan haritayı paylaş veya yerleştir seçeneğini seçin.
  • Son olarak da bağlantıyı kopyalayın ve haritayı paylaşmak istediğiniz yere yapıştırarak işleminiz halletmiş olursunuz.

KONUM BULMA ÖZELLİĞİ NASIL AÇILIR?

Ayarlar- Gizlilik -Konum Servisleri'ne tıklayınız. Ardından uygulamayı bulmak için ekranı aşağıya doğru kaydırın. Son olarak uygulamaya dokunun ve bir seçenek belirleyin. Bu şekilde konum özeliğini açabilirsiniz.

FACEBOOKTA KONUM NASIL ATILIR?

Yaygın bir sosyal medya hesabı olan Facebook'ta konum atmak için ayarlara gidin. Ardından uygulamalara dokunun. Uygulama listesinde bulunan Facebook'un üzerine dokunun. Ardından izinler sekmesinin altında Konum'a dokununuz. Son olarak da konum servislerini açmak veya kapatmak için simgesine dokununuz. Bu şekilde konum açtıktan sonra Facebook'tan konumunuzu rahatlıkla paylaşabilirsiniz.

WHATSAPTA HAREKETLİ KONUM NASIL ATILIR?

Whatsapp hareketli konum göndermek için ilk olarak WhatsApp uygulamasını açmanız gerekiyor. Daha sonrasında hareketli konumu göndermek istediğimiz kişinin sohbet sayfasına giriniz. Ardından sohbet ekranın sol at köşesinde bulunan "+" işaretine tıklayınız. Burada karşınıza çıkan bölümde "Konum" yazan yere tıklayın. "Mevcut konumu paylaş" seçeneğini seçerek gönderebilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır