kadıköy deniz kenarı kahvaltı / Kadıköy Kahvaltı Mekanları

Kadıköy Deniz Kenarı Kahvaltı

kadıköy deniz kenarı kahvaltı

Kadıköy'de Kahvaltı Yapabileceğiniz En İyi 5 Mekan

Pazar, Mayıs 15, kadıköy , Kadıköy kahvaltı , kadıköy kahvaltı fiyatları , kadıköy kahvaltı yapılacak mekanları , kadıköyün kahvaltı mekanları kadıköyde nerede kahvaltı yapılır , kahvaltı

kadıköy kahvaltı mekanları

Yaz geldi, havalar ısındı. Artık dışarı çıkmanın güzel havaların tadını çıkarmanın ve sevdiklerimizle haftasonu şöyle güzel bir kahvaltı yapıp keyifli zaman gerçirmenin tam zamanı!

Peki Kadıköy civarında en iyi kahvaltı mekanları hangileridir, Kadıköy'de nerede kahvaltı yapılır bunun cevabını almak üzeresiniz. Bizim de Kadıköy'de sürekli gittiğimiz ve çok keyifli zaman geçirdiğimiz en iyi kahvaltı mekanlarını sizler için listeledik.

kadıköyde nerede kahvaltı yapılır

Ortam küçük ama çok hoş, çalışanları inanılmaz saygılı, kibar ve ilgili. Kahvaltı ve brunch için çok kişinin tercih ettiği bir mekan. Haftasonları biraz yoğun olabilir.

kadıköy en iyi kahvaltı

Cadıköy çok şirin bir mekan, sanki bir film setine girmişsiniz gibi hissettiriyor ve çok da geniş bir menüleri var. Kahvaltı yapmak için Kadıköyde kesinlikle tercih edilebilir bir mekan.

kadıköy kahvaltı fiyatları
My Chef çok geniş bir kafe menüsüne sahip, kahvaltı fiyatları 2 kişilik serpme kahvaltı için 75 lira, bal tereyağ omlet ve menemen ise ekstra olarak sipariş verilebilir. Kadıköy'de tercih edilebilecek en iyi kahvaltı mekanlarından biri.
kadıköyde kahvaltı
Piraye Kafenin çok güzel bir bahçesi var. Özellikle güneşli güzel havalarda bu bahçede oturup kahvaltının tadını çıkarmak isteyenler için Kadıköyün en hoş kahvaltı mekanlarından biri. Serpme Kahvatlıya ek olarak sigara böreği, patates kızartması da sipariş edebilirsiniz. Dış mekanı muazzam bir kahvaltı yeri.
Kadıköy kahvaltı
Nadide Breakfast, adı üzerinde gerçekten. Kahvaltı menüleri önce gözünüzü doyuruyor, gün hiçbir şey yemeyebilirsiniz. Nadide'nin kahvaltısı harikadır, fırsatınız varsa mutlaka gitmelisiniz. Çeşit çeşit peynirler, zeytinler ve reçeller.. afyon sucuğu, kavurma.. büyük ihtimalle Kadıköy'de kahvaltı yapılabilecek en iyi mekan Nadide diyebiliriz. 

Bütün ürünleri neredeyse ev yapımı ve doğal, inanılmaz bir lezzet ve inanılmaz da bir hizmet sunuyorlar. Serpme kahvaltı fiyatları ise tek kişi için lira civarında oldukça uygun.

Kadıköy'ün en iyi kahvaltı mekanları listemiz bu şekilde. Aslında Kadıköyde kahvaltı yapabileceğiniz bir çok alternatif olsa da bizim deneyimleyip düzenli olarak gittiğimiz ve size tavsiye edebileceğimiz kahvaltı mekanları ve fiyatları bu şekilde, sizler de listede olmasını istediğiniz mekanları aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kadıköy'de Kahvaltı Yapabileceğiniz En İyi 5 MekanKadıköy'de Kahvaltı Yapabileceğiniz En İyi 5 MekanReviewed by Mekan Gunluguon Pazar, Mayıs 15, Rating: 5
İstanbul’un en popüler ve keyifli ilçelerinden biri olan Kadıköy, şehrin yerlisinin de yabancısının da yolunun sık sık düştüğü bir destinasyon. Bildiğiniz üzere Kadıköy’de mekandan bol bir şey yok. Pizzacısı, hamburgercisi, kafesi, barı, salaş lokantası, fine dining restoranı, kahvecisi, tatlıcısı derken; özellikle ilçeye yabancı olanlar için mekan seçimi yapmak iyice zorlaşıyor.

Artık hangi sokağa girseniz karşınıza birkaç farklı mekan seçeneğinin çıktığını söylemek mümkün. Söz konusu mekanlar arasında, size mükellef bir kahvaltı sofrası vadeden sayısız seçenek de mevcut. İşte, biz de bu seçeneklerden hangilerini tercih edeceğine karar vermekte zorlananlar için oldukça kapsamlı bir rehber hazırladık. Gelin, Kadıköy’ün en popüler olan ve misafirlerinden tam not almayı başaran kahvaltıcıları birlikte keşfedelim!

1. Ceviz Ağacı - Koşuyolu

KadıköyKahvaltı Mekanları

yılının Kasım ayında Kadıköy-Koşuyolu’nda açılan Ceviz Ağacı, uzun yıllara yayılan tecrübesi ve birbirinden nefis lezzetleri sayesinde misafirlerinden tam not almayı başarmış görünüyor. Semtin en popüler mekanlarından biri olması nedeniyle,

Koşuyolu’nda yılının sonlarında açılan Ceviz Ağacı, yıllardır semtin en popüler kahvaltıcılarından biri. Aslında bu mekanın menüsünde yalnızca kahvaltılık seçenekleri yok. Pizzadan hamburgere, salatadan atıştırmalığa, tatlıdan çorbaya kadar sayısız farklı seçenek mevcut. Ancak özellikle kahvaltının semtte epey ünlü olduğunu söylemek mümkün. Ceviz Ağacı size hem serpme kahvaltı hem de farklı kahvaltı tabağı seçenekleri sunuyor. Yumurta çeşitleri ve diğer ekstra kahvaltılıklar da istek üzerine sipariş edilebiliyor. Özellikle pazar günleri yapılan brunch’ta mekan epey kalabalık olduğu için, önceden rezervasyon yaptırmak isteyebilirsiniz. Ayrıca, hızlı ve pratik kahvaltıları tercih edenler için Ceviz Ağacı’nın simit, açma, börek, çörek ve kruvasan gibi fırın lezzetleri sunduğunu da belirtelim.

2. Lil Bake - Caferağa

CaferağaKahvaltı Mekanları

İstanbul’un en popüler ilçelerinden biri olan Kadıköy’de her damak zevkine uygun restoran ve kafe seçeneklerine rastlamak mümkün. Söz konusu dört dörtlük kahvaltılar olduğunda ise, en zengin seçenek yelpazesini içinde barındıran

Kadıköy’de kahvaltı açısından en geniş seçenek yelpazesini barındıran adresin Moda olduğunu söylemek mümkün. Lil Bake de Moda’nın en popüler ve gözde mekanları arasında. Bu işletme, özellikle kahvaltı ve kruvasan konusunda uzmanlaşmış bir restoran. Geleneksel kahvaltı tabaklarının yanı sıra kruvasanlı kahvaltı ve sandviç seçeneklerini de sunuyor. Dünya mutfağından farklı lezzetleri de buluşturan menüde; tatlı, cookie, bowl ve tartine seçeneklerini de görmek mümkün. Eğer geleneksel kahvaltılardan sıkıldıysanız ve farklı lezzetler denemek istiyorsanız gönül rahatlığıyla ziyaret edebilirsiniz.

3. Naga Putrika - Caferağa

CaferağaKahvaltı Mekanları

İsmi Hintçede “dağın kızı” anlamına gelen Naga Putrika, Kadıköy’ün en popüler destinasyonlarından biri olan Moda Caddesi’nde konumlanan bir kahvaltı restoranı. Doğrudan ve yalnızca kahvaltı üzerine uzmanlaşmış olan bu işletme, size

Moda’da bulunan bir diğer seçenek olan Naga Putrika, doğrudan kahvaltı üzerine uzmanlaşmış bir işletme. Menüsünde yedi farklı çeşit kahvaltı seçeneği bulunuyor ve söz konusu çeşitlerin her biri farklı yörelerin isimleriyle adlandırılıyor. İçlerinde de farklı yöresel lezzetler mevcut. Her bir çeşit kendi başına son derece doyurucu. Ancak dilerseniz ekstra sıcaklar ya da kahvaltılıklar da sipariş edebiliyorsunuz. Mekanın yeşilliklerle bezeli bahçesinde nefis bir kahvaltıyla güne başlamak, gerçekten son derece keyifli oluyor.

4. Naan Bakeshop - Caferağa

CaferağaKahvaltı Mekanları

Kadıköy’ün en sevilen kahvaltıcılarından biri arasında gösterilen Naan Bakeshop, Moda Caddesi üzerinde yer alan şık ve sevimli bir işletme. Aslında bu mekanı bir tür yeni nesil ve modern fırın olarak

Moda’nın en ünlü ve popüler kahvaltıcılarından bir diğeri de Naan Bakeshop. Yeni nesil ve modern bir fırın olarak da tanımlayabileceğimiz bu işletme, misafirlerine sunduğu tüm ekmekleri kendi fırınlarında pişiriyor. Haliyle ortaya çok daha keyifli ve lezzetli kahvaltılar çıkıyor. Eğer dört dörtlük ve bol çeşitli bir kahvaltı etmek istiyorsanız Moda kahvaltısı sipariş etmeniz yeterli. Bir demlik çayın da içine dahil edildiği bu serpme kahvaltıda kuru meyvelerden muhammaraya, yöresel peynir ve zeytin çeşitlerinden söğüş tabağına kadar birçok farklı lezzet sofranıza geliyor. Kahvaltıyı farklı bir lezzet eşliğinde etmek ya da serpme kahvaltıya yeni tatlar eklemek isteyenler için de seçenek yelpazesi oldukça geniş. Omlet çeşitleri, Eggs Benedict, Eggs Florentine ve Croque Naan gibi alternatifler de son derece lezzetli. Ayrıca, Naan Bakeshop’ta vegan ve vejetaryen kahvaltılık seçenekleri de bulunuyor.

5. Munchies Crepe & Pancake - Caferağa

CaferağaKahvaltı Mekanları

Krep ve pancake çeşitleri, tatlı kahvaltıları sevenler ya da güne keyifli bir tatlı molası vermek isteyenler için birbirinden leziz alternatifler oluşturuyor. Eğer kahvaltınızı ya da tatlı molanızı doğrudan bu lezzetler

Yıllardır gördüğü ilgi sayesinde Moda’nın en popüler kahvaltıcılarından biri haline gelen Munchies Crepe & Pancake, krep ve pancake sevenler için adeta bir lezzet cenneti. Her gün ile saatleri arasında hizmet veren işletmenin menüsünde hem tatlı hem de tuzlu pancake ve krep çeşitleri var. Özellikle iki kişilik pancake kahvaltı menüsü ve Punchies adlı pancake tostu oldukça popüler. Menüyü sipariş ettiğiniz takdirde sofranıza pancake’lerle birlikte envai çeşit sos, meyve ve tuzlu kahvaltılık seçenekleri geliyor. Menüdeki tatlı pancake ve krep seçenekleri de güne keyifli bir tatlı molası vermek isteyenler için birbirinden nefis alternatifler oluşturuyor.

6. Zapata Bakery - Caferağa

CaferağaKahvaltı Mekanları

Günümüzde Kadıköy’ün en ünlü fırın ve kahvaltıcılarından biri haline gelen Zapata Bakery’nin hikayesi yıllar önce doğal ve lezzetli kahvaltı sofraları kurma amacıyla başlamış. İlk olarak Kadıköy-Caferağa’da Cafe Zapata açılmış ve

Moda’da konumlanan Zapata Bakery’nin işletme yolculuğu, Kadıköy’de açılan ilk şube olan Cafe Zapata ile başlamış. Cafe Zapata’nın kahvaltıları yıllar içinde çok sevilip ünlenince, işletme sahipleri envai çeşit ekmeği de kendileri pişirmeye karar verip ikinci şubeyi, yani Zapata Bakery’i açmış. Zapata Bakery’nin kahvaltı menüsü hem çok lezzetli hem de oldukça çeşitli. Ayrıca, işletmede hamburger, sandviç, dürüm ve ana yemek seçenekleri de sunuluyor. Mutfakta kullanılan malzemeler, yerel üreticilerden temin edilen yöresel ürünler arasından seçiliyor. Hazır ve paketli ürün kullanımından da mümkün olduğunca kaçınılıyor. Kısacası, eğer ekmeklerinin lezzetiyle de ün salmış köklü bir kahvaltıcı arıyorsanız Zapata Bakery’e mutlaka uğramalısınız. Ayrıca, işletme sahiplerinin kurduğu Artisan Fırın, bir süredir online sipariş yoluyla evlere de teslimat yapıyor.

7. En Moda Kadıköy - Caferağa

CaferağaKahvaltı Mekanları

Kadıköy’ün en popüler semtlerinden biri olan Moda’da günün her öğününü birbirinden nefis lezzetler eşliğinde geçirmek istiyorsanız En Moda Kadıköy’ü ziyaret edebilirsiniz. Hafta içi ile , hafta sonları ise

Hafta içi ile , hafta sonları ise ile saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan En Moda Kadıköy, Moda’da uğrayabileceğiniz bir diğer kahvaltı mekanı. Aslında burası yalnızca kahvaltıda değil, günün her öğününde misafirlerini birbirinden nefis lezzetlerle buluşturuyor. Ancak kahvaltı seçenekleri oldukça cazip ve çeşitli. Bir ya da iki kişilik şekilde servis edilen serpme kahvaltının yanı sıra; sıcak, Amerikan ve vegan kahvaltı tabağı seçenekleri de mevcut. Ayrıca, tatlı kahvaltıları sevenler tercihini pancake tabaklarından yana kullanabiliyor. Hızlı kahvaltıları tercih edenlere ise omlet, menemen, sahanda yumurta, tost ve ekmek üzeri lezzetler gibi alternatifler hitap ediyor.

8. Yumma Moda - Caferağa

CaferağaKahvaltı Mekanları

Kadıköy’de gezerken envai çeşit damak zevkine hitap edebilecek ölçüde geniş bir seçenek yelpazesi sunan onlarca farklı restorana rastlamanız mümkün. Özellikle Moda ve civarı, günün farklı öğünlerini oldukça lezzetli ve keyifli

Moda kahvaltıcıları arasında söz edeceğimiz son mekan da Yumma Moda. Vegan, vejetaryen, glutensiz ve şekersiz lezzet seçenekleri sunmasıyla da misafirlerinin kalbini çalan bu işletme; Moda’nın görece sessiz ve sakin bir sokağına konumlanmış. Bu nedenle caddenin kalabalık atmosferinden uzak kalmak isteyenler rotasını doğruca buraya çevirebiliyor. Yumma Moda’da iki farklı serpme kahvaltı alternatifi mevcut. Birinde yalnızca kuş sütü eksik, diğeri ise daha hafif bir kahvaltı etmek isteyenlere hitap ediyor. Mekanın kahveleri ve tatlıları da oldukça lezzetli. Ayrıca, menüde köfte ve erişte gibi ana yemek seçenekleri de yer alıyor.

9. bop! Breakfast of Pan - Rasimpaşa

RasimpaşaKahvaltı Mekanları

İstanbul’un Kadıköy ilçesinin en popüler semtlerinden biri olan Yeldeğirmeni’nde konumlanan bop! Breakfast of Pan, menüsünün çeşitliliğiyle ve sunduğu lezzetlerin kalitesiyle fark yaratan bir kahvaltı ve brunch restoranı. Keza işletmenin Kadıköy

Yeldeğirmeni’nin en popüler kahvaltı ve brunch restoranlarından biri olan bop!’un küçücük bir mekan olması sizi yanıltmasın. Bu işletme yılın çoğu döneminde kelimenin tam anlamıyla dolup taşıyor. Haftanın çarşamba haricindeki tüm günlerinde açık olan bop!’ta kahvaltı tabaklarından sıcak ve soğuk sandviçlere, omletlerden kahvaltılık ezmelere, tatlılardan kahvelere, kruvasandan bagel’a kadar ne ararsanız var. Üstelik bu lezzetlerin her birine ustaca lezzet dokunuşları yapıldığı için, sofranıza gelen her tabak da özel oluyor. Özellikle ekmek üzeri lezzetleri mutlaka denemenizi öneririz.

Morn Kadıköy - Osmanağa

OsmanağaKahvaltı Mekanları

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde dört dörtlük bir kahvaltı etmek ya da tadı damağınızda kalacak bir kahve ve tatlı molası vermek istiyorsanız Morn Kadıköy tam da aradığınız durak olabilir. Yoğurtçu Parkı’nın tam

Yoğurtçu Parkı’nın tam karşısında konumlanan Morn Kadıköy, sarı kapısı ve beyaz masalarıyla hemen dikkatinizi çekebilecek bir işletme. Haftanın her günü yerel üreticilerden temin edilen taptaze lezzetleri misafirleriyle buluşturuyor. İşletmenin menüsünde hem kahvaltılık lezzet çeşitleri hem de tatlı ve kahve seçenekleri mevcut. Kahvaltıda ister kahvaltı tabağı, ister ekmek üzeri lezzetler, isterseniz de menemen ve omlet gibi klasik tatlar sipariş edebiliyorsunuz. Kahvaltıyı tatlı ve kahveyle taçlandırmak isterseniz de karşınıza cookie, cheesecake ve Belem turtası gibi birbirinden nefis lezzetler çıkıyor.

Brekkie Croissant & Cookie - Osmanağa

OsmanağaKahvaltı Mekanları

İstanbul-Kadıköy’de, Yoğurtçu Parkı’nın karşısında konumlanan Brekkie Croissant & Cookie, kruvasan seven ya da kruvasanı işin ustasından denemek isteyenlerin mutlaka uğraması gereken bir işletme. Yıllar içinde Kadıköy’ün en ünlü kahvaltıcılarından biri

Yoğurtçu Parkı’nın karşısında, önünde neredeyse her daim sıra olan bir mekan gözünüze çarparsa, orası muhtemelen Brekkie Croissant & Cookie’dir. Vedat Milor’dan da tam not almayı başaran ve artık kruvasanlarının ünü İstanbul’u aşmış olan bu işletme, size başrolde kruvasanın olduğu onlarca farklı kahvaltı alternatifi sunuyor. Kahvaltı tabaklarının yanı sıra; kruvasan üzeri lezzetler ve kruvasanlı sandviçler de menüde yerini almış. Ayrıca, ev yapımı cookie’ler de damak çatlatıyor. Brekkie Croissant & Cookie’nin tek problemi, epey ünlü bir işletme haline geldiği için hep kalabalık olması. Bu lezzetleri mekanda tatmak isteyenlerin kapıda bir süre sıra beklemesi gerekebiliyor. Ancak take away seçeneği de bulunduğu için, birçok misafir siparişini paket yaptırıp evde ya da Yoğurtçu Parkı’nda yemeyi tercih ediyor. Seçim size kalmış.

Brasserie Prime - Caddebostan

CaddebostanKahvaltı Mekanları

Brasserie Prime, yılı itibarıyla İstanbul’da üç farklı şubesi bulunan ve brasserie konseptini ustaca yorumlayan bir işletme. Şubelerden biri Caddebostan’a bağlı Bağdat Caddesi’nde, diğeri Ataşehir’in Barbaros Mahallesi’nde konumlanan Palladium AVM’nin

Bağdat Caddesi’nin gözde mekanlarından biri olan Brasserie Prime, caddedeki diğer birçok işletme gibi günün her öğünü için farklı lezzet alternatifleri sunan bir restoran. Ancak kahvaltısının da son derece popüler olduğunu vurgulamak gerek. İşletmenin menüsünde farklı serpme kahvaltı ve kahvaltı tabağı seçenekleri mevcut. Ayrıca onlarca farklı çeşit omlet, sahanda yumurta, tost, ekmek üzeri lezzet ve pancake tabağı alternatifleri de bulunuyor. Vegan ve vejetaryen beslenen misafirler için de bol bol seçenek var. Ayrıca, Brasserie Prime’ın misafirlerine sunduğu tüm ekmek çeşitleri işletmenin kendi mutfağında pişirilerek taptaze şekilde sofralara geliyor.

Ethem Efendi Kahvaltı - Caddebostan / Erenköy

ErenköyKahvaltı Mekanları

Güne mükellef bir kahvaltı eşliğinde ve tarihi bir köşkün içinde başlamaya ne dersiniz? Eğer bu teklif size cazip geldiyse, yılı itibarıyla İstanbul’da iki farklı şubesi bulunan Ethem Efendi Kahvaltı’ya

Kahvaltınızı tarihi bir köşkün içinde ya da yemyeşil bahçesinde alır mıydınız? Bağdat Caddesi’nde ve Erenköy’de iki farklı şubesi bulunan Ethem Efendi Kahvaltı, sizi dört dörtlük ve sınırsız bir kahvaltı deneyimine davet ediyor. Her iki şubede de hem kahvaltılıklar hem de çay tamamen sınırsız. Sofradan tam olarak doymamış halde kalkmanız da haliyle imkansız. Üstelik, menüdeki kahvaltılık seçenekleri arasında bir tek kuş sütü eksik. İzmir boyozundan bazlamaya, ev yapımı pişiden yöresel peynir ve zeytinlere, ev yapımı reçellerden Aydın kaymağına, omletten menemene, kokulu domates ve salatalıklardan tahin pekmeze kadar uzanan bir çeşitlilik söz konusu. Bu lezzetlerin tümü organik ürün sertifikalı. Sunumlar da mideye olduğu kadar göze de hitap ediyor. Ethem Efendi Kahvaltı rezervasyonsuz çalışan bir işletme. Her iki şubenin de hem açık hem de kapalı alanları oldukça geniş. Ancak hafta sonlarında ve resmi tatil günlerinde bu alanlar da dolup taşabiliyor.

Serpmeköy İstanbul - Kozyatağı

KozyatağıKahvaltı Mekanları

yılı itibarıyla biri İstanbul-Kozyatağı’nda, diğeri de Kocaeli’nde olmak üzere iki farklı şubesi bulunan Serpmeköy İstanbul, Karadeniz mutfağının ünlü kahvaltılık lezzetlerini misafirleriyle buluşturan bir işletme. Trabzon köy kahvaltısı konseptiyle

Kocaeli’nde ve Kozyatağı’nda iki farklı şubesi bulunan Serpmeköy İstanbul, Trabzon köy kahvaltısı konseptiyle çalışan bir işletme. Ayrıca, hem şubelerinden hem de online mağazasından şarküteri ürünlerinin satışını da gerçekleştiriyor. Sınırsız çayla birlikte servis edilen serpme kahvaltının yıldızları arasında ev yapımı pişi, tereyağında sucuk ya da kavurma, mıhlama ve Trabzon tereyağı var. Şubeler Sodexo ve Multinet gibi yemek kartlarıyla ödeme de kabul ediyor. Yöresel lezzetleri seviyor ya da Karadeniz mutfağının lezzetlerinden vazgeçemiyorsanız Serpmeköy İstanbul’da kahvaltı yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Müdavimi Olaca&#;&#;n&#;z Kad&#;köy Kahvalt&#;c&#;lar&#;

Bol malzemeli ve lezzetli bir kahvalt&#; için Fizan’a bile gidilir. Ama iyi bir kahvalt&#; için o kadar uzaklara gitmenize gerek yok. Çünkü Kad&#;köy var. &#;stanbul’da kahvalt&#; denilince ilk akla gelen ilçelerden biri olan Kad&#;köy özellikle hafta sonu kahvalt&#;lar&#;n&#;n en u&#;rak mekanlar&#;ndan biri.

Kad&#;köy kahvalt&#; yapmak için en ideal mekanlar&#; bulunduran &#;stanbul’un renkli semtlerinden biri. Kad&#;köy’ün hem denize k&#;y&#;s&#; olmas&#; hem de kolay ula&#;&#;labilir olmas&#; buraya olan talebi daha da artt&#;rd&#;. Kad&#;köy’deki sevimli mekanlar&#;n yöresel ve farkl&#; kahvalt&#; çe&#;itleri artan talep ile do&#;ru orant&#;da artt&#;. Kad&#;köy’de kahvalt&#;c&#;lar da hemen hemen her caddede yer almaya ba&#;lad&#;.

Biz de en çok sevilen ve tercih edilen kahvalt&#; mekanlar&#;n&#; sizler için bir araya getirdik. Kad&#;köy aç&#;k büfe kahvalt&#; mekanlar&#; ar&#;yorsan&#;z bu yaz&#; tam size göre. &#;&#;te Kad&#;köy kahvalt&#;c&#;lar&#;…

Kahvalt&#;l&#;k Krep Tarifi

Kad&#;köy’ün En &#;yi 12 Kahvalt&#; Mekan&#;

1) Bop! Breakfast of Pan

Kad&#;köy kahvalt&#; listesinin ilk s&#;ras&#;nda Bop! Breakfast of Pan var. Bop! Breakfast of Pan antikac&#;lar&#;n ve atölyelerin oldu&#;u bir semtte. Kad&#;köy’de farkl&#; özelliklere sahip bir mekanda kahvalt&#; etmek istiyorsan&#;z bu yer tam size göre. Buran&#;n ye&#;il veya k&#;rm&#;z&#; pestolu omleti, tosut, muhammaras&#;, kahvalt&#;l&#;k humusu ve ek&#;i maya ekmek üstü lezzetleri oldukça iyi.

Adres: Rasimpa&#;a Mahallesi, Duatepe Sok. No: 4/D Kad&#;köy, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 10 86

bop breakfast of pan

2) Coffee Bakery

Kad&#;köy kahvalt&#; mekanlar&#; aras&#;ndaki en vazgeçilmezlerden biri de Coffee Bakery. isimli kahvalt&#;s&#; klasik kahvalt&#; (peynir, salatal&#;k, domates, vb.) sevenler için ideal. Klasik kahvalt&#; de&#;il farkl&#; bir kahvalt&#; yapmak istiyorsan&#;z da burada çe&#;it bol. Kruvasan, muffin, pancake ve avokado mash gibi lezzetlerle farkl&#; kültürlerin kahvalt&#;lar&#;n&#;n tad&#;n&#; ç&#;karabilirsiniz. Ayr&#;ca mekan&#;n tatl&#;lar&#; da çok lezzetli. Buraya geldi&#;inizde e&#;er tatl&#; yemek isterseniz NY cheesecake ya da tart tercih edebilirsiniz.

Adres: Cafera&#;a Mahallesi, Dr. Esat I&#;&#;k Caddesi No: 36/A Kad&#;köy, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 57 27

 coffe bakery

3) Küff

Kad&#;köy kahvalt&#; yerleri aras&#;ndan Küff, hem ismiyle hem de lezzetleriyle dikkat çekiyor. Bu mekan&#;n menemeni ise &#;ahane. Burada birçok kahvalt&#; çe&#;idi ile her damak tad&#;na uygun bir lezzet bulmak mümkün. Küffün özellikle tulum, lor ve Ezine peynirli köy kahvalt&#;s&#; çok iyi. Burada simitli sokak kahvalt&#;s&#;n&#; da tercih eden çok. Bu mekan üçüncü nesil kahveleri ve her daim taze çaylar&#;yla da dikkat çekiyor. Hafta sonu arkada&#;lar&#;n&#;zla ya da ailenizle gidebilece&#;iniz bu ho&#; mekanda çay s&#;n&#;rs&#;z.

Adres: Rasimpa&#;a Mah. Karakolhane Cad. No: 54/B Kad&#;köy, Yelde&#;irmeni, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 25 19

küff yelde&#;irmeni

4) Zapata Moda

Zapata Moda, Moda’daki yeni nesil kafeler aras&#;nda en sevimlilerden. Burada parmesanl&#; pi&#;iden kuru meyvelere, çe&#;it çe&#;it peynir ve reçele kadar birçok ürün mevcut. Serpme kahvalt&#;s&#; da oldukça lezzetli. Serpme kahvalt&#;s&#;n&#;n içinde muhammara, parmesanl&#; pi&#;i ve kuru domates gibi lezzetler bulunuyor. Buraya geldi&#;inizde serpme kahvalt&#;n&#;n d&#;&#;&#;nda muhlama ve &#;spanyol omleti de tercih etmenizi öneririz.

Adres: Cafera&#;a mah. &#;evki Bey sok. 31/A Kad&#;köy, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 30 04

zapata moda

5) Munis Moda

Kad&#;köy kahvalt&#; yap&#;lacak yerler denilince akla ilk gelen isimlerden biri Munis Moda. Munis modan&#;n çift ki&#;ilik kahvalt&#;lar&#; oldukça iyi ve doyurucu. Kahvalt&#;da dil peyniri, Ezine beyaz peyniri, kendi ürettikleri f&#;st&#;k ezmesi, Gemlik zeytini, Akçay ka&#;ar loru üzerine ev yap&#;m&#; vi&#;ne reçeli, ceviz, k&#;zartma sosis, taze nane, domates, salatal&#;k, çiçek petek bal&#;, karma ye&#;il zeytin, kuru kay&#;s&#;, tahin pekmez, yumurtal&#; ekmek ve simit ile ekmek sepeti bulunuyor.

Adres: Cafera&#;a mah. Nenehatun sok. 4b Kad&#;köy, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 75 72

munis moda

6) Çay Tarlas&#;

Küçük ve sevimli bir mekan olan Çay Tarlas&#;’n&#;n kahvalt&#; taba&#;&#; oldukça tercih ediliyor. Çay Tarlas&#; menemeni ve m&#;hlamas&#; me&#;hur bir mekan. M&#;hlamada kulland&#;klar&#; m&#;s&#;r unu, peynir ve tereya&#;&#; Karadeniz’den getiriliyor ve tahta ka&#;&#;kla Karadeniz kültürüne uygun servis ediliyor. E&#;er m&#;hlama seviyorsan&#;z ya da ilk defa m&#;hlama yiyecekseniz Çay Tarlas&#;na gitmenizi öneririz. Buraya geldi&#;inizde Laz böre&#;i, kolot peyniri ve yumurta tavalamay&#; da tercih edebilirsiniz.

Adres: Cafera&#;a mah. Dr. Esat I&#;&#;k cad. No Kad&#;köy, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 34 08

çay tarlas&#;

7) Süt Yumurta Reçel

Sanatkârlar soka&#;&#;nda yer alan Süt, Yumurta, Reçel oldukça sevilen mekanlar aras&#;nda. Mekan&#;n menüsünde Amerikan kahvalt&#;s&#;ndan Frans&#;z kahvalt&#;s&#;na, Ege kahvalt&#;s&#;ndan vegan kahvalt&#;s&#;na kadar birçok çe&#;it mevcut. Ayval&#;k ye&#;il zeytin, Ezine beyaz peynir, reçel, muhammara, sahanda ya da ha&#;lanm&#;&#; yumurta, ke&#;ür, mevsim sebzeleri, Gemlik siyah zeytin, tereya&#;&#;, bal ve mevsim meyvelerinden olu&#;an kahvalt&#;s&#; oldukça ekonomik. Ayr&#;ca kahvalt&#; menülerinin tamam&#;nda çay ücretsiz. Ek olarak buras&#; krep ve pankek sevenler için en ideal mekanlarda biri.

Adres: Osmana&#;a mah. Sanat Sok. No Kad&#;köy, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 96 26

süt yumurta reçel

8) Nelipide Gurme

&#;stanbul’da yöresel bir kahvalt&#; etmek istiyorsan&#;z sizin için en ideal mekanlardan biri de Nelipide Gurme. Nelipide Gurme’deki petek bal&#;, patates kavurmas&#;, eritme peyniri, güveçte dut reçeli çok seviliyor. Fakat mekan&#;n en çok sevilen yeme&#;i üzerinde eriyen tereya&#;&#; ile s&#;cac&#;k köy ekme&#;i. E&#;er siz de yöresel kahvalt&#; edilecek bir yer ar&#;yorsan&#;z kesinlikle Nelipide Gurme’yi seçeneklerinizin aras&#;na koyabilirsiniz.

Adres: Göztepe Mahallesi, Ba&#;dat Cad. /B, Kad&#;köy, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 52 52

nelipide

9) Brekkie Moda

Brekkie Moda kruvasan&#; ile ünlü. Hatta hafta sonlar&#;nda kap&#;s&#;nda s&#;ra bile oluyor. Türk, Frans&#;z ve &#;ngiliz usulü 3 seçim menüsü olan mekan da World of Brekkie bölümü göze çarp&#;yor. Menüdeki Smoked Salmon ve Cro Avakado gibi lezzetleri yaln&#;zca kahvalt&#;da de&#;il tüm gün yenilebilecek lezzetler aras&#;nda.

Adres: Brekkie Adres: Osmana&#;a, Yo&#;urtçu Park&#; Cd No/B, Kad&#;köy, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 03 45

brekkie moda

10) Naan Moda

Naan Moda ekmekleriyle me&#;hur bir mekan. En iyi kahvalt&#; do&#;ru ekmek çe&#;idiyle olur görü&#;ünü savunan Naan Moda’n&#;n ek&#;i mayal&#;, tam tah&#;ll&#; ve atal&#;k tohumdan yap&#;lm&#;&#; ekmekleri mekandaki en önemli yiyeceklerdendir. Buran&#;n muhammara, Bergama tulumu, firik tabuleh ve gün kurusu gibi yerel ve kendine özgü yiyeceklerden olu&#;an serpme kahvalt&#;s&#; çok seviliyor. Bu serpme kahvalt&#;n&#;n yan&#;nda da ufak bir demlikte çay veriliyor. Siz de burada kahvalt&#; yapacaksan&#;z serpme kahvalt&#;n&#; yan&#;nda menemen, Croque Naan ya da Eggs Benedict sipari&#; edebilirsiniz.

Adres: Cafera&#;a, Moda Cd. No, Kad&#;köy, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 70 99

naan moda

11) Po Juicery

Po Juicery, aç&#;k mutfa&#;&#; ve modern dekorasyonu ile dikkat çekiyor. Sa&#;l&#;kl&#;, do&#;al ve taze sebze ve meyve sular&#; oldukça seviliyor. Mekandaki en çok tercih edilen kahvalt&#; taba&#;&#;nda Bergama tulum, gauda peyniri, &#;ekersiz reçel ve po f&#;st&#;k ezmesi gibi mekana özel lezetler de bulunuyor. Mekan&#;n en çok sevilen yiyecekleri ise ricotta, avokado ve humuslu, balkabakl&#; gibi seçenekleri olan ekmek üstüler.

Adres: Cafera&#;a, A&#;abey Sk. D:No: 44/A, Kad&#;köy, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 78 86

po juicery

12) Pazar Gastrogaleri

Modern bir f&#;r&#;n olan Pazar Gastrogaleri, özel tepsilerde servis etti&#;i kahvalt&#;lar&#; sandviç ve bagel tarz&#; yemeklerle yumurta kombinasyonu yap&#;larak sunuluyor. Bunlarda çok dikkat çekenleri ve en çok sevilenleri Avokado Kremal&#; Bagel ve parmesanl&#;, salaml&#;, ye&#;il elmal&#; Rustik Sandviç.

Adres: Cafera&#;a, Dr. Esat I&#;&#;k Cd. No/A, Kad&#;köy, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 40 88

pazar gastrogaleri

S&#;ralama geli&#;igüzel verilmi&#;tir; de&#;er te&#;kil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Yelde&#;irmeni Mekanlar&#; – Sizi Mutlu Edecek En Gözde 10 Adres

&#;stanbul’da Köy Kahvalt&#;s&#; En &#;yi Nerede Yap&#;l&#;r? 10 Huzurlu Mekan

&#;stanbul Serpme Kahvalt&#; – Müdavimi Olaca&#;&#;n&#;z En Doyurucu 10 Yer

&#;stanbul Aç&#;k Büfe Kahvalt&#; Mekanlar&#; – T&#;ka Basa Doyaca&#;&#;n&#;z 10 Yer

Kad&#;köy’de Ne Yenir? Kad&#;köy’e Gitme Plan&#; Yapt&#;racak 10 Süper Mekan

İstanbul'un EN iyi 60 kahvaltı mekanı

1- Van Kahvaltı Evi (Beyoğlu)

Van Kahvaltı Evi

Van kahvaltısı son yıllarda oldukça popüler bir trend haline geldi. Üstelik bunun için senin Van’a gitmene gerek yok çünkü Van Kahvaltı Evi tüm yöresel tat ve lezzetleri senin ayağına getiriyor. İstanbul’un en çok tercih edilen kahvaltı mekanları listesinde ilk sıraya yerleşmesinde de yöreye ait lezzetlerin en taze haliyle sunulması yatıyor.

Kavut, Mırtuğa, kara kovan balı ve Jaji gibi otantik tatların bulunduğu zengin kahvaltı menüsünde dilersen gözlemeden omlete, omletten böreğe pek çok ürünün tadına bakabilirsin.

Editörün önerisi: Van’ın meşhur otlu peynirini denemeden geçme. Çayın sınırsız olduğunu ve kahvaltıda içecek olarak süt istersen de seni kırmayacaklardır.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: Her gün –

Konum Linki

2- Mangerie (Bebek)

Mangerie

Özellikle son yıllarda sosyal medya fenomenlerinin de gösterdiği büyük ilgiyle İstanbul’un en iyi kahvaltı mekanları listesinde en çok ziyaret edilen ikinci durak olarak girmiş durumda. Bebek’te boğaz manzaralı bir binanın terasında kahvaltı ya da brunch yapma imkanı sunuyor. Hem gurme lezzetler tadabilir hem de iştah açıcı sunumlarla ruhunu doyurabilirsin.

Kahvaltı menüsü zeytinyağı, kekikli domates, salatalık, zeytin çeşitleri, peynir çeşitleri, organik tereyağı, kaymak, organik bal, reçel çeşitleri, nutella, fındık ezmesi gibi bilindik serpme kahvaltı ürünlerinden oluşuyor. Fiyatıysa ₺. Klasik kahvaltı menüsü haricinde özel tarifli tostlar, sandviç ve salataları da tercih edebilirsin.

Editörün önerisi: Serpme kahvaltı haricinde bir lezzet arıyorsan ıspanak ve avokadonun birleşimi Eggs Florantine’i mutlaka dene derim.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: Her gün (Kahvaltı ’e kadar)

Konum Linki

3- Namlı Gurme (Karaköy)

Namlı Gurme

Pek çok gastronomi ödülüne layık görülerek dünyaya nam salmış bir kahvaltı mekanı olan Namlı Gurme aynı zamanda koca bir şarküteri merkezi. Günlük taze ürünlerin satışa sunulduğu dükkanda kendi gurme lezzetlerinden hazırladıkları bir serpme kahvaltıyla harika bir Pazar gününe merhaba diyebilirsin.

Belirli bir yöreden ziyade İzmir tulum peynirinden Kayseri pastırmasına birçok farklı yörenin lezzetlerine ulaşılabildiği için geniş bir müşteri yelpazesine sahip olarak 3. sıraya yerleşiyor. Ayrıca geçtiğimiz senelerde “En iyi kahvaltı mekanı” unvanını alarak popülerliğini taçlandırmış. Bahreyn’de de bir şubeleri var.

Açık büfe ya da klasik kahvaltı tabağı seçebilirsin. ’i aşkın yöresel lezzetin arasında kendini kaybetmeden açık büfeden bir tabak oluşturmakta zorlanabilirsin. İki kişi serpme kahvaltı bedeli TL.

Editörün önerisi: Rezervasyon yaptırman gerektiğini unutma. Kahvaltı tabağına Mihaliç peynirini mutlaka ekle derim.

Fiyat: ₺₺₺

Açık olduğu saatler:  (Karaköy şubesi)

Konum Linki

4- Laledan Restaurant Çırağan Palace Kempinski

Laledan

Çırağan Palace Kempinski Otel'de hizmet veren Laledan Restaurant' Beşiktaş – Ortaköy arasındaki merkezi konumu ve muhteşem Boğaz manzarası ile öne çıkıyor. Tam bir saray atmosferinde krallara layık bir açık büfe kahvaltı yapmak isterseniz rotanı buraya çevirmelisin. Özellikle de brunch yapacak boğaz manzaralı bir yer arıyorsan tam senlik. Fakat yüksek fiyat segmentasyonu sebebiyle özel günleri tatlandırmak için tercih edebileceğin yerlerden diyebilirim.

Editörün önerisi: Rezervasyon yaptırmayı ve kıyafet zorunluluğuna özen göstermeyi atlama derim.

Fiyat: ₺₺₺₺

Açık olduğu saatler: Brunch

Konum Linki

5- Big Chefs (Tarabya)

Big Chefs

Big Chef's Tarabya'da cumartesi ve pazar günleri açık büfe kahvaltı servisi var. Ancak pazar günü çeşit daha fazla ve tabii ilgi de öyle. Tarabya Koyu'nun muhteşem manzarasına hakim mekanda bir kahvaltıda arayabileceğiniz hemen her şey mevcut. Peynir, zeytin ve yumurta çeşitleri, tatlı ve tuzlular hatta öğle saatlerinde yemek bile çıkıyor. Lezzet konusunda da burası şehrin en iyileri arasında. Kahvaltını kendi dileğine göre istediğin şeyden istediğin miktarda alarak oluşturuyorsun. Serpme kahvaltısı, ev kahvaltısı, sacda kahvaltı gibi belirli menülerden de seçebilirsin. Serpme kahvaltı fiyatı TL.

Editörün önerisi: Kahvaltıda çay olmazsa olmazınsa sınırsız ikram mevcut.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: hafta içi ’a, hafta sonu ise ’a dek

Konum Linki

6- Mendel’s Bakery (Akaretler)

Mendel's Bakery

Beşiktaş, Akaretler’ de bulunan Mendel’s Bakery klasik Türk kahvaltısına alternatif arayanlar için özellikle tatlı ve tuzlu kruvasan çeşitleriyle lezzetli bir Fransız tarzı kahvaltı imkanı sunuyor. Kruvasanların fiyatları TL arasında değişiyor. Kruvasanını yanına lezzetli bir kahve ısmarlamak istersen taze çekilmiş kahve çekirdeklerinden hazırlanan kahvenle hayali bir Fransa turu yaşayabilirsin.

Editörün önerisi: Favorilerimden hindi füme kruvasan sandviç denemeye değer.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Pazar:      Cuma, Cumartesi:

Konum Linki

7- Leonardo Restaurant (Polonezköy)

Leonardo Restaurant

İstanbul'un gizli bahçesi Polonezköy'de kahvaltı yapabileceğin çok sayıda alternatif var. Ancak bunlar arasında hem çeşitlerin fazlalığı hem de çocuklarla gitmek için ideal ortamıyla Leonardo Restaurant öne çıkıyor. Kahvaltıdan sonra yemyeşil bir doğada uzun yürüyüşler yapmak serbest. Ayrıca özel günlerinde brunch keyfi yapacağın etkinlikler düzenleyebilirsin. Kahvaltı ve brunch ile saatlerinde mevcut.

Editörün önerisi: Havuz kenarında kahvaltı ettikten sonra bahçedeki hamaklarda keyif yapabilirsin.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: Pazartesi–Cuma: – ve Cumartesi ve Pazar: –

Konum Linki

8- Kaşıbeyaz (Florya)

Kaşıbeyaz

Florya ve çevresinde kahvaltı yapabileceğin bir yer arıyorsan Kaşıbeyaz en iyi alternatifler arasında. Burada kahvaltı servisi hafta içi serpme, hafta sonu ise sınırsız açık büfe olarak sunuluyor. İki seçenek de bol çeşitli ve doyurucu. Ancak yine de açık büfe olsun istersen hafta sonunu tercih edebilirsin. Kaşıbeyaz ayrıca çocuklu ailelerin rahatı için birçok ayrıntıyı da düşünmüş. Aqua Florya içinde bulunan şubesinde deniz manzarasının da keyfini çıkarabilirsin.

Editörün önerisi: Fıstıklı katmeri mutlaka dene derim. Ayrıca gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırmalısın.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: Her gün saatlerinde açık.

Konum Linki

9- R.E.A.D Cafe The Grand (Tarabya)

R.E.A.D Cafe

Tarabya Oreli'nin yenilenerek tekrardan hizmete açılmasıyla misafirlerini ağırlamaya başlayan R.E.A.D Cafe'de kahvaltı için tek kişilik ve iki kişilik olmak üzere iki ayrı seçeneğin var. Kahvaltının yanı sıra pazar günleri brunch da yapabilirsin.

Editörün önerisi: Özellikle dış mekanda boğaz manzarası eşliğinde kahvaltı yapmanı öneririm çünkü kapalı bölümleri de mevcut. Mutlaka gitmeden önce yerinizi ayırtmalısın.

Fiyat: ₺₺₺

Açık olduğu saatler: Hafta içi / Hafta sonu –        Pazar günleri –

Konum Linki

The House Cafe (Ortaköy)

The House Cafe

İstanbul’da Teşvikiye, Ortaköy, Corner, Kanyon, Akaretler, Garden, Metropol, Suadiye ve Emaar Alışveriş Merkezi sınırlarında şubeleri bulunan The House Cafe İzmir’de ve Bakü’de hizmet veriyor. Ortaköy’deki boğaz manzaralı şubesiyse yaklaşık kişilik kapasitesiyle dikkat çekiyor. Özellikle hafta sonları kahvaltı için gideceksen önceden rezervasyon yaptırmalısın.

Editörün önerisi: Kahvaltı için özellikle hafta sonlarını tercih edeceksen yaza doğru düzenlenen canlı DJ performansları eşliğinde eğlenebilirsin.

Fiyat: ₺₺₺

Açık olduğu saatler: Kahvaltı için – saatlerinde mekanda olmalısınız.

Konum Linki

Nişantaşı Bazlama Kahvaltı

Çeşme Bazlama

Çeşme’de butik bir aile işletmesi olarak açılan Nişantaşı Bazlama Kahvaltı zamanla büyük bir markaya dönüşmeye karar vererek İstanbul’da da hizmet vermeye başlamış. Nişantaşı şubeleri özellikle hafta sonları büyük ilgi görüyor. Çeşme’ye ve Aydın’a has organik yöresel lezzetlerle kahvaltı yapabilirsin. Üstelik vejetaryen tercihleri de mevcut. Serpme kahvaltı kişi başı TL.

Editörün önerisi: Adından da belli olduğu gibi ailenin atalarından gelen efsane bir bazlama tarifi sır gibi saklanıp bugün mekanda kahvaltı masalarını süslüyor. Bazlamayı mutlaka denemelisin. Yine Nurten Annenin kendi elleriyle yaptığı 36 farklı çeşit reçelden tadıp eve götür derim.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: Kahvaltı için – saatlerinde mekanda olmalısınız.

Konum Linki

Lacivert (Anadolu Hisarı)

Lacivert

İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan en iyi kahvaltı mekanlarından birisi de Lacivert Restaurant. Boğaz kıyısındaki Lacivert'in hafta sonları ister açık büfe istersen de menüden seçebileceğin lezzetli ve doyurucu alternatifleri var. Üstelik Avrupa Yakası'ndan gelenler için Rumelihisarı'ndan hareket eden ücretsiz tekneleri de bulunuyor. Hafta sonu , hafta içi ise 'den itibaren teknelerle Lacivert'e ulaşabilirsin. Mekan geniş ve rahat alanı ile çocuklu aileler tarafından da büyük ilgi görüyor.

Editörün önerisi: Açık büfeden Divle Obruk peynirini mutlaka tabağına eklemelisin. ’den fazla çeşidin bulunduğu büfede kahve ve çay sınırsız.

Fiyat: ₺₺₺

Açık olduğu saatler: Geç saatlere kadar açık olsa da kahvaltı için – saatlerinde hizmet veriyor.

Konum Linki

Bi Kahvaltı (Beşiktaş)

Bi Kahvaltı

İstanbul’da kahvaltı denince akla Beşiktaş Kahvaltıcılar Sokağı geliyor. Bu sokağın en meşhur mekanlarından olan Bi Kahvaltı doyurucu bir kahvaltı keyfi sunuyor. Özellikle pişileri büyük ilgi görüyor. İki kişilik serpme kahvaltısına klasik zeytin, peynir, reçel, çikolata vs. gibi ürünler haricinde pişi, menemen ve omlet de dahil. Büyük ilgi gören bu kahvaltıcıda karnını doyurduktan sonra Beşiktaş sahilinin tadını çıkarabilirsin. Fakat çok yoğun olabildiği için önceden yer ayırtmanda fayda var.

Editörün önerisi: Serpme kahvaltı o kadar zengin ve doyurucu ki iki kişilik serpme kahvaltı söyleyip 3 kişi yiyebilirsiniz.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler:  arası hizmet veriyor.

Konum Linki

Otlangaç (Beşiktaş)

Otlangaç

Yine Beşiktaş Kahvaltıcılar Sokağı’nda yer alan gözde mekanlardan biri olan Otlangaç da zengin bir serpme kahvaltı sunuyor. Ayrıca çoğu kahvaltı mekanından farklı olarak sabah keyfini bir kahveyle süslemek istersen aradığın her çeşit kahveyi bulabilirsin. Otlangaç kahvaltı tabağı kişi başı TL.

Editörün önerisi: Kahvaltına pişiyi mutlaka eklemeli ve mekanın spesiyali olan kuymakla kahvaltını taçlandırmalısın.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler:  arası hizmet veriyor.

Konum Linki

Şairler Kahvesi (Beşiktaş)

Şairler Kahvesi

Beşiktaş, Akaretler’de bulunan Şairler Kahvesi fiyat performans açısından tercih edilesi yerlerden. Duyarlı işletmecisi özellikle öğrenciler için fiyatları en makul seviyelerde tutuyor. Ayrıca müzikleriyle, dekorasyonuyla sanatı ve şiiri iliklerine kadar hissedeceksin keza siparişlerin yanına şiir notu iliştirilmiş şekilde masana geliyor. İki kişilik serpme kahvaltıyla üç kişi rahatça kahvaltı edebilir.

Editörün önerisi: Kahvaltıdan sonra güzel bir bitiş yapmak istersen mutlaka Türk kahvesi söyle derim çünkü mekanın samimiyetinden mi kaynaklanıyor bilemediğim başka bir lezzet var kahvesinde.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler:  arası hizmet veriyor.

Konum Linki

İstanbul Baking Company

İstanbul Baking Company

Ben güne klasik Türk kahvaltısıyla değil de yulaf ezmeleri, meyveli yoğurtlu karışımlarla ya da kruvasanla başlayıp ardından da gurme bir kahve içmek istiyorum diyenlerdensen burası tam sana göre. Karaköy’ün merkezinde New York’tan fırlama gibi duran İstanbul Baking Company’de lezzetli ve tatlı bir kahvaltı tercih edebilirsin.

Editörün önerisi: Kahvaltıdan sonra Nutella Latte dene derim.

Fiyat: 

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Dandin Bakery (Karaköy)

Dandin

Yolu Karaköy’e düşenlerin uğraması gereken bir diğer lokasyon da Dandin Bakery. Kahvaltının her türlüsünü bulabileceğin bir mekan. Yulaflardan, yoğurtlara, klasik serpme kahvaltıya kadar tüm lezzetler mevcut. Tek başına kahvaltı edeceksen sahanda sucuk, omlet ya da tek kişilik kahvaltı tabağı tercih edebilirsin.

Editörün önerisi: Serpme kahvaltı sipariş edersen devasa büyüklükteki pişiler ve zengin çeşitli peynir tabağı hem mideni hem gözünü doyuracak cinsten.

Fiyat: ₺₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Karabatak (Karaköy)

Karabatak

Farklı bir şeyler denemek istiyorum ya da işe giderken yolumun üzerindeki gurme bir kahvecide güne merhaba demek istiyorum dersen ve işin Karaköy civarındaysa Karabatak beklentilerini karşılayabilir. Kruvasan ve yanına peynir, reçel, çikolata, fındık kreması, jambon ve yumurta da alırım dersen Kruvasan için 10 TL, diğer ürünlerin başına 6 TL ödemen gerekli. Müsli ve granola tercih edersen pek çok seçenek mevcut. Kahvaltının yanına Karabatak’ın kendi markası olan nefis çekim özel kahvelerden de denemelisin.

Editörün önerisi: Bir kruvasan eşliğinde Karabatak Caramel Snow dene derim.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

FiLBooks

FilBooks

Özellikle çocuklarıyla sevimli bir hafta sonu kahvaltı keyfi yapmak isteyenlerin tercih edebileceği bir kitap kafe. Kendi yayınlarından çıkan çocuk kitaplarını bulabileceğiniz son derece masalsı bir dekorasyonu olan bir mekan. Smoothie ile güne başlayabilir ya da sebzeli kiş (72TL), kahvaltı keki (72TL), kıymalı börek (70TL) ya da simit sandviç (40TL) tercih edebilirsin. Ama en çok tercih edilen kahvaltı seçeneği pankek. Çeşit çeşit pankeklerden damak tadına en uygun olanı keşfedebilirsin.

Editörün önerisi: Kahvaltının üstüne yaz aylarında gideceksen süt kreması ve lavantadan hazırlanan Mor Fil içeceğini denemeni öneririm. Ayrıca mekanın self-servis olduğunu da belirteyim.

Fiyat: ₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Velvet Cafe (Balat)

Velvet Cafe

Son zamanlarda kahvaltı menülerini zenginleştiren kafelerden biri de Velvet Cafe. Şık, zarif dekorasyonuyla otantik çay takımları ve kahvaltı takımlarında bir şeyler atıştırırken zaman makinesinde gibi hissediyor insan. Serpme kahvaltıları iki kişilik olsa da 3 kişiyi doyurabilecek cinsten. Ev yapımı reçellerine bayılacaksın.

Editörün önerisi: Kahvaltıda mutlaka ev yapımı portakallı tereyağını deneyin derim. Kahvaltı ve brunch için önceden rezervasyon yaptırmalısın.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: Pazartesileri kapalı. Salı-cumartesi arası ve pazar günleri de

Konum Linki

Kai (Çengelköy)

Kai

General İsmail Refi Evinç’e yani Refi Paşa’ya ait tarihi bir yalıda bulunuyor. Kai’de akşam yemeği için dünya mutfağı lezzetlerini bulabileceğin gibi kahvaltı da oldukça geniş bir seçenek skalası seni bekliyor. Boğaza sıfır bir yalıda nefis bir hafta sonu kahvaltısı yapma fırsatını kaçırma. Yöresel kahvaltı, sini kahvaltısı, Patates Brawas, Pankek kahvaltısı gibi alternatifler mevcut. Sini kahvaltı kişi başı TL.

Editörün önerisi: Klasik kahvaltı tercih etmek istemezsen bence pankek kahvaltı tercih etmeli ve yanına da bir demlik çay söylemen lazım.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: Her gün –

Konum Linki

Grandpa (Bebek)

Grandpa

Bebek Parkı’nın karşısında bulunan Grandpa özellikle Bebek sahilinde kahvaltı yapmak isteyenlerin en popüler tercihlerinden. Somonlu bageller bulabileceğin gibi Erzincan tulumu gibi yöresel lezzetleri de tadabilirsin. Grandpa’da güzel ve kalorili bir kahvaltının ardından Bebek sahilde yürüyüş yapabilirsin. Somon fümeli yumurta TL. Kahvaltı simit tabağı TL. Bagel somon füme TL.

Editörün önerisi: Füme antrkotlu yumurtayı mutlaka dene derim. Kahvaltı tabağı istersen de mekanın kendi fırınından çıkan ekşi mayalı ekmeklerle sunum yapılacak.

Fiyat: ₺₺₺

Açık olduğu saatler: Her gün

Konum Linki

Bröd (Şişli)

Bröd

İstanbul Şişli'de yer alan Bröd. Brunch ve kahvaltı için hizmet veriyor. Minimal ve modern bir tasarıma sahip olup açık mutfak konseptinde. Menüsünde organik ve doğal malzemeler kullanarak hazırlanan lezzetli seçenekler mevcut.

Kahvaltı seçenekleri arasında ev yapımı ekmekler, taze otlar ve peynirler, çırpılmış yumurta, granola ve farklı çeşitlerde omletler bulunuyor. Ayrıca mekanın tatlı menüsü de oldukça çeşitlidir ve ev yapımı pasta, kek ve cheesecake gibi seçenekleri bulabilirsin.

Editörün önerisi: Corned bifli sandviçi ve siyezli ekmeği denersen tadı damağında kalacak.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: Her gün

Konum Linki

Seyri Haliç Kahvaltı (Haliç)

Seyri Haliç

Haliç manzarasına karşı kahvaltı keyfi yapabileceğin Seyri Haliç’in bir terası ve kapalı alanı bulunuyor. Terasta kahvaltı keyfi yapabilmek için mutlaka rezervasyon yaptırın. Kahvaltı menüsünde iki kişilik ve tek kişilik serpme kahvaltı seçenekleri mevcut. İki kişilik serpme kahvaltısı 3 kişiyi doyuracak cinsten. Botanik Bahçesi’nin yanında yer alan mekana Vefa Bozacısının önünden ilerleyip Ayrancı Sokağı’na girerek ulaşabilirsin.

Editörün önerisi: Kahvaltının üstüne Haliç’ karşı bir Türk kahvesi içip soluklanmak haftanın tüm yorgunluğunu alıyor.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Yumma (Moda)

Yumma

Moda’da sessiz sakin bir sokakta bulunan Yumma kahvaltı konusunda özel hizmet veren butik bir mekan. İki kişilik serpme kahvaltısı çok doyurucu ve genelde geniş gruplarla kahvaltı etkinliği düzenleyenlerin tercih ettiği bir adres. Kendi ekmeklerini yaptıkları için her türden çeşitli gurme ekmekleri tadabilirsin.

Editörün önerisi: Kendi yapımları olan limonlu tereyağı çok özgün bir tat.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Derece Coffee (Moda)

 Derece Coffee

Bir kafe olması seni şaşırtmasın çünkü kahvaltı konusunda müthiş zengin ve evrensel bir mutfağı bulunuyor. Öyle ki İngiliz kahvaltısı, Eggs Benedict, pankek ve çeşitli omletler bulabileceğin bir adres Derece. İngiliz kahvaltılarının fiyatı TL, pankekler TL ve klasik Türk kahvaltısı tabağı ise TL.

Editörün önerisi: Yumurtalı bir başlangıç isteyenler mutlaka pesto scrambled eggs denemeni tavsiye ederim.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Brekkie (Moda)

Brekkie

Brekkie Moda’nın en meşhur kahvaltıcılarından. Ezine peynirleri, Hatay zeytinleri, pişi ve gözlemeleri bulabileceğin nefis bir mekan. Kruvasanı Türk kahvaltısına uyarlayarak özgün lezzetler yaratmışlar. Özel kruvasan kahvaltı etkinlikleri de salı ve pazar günleri benzersiz kruvasanlar sunuyor. Yanında 3 tatlı ve 3 tuzlu tamamlayıcı ile kruvasan tabağı sipariş edersen TL gibi bir bedeli var.

Editörün önerisi: Meşhur İtalyan lezzetlerinden Caprese’yi Brekkie croissantı ile birleştirmişler. Suda mozzarella, taze fesleğen, kuru ve cherry domates ile harmanlanan kruvasan benim favorilerimden.

Fiyat: ₺₺₺

Açık olduğu saatler: Her gün       Kahvaltı etkinliği Salı-Pazar

Konum Linki

Meşhur Menemenci Cemal Polat (Moda)

Meşhur Menemenci

Moda’da kahvaltı etmek isteyenlerin ve özellikle menemensiz kahvaltıya kahvaltı dememcilerin mark haline gelen Cemal Polat’ın yerine uğramasını önermeden olmaz. Sosislisinden mantarlısına birçok farklı çeşitte menemenler bakır sahanlarda masana geliyor. Fiyatlar ve çeşitlerse şu şekilde: mantarlı menemen, sosisli menemen, beyaz peynirli menemen 65 TL iken kavurmalı ve pastırmalı menemenler TL.

Editörün önerisi: Belki kahvaltı için ağır gelebilir ama hafta sonu geç kahvaltı yapacaksan Hamsili menemeni denemden geçme derim.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

İnci Boyoz (Moda)

İnci Boyoz

İstanbul’da yaşayan bir İzmirliye sorarsan kahvaltı demek boyoz demek diyecektir. Moda’da en niş mekanlardan biri de yılında açıldığından bu yana aynı yerde hizmet veren İnci Boyoz. Çeşit çeşit boyoz lezzetleriyle farklı bir kahvaltı alternatifi arayanları bekliyor. Sosisli, tahinli, krem peynirli, domatesli kaşarlı boyozlar mevcut. Fiyatlar 17 ile 20 TL arasında. Boyoz haricinde açma, poğaça ve börek seçenekleri de sunuyor.

Editörün önerisi: Boyozun üstüne bir de beyaz çikolatalı İzmir bomba yiyerek kahvaltını lezzete boğabilirsin.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Serpmeköy Trabzon Köy Kahvaltısı (Kozyatağı)

Serpmeköy

Kadıköy, Kozyatağı’nda yöresel Trabzon lezzetleri eşliğinde harika bir kahvaltı sunumu bulacağın adreslerden Serpmeköy. İki kişilik Trabzon serpme kahvaltısı değil 3, tam 5 kişiyi doyuracak türden. Kahvaltı tabağı TL, menemenli kahvaltı ve pişili kahvaltı TL. Muhlamalı kahvaltı TL.

Editörün önerisi: Özellikle mıhlaması ve tereyağı halis muhlis Trabzon ürünü ve çok popüler. Sucuklu peynir kızartması da tadı damakta kalanlardan. Ayrıca hafta sonları çok kalabalık olabilir, sıra beklemeyi göze almanda fayda var. Otopark ve vale mevcut değil. Aracınla gideceksen yol üstünde yer bulman gerekebilir.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Reçel Bahçesi (Bostancı)

Reçel Bahçesi

Reçel Bahçesi’nin serpme kahvaltısı minimum iki kişilik çünkü o kadar zengin bir masa oluyor ki 3 hatta 4 kişiyi doyurabilecek türden. O nedenle kişi başı TL. Üç kişi ve üzerine menüye ücretsiz menemen de ekleniyor. Tek başına gideceksen TL’lik kahvaltı tabağı da tercih edebilirsin. Ayrıca kahvaltını ekstra ürünlerle de destekleyebilirsin. Pişiler TL, sahanda sucuk 75 TL, kaşarlı gözleme 45TL, pankek 80 TL.

Editörün önerisi: Omletsiz olmaz dersen kavurmalı omlet denenmesi gerekenlerden.

Fiyat: ₺₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Yiğit Sofram Gözleme (Beyoğlu)

Yiğit Sofram Gözleme

Gözleme ve serpme kahvaltısıyla nam salan Yiğit Sofram Gözleme İstanbul’un en işlek noktalarından Beyoğlu’nda bulunuyor. İstanbul’un göbeğinde leziz bir kahvaltı keyfi sunduğu için büyük ilgi görüyor. İki kişilik serpme kahvaltı TL. Gözlemelerse 35 ila 40 TL arasında. İki kişilik olsa da oldukça malzemesi bol eli açık bir işletme. Beyoğlu’nun yoğunluğunu gözetip rezervasyon yaptırmanda fayda var.

Editörün önerisi: Pastırmalı menemeni de kahvaltına dahil etmeni öneririm.

Fiyat: ₺₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Çakmak Kahvaltı Salonu (Beşiktaş)

Çakmak Kahvaltı Salonu

Beşiktaş’taki kahvaltıcılar sokağının en meşhurlarından biri Çakmak Kahvaltı Salonu. Ara sokakta bulunmasına rağmen geniş menüsü sebebiyle dolup dolup taşıyor. kişilik serpme kahvaltı söyleyerek hem yumurta hem menemen hem de sınırsız çay sunuyorlar.

Editörün önerisi: Pişileri yağa bulanmamış hafif lezzetlerden. Kavurmalı tulumlu pişi yedikçe yenilesi tatlardan.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Big Mamma’s (Üsküdar)

Big Mamma's

Üsküdar sahiline yakın bir konumda bulunan Big Mamma’s sadece kahvaltı konusunda uzmanlaşmış mekanlardan. Marmaray durağından kolay ulaşılabilir oluşuyla da en çok tercih edilen Üsküdar kahvaltı yerlerinden. Tek kişilik olan “Benim kahvaltım” ya da iki kişilik serpme kahvaltı menüsü tercih edebilirsin. Tek kişilik menü TL iken 2 kişilik serpme kahvaltı TL.

Editörün önerisi: Merkezi konumu sebebiyle çok ilgi gördüğünden dolayı rezervasyon yaptırmalı ve hafta sonları gideceksen sıra beklemeyi göze almalısın.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Mükellef (Karaköy)

Mükellef

Ekranlardan aşina olduğumuz Şef Arda Türkmen’in mekanı. The Haze Hotel’in terasında bulunuyor. Galata ve boğaz manzarasına karşı mükellef bir kahvaltı arayanların ilk tercihi. güncel fiyatlarına göre bu mekanda serpme kahvaltı servisi almanın bedeli kişi başı TL. Şefin medyatik oluşu, mekanın lokasyonu hesaba katılınca çok önceden rezervasyon yaptırmanda fayda var.

Editörün önerisi: Özellikle tutmaç böreğini ve zeytin piyazını kahvaltı ya da brunch menünde tercih edip denemelisin. Çok özgün bir kahvaltı masası vadediyor.

Fiyat: ₺₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Emirgan Sütiş (Emirgan)

Emirgan Sütiş

İlk şubesi Nişantaşı’nda açılan Sütiş yine İstanbul’un en seçkin semtlerden Emirgan'da, İstanbul Boğazı'nın hemen yanında bir şubeye sahip. Son derece nostaljik olan mekan uzun yıllardır İstanbul'un en popüler kahvaltı mekanlarından. Yemyeşil bir bahçenin içinde konumlanan mekan, doğal ve ferah bir atmosfere sahip. Kahvaltılıkların hepsi kendi Sütiş çiftliklerinden getiriliyor. Serpme kahvaltı için ortalama TL ödemen gerekli. Fakat denize sıfır ve tarihi bir mekanda kahvaltı edecek olmanın bu fiyata katkısı büyük.

Editörün önerisi: Sebzeli Karadeniz pidesini mutlaka dene derim.

Fiyat: ₺₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Çınaraltı Aile Çay Bahçesi (Çengelköy)

Çınaraltı Aile Çay Bahçesi

İstanbul’daki en tarihi mekanlardan olan Çınaraltı Aile Çay Bahçesi adından da anlaşılacağı gibi gösterişsiz bir çay bahçesi fakat gerek Üsküdar-Çengelköy hattındaki merkezi konumu gerekse Yeşilçam filmlerinden fırlama atmosferiyle son derece popüler bir kahvaltı mekanı.

Boğaz manzarası eşliğinde uygun fiyatlı bir kahvaltı keyfi sunmasından ötürü büyük ilgi görüyor. Fiks kahvaltı menüsü kişi başı TL iken menüden kendi seçtiğiniz ürünlerle dilediğin gibi bir kahvaltı hazırlayabilirsin.

Editörün önerisi: Kahvaltınızı mekanın meşhur karışık menemeniyle taçlandırın derim.

Fiyat: ₺

Açık olduğu saatler: Mekan 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Konum Linki

Mihribat Korusu (Kanlıca)

Mihribat Korusu

Mısırlı Abbas Halim Paşa'nın kızı Rukiye Hanım’a hediye edilen Mihrabat Korusu Kanlıca sırtlarında boğaza sıfır bir manzaraya sahip. Bugün nişan, düğün, mezuniyet töreni gibi etkinlikler için tercih ediliyor. Restoran, kafe, yürüyüş yolları, çocuk parkları, otopark ve amfi tiyatro gibi hizmetleriyle ziyaretçilerine keyifli bir deneyim sunuyor.

Kahvaltı mekanları arasında da ünlü olan Mihrabat Korusu'nda tarihle boğazın kesiştiği bu mekanda kahvaltı etmek keyifli olabilir. Koruya 15, 15P ve 15T numaralı hatlarla Üsküdar’dan ulaşabilirsin. yılı güncel kahvaltı fiyatlarına göre kişi hafta içi kişi başı TL iken hafta sonu TL. Ayrıca koruya girişler ücretsiz.

Editörün önerisi:  yaş çocuklardan kahvaltı ücreti alınmıyor ve omlet çeşitlerini eklemek istersen ayrıca ücrete tabi.

Fiyat: ₺₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Feriye Sarayı (Ortaköy)

Feriye Sarayı

Kahvaltı menüsünde klasik Türk kahvaltısına dair artizan lezzetlerle karşılaşacaksın ama aynı zamanda granola gibi alternatifler de mevcut. Üstelik her hafta sonu şefin kendi spesiyallerinden oluşan kahvaltılık ikramlar da bulunuyor. Feriye’de yer bulmak için rezervasyon yaptırman gerekli ve ayrıca spor-şık kıyafet zorunluluğu var. Feriye Lokanta’da serpme kahvaltı yapmanın bedeli itibarıyla kişi başı TL.

Editörün önerisi: Kahvaltı esnasında bir yandan da canlı müzikle ruhunu doyurabilirsin. Üstelik Feriye Lokanta’nın yılı Michelin tavsiyesi listesine girdiğini de belirtmekte fayda var.

Fiyat: ₺₺₺₺

Açık olduğu saatler:  ve saatleri arasında kahvaltı servisi mevcut. Kahvaltı sadece cumartesi ve pazar günü sunuluyor.

Konum Linki

Barnathan Brasserie (Galata)

Barnathan Brasserie

Galata Kulesi manzaralı bir bahçede kahvaltı yapabileceğiniz Barnathan Brasserie, İstanbul'un en eski binalarından Barnathan Apartmanı'nda yer alıyor. Tarihi dokusu ve nefes kesici manzarasıyla Avrupa Yakası’nda en çok tercih edilen kahvaltı mekanlarından. Kahvaltı menüsünde çift kişilik serpme kahvaltı, tek kişilik kahvaltı ve mini kahvaltı seçenekleri bulunuyor. İki kişilik serpme kahvaltı bedeli TL. Gitmeden önce mutlaka yerini ayırtmalısın.

Editörün önerisi: Omlet seviyor ve değişik bir tat arıyorsan Lor peyniri, avokado, siyah dilim zeytin, maydanoz, dereotu, goji berry gibi ürünlerden oluşan beyaz omleti öneririm.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler:

Konum Linki

Kale Aile Çay Bahçesi (Rumelihisarı)

Özellikle Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerini ağırlayan Kale Aile Çay Bahçesi genelde öğrencilerin uğrak mekanı. Bebek- Rumelihisarı bölgesinde konumlanan çay bahçesi kahvaltı konusunda hem bol kepçe hem de bu gölgede boğaza nazır kahvaltı edebileceğin en makul fiyatları sunuyor. İki kişilik serpme kahvaltı TL.

Editörün önerisi: Mekanın özel bir tarifle yaptığı kaşarlı menemeni çok lezzetli. Ayrıca sınırsız çay ikramı bulunuyor. Yalnız aracınla gideceksen park yeri bulma sıkıntısı yaşayabileceğini söylemem lazım.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Süreyya Kahvaltı (Kurtuluş)

Süreyya Kahvaltı

Çocukluk hayalini gerçekleştirip artizan ve organik bir kahvaltıcı açan işletme sahibinin şirin bahçeli kahvaltı evi Süreyya Kahvaltı mutlaka bu listede yer almalıydı. Meyveler kendi yetiştirimi ve organik reçellerde kullanılıyor, zeytinleri kendileri salamuraya yatırıyor, ödüllü bir zeytinyağı tercih ediyorlar. Sence burada yenilen kahvaltı insanın ömrüne ömür katmaz mı? İki kişilik kahvaltı bedeli TL.

Editörün önerisi: Kahvaltıda ekmek yemeyen biriysen dahi buranın ekşi mayalı ekmeklerini organik ev yapımı reçellerle denemeden geçme derim. Kayısı reçeli özellikle tavsiyem.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Mum's Cafe (Karaköy)

Mum's Cafe

Bir anne ve kızı tarafından işletilen Mum’s Cafe İsveç mutfağı ve dekorundan ilhamla hareket ediyor. Brioche ve ekşi mayalı ekmekler kendi yapımları. Geleneksel Türk kahvaltısı sundukları gibi Eggs Benedict gibi İngiliz ve Avrupa kahvaltı alternatifleri de mevcut. Daha fit bir kahvaltı arayanlar için de Protein Bowls, Tatlı Banana Bread gibi seçenekler öne çıkıyor. Serpme kahvaltı TL iken vegan kahvaltı TL. Bowl fiyatları da ile TL arasında değişiyor.

Editörün önerisi: Veganlar için hazırlanan kahvaltı İstanbul’daki en zengin vegan kahvaltı menüsüne sahip.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Ethem Efendi Kahvaltı (Erenköy)

Ethem Efendi Kahvaltı

Kadıköy, Erenköy’de bulunan Ethem Efendi Kahvaltı salonu tarihi bir köşkte tamamen organik bir kahvaltı yapma imkanı sunuyor. Teras, iç salon ve bahçe mevcut. Bostanlardan toplanan organik kahvaltılıklarla hazırlanıyor. 36 çeşit ev yapımı reçel arasından mutlaka bir favorin çıkacaktır. Kahvaltı bedeli kişi başı TL.

Editörün önerisi: Boyoz ve pişileri mutlaka denemelisin. Ayrıca kahvaltının yanına sınırsız Rize çayı ikram ediliyor.

Fiyat: ₺₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Arada Kafe (Beyoğlu)

Lübnan, Suriye ve Türk mutfağının harmanlandığı Arada Kafe hem melez lezzet dokusuyla hem de konum olarak Beyoğlu ile Karaköy arasında konumlanması kelimenin ilk anlamıyla arada kalıyor. Klasik Türk kahvaltısından sıkılıp yeni lezzetler arayanlar için Muhammara ve zahterli zeytin gibi farklı alternatifler bulmak mümkün. Kişi başı TL. yaş arası çocuklar ücrete tabi değil.

Editörün önerisi: Vegan ve vejetaryen seçenekler mevcut.

Fiyat: ₺₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Stella (Polonezköy)

Stella

İstanbul’da yaşayanların dinginlik için tercih ettiği Polonezköy birçok kahvaltı mekanı, restoran, otel ve pansiyonu barındırıyor. Stella Pansiyon yemyeşil bahçesi, doğal ortamı ve ahşap mimarisiyle öne çıkıyor. Hafta sonları tercih edilen mekan serpme kahvaltısıyla ünlü. Çocuklu aileler için yeşil bahçesiyle son derece cazip.

Editörün önerisi: Günübirlik kahvaltı için gidiyorsan belki dönüş vaktini biraz daha esnetip akşam yemeğinde mesire alanında mangal yaparak gününü taçlandırabilirsin.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: Her gün 24 saat hizmet veriyor.

Konum Linki

Emek Kafe (Yeniköy)

Emek Kafe

yılında boğazın kıyısında denize sıfır bir konumda hizmete açılan Emek Kafe bu lokasyonda deniz manzarasına karşı hesaplı bir kahvaltı yapabileceğin mekanlardan. Nostaljik atmosferi ve bütçe dostu oluşuyla en çok tercih edilen yerlerden fakat kahvaltı serpme değil, alakart fiks menü olarak sunuluyor. Kişi başı TL.

Editörün önerisi: Peynirli göz yumurtayı denemelisin.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Kuleli Yakamoz

Kuleli Yakamoz

Boğazın en merkezi konumunda bulunan mekanın bir yanında Kuleli Askeri Lise diğer yanında Boğaz Köprüsü yer alıyor. Vejetaryen tercihlerin de bulunduğu Yakamoz açık büfe kahvaltı ve brunch hizmeti sunuyor. Hafta içi yalnızca serpme kahvaltı seçeneği mevcut. Açık büfe kahvaltı iki kişi için TL iken hafta sonu kahvaltı tabağı menüsü TL.

Editörün önerisi: Gözlemeleri nefis, kıymalı olanı özellikle öneririm. Ayrıca gitmeden mutlaka rezervasyon yaptırın derim.

Fiyat: ₺₺₺₺

Açık olduğu saatler: Kahvaltılar ’a kadar

Konum Linki

Avliya (Bayrampaşa)

Avliya

Boşnak mutfağının en güzel temsilcilerinden Avliya’da Boşnak kültürüne özgü saysızı otantik lezzet bulabilirsin. Özellikle kahvaltı denince aklıma börek geliyor diyenlerdensen Avliya’nın birbirinden farklı Boşnak usulü börekleri denenmeye değer. Klasik Türk evi dekorasyonuna sahip mekanda nişan, kız isteme ve doğum günü özel günlerde keyifli toplantılar yapılabiliyor.

Editörün önerisi: Kömür ateşinde kıymalı börek zaman zaman aklına düşecek türden.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Paşalimanı Kafe (Üsküdar)

Üsküdar Paşalimanı'nda bulunan Paşalimanı Kafe boğaz manzarasında bütçeni zorlamadan keyifle kahvaltı yapabileceğin mekanlardan. Beltur'a bağlı olan kafe boğaza sıfır ve açık büfe kahvaltısı oldukça dikkat çekiyor. Üsküdar iskelesine yakın bir konumda bulunan kafe merkezi konumundan ötürü oldukça tercih ediliyor. İki kişilik serpme kahvaltı 3 kişiye yetecek cinsten. Belediye tesisi olduğu için fiyatlar oldukça makul.

Editörün önerisi: Kahvaltının üstüne denize karşı Türk kahvesi keyfi yapmanı öneririm.

Fiyat: ₺

Açık olduğu saatler: 

Konum Linki

Privato Cafe & Bakery (Bebek)

Privato Cafe

Bebek semtinde yer alan Privato Cafe & Bakery, şık ve modern bir atmosferde kahvaltı yapmak isteyenler için ideal bir seçenek. Kahvaltı tabaklarındaki çeşitlilik, özellikle sağlıklı beslenmeye önem verenlerin ilgisini çekiyor. Tam tahıllı ekmekler, organik ürünler ve zengin peynir çeşitleriyle unutulmaz bir kahvaltı deneyimi sunuyor.

Fiyat:

Açık olduğu saatler: / Pazar

Konum linki

Anzer Sofrası (Sarıyer)

Anzer Sofrası

Anzer Sofrası, İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yer alan yöresel bir restoran. Öyle ki adını Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı bir yayla olan Anzer Yaylası'ndan alıyor. Anzer Yaylası, ünlü Anzer balıyla biliniyor.

Anzer Sofrası, doğal ve yöresel lezzetleriyle dikkat çekiyor. Menüde, Karadeniz mutfağına ve özellikle de Rize-Anzer bölgesine özgü lezzetler yer alıyor. Restoranda yöresel, taze ve doğal ürünler kullanılıyor. Dolayısıyla Karadeniz kahvaltısı için Anzer Sofrası tercih edilebilir.

Kahvaltı menüsünde, Kars eski kaşar, çeçil peynir, beyaz peynir, tulum peynir, süzme bal, kaymak, tereyağ, siyah zeytin, yeşil zeytin, çeri domates, salatalık, muhlama, kavurma, dut pekmezi ve reçel gibi ürünler bulunuyor. Serpme köy kahvaltısı kişi başı TL. Eğer kahvaltıda kavurma istemiyorsanız fiyat TL’ye düşüyor.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: Her gün

Konum linki

The Hunger (Ataşehir)

The Hunger

The Hunger, pek çok şubesi bulunan bir restoran zinciri. Bahsedeceğim şubesi Ataşehir’de City’s İstanbul AVM içerisinde yer alıyor. Son dönemlerde oldukça revaçta olan restoran zengin yiyecek ve içecek menüsüyle her damak zevkine hitap edebiliyor. Ayrıca şık dekorasyonuyla da göz dolduruyor. The Hunger, kahvaltı alanında da oldukça iddialı.

Kahvaltı menüsünde peynir çeşitleri, ayva-çilek-vişne reçelleri, taze mevsim meyveleri, siyah ve yeşil zeytin, tereyağı, susamlı tahin-pekmez, bal-kaymak, nutella, vişne reçelli lor peyniri, domates-salatalık-biber söğüş, taze otlar, acuka, pişi, yumurtalı ekmek, şakşuka, ızgara sucuk, simit, sahanda yumurta, baharatlı patates tava ve kahvaltı saatleri içerisinde sınırsız demleme çay bulunuyor. Serpme kahvaltı fiyatı kişi başı TL, kahvaltı tabağı ise TL.

Fiyat:

Açık olduğu saatler (kahvaltı servisi): Hafta içi / – Hafta sonu ve resmî tatillerde /

Konum linki

Doğacıyız Gourmet (Cihangir)

Doğacıyız Gourmet

Doğacıyız Gourmet, Antakya’nın eşsiz kahvaltısını İstanbul’da deneme fırsatı sunuyor. Kahvaltı menüsünde zahter, biberli ekmek, katıklı ekmek, zeytinli kekik salatası ve Sürk peyniri gibi Antakya kahvaltısına dair lezzetler bulunuyor. Serpme kahvaltı iki kişilik ücreti TL.

Doğacıyız Gourmet’te servis edilen hemen her ürünün doğal ve organik olmasına dikkat ediliyor. Bunlara ek olarak Salaş tarzı ve sıcak atmosferiyle ev ortamına sahip olan mekan, aynı zamanda oldukça kaliteli.

Fiyat:

Açık olduğu saatler: / Pazar

Konum linki

Havva Hanım (Suadiye)

Havva Hanım

Güne Trabzon’un yöresel kahvaltısıyla başlamak için Havva Hanım Suadiye şubesi harika bir tercih. Havva Hanım’da organik ve yöresel lezzetlerle donatılmış hakiki Karadeniz kahvaltısının tadını çıkarabilirsin. Öyle ki kahvaltı menüsünde, kuymak, muhlama, Maçka tulum peyniri, Trabzon köy tereyağı, Bayburt ova balı, Rize kavurma dilimi ve sınırsız Tirebolu çayı seni bekliyor.

Editörün önerisi: Gelmişken peynirli sütlü böreğin tadına mutlaka bakmalısın.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: Her gün

Konum linki

Şazeli (Florya)

Şazeli

Avrupa Yakası’nda Florya’da yer alan Şazeli, havuzlu bahçesi, deniz manzarası ve şık dekorasyonuyla göz dolduruyor. Florya’nın en meşhur mekanlarından biri olan Şazeli, bir et restoranı olmasına karşın kahvaltısıyla da oldukça başarılı.

Kahvaltı menüsünde envaı çeşit peynir, zeytin, tereyağı, petek/süzme bal, tahin pekmez, acuka, söğüş tabağı, jambon, sucuk tava, pastırma, börek ve poğaça, tahin helvası, nutella ve reçel çeşitleri gibi bir dizi lezzet bulunuyor. Sınırsız çay eşliğinde servis edilen bu kahvaltının fiyatı ise kişi başı TL.

Editörün önerisi: Kahvaltıda kavurmalı yumurta, sucuk ve pastırmayı es geçmeyin.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: / Cuma

Konum linki

Görkem Kilis Sofrası (Florya)

Görkem Kilis Sofrası

Görkem Kilis Sofrası, Kilis'in zengin ve yöresel lezzetlerini sunarak müşterilerine farklı bir deneyim yaşatıyor. Bakırköy, Florya’da bulunan restoran, sıcak, samimi ve aile dostu bir ortama sahip.

Zengin bir menüyle hizmet veren Görkem Kilis Sofrası’nda, Kilis mutfağına dair pek çok lezzet bulunuyor. Buna kahvaltı da dahil. Kahvaltı menüsünde, semsek, Antep peyniri, kuru dolma, biberli ekmek, ceviz reçeli, soslu zeytin, mıkla ve muhammara gibi daha pek çok ürün mevcut. Serpme kahvaltı fiyatı ise kişi başı TL.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: Her gün

Konum linki

Journey Cafe (Cihangir)

Journey Cafe

Cihangir’in en güzel mekanlarından biri olan Journey Cafe, kahvaltı için çokça tercih ediliyor. Zira kafenin kahvaltı menüsü fazlasıyla zengin. Herkese hitap edebilecek kahvaltı menüsünde, pancake, scone, ev yapımı granola, yumurtalı ekmek ve geleneksel kahvaltı gibi pek çok seçenek bulunuyor. Kahvaltı fiyatları menülere göre fark etmekle birlikte, ila TL arasında değişiyor.

Fiyat: ₺₺

Açık olduğu saatler: Her gün

Konum linki

Lokma (Rumeli Hisarı)

Lokma

İstanbul Boğazı manzaralı restoranlardan biri olan Lokma, muhteşem manzarasına ek olarak geniş yelpazeli menüsüyle de beğeniliyor. Eşsiz Boğaz manzarasına karşı sabah kahvaltısı ise paha biçilemez bir deneyim.

Lokma’nın kahvaltı menüsünde, akla gelebilecek her şey bulunuyor: Muhammara, manda kaymağı & bal, mevsim meyve ve sebzeleri, peynir çeşitleri, humus, muhlama, pazı kaygana, börek çeşitleri, pastırma, salam, jambon, ızgara zeytin, yumurtalı ekmek, domates soslu biber kızartma vb.

Editörün önerisi: Paçanga böreği ve domates soslu biber kızartma mutlaka denenmeli.

Fiyat: ₺₺₺

Açık olduğu saatler: Her gün

Konum linki

Yoros Cafe & Restoran (Beykoz)

Yoros Cafe

Beykoz’da, Anadolu Kavağı, Yoros Kalesi yanında yer alan Yoros Cafe, eşsiz bir manzaraya sahip. Bu sayede özellikle de hafta sonlarının gözde adresi. Çünkü Yoros Cafe’de eşsiz manzaraya karşı mükellef bir kahvaltıyla güne başlamak mümkün. Kahvaltıda, peynir ve zeytin çeşitleri, söğüş tabağı, reçeller, mevsim meyve ve sebzeleri gibi akla gelebilecek her şey bulunuyor. Sınırsız çay eşliğinde servis edilen serpme kahvaltının fiyatı kişi başı TL.

Fiyat:

Açık olduğu saatler: Her gün

Konum linki

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir