kayhan kapalı yüzme havuzu / Login • Instagram

Kayhan Kapalı Yüzme Havuzu

kayhan kapalı yüzme havuzu

Acıbadem Yüzme Kulübü 

Ataşehir Yüzme Kulübü-Acıbadem Yüzme Kulübü

Acıbadem yüzme kulübü olarak geleceğe umutla atılan kulaçların öncülüğünü yapmak ve bu yolda emin adımlarla ilerlemek için çıktığımız bu yolda ikinci şubemiz olan Acıbadem de çocuklarımıza yüzmeyi sevdirerek öğretmeyi hedef edinmiş bir funduszeue.infoşkinler için ise günümüzde, yüzme sporunun her geçen gün daha da artan bir öneminin olduğunun farkında ve funduszeue.info doğrultuda sorumluluğumuzun da ne derece ağır olduğunun biliyoruz ve bu titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Numaranızı birakın biz sizi arayalım

Fotoğraf galerimize bir göz atın

Yüzme Kursu İçin Gerekli Materyaller Nelerdir?

Yüzme Kursu Güncel Fiyat Listemiz

Acıbadem Yüzme Kulübü

Sıkça Sorulan Sorular

Acıbadem Yüzme Kulübü Türkiye Yüzme Federasyonuna ve Gençlik Spor Müdürlüğüne Bağlı olarak çalışmalarını yürüten bir resmi kulüptüfunduszeue.infou yakasında Acıbadem ve Ataşehir'de yüzme kursları vermekte olan kulübümüz aynı zamanda yetenekli olan çocuklara yüzme sporunda lisanslı sporcu olma ve milli takım olanağı da sağlamaktadır. Kulübümüz sadece çocuk yüzme kursu alanında eğitim vermekte sınırlı kalmayıp yetişkin yüzme kurslarımızda mevcut olmakla beraber bu alanda da yetişkin sporculara lisanslı sporcu olma fırsatı sunmaktadır. 

Hakkımızda

Kulübümüz yılında Emirhan Temiz ve Serdar Kayhan tarafından İstanbul Ataşehir'de Yüzme kursu Faaliyetlerine başlamıştır. Bugün itibari ile Ataşehir,Bağdat Caddesi,Acıbadem,Nakkaştepe ve Üsküdar da eğitim funduszeue.info olan güveninizi; deneyimli ve eğitimli antrenör kadromuzla,temiz ve hijyenik tesislerde yüzme sporunu öğretmeye,sevdirmeyi ve sporu bir hayat biçimi haline getirmeyi hedeflemektedir.

Acibadem Yüzme Havuzu

Performans Yüzme Dersinden kareler

Acibadem Yüzme Havuzu

Özel Yüzme Dersi

Acıbadem Yüzme Havuzu

Acıbadem Yetişkin Yüzme kursu

Acibadem Yüzme Havuzu

Performans Yüzme Dersinden kareler

1/3

Acıbadem Yüzme Havuzundaki Çalışmalarımız

Acıbadem yüzme havuzu şubemizdeki çocuk yüzme kursu,yetişkin yüzme kursu ve performans yüzme kursundan fotoğraf kareleri

Ataşehir Yüzme Kursu

Videoyu Oynat

Paylaş

Facebook

Twitter

Pinterest

Tumblr

Bağlantıyı Kopyala

Yüzme Havuzlarımızdaki Çalışmalarımız

Yüzme havuzlarımızdaki çocuk yüzme kursu,yetişkin yüzme kursu ve performans yüzme kursundan videolar

Serdar Kayhan

Merhaba. Bir çok başarı elde ettiğim 17 yıllık yüzücülük hayatımdan sonra yılında Yüzme Antrenörlüğü'ne başladım. 

 

Marmara Üniversitesi - Besyo - Yüzme Antrenörlüğü bölümü mezunuyum. Birçok kulüpte farklı kademelerde görev aldım. Yüzmenin her kademesinde hizmet ederek yüzlerce başarılı sporcu yetiştirdim ve yetiştirmeye devam ediyorum.

 

Ataşehir Yüzme Kulübü Kurucu Üyesiyim. Ataşehir Yüzme Kulübü Çekmeköy Şube sorumlusuyum.

Detaylı Özgeçmiş İçin

Merhaba. Bir çok başarı elde ettiğim 15 yıllık yüzücülük hayatımda bir çok başarıya imza attıktan sonra yılında Yüzme Antrenörlüğü'ne başladım. 

 

Marmara Üniversitesi - Besyo - Yüzme Antrenörlüğü bölümü mezunuyum. Birçok kulüpte farklı kademelerde görev aldım. Yüzmenin her kademesinde hizmet ederek yüzlerce başarılı sporcu yetiştirdim ve yetiştirmeye devam ediyorum.

Ataşehir Yüzme Kulübü kurucu üyesiyim. Ataşehir yüzme kulübünde altyapıdan sporcu yetişmeye devam etmekteyiz.

 

Detaylı Özgeçmiş İçin

DERS VERDİĞİMİZ HAVUZLAR

Derslerimizi anlaşmalı olduğumuz 25 metre kapalı  yüzme havuzda vermekteyiz. Sitelerde ve özel yüzme havuzlarında da ders vermekteyiz. Anlaşmalı olduğumuz havuzlara ve adreslerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası'nda Bağdat Caddesi üzerinde bulunan havuzumuz İstek Semiha Şakir Okulları Kampüsünün içinde bulunmaktadır.

Havuzumuz 25 metre Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzudur. Her yaşa hitap eder ve  yaz kış 4 mevsim faaliyet dedir.

İstanbul Çekmeköy ilçesi Hamidiye Mahallesi'nde bulunan havuzumuz Ağaoğlu My Country Avm'nin içindedir.

Havuzumuz 25 metre yarı olimpik kapalı yüzme havuzudur. 5 kulvarlıdır. Yetişkinlere ve çocuklara ders verilebilmektedir.

 

İletİşİm

Whatsapp üzerinden de iletişim kurabilirsiniz.

 Caddebostan Mah, Bağdat Cd. No/1, Kadıköy/İstanbul

38 95 - 07 69

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent merkezi ve 4 ilçede yapılacağını açıkladığı 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, hizmete girdiği ilk günden itibaren vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor. 2 yüzme havuzu, 2 aerobik salonu, 5 spor salonu, tribün, kafeterya, idare odası, doktor ve antrenör odalarının yer aldığı dev tesiste yüzme, zumba, pilates, judo, bale, satranç, jimnastik, masa tenisi ve güreş, tekvando kursları ücretsiz olarak veriliyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak sağlıklı bir gelecek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirterek, açıldığı ilk günden itibaren İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ne yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür etti.
 
"Yatırımlar birer birer hizmete açılıyor"
 
Kent merkezi ile ilçelere, 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi yaptıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Denizlimize, insanımıza yakışan bu güzel yatırımlarımızı birer birer hizmete açıyoruz. Verdiğimiz tüm sözleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün genci, yaşlısı, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız İncilipınar'daki bu dev tesisimizde spor yapıyor. Tesisimiz bölgede önemli bir ihtiyacı gidermeye başladı. Çocuklarımız, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz başta olmak üzere, burada yüzme, zumba, pilates, judo, bale, satranç, jimnastik, masa tenisi, tekvando güreş gibi pek çok dalda spor yapma imkanı buluyor" dedi.
 
Sağlıklı nesiller için
Spor yapan bireylerin fiziken ve ruhen daha sağlıklı ve özgüven sahibi olduğuna dikkati çeken Başkan Osman Zolan, özellikle anne-babaların çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlaması için spor kurslarına yönlendirilmesi gerektiğini belirtti. Başkan Osman Zolan, “Sağlıklı nesillerin yetişmesi adına çocuklarımızı en az bir spor branşına yönlendirmeli, kendisini ifade etmesine olanak sağlayacak adımları spor ile atmalarına olanak sağlamalıyız” dedi.
 
Çocuklar çok mutlu
 
İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde ücretsiz yüzme kursuna giden öğrenciler mutluluklarını paylaştı.
 
Yüzmeye 10 yaşında Denizli Büyükşehir Belediyesi spor kurslarında başladığını söyleyen Kaan Kocagöz, “Yüzmek benim için büyük bir başarı, Bu güzel tesisi bizlere kazandırdığı için Osman Zolan Başkanımıza çok teşekkür ederim” dedi.
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kayhan Kapalı Yüzme Havuzu’nda yüzmeyi öğrendiğini ve 6 yaşından beri yüzdüğünü belirten Nisa Yeniay, “Yüzme sayesinde kendimi daha başarılı hissediyorum, çokça tebrik alıyorum. Bu tesis çok güzel, Osman Başkanımıza çok teşekkür ediyorum ve selamlarımı gönderiyorum” dedi.
 
Yüzmeye 8 yaşında Denizli Büyükşehir Belediyesi Kayhan Kapalı Yüzme Havuzu’nda başladığını kaydeden Şeyma Turhal, “Benim için yüzme başarıyı ve eğlenceyi ifade ediyor. Okul ile yüzme birlikte güzel gidiyor. Osman Başkanıma bize bu imkanları sağladığı için de çok teşekkür ederim” dedi.


 

Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu, Merkez, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Merkez şehrinde Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu konumuna Toplu Taşıma

Merkez, Türkiye'deki Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Kayıhan Merkez Camii - ; Kayıhan Kasaplar -

Otobüs

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu için yol tarifi alın.

Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Merkez konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu adres: Merkez Keskin Caddesi Sokağı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası