kayseri şehir hastanesi personel alımı 2019 / Eskişehir Şehir Hastanesi , Yozgat Şehir Hastanesi personel alımları

Kayseri Şehir Hastanesi Personel Alımı 2019

kayseri şehir hastanesi personel alımı 2019

Kayseri Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu

Son yıllarda sağlık alanında ülkemizde ciddi yatırımlar gerçekleştirildi. Bu yatırımlar ile vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerini daha kaliteli bir şekilde almaları planlandı. Bu yatırımlardan belki de en önemlilerinden bir tanesi ise çok sayıda ilimizde hizmete açılmış olan şehir hastaneleridir. Ülkemizin en büyük şehir hastanesi ise Kayseri ilimizde açıldı. Kayseri Şehir Hastanesi toplam yataklı ve milyon Avro toplam yatırım değerine sahip bir sağlık kurumudur. Gerek teknolojik altyapısı, gerekse ferah mekansal tasarımı ile ülkemizde faaliyet gösteren diğer bütün sağlık kurumlarından farklı olan Kayseri Şehir Hastanesi her sene Kayseri ilinden veya il dışından 4 milyona yakın hastanın faydalanabileceği devasa bir sağlık kuruluşu.

Kayseri Şehir Hastanesi bunların dışında çok sayıda kişiye istihdam kapısı olması açısından da oldukça önemlidir. Çoğu vatandaşımız bu sağlık kurumunun bünyesinde nasıl çalışabileceğini ise bilmiyor. Bu yazımızda Kayseri Şehir Hastanesi bünyesine nasıl iş başvurusunda bulunabileceğiniz ile ilgili detaylı bilgiler paylaştık. Kayseri Şehir Hastanesi bünyesine personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılmaya devam ediliyor. Kurum tarafından şimdiye kadar yayınlanmış olan bütün iş ilanları, iş imkanları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu detayları yazımız devamındadır.



İçindekiler

Kayseri Şehir Hastanesi İş İlanları

Kayseri Şehir Hastanesi; m² kapalı alan ve m² açık alana kurulu olup yataklı Genel, yataklı Kadın Doğum ve Çocuk, yataklı Fizik Tedavi, Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri, yataklı Psikiyatri ve yataklı Kalp Damar hastanesi, Poliklinik Odası; Erişkin, Çocuk, Yeni Doğan, Yanık Yoğun Bakım ve KVC Yoğun Bakım olmak üzere toplam Yoğun Bakım Ünitesi; 43 Ameliyat Masası ile toplam yataklı bir hastanedir.

Ülkemizde sağlıkta kalite standartları Sağlık Bakanlığı tarafından takip edilmektedir. Bakanlık ülkemizde tüm kamu ve özel hastaneler arasında tam puanı sadece Kayseri Şehir Hastanesine vermiştir. Sağlık hizmeti almak için gelen vatandaşlarımızın memnuniyeti için her türlü olanağın bulunduğu Kayseri Şehir Hastanesi bünyesinde binlerce vatandaşımız istihdam ediliyor. Bu vatandaşlarımıza ek olarak ise çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılmaya devam ediliyor.

Kayseri İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçinTIKLAYIN

Kayseri Şehir Hastanesi tarafından yayınlanan veya yayınlanması muhtemel iş ilanları içinde; ameliyat hemşiresi, baş hemşire, hemşire, ambulans şoförü, tıbbi sekreter, biyolog, fizyoterapist, sağlık personeli, hasta kabul elemanı, hasta bakıcı, laborant, özel güvenlik görevlisi, temizlikçi, sekreter, engelli personel, eski hükümlü işçi, tekniker, özle güvenlik görevlisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer almaktadır. İş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, deneyimli deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadrolar ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Kayseri Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nereden, Nasıl Yapılır?

Kayseri Şehir Hastanesi, YDA Sağlık tarafından yapılmıştır. Ancak iş ilanları genel olarak İŞKUR bünyesinde yayınlanmaktadır. Yani Kayseri Şehir Hastanesi bünyesinde çalışmak istiyorum, iş başvurusu yapmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını İŞKUR İnternet adresi veya İŞKUR il ve ilçe müdürlükleri sayesinde gerçekleştirebilirler. Harici olarak başka bir iş başvuru formu ise bulunmamaktadır. Yapacağınız başvurular kurumun insan kaynakları tarafından değerlendirilir.

Kayseri Şehir Hastanesi Nerede?

Ülkemizin en büyük sağlık kurumu Kayseri Şehir Hastanesi, Kayseri ilimizde Kocasinan ilçesinde yer almaktadır.

Adres: &#;Şeker Mahallesi, Molu Köyü/Kocasinan/Kocasinan/Kayseri&#;

Bu yazımızda Kayseri Şehir Hastanesi iş ilanları ile işe alım süreci hakkında detaylı bilgiler sunduk. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

funduszeue.info, kayseri şehir hastanesi konusunda tüm yeni haberleri ve duyuruları çok yakından anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk olarak bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle funduszeue.info'un yayınladığı haberleri takip etmeniz ve hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. funduszeue.info'dan yapılan kayseri şehir hastanesi duyurularını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

Hastanelerde kullanılan tıbbi malzemelerin, hastanelere usulsüz ve sahte etiketli verdikleri tespit edilen H.Ç. ve İ.Ç. isimli şahısların İşyeri ve ikametlerinde  yapılan aramada, çok sayıda ameliyatta bu ürünlerin kullanıldığı ve kamu zararına sebep oldukları anlaşıldı. 

Yapılan incelemede   şüphelilerin Şehir Hastanesi’nde de usulsüz ameliyat ipleri sattıkları ortaya çıktı. Şüphelilerin  emniyette suçlarını itiraf ettikleri ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları öğrenildi. 

Aynı zamanlarda Kayseri Şehir Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ö.Y., İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı S.S., Personelden Sorumlu Müdür Yardımcısı E.A.’nın görevden el çektirilmesi üzerine .Kayseri yerel basınında görevden almaların "Şehir Hastanesi’nde deprem" olarak haber yapılmasının ardından Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı. 

Açıklamada “30 Eylül tarihli gazetenizde yer alan “Şehir Hastanesinde Deprem” başlıklı haberin içeriğindeki iddiaya istinaden; Kayseri Şehir Hastanesinde görevden alınan müdür ve müdür yardımcılarının, gazetenizde yer alan ve hukuki süreci adli mercilerce başlatılmış olan konuyla ilgisi yoktur. Kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerine yer verildi. 

GÖREVDEN ALINAN MÜDÜRLERDEN AÇIKLAMA 

Ayrıca görevden alınan Kayseri Şehir Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ö.Y., İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı S.S., Personelden Sorumlu Müdür Yardımcısı E.A. yazılı açıklama yaptılar.

Açıklamada, “Gazetede adı geçen malzeme alımı usulsüzlüğü olayını gazete haberi ile öğrendik. Zira soruşturmanın gizliliği gereği bu olay tarafımızdan duyulmadığı gibi, satın alma bölümüyle benim yaptığım için hiçbir ilgisi yoktur. Kriminal olayla ilgili tarafıma açılmış, herhangi bir idari ve adli soruşturma dahi bulunmamaktadır” denildi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası