incek ehliyet sınav güzergahı / SINAR MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ KURSU - Direksiyon Sınav Güzergahı

Incek Ehliyet Sınav Güzergahı

incek ehliyet sınav güzergahı

OYA SÜRÜCÜ KURSU

ÖNCE KURSUMUZU GÖRÜN, SONRA KARAR VERİN

ANKARA  EHLİYET FİYATLARI

ANKARA'NIN EN KÖKLÜ KURULUŞU, ' DEN BUGÜNE, 41 YILLIK TECRÜBE

A1,  A2,   B ve  OTOMATİKEHLİYET SINIFLARINDA​;

9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİNİ DİKKATE ALARAK

FİYAT ARTIŞLARINDAN ETKİLENMEMEK,

YAZA EHLİYETLİ GİRMEK İÇİN, BU DÖNEMİ KAÇIRMAYIN

10 TEMMUZ  TARİHİNE KADAR

ONLİNE KAYIT YAPTIRIN

BİR AY İÇİNDE SINAVA GİRİN

KAYIT İÇİN SON GÜN 10 TEMMUZ   

KALAN SÜRE: 16 GÜN

SON MODEL EGEA'LAR  İLE DİREKSİYON EĞİTİMİ

 EN DENEYİMLİ BAY - BAYAN UZMAN EĞİTMENLERLE DİREKSİYON EĞİTİMİ

"TÜM KREDİ KARTLARINA ve ELDEN TAKSİT İMKANI"

Önemli: Çankaya, İncek'te yapılan 16 SAAT BİREBİR direksiyon çalışmalarınıza kursumuzdan alıyor,  

ders  bitiminde kursumuza geri getiriyoruz (B sınıfı)

(Direksiyon derslerimizin tamamı araç başında olup, kesinlikle simülatör eğitimi vermemekteyiz)

Ehliyette "otomatik vites" dönemi

ÖZEL DERS İÇİN LÜTFEN RANDEVU ALINIZ

DERS BAŞLAMA TARİH VE SAATLERİ:

TEMMUZ  : -17 

 Hafta İçi                 : -

Hafta Sonu              -

 YILI OYA SÜRÜCÜ KURSU EHLİYET KURSU FİYATLARI

Kurumsal whatsapp hattı: 98 00belgelerinizi whatsapp tan iletebilirsiniz

İncek Direksiyon Sinav Alani, Yenimahalle, nerede, Otobüs veya Metro ile nasıl gidilir?

Yenimahalle şehrinde İncek Direksiyon Sinav Alani konumuna Toplu Taşıma

Yenimahalle, Türkiye'deki İncek Direksiyon Sinav Alani adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile İncek Direksiyon Sinav Alani adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak İncek Direksiyon Sinav Alani adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

İncek Direksiyon Sinav Alani için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: - Sinpaş Konutları; - Sinpaş Konutları; - funduszeue.infoye.

Otobüs

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca İncek Direksiyon Sinav Alani için yol tarifi alın.

İncek Direksiyon Sinav Alani adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Yenimahalle konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

İncek Direksiyon Sinav Alani için Otobüs ve Metro fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

İncek Direksiyon Sinav Alani adres: Yenimahalle İncek Sokağı

sürücü kursu sık sorulan sorular

Ehliyet sınavında kaç soru vardır?

Toplamda 50 soru bulunur. Ehliyet sınavı e-sınav şeklinde yapılmaktadır ve geçmek için minimum 35 soruyu doğru yapmak gerekmektedir. Çünkü her soru 2 puandır. Özellikle sorudan soruya puanlar değişmez. Bu yüzden önemli olan net sayısıdır.

Ehliyet sınavını başarıyla geçmek için kaç doğru yapmak gerekir ?

Toplam 35 doğru yapmak gerekir. 35 soruyu doğru cevaplamanız halinde baraj puanı olan 70 puanı almış oluyorsunuz. Baraj puanı 70 olduğu için en az 70 puan almanız gerekmektedir.

Teorik sınav kaç dakika sürmektedir ?

E-Sınav toplam 60 dakika sürmektedir. Yani soruları cevaplamak için 60 dakika süreniz bulunmaktadır.

Ehliyet derslerinde devamsızlık yaparsak ne olur ?

Evet teorik derslerde mazeretsiz olarak devamsızlık hakkınız vardır. Ama yine de dersleri aksatmadan devam etmeniz sınav başarısı açısından son derece önemlidir. Kısacası tüm derslere katılmanızı öneririz.

Ehliyet dersleri toplam kaç saattir ?

Trafik adabı 4, ilk yardım 8, motor 6,trafik 16 olarak toplam 34 ders saati sürmektedir.

Ehliyet sınavında yanlış cevaplar doğruları götürüyor mu?

Hayır. Ehliyet sınavında yanlışlar doğruları götürmemektedir. Bu yüzden ikilemde kaldığınız veya anlayamadığınız soruları bile boş bırakmamak son derece önemlidir.

Ehliyet sınavı sonuçları ne zaman açıklanır ?

Sınav günü veya 1 gün sonrasında sonuçlar açıklanır. Sitemizde bulunan E-Sınav Sonuç ekranından öğrenebilirsiniz. Sınav açıklandıktan sonra kursumuz tarafından da size mesaj ile sonucunuz söylenmektedir.

Teorik ehliyet sınavı nerede olmaktadır ?

MEB’in e-sınav merkezlerinde bilgisayar üzerinden yapılmaktadır. Sürücü kursumuzdan seçtiğiniz e-sınav merkezinde sınava gireceksiniz. Konum itibari ile Balgat E-Sınav merkezi ulaşımı en basit sınav merkezidir. Bu yüzden endişelenmenize gerek yoktur. Sınav öncesi sürücü kursumuzdan giriş belgesi alarak bu belge ile sınava girmek zorundasınız.

Direksiyon sınavı nerede olmaktadır ?

İncek sınav güzergahında yapılmaktadır. Öncesinde o güzergah ve üzerinde yapacağımız direksiyon dersleri ile sınav rotasını ve sınavda yapılacakları iyice kavramanızı sağlamaktayız.

Direksiyon sınavı giriş belgemi nereden alınır ?

Yeni Binyıl sürücü kursuna gelerek giriş belgeni alabilirsin. Ama bu belgelerde ıslak imza bulunduğu için mail veya başka yollarla göndermemiz olanaksızdır.

Direksiyon sınavında puanlama ve geçme neye göre yapılır ?

Renkli puanlama yapılmaktadır. Mavi, kırmızı ve sarı renkler bulunmaktadır. Kırmızı renkli hatalarda tek seferde, sarı renkli hatalarda 2 seferde, mavi renkli hatalarda 5 defa hata yapılması durumunda aday sınavdan başarısız olarak sınavdan kalmış sayılır.

İlkokul mezunları ehliyet alabilir mi ?

Evet en az ilkokul mezunları ehliyet alabilmektedir. Farklı sorular için sürücü kursumuza başvurabilirsiniz.

Sürücü serfitikası ehliyet yerine geçer mi ?

Hayır. Sürücü sertifikası hiçbir zaman  ehliyet yerine geçmez. Bu tamamen toplumda yanlış bilinen bir gerçektir. Sürücü sertifikası sadece ehliyet almaya uygun durumda olduğunuzu gösterir.

Ehliyet sınavlarından başarısız olduğumda kaç kez tekrar sınava girme hakkım vardır ?

Ehliyet sınavlarında yalnız 4 defa sınavda başarısız olma hakkınız vardır. 

Sağlık raporu nereden alınır ?

Sağlık ocağından alınabilir. Aynı zamanda gerekli tüm evraklar ve nasıl alınacağı konusunda sürücü kursumuzun direksiyon hocaları sizle ilgilenerek her zaman yardımcı olacaktır. Aynı zamanda hastane veya anlaşmalı özel hastanelerden raporunuzu alabilirsiniz.

Sürücü kursunuza nasıl kayıt olabilirim ?

Yalnız nüfus cüzdanınız ile sürücü kursumuza gelmeniz yeterlidir. Gerekli tüm diğer adımları biz sizin için en hızlı şekilde yapacağız.

Direksiyon sınavında komisyon üyeleri kimlerden oluşur ?

İlçe milli eğitim müdürlüğüne bağlı bulunan ve sınav yeterliliği bulunan öğretmenlerden oluşmaktadır. Sınavla alakalı daha fazla sorunuz için Sürücü Kursu Sık Sorulan Sorular sayfamızı takip etmeye devam edin.

Kurs ücreti dışında herhangi bir ücret ödemem gerekecek mi ?

Direksiyon sınav harcı, teorik sınav harcı ve ehliyet masrafınız olacaktır. Ayrıyeten kitap, test veya bu tarz hiçbir talebimiz olmayacak hepsi ücretsiz olarak sürücü kursumuz tarafından yapılacaktır.

Ehliyet sınavına hazırlık için hangi çalışmalar yapılmaktadır ?

Sürücü kursumuz tarafından deneme sınavları ile sınava en iyi şekilde hazırlanmanız sağlanmaktadır. Ayrıca aklınıza takılan yapamadığınız tüm soruları 7/24 bizimle paylaşarak destek alabilirsiniz. Ayrıca kitabımızda her sorunun çözümü de vardır.

Direksiyon eğitiminde hangi araçları kullanıyorsunuz ?

Tüm eğitim araçlarımız son model ve sınav başarısı en yüksek olan araçlardan oluşmaktadır. Özellikle araç filomuzun düzenli periyodik bakımları her zaman yapılmakta ve sizin öğrenme sürecinizin en iyi şekilde desteklenmesi sağlanmaktadır.

Ehliyet direksiyon ve direksiyon sınavları ne zaman oluyor ?

Tarihler değişikil gösterdiği için sürücü kursumuz sizi arayarak ve mesaj yoluyla bilgilendirmektedir. Dilerseniz sizde istediğiniz zaman sürücü kursumuzla iletişime geçebilirsiniz.

Stajer ehliyet nedir ?

Stajyer sürücü ehliyeti veya aday sürücü , Karayolları Trafik Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri  ile beraber yılında yaşantımıza girmiştir. Sürücü olmak ve ehliyet almak isteyen kişilerin Yenibin Yıl sürücü kursunda eğitim alıp bu süreci başarılı bir şekilde bitirdiklerinde aldıkları ehliyet türüne stajyer ehliyet veya aday sürücü ehliyeti denir.

Otomatik araç ehliyeti alan kişi manuel araç kullabilir mi ?

Hayır otomatik araba ehliyeti ile manuel araba kullanamazsınız. Fakat manuel ehliyet ile otomatik araba kullanabilirsiniz. Daha fazlası için ehliyet sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Ehliyetler kaç yılda bir değişir ?

Sürücü kursumuzdan aldığınız B , A , A1 , A2 ehliyetlerini 10 yılda bir değiştirmeniz gerekmektedir. İlçenizde bulunan nüfus müdürlüklerinden online randevu alarak ehliyet değişim işleminizi yapabilirsiniz.

Sürücü Kursu Sık Sorulan Sorular sayfasında bulamadığınız tüm sorular ve daha fazla soru için tıklayın

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası