kantır türkçe indir / Counter-Strike 1.6 İndir - Ücretsiz Oyun İndir ve Oyna! - Tamindir

Kantır Türkçe Indir

kantır türkçe indir

İndir, keşfet, paylaşWindows
windowsmacandroid

Size özel tavsiye edilen uygulamalar

Opera icon

Opera

Sağlam, çok yönlü ve özelleştirilebilir bir tarayıcı

Vivaldi icon

Vivaldi

Çalışırken düzeninizi sağlayacak müthiş bir tarayıcı

WPS Office icon

WPS Office

Güçlü özellikleri olan bir düzenleme uygulaması

Battlefield 2 icon

Battlefield 2

Kendinizi en son silahlarla donatın ve oyuna başlayın

Daha fazla bilgi

LisansÜcretsiz
İşletim SistemiWindows

Counter Strike Online benzer

Valorant icon

Valorant

Muhteşem taktik takım nişancısı

Bu oyunları keşfedin

UnCiv icon

UnCiv

Civilization for Windows'un açık kaynaklı bir sürümü

osu! icon

osu!

Şarkılar çalarken ritim tutun

PURPLE icon

PURPLE

Lineage 2M için resmi NCSoft emülatörü

Vita3K icon

Vita3K

PS Vita (PlayStation Vita) için en iyi emülatör

RPCS3 icon

RPCS3

Tamamen işlevsel bir PlayStation 3 emülatörü

Counter Strike, ikonik Valve oyunu Half-Life için bir Mod olarak başlayan, çok oyunculu bir birinci şahıs nişancı oyunudur.

Başlarken 1999'da ve en son 2003'te güncellenen Counter-Strike, son teknoloji bir FPS oyunu olmaktan çok uzak. Yaşına rağmen ve ID'nin 'ine çok benzeyen oyun, temel oynanabilirliği sayesinde hayatta kalıyor. Gelişmiş olmayabilir, ancak Counter-Strike hızlıdır, oynaması eğlencelidir ve dünya çapında büyük bir oyuncu topluluğuna sahiptir.

Counter-Strike çeşitli haritalarda oynanır ve takım tabanlı çok oyunculu bir oyundur. FPS. Oyuncular ya bir terörist ekibine katılır ya da terörle mücadele eder ve onunla savaşır. Gerçek bir video oyunu klasiği olsa da, nostalji dışında Counter-Strike'ı önermek zor. Call of Duty ve Battlefield daha iyi oyun modlarıyla ve elbette çok daha iyi bir şekilde bugün çevrimiçi çok oyunculu çok daha iyi performans gösteriyor grafikler.

Counter-Strike klasik bir FPS çevrimiçi çok oyunculu FPS'dir ve tarihteki yerini hak eder, ancak günümüzün oyuncularına tavsiye etmesi zordur.

Counter Strike 1.5 Türkçe Dil Paketi İndir

Counter Strike 1.5 Türkçe yama dosyasıdır. Counter Strike 1.5 Türkçe oynamak için bu dil paketini indirip kurun.

Can Erdil Şentürk

Can Erdil Şentürk -

Counter Strike 1.5 Türkçe dil paketi kullanıcılara Counter Strike oyunlarının 1.5 sürümünü Türkçe'ye çevirme imkanı tanıyan, Level dergisi tarafından hazırlanmış ücretsiz bir Türkçe yamasıdır. Yılların eskitemediği oyun olan Counter Strike oyunu Türkçe dil paketi ile birlikte Türk oyuncular için farklı bir boyuta taşınmış oluyor. Türkçe dil desteği ile Türk oyuncular tarafından ilgiyle oynanmaya devam edilen başarılı yapım günümüzde düşük bir oyuncu kitlesine ev sahipliği yapıyor.

İlk olarak 1999 yılında Minh Lee ve Jess Cliffe tarafından bağımsız bir Half Life modu olarak yayınlanan Counter Strike, çıkışının ardından büyük bir ilgiyi üzerine toplamış, dünya çapında oyun severlerin ve internet kafelerin vazgeçilmezi olmuştu. Oyunda bolca yer alan aksiyon ve çatışma eşsiz bir deneyim ve heyecan yaşmaktadır. Bu online FPS klasiği aradan yıllar geçmesine rağmen halen internet kafelerde ve LAN partilerinde oynanmakta, eğlenceyi bütün oyun severlere sunmaya devam etmektedir. İlk çıkan, Quake 2 oyun motorunun geliştirilmiş hali olan orjinal Half Life oyun motorunu kullanan  Counter Strike 1.5'ta teröristleri veya kontra terör takımını kontrol edebiliyoruz ve farklı haritalarda karşı tarafla doyasıya çatışabiliyoruz.

Counter Strike 1.5 Türkçe İndir (Yama)

Counter Strike 1.5 Türkçe yama ile Counter Strike 1.5 oyununuzu tamamen Türkçe yapabilmektesiniz. Yama sadece oyunun menülerini değil, diyaloglarını, ses komutlarını ve bütün öğelerini Türkçe'ye çevirerek Counter Strike keyfinizi daha gerçekçi bir şekilde yaşamanıza yardımcı olmakta.

Counter Strike Türkçe dil paketi normal kurulumda oyunun varsayılan şekilde yüklendiği klasöre yüklenmektedir. Eğer Counter Strike 1.5 versiyonunu farklı bir klasöre yüklediyseniz bu klasörü yama kurulumu sırasında seçmeli ve kurulumu gerçekleştirmelisiniz.

Counter Strike oyununda sizi neler mi bekliyor? Dünyanın bir numaralı aksiyon FPS oyunu olan CS'de inanılmaz derecede gerçekçi farklı türden teröristlere karşı savaşacaksınız. Stratejik görevleri tamamlamak için takım arkadaşlarınızla birlik olacaksınız. Düşman bölgelerini yerle bir edeceksiniz. Rehineleri kurtaracaksınız. Rolünüz takım arkadaşınızın başarısını, takımınızın başarısı da sizin rolünüzü etkileyecek.

Counter Strike. 1999-2000 yılının efsane oyunlarından ve hala oynanıyor; Steam'de de en çok yorum alan, almaya devam eden nadir PC oyunlarından biri. Çok eski bir oyun olduğundan şu anda en düşük donanımlı PC'de bile hala web tarayıcı üzerinden oynanabilen FPS oyunu, 800Mhz işlemci, 128MB RAM, 32MB+ ekran kartı, Windows XP işletim sistemi yüklü bir bilgisayara gereksinim duyuyor. Oyunu oynamak için aktif internet bağlantınızın da olması gerekiyor.

ARTILAR

Counter Strike 1.5 oyununu Türkçe olarak oynamanıza olanak sağlar.

CS 1.6 INDIR, COUNTER-STRIKE 1.6 full INDIR

CS 1.6 INDIR, COUNTER-STRIKE 1.6 full INDIR

Cs 1.6 indir

Cs 1.6 INDIR , COUNTER-STRIKE 1.6 FULL INDIR , Cs 1.6 INDIR full oyna

  • OyunYoneticisi CS 1.6 indir , cs 1.6 full indir Windows XP , Windows 7 , Windows 8 , Windows 8.1 , Windows 10 ile uyumludur!
  • Counter-Strike Cs 1.6 indir, içerisinde hazır olarak BOT paketide bulunmaktadır!
  • Counter-Strike Cs 1.6 indir, içerisinde hazır cs 1.6 server listesi de bulunmaktadır!
  • Counter-Strike Cs 1.6 indir, Toplam boyutu 260mb'dir 5 dakikada yüklenir!
  • Counter-Strike Cs 1.6 indir, Başka bir ek program gerekmez, sxe gerekmez!
  • Counter-Strike Cs 1.6 indir, kota dostu sürümdür!
  • Counter-Strike Cs 1.6 indir, Tüm cs sunuculara uyumludur!
  • Counter-Strike Cs 1.6 indir, Sağ tıklayıp, Yönetici olarak çalıştır yapınız!

Counter-Strike, Cs 1.6 indir
Counter-Strike 1.6 Full paketimizi diğer ek linklerimizden de indirebilirsiniz!

EK, Cs 1.6 indir, Link #1 Cs 1.6 indir Turbobit Üzerinden, Counter-Strike 1.6 INDIR

EK, Cs 1.6 indir, Link #2 Cs 1.6 indir Mega.Nz üzerinden , Counter-Strike 1.6 INDIR




Cs 1.6 indir ve Counter-Strike 1.6 Açılmama Windows10/11 çözümü
Videoda kullanılan işletim sistemi windows 10 dir.
Ancak işlem Windows Vista , Windows 7 , Windows 8, Windows 10 , Windows 11 da da aynıdır. Temel olarak yapmanız gerekenler,

  • Cs 1.6 indir, yaptıktan sonra , Masaüstündeki , Cs 1.6 kısayoluna sağ tıklayıp, Yönetici olarak çalıştır seçmek.

Eğer bir sebepten çözünürlüğü bozduysanız videonun devamında anlatılanlar ise çözünürlüğü düzeltme kodlarıdır.
Masaüstündeki Cs 1.6 kısayoluna sağ tıklayıp, özelliklerden , hedef kısmının sonuna boşluk bırakıp
-w 1024 -d3d
boşluk bırakıp bu kodları eklediğiniz de çözünürlüğü 1024 olarak ve video modunu da direct3d yapmış olacaksınız.

Cs 1.6 INDIR , Cs 1.6 INDIR FULL , Cs 1.6 oyna internetten ucretsiz
Dünyanın bir numaralı çevrimiçi aksiyon oyununu oynayın COUNTER-STRIKE.
Bu acımasız popüler cs 1.6 takım oyununda, inanılmaz gerçekçi farklı terörist türleri ile başa çıkın.Stratejik görevleri tamamlamak için takım arkadaşlarınızla ittifak.
Düşman bölgelerini yok et. Kurtarma rehineleri.Sizin rolünüz takım arkadaşlarınızın başarısını etkileyecektir.Ekibinizin başarısı da rolünüzü etkileyecektir.
cs 1.6 indir , counter strike 1.6 indir , cs 1.6 full indir , counter strike 1.6 full indir, botlu cs 1.6 indir , virüssüz cs 1.6 indir, hemen cs 1.6 indir oyna.
Cs 1.6 indir oyna, cs 1.6 oyuna anında bağlanmak için hemen cs 1.6 indir. Cs 1.6 indir botlarla da oynayabilirsiniz cs 1.6 indir internet üzerinden başka kullanıcılarlada oynayabilirsiniz.
Cs 1.6 indir oyunyoneticisi. Counter-Strike oyunu indir, Counter-Strike 1.6 oynamak icin hemen yukle.
Counter-Strike 1.6 uzun yıllardır aktif olan sunucularda oyna,Counter-Strike 1.6 ile herkesle online oyna.
Tam 20 yıldır aktif oynanan cs 1.6 indir, Counter-Strike 1.6 indir yukle ve oyna.
Cs 1.6 INDIR , Counter-Strike 1.6 INDIR , Cs 1.6 oyna botlarla

Counter-Strike 1.6 indir
Counter-Strike 1.6 indir , Counter-Strike 1.6 full indir , botlu Counter-Strike 1.6 indir , virüssüz Counter-Strike 1.6 indir, hemen Counter-Strike 1.6 indir oyna.
Counter-Strike 1.6 indir cfg, Counter-Strike 1.6 oyuna anında bağlanmak için hemen Counter-Strike 1.6 indir. Counter-Strike 1.6 indir botlarla da oynayabilirsiniz.
Counter-Strike 1.6 indir internet üzerinden başka kullanıcılarlada oynayabilirsiniz.
Counter-Strike 1.6 indir oyunyoneticisi. Counter-Strike oyunu indir, Counter-Strike 1.6 oynamak icin hemen yukle.
Counter-Strike 1.6 uzun yıllardır aktif olan sunucularda oyna,Counter-Strike 1.6 ile herkesle online oyna.
Tam 20 yıldır aktif oynanan cs 1.6 indir, Counter-Strike 1.6 indir yukle ve oyna.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası