smart eq fortwo elektrikli fiyat / Smart EQ ForTwo için yurt dışı fiyatları açıklandı - LOG

Smart Eq Fortwo Elektrikli Fiyat

smart eq fortwo elektrikli fiyat

Smart Fiyat Listesi

Sıfır araba sektörünün Türkiye’nin en büyük platformlarından bir tanesi olan seafoodplus.info online showroom’una siz de tek bir tıkla ulaşabilir, sitemiz üzerinde yer alan tüm sıfır araba fiyatlarını görebilir, Smart fiyat listesine ulaşabilirsiniz. Smart kampanyalı fiyatları, taksitli Smart otomobil fiyatları gibi konular hakkında sitemiz üzerinde yer alan canlı destek birimimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Smart Tarihçe

yılında kurulan Smart markası Almanya’da Daimler AG bünyesinde faaliyetine başlamıştır. Smart ilk modelini, kuruluşundan 4 yıl sonra, ’de piyasaya sürmüştür. İlk otomobilinin ismi, Fortwo'dur. Smart Markası'nın dört kişilik modeli olan forfour ismiyle piyasaya sürülmüştür. ile yıllarında ise, motorunu Mercedes-Benz tasarımını Swatch'un tasarladığı ''Roadster '' modelinin üretimi gerçekleşmiştir. Bu Roadster modeli 50 km’yi yaklaşık 3 saniyede alabilmektedir. Ayrıca, 35 lt’lik benzin deposu ile yaklaşık km yol katedebiliyor. Dünya ülkelerinde Roadster ismi diye turlar düzenlenmektedir ve Türkiye'de de ilki, 24 Mayıs ’da 8 araç ile gerçekleştirilmiştir.

Şehir yaşamının kalabalıklığında kendine yer bulan Smart modelleri renkli tasarımları ve fonksiyonelliğiyle otomobil severlerin gözdesi olmaya başlamıştır. Mercedes-Benz güvenlik uygulamalarını bünyesinde taşıyan marka, “Gerçek Hayat Güvenliği” felsefesiyle tasarlanmıştır. Ayrıca, araçlarda standart olarak gelen ve yüksek süratte savrulmayı engelleyen yan rüzgar yardımcısı crosswind assist isimli sistem bulunmaktadır.

Smart kullanıcılarına; tüm modellerinin elektrikli versiyonlarını da sunmaktadır. Elektrikli Smart modelleri, hemen hemen tüm evsel elektrik prizlerinden rahatça şarj edilebilmektedir.

Smart Modelleri

Smart Fortwo Coupe , kalabalık şehir yaşamını kolaylaştıracak olan Smart’ın Fortwo modeli kullanıcısına yüksek hareket kabiliyeti sağlar. Ayrıca model, küçük dönüş çapı sayesinde de park yeri konusunda hiçbir sorun yaşatmaz.  Smart Fortwo sadece 2,69 m boyu ile siz değerli kulanıcılarını bekliyor. Smart Fortwo Coupe modelinin güncel fiyat listelerine ve teknik özelliklerine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Smart Forfour, kompakt yapısı ve çevikliği sayesinde günlük sehir hayatında mükemmel bir seçimdir. Smart kompakt yapısını, şanzımanının ve motorunun araç arkasında olmasına borçlu olmaktadır. Ayrıca, 61 beygir ve 71 beygir gücünde olan motorlar sayesinde oldukça hafiftir. Smart daha çok yakıt tasarrufu içinde otomatik start stop özelliğine sahiptir. Bu sayede model, yoğun trafikte uzun süreli dur kalk sırasında otomatik olarak motoru kapatacak, hareket halini algıladığı an motoru çalıştıracaktır.

Sadece bu kadar da değil; sitemiz üzerinde yer alan araç karşılaştırma platformunu kullanarak dilediğiniz Smart model aracı muadilleri ile karşılaştırabilir, araçları gövde tipi, segmenti, yakıt tipi, beygir gücü, maksimum hızı, vites türü, motoru ve daha birçok konuda kıyaslayabilirsiniz.

Beğendiğiniz bir Smart marka otomobili almadan önce “test sürüşü yapma imkânım olsa ne güzel olurdu.” dediğinizi duyar gibiyiz. Sıfır Smart modellerinin sizlerden tam not alması ve siz değerli müşterilerimizin aklında herhangi bir soru işareti kalmaması için dilediğiniz bir Smart bayisinde beğendiğiniz otomobilin test sürüşünü yapma imkanını da sizlere sunuyoruz. Üstelik tamamen ücretsiz.

Smart Kullanıcı Yorumları

Ayrıca sitemiz üzerinde diğer kullanıcılar tarafından yapılan Smart Fortwo Coupe yorumlarını inceleyebilir, siz de Smart modelleri hakkında görüşlerinizi yorum ve puanlama sistemi ile bizlere iletebilir, diğer kullanıcılar ile etkileşime girebilir ve aklınıza takılan soruları ziyaretçilerimiz ile paylaşabilirsiniz.

X

Karşılaştırma Listem

Tam Elektrikli Smart EQ Türkiye&#;de: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Smart EQ, geçtiğimiz hafta paylaştığımız Fortwo modelinin yanısıra Fortwo Cabrio ve Smart Forfour modellerini de ülkemizde satışa sundu. Resmi web sitesi aracılığı ile fiyat listesini yayınlayan firma, mevcut fiyatlarla ülkemizde bir atılım gerçekleştirebilir.

Smart EQ - Tanıtım Filmi

Gelelim Smart EQ'nun fiyatına: Smart EQ fortwo'nun ülkemizdeki tavsiye edilen satış fiyatı TL’den başlıyor.

Mercedes ve Swatch ortaklığı ile kurulan ve yakın gelecekte elektrikli otomobil piyasasında önemli bir yer edinmesi beklenen Smart EQ ile ilgili yaptığımız habere hemen aşağıdan, firmanın resmi web sitesine ve aracın teknik detaylarına ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz:

Kaynak : seafoodplus.info

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir