seni çok bekledim 10 bölüm / Seni Çok Bekledim yeni bölüm fragman yayında mı? - Seni Çok Bekledim 9. son bölüm

Seni Çok Bekledim 10 Bölüm

seni çok bekledim 10 bölüm

SENÄ° &#;OK BEKLEDÄ°M

Skala Yapım ve DNZ Film imzalı, baÅŸrollerini Özcan Deniz ve

Ä°rem HelvacıoÄŸlu paylaÅŸtığı Seni Çok Bekledim, Kadir (Özcan Deniz) ve Ayliz’in (Ä°rem

Helvacıoğlu) tutku dolu aşkını ekrana getirecek.

Yapım: Skala Yapım ve DNZ Film

Yönetmen: Yasemin Türkmenli

Senaryo: Hakan Haksun, Pervin Bozan, Elif BaÅŸaran, Eylül Ä°diman

Oyuncular: Özcan Deniz (Kadir), Ä°rem HelvacıoÄŸlu (Ayliz), Mustafa UÄŸurlu (Cemal), Yıldız Kültür (Hidayet), Caner Şahin (Selahattin), Ä°lhan Şen (Erol), Lila Gürmen (Mihre), Durul Bazan (Ä°smet), Türkü Turan (Meryem), Hakan Ummak (Zaza), Sibel ŞiÅŸman (Şebnem), Gürkan Güzeyhuz (Serkan), Şehsuvar AktaÅŸ (Osman Efe), Selen Domaç (Songül), Nihan BüyükaÄŸaç (Sibel) ve Damla Makar (Nezahat), Ömer Gökay Şanlıer (Umut), Hande Oktan (Pınar)

 

 

TOPLAM BÖLÜMEKSTRA VİDEOLAR
13 80

Seni Çok Bekledim

Videoları izle

Tüm Sezonlar

1 Sezon Videosu

Fragman & Teaser

Seni Çok Bekledim Bölüm Fragmanı
Seni Çok Bekledim Bölüm Fragmanı
Seni Çok Bekledim Bölüm Fragmanı
Seni Çok Bekledim 9.Bölüm Fragmanı
Seni Çok Bekledim 8.Bölüm Fragmanı

En çok konusulan popüler diziler

Aldatmak

1

Arayış

2

Çöp Adam

3

Aktris

4

The Idol

5

İbn-i Sina

6

The Walking Dead

7

Black Mirror

8

Metamorfoz

9

Gülcemal

10

En popüler diziler

En çok beklenen yeni diziler

Dönence

1

Star Wars: Ahsoka

2

Echo

3

Special Ops: Lioness

4

Hijack

5

Göremediğimiz Tüm Işıklar

6

En çok beklenen yeni diziler

Gelecek sezonlar

  • Terzi
  • funduszeue.infoday - Sezon 2
  • funduszeue.info Break - Sezon 6
  • funduszeue.info Summer I Turned Pretty - Sezon 2

    Tarih 14 Temmuz

En çok beklenen

En Yeni Dizi Haberleri

Modern Tarikatlar ve Spiritüalizm Konulu 7 Dizi
Temmuz&#;da Netflix: Aşk Taktikleri 2, The Witcher, Bird Box Barcelona
"Simpsons" Titanic Enkazında Kaybolan Denizaltını da Bildi!
Disney+&#;tan Sürpriz Karar!
Tüm dizi haberleri

Seni Çok Bekledim bölüm izle Puhutv! Seni Çok Bekledim bölüm izle!

Seni Çok Bekledim bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Seni Çok Bekledim bölümde Kadir, dedesini Cemal'in öldürmüş olabileceği şüphesi üzerinde durmaktadır. Ferçeği öğrenmek isteyen Kadir, otopsi için annesiyle konuşur.Öte yandan Erol'un başı büyük bir beladadır. İşte yeni dizi Seni Çok Bekledim bölüm izleme sayfası ve son bölüm özeti. Seni Çok Bekledim bölüm izle Puhutv!

Seni Çok Bekledim bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. Cuma akşamları Star Tv ekranlarında yayınlanan dizi Seni Çok Bekledim, hayatta hiçbir şeyin tesadüf olmadığına inanan Kadir ve aşka inanmayan Ayliz'in masal tadındaki aşkını konu alıyor. Seni Çok Bekledim bölüm izle Puhutv!

SENİ ÇOK BEKLEDİM BÖLÜM İZLE PUHUTV!

Seni Çok Bekledim, depremde dağılmış bir aile, kendini kaybetmiş, hayata tutunmakta zorlanan bir adam ve aşka kapılarını kapatmış yaralı bir kadının birbirlerinin hayatlarını değiştirmesinin hikayesini anlatıyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kadir, dedesinin şüpheli ölümü üzerine araştırmalarına devam ederken öğrendiği gerçeğin ağırlığını yaşamaktadır. Ayliz'le arasında sır kalmasını istemez ama gerçekleri söylemek kolay değildir. Kadir evde yaşanan sarsıcı olayların da etkisiyle Cemal'le karşı karşıya gelir. Artık birkaç cephede birden savaşmak zorundadır.

Kadir, Cemal'i evden uzaklaştırmak için kararlıdır. Ancak Cemal, Mihre ve Ayliz'i tarafına çekmeyi başararak Kadir'e karşı hamle yapar.

Kadir dedesinin ölümüyle ilgili şüphelerini aydınlatmak için otopsi talep eder. Cemal, videoyu yok etmenin peşindedir. Kadir Cemal'den şüphelenir. Kadir'in annesi ise "Benim babamın bedeni, sizin savaşınızın bir parçası olmayacak!" der. Kadir ise annesine "Bu evden ya biz gideriz ya da bu adam gider!" diyerek annesine tepkisini ortaya koyar.

AYLİZ'İN HASTALIĞI NE?

Ayliz ve Kadir, ailelerinin geleceği için planlar yaparken Ayliz aldığı bir haberin etkisiyle şok geçirir. Ayliz için bu durumu atlatmak da Kadir'le paylaşmak da kolay olmayacaktır.

Kadir, hiç aklına gelmeyecek bir gerçekle yüzleşmek üzeredir.

Ayliz'in annesi iyileşir ve kızıyla ilişkisinde yeni bir başlangıç yapar. Cemal'e ise Erol'un oğlu olduğunu açıklayacağını söyler.

Meryem, Erol'a olanlardan sonra Selo ile yaptığı plandan pişmanlık duymaya başlar.

Kendini affettirmek için ne yapması gerektiğini düşünürken tüm hayatını değiştirecek kötü bir haber alır.

Yönetmenliğini Yasemin Türkmenli'nin yaptığı, senaryosunu Hakan Haksun, Pervin Bozan, Elif Başaran ve Eylül İdiman'ın yazdığı Seni Çok Bekledim; Kadir (Özcan Deniz) ve Ayliz'in (İrem Helvacıoğlu) tutku dolu aşkını ekrana getiriyor.

Skala Yapım ve DNZ Film imzalı Seni Çok Bekledim'in dev oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yanı sıra Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar ve Hande Oktan rol alıyor.

Ramo bölüm full izle Show Tv!

Tv8 Kırmızı Oda son bölüm izle!

Akrep son bölüm izle Puhu Tv!

Son Yaz bölüm full izle tek parça!

Arka Sokaklar bölüm full izle!

Seni Çok Bekledim Bölüm Full İzle! 2 Nisan Seni Çok Bekledim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

 Seni Çok Bekledim Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonunun başarılı yapımları arasında yer alan Seni Çok Bekledim dizisi heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı yapımda Kadir ve Ayliz arasındaki zorluklarla dolu tutkulu aşk anlatılıyor. Dizi her hafta cuma akşamları saat ’da ekrana geliyor.

Seni Çok Bekledim Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Seni Çok Bekledim geçen hafta 9. bölümü ile ekrana geldi. Ayliz’in yeniden annesi ile sınandığı son bölümde Kadir ise kendi ailesi ile ilgili gerçeklerle yüzleşmeye başlar. Seni Çok Bekledim dizisi geçen hafta ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Seni Çok Bekledim dizisinin geçen hafta ekrana gele son bölümünde Ayliz annesinin durumu yüzünden perişan haldedir. Bir yandan annesinin iyileşmesini beklerken diğer yandan ise bunu yapan kişinin kim olduğunu öğrenmek ister. Bu sırada polis Kadir’in Sibel ile görüşen son kişi olduğunu öğrenir ve onun ifadesine başvurmak ister. Bu olayın üzerine Kadir, Sibel ile neden görüştüğünü açıklamakta zorlanır. Bu sırada Songül Selo’nun hayatındaki sırlarla ilgili önemli bir ipucu bulur ve İsmet ile beraber bu ipucunu araştırmaya başlarlar. Cemal Ayliz’e yakın durmaya çalışır. Bu şekilde hem üzerindeki şüpheleri dağıtmayı hem de Sibel’in sakladığı gerçeklerle ilgili ipucu bulmaya çalışır. Cemal Ayliz ile yakın olmaya çalışırken, durumun farkında olan Nezahat ise Kadir’i Cemal’e karşı uyarır. Meryem ise kurduğu oyunun yolunda gitmesi için Erol’a gerçekleri itiraf ettirmek ister. Bu oyunda Selo’ya ihtiyacı vardır

Seni Çok Bekledim Dizisi Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seni Çok Bekledim dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin merakla beklenen bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Kadir’in annesine rest çekmesi şaşkınlık yarattı. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat ’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

#seni çok bekledim dizisi canlı izle, seni çok bekledim dizisi kesintisiz youtube izle, seni çok bekledim dizisi kesintisiz son bölüm, Seni Çok Bekledim dizisi, seni çok bekledim dizisi kesintisiz izle, seni çok bekledim dizisi 2 Nisan , seni çok bekledim dizisi haberleri, seni çok bekledim dizisi canlı, seni çok bekledim dizisi kesintisiz tam izle, seni çok bekledim dizisi son bölüm izle, seni çok bekledim dizisi son bölüm izle youtube, seni çok bekledim dizisi hangi kanalda, seni çok bekledim dizisi youtube, seni çok bekledim dizisi canlı yayın izle, seni çok bekledim dizisi izle, Dolu, yeni, izle, dizi




nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası