rüyada rengarenk çorap görmek / Rüyada Çorap Görmek Ne Demek? Siyah Yırtık Çorap Görmenin Ne Anlama Gelir? - Rüya Tabirleri

Rüyada Rengarenk Çorap Görmek

rüyada rengarenk çorap görmek

Çorap görmek veya çorap giymek ne anlama geldiğini merak eden tüm ziyaretçilerimiz için detaylı bir rüya tabiri hazırladık. Aşağıda okuyacağınız rüyada görülen çorapların ne demek olduğunu okuyabileceğiniz rüya tabiri dini, islami ve diyanet perspektifiyle hazırlandı.

Rüyada Çorap Görmek

Rüyada siyah çorap görmek ve giymek zengin bir kimse ile evlenmeğe, beyaz çorap görmek ve giymek güzel biri ile evlenmeğe, kırmızı çorap görmek ve giymek iyi bir kimse ile evlenmeğe, yeşil çorap görmek ve giymek namuslu bir kimse ile evlenmeğe, nakışlı çorap giymek çeşitli iyi huyları olan biri ile evlenmeğe delâlet eder. Başkalarının beddualarına ve lanet okumalarına maruz kalaca­ğınız anlamına gelir.

Rüyada çorap görmek, erkek için kadın, kadın için de menfaat ve sevgidir. Çorabının bir yere düştüğünü ve oradan çıkaramadığını ve yalın ayak yürüdüğünü görmek, keder ve sıkıntı ile saygı görememeğe, bir rivayete göre eşinin ölümüne delâlet eder. Birisinin çorabını çekip elinden aldığını görenin eşi vefat eder. Bir tek çorap giyip onunla yürüdüğünü görmek, niyet ettiği yolculuğu yapamayacağına delâlet eder. Rüyada kendisinin bir çorap ördüğünü görmek; küçük şeylere çok fazla değer verdiğinize, çorabınızı yıkarken görmek; başınızdan geçen üzücü bir olayın yarasının artık kapanmış olduğuna işaret sayılır.

Rüyada görülen kırmızı çorap, görgü kurallarını iyi bilen kadına, beyaz çorap, güzel bir kadına, yeşil çorap, iffetli ve utangaç bir kadına, nakışlı ve desenli çorap, on parmağında on hüner bulunan kadına işaret eder. Bir erkek böyle bir çorap aldığını veya giydiğini görürse, böyle bir kadınla evlenir veya yararlanır. Rüyayı kadın görürse, çorapların anlamı doğrultusunda değeri artar. Çorabı kaybetmek veya birine vermek iyi değildir. Rüyada görülen çorap maldır.

  • Çorap çıkaran: İftiraya uğrayacağınız anlamına ge­lir.
  • Renkli çorap: Hayatınızın anlamında değişiklikler olacağına yorumla­nır.
  • Delik çorap: İşlerinizde aceleciliğin zararınıza olacağına ve geçici zen­ginliğe işaret eder.
  • Yamalı çorap: İş hayatınızda başarılı olacağınız anla­mına gelir.
  • Çorapsız ayakkabı giymek: Mali durumunuzdan dolayı para sıkıntısı çekeceğiniz anlamına gelir.
  • Siyah çorap zengin ve ihtişamlı,
  • beyaz çorap güzel, , yeşil çorap namuslu ve dindar birine işsarettir.
  • kırmızı çorap görmek ve giymek görgülü bir kadınla evlliğe; kırmızı çorap görgü kaidelerini iyi bilen biri demektir.
  • yeşil çorap görmek ve giymek namuslu ve kapalı bir kadınla evliliğe,
  • nakışlı çorap görmek ve giymek değişik birçok haslet ve meziyetlere sahip bir kadınla evlenmeye delalet eder.

Rüyada Çorap Giymek

Rüyada yeni bir çorap giymek, zekatı verilmiş bir mala; eski bir çorap giymek, zekatı verilmeyen bir mala; pis kokan bir çorap ise insanlar arasında hayırla anılmayan bir kimse ile tabir olunur. Corap rüyanızda çorap gördüyseniz: Alakanız olmadığı halde bir dedikoduya adınızın karışacağına işarettir.

Rüyada Çorap Almak

Rüyada bir çorap satın aldığını görmek; mali durumun düzeleceğine; kendisine hediye olarak bir çorap verildiğini görmek; yakında aile için ferahlık verecek iyi bir haber alınacağına yorumlanır. Rüyada çorap satın almak parasal durumunuzun düzele­ceği anlamına gelir. Rüyada hediye olarak çorap satın aldığınızı gör­mek yakında ailenin eski bir derdine dair iyi haberler alacağınızı gös­terir.  Corap aldigini görmek niyetlendiği yolculuğu tamamlayamamaya delalet eder.

Rüyada Yırtık Çorap Görmek

Rüyada yırtık çorap görmek veya çorabının kaçmış olduğunu görmek; bir çok romantik maceralar geçireceğine yorumlanır. Çorabının kaçmış (yırtık) olduğunu gören kadın, birçok romantik mace­ralar geçirecek demektir. Rüyada kendini çorap yamarken ufak tefek şeylere çok fazla değer verdiğinize işarettir. Kendi çoraplarını yirtik görmek başınızdan geçen üzücü bir olayın artık hayatınızda kapanmış bir bölüm olduğunu gösterir.

Rüyada Beyaz Çorap Görmek ve Giymek

Rüyada beyaz çorap görmek ve giymek güzel biri ile evlenmeye işaret eder. beyaz çorap görmek ve giymek güzel bir kadınla evlilik demek. Beyaz ak bir corap çok çeşitli meziyetleri olan bir kadınla ev­lilik demektir.

Rüyada Siyah Çorap Görmek

Rüyada siyah çorap görmek ve giymek zengin bir kimse ile evlenmeğe delalettir. Rüyada siyah çorap, muhteşem bir kadına yorumlanır. Siyah çorap görmek ve giymek zenginlerden muhteşem bir kadınla evlilik demek. Siyah renkli çorabını düşüren ve oradan alamayan, itibar kaybına uğrar, sıkıntıya düşer. Çorabını birine veren ya karısını boşar, ya kölesini bağışlar. Tek çorap iyi değildir. Eski çorap, yenisinden hayırlıdır.

Rüyada Çorap Vermek

Çorabını birine verdiğini gören eşinden ayılır. Çorabını bir kimseye verdiğini gören şahıs hanımını boşar. Çorabını birine verdiğini gören eşini boşar yahut kölesini bağışlar. Bi­rinin elindeki çorabını çekip kopardığını görenin eşi hastalanır.

Rüyada İnce Çorap Görmek

Rüyada ince çorap görmek, iş hayatında düzgün ve iyi bir idareci olduğuna delildir. ince corap, Çorap rüyası evliliğe işaret eder. İnce cora ruyada; düzenlilik, dağınıklık, pasaklılık ya da titizlik gibi ni­teliklerimizi (çorapların durumuna göre) vurgular.

Rüyada Yeni Çorap Görmek

Eski çorap görmek, yeni çorap görmekten daha hayırlıdır. Yeni çorap giydiğini gören kimse malını korur. Yeni çorap ruyada: Düşlerimizde giydiğimizi gördüğümüz naylon kü­lotlu çoraplar, fiziksel gücümüzün yerinde olduğunu; duygusal olaraksa beğenilmeye ihtiyaç duyduğumuzu gösterir.

Ruyada corap Gormek-Ruyada corap Giymek-Ruyada corap Almak-Ruyada Yirtik corap Gormek

Giydiğimiz yeni bir külotlu çorabın kaçtığını görmemiz, geleneksel yorumlarda aşka ilişkin düş kırıklığı hissinin simgesidir. Çok ince ipek görünümlü kü­lotlu çoraplar, çekicilik unsuru olarak değerlendirilir ve yine baş­kalarının beğenisini toplamak istediğimizi gösterir. Yeni alınan siyah renkli çoraplarsa gizem, çekicilik ve çoğunlukla da aşk simgesi olarak yo­rumlanır.

Rüyada Kirli Çorap Görmek

Rüyada eski veya kirli çorap görmek ise zekatı verilmeyen maldır. Bazı tabirciler malın mülkün azalacağına yorumlar. Kirli bir çorabını bir yere düşürdüğünü ve oradan çıkaramadığını, bu yüzden yalın ayak yürümek zorunda kaldığını görmek hüzün ve keder sahibi ol­maya, gördüğü saygı ve hürmetin azalmasına, bir rivayete göre eşinin ölü­müne işarettir. Eski çorap görmek yeni çorap görmekten iyidir.

Rüyada Çorap Görmek Büyük Rüya Tabirleri funduszeue.info

Bu Duaları Kaçırmayın!


Rüyada İstediğini Gösteren Dua

Cennetteki Yerinizi Gösteren Dua

İstihare Namazı ve Duası

Beladan ve Kötülüklerden Koruyan Dua


BİZİ TAKİP EDİN RÜYANIZI ÜCRETSİZ YORUMLAYALIM: Bizi sosyal medyada takip etmek isterseniz FACEBOOK sayfamız, YOUTUBE kanalımız, ve PINTERESTsayfamıza abone olup bizi oradan takip edebilirsiniz. Rüyalarınızı ücretsiz yorumlatmak için de BURAYA TIKLAYARAK rüya uygulamasını indirip uygulamanın içindeki sayfaların altına yorum olarak yazarsanız rüyanız (kahin) tarafından hemen yorumlanır.


Kategoriler Ç, Rüya TabirleriEtiketler Büyük rüya tabirleri, diyanet rüya tabirleri, rüyada insan görmek

Rüyada Çorap Görmek

İmam Cafer Sadık (a.s)'ye göre rüyada çorap görmek, insanın malına, İbn-i Sîrîn'e göre ise çorap, hizmetçiye işarettir. Kişinin Rüyada giyilmemiş çorap görmesi, mal ve vakar anlamına gelir. Hoş kokulu çorap rüyası dünya ve ahirette övüleceğinize işarettir. Rüyanızda pis kokulu çorap görmek ise sıkıntı ve beddua demektir.


Rüyada Çorap Görmek Nedir?

Çorap, malın zekâtını vermek ve malı muhafaza etmektir. Güzel çorap övgüye layık şahsiyet demektir. Rüyada çorap görmek erkek, çocuk, kadın ve hizmet eden bir kimseye delalettir. Eski çorap şükrü eda edilmeyen ve zekâtı verilmediği için zarar görülecek mala, pis kokulu çorap kötü şöhrete işarettir.


Rüyada Çorap Giymek Ne Manaya Gelir?

Rüyada yeni bir çorap giydiğini görmek, malın muhafazasına alâmettir. Rüyada güzel kokulu bir çorap giymek, herkes tarafından methi sena edilmek demektir. Eski, kirli ve kötü kokulu bir çorap giymekse, herkes tarafından kötü isimle anılmaya ve kınanma anlamına gelir.

Bekâr kimseler için rüyada beyaz, kırmızı, siyah ve yeşil çorap giymek evlenmeye yorulur. Kişinin rüyasında siyah çorap görmesi zenginliğin işaretidir. Çorap giymek çok hayırlı kısmet demektir. Rüyanızda siyah çorap giydiyseniz; bekârsanız varlıklı bir kimseyle evleneceğinize, şayet evliyseniz zengin bir kimseden fayda sağlayacağınıza yorumlanmaktadır. Nakışlı çorap giymek iyi huyları olan biriyle evlenmeye delalettir. Yeni çorap, malın zekâtını verip, güvence altına almaya işarettir.

Bir tek çorabı giyip onunla yürümek, rüya sahibinin niyet ettiği yolculuğu yapamayacağına işaret eder. Bazı tabircilere göre; rüyada çorabı giydiğinizi görmek başkaları tarafından fenalığa uğrayacağınıza yorumlanmıştır.

İpek veya sıradan çorap giymek; çevrenizdeki insanların, başkalarına faydası dokunan asalet sahibi kimseler olduğuna işarettir. Bir başka rivayete göre de: giyilmemiş çorap mal ve vakardır. Bu sebeple yeni çorap giydiğini gören kimse malını muhafaza eder ve korur.

Rüyada çorabın kaybolduğunu görmek; zekât vermeyeceğinize (ve bu yüzden) malınızın telef olacağına işarettir.


Renk ve Türlerine Göre Rüyada Çorap Görmek?

Yünlü veya nakışlı çorap görmek; güzel bir kadınla evleneceğinize işarettir. Sarı çorap; solgun benizli veya hastalıklı bir arkadaşınızın olacağına yorulur. Kırmızı çorap; hayâsız ve şakacı bir arkadaşa, siyah çorap; salih kimseler için iyiye, bozguncu kimseler için kötüye yorumlanmaktadır.

Rüyada eski ve yırtık çorap görmek; çevrenizden fesatlıkla itham edileceğine işarettir. Deve postundan yapılmış çorabınız olduğunu görmek; dostlarınızın asalet sahibi ve çalışkan kimseler olduğuna yorulur. At postundan yapılmış çorabınız olduğunu görmek; ordu görevlilerinden asilzade biriyle dostluğa işaret eder. Geyik postundan yapılmış çorap ise; göçebelerden biriyle arkadaş olacağınıza işarettir.


Rüyada Çorap Almak

Rüyada çorap satın aldığını görmek maddi kazanca işarettir. Hediye bir çorap, aileye ait eski bir sorun yahut sıkıntının çözülmesine alamettir. Çorabın kaçması birçok gönül macerasının yaşanacağını belirtir. Çorap almak para kazanmanın işaretidir.

Bazen de rüyanızda dükkândan çorap satın aldığınızı görmek, bir malınızın hile ile elinizden alınacağına işarettir. Çorabını birine vermek ayrılığa işarettir.

Çorabının bir yere düştüğünü ve oradan çıkarmadığını ve yalın ayak yürüdüğünü görmek, keder ve sıkıntı ile saygı görememeye delalet eder.

Birisinin çorabını çekip elinden aldığını görenin sıkıntısı olur. Eski çorap görmek, yeni çorap görmekten daha hayırlıdır. Nablusî ye göre: çorap görmek hile ile yorumlanır. Rüyasında çorap ören bir kişiyi görmek, hakkınızda kötü şeyler düşünen biriyle karşılaşacağınıza delildir.

Rüyada çorap sökmek, hakkınızda kurulan tuzakları anlamaya işarettir. Bu tuzaklardan kurtulmaya çalıştığınıza yorulur. Rüyada çorap ördüğünüzü görmek ise biri hakkında kötü bir şey düşündüğünüze delalettir.

Çorabı ayağınızdan çıkarmak, kötülüklerden kurtulacağınıza, çorapla yatağa girip yattığınızı görmek, düşmanlarınızdan sakınmanız gerektiğine yorulur. Kendinizin bir çorap ördüğünüzü görmek, başkaları hakkında bazı kötü şeyler düşündüğünüze delalettir. Başka bir kimsenin çorap örmesi de bu rüyanın aksiyle yorumlanır.

Rüyada çorap dikmek her türlü kötülük için emniyette olduğunuza işarettir. Sağlam ve mis kokulu çorap gören, mal ve mülkünün zekâtını vererek sermayesini muhafaza altına alır. Pis kokulu çorap görmekse, o isimle anılacak kimseye delalettir.

R&#;yada &#;orap g&#;rmek ne anlama gelir? R&#;yada &#;orap giymek ve almak anlamı

Rüyanızda pembe çorap gördüyseniz; Uzun süredir hayalini kurduğunuz rahata ve feraha kavuşacağınıza işarettir. İş hayatınızdaki başarılar artarak devam edecektir. Ailenizle birlikte huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğiniz tabiri yapılıyor.

Rüyanızda siyah çorap gördüyseniz; Bekârsanız zengin bir kimseyle evleneceğinize işarettir. Eğer evliyseniz zengin bir kişiden menfaat sağlayacağınıza delalettir.

Rüyada Çorap Giymek

Bu rüya hem hayra hem de kötüye yorumlanıyor. Bazı rüya yorumcularına göre bu rüyayı gören kişi kısa zamanda iş hayatında başarılar elde edecektir. Kişinin ailesiyle birlikte tatile çıkacağı, mutlu ve huzurlu bir aile saadeti yaşayacağına delalet ediliyor.

Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin aile içinde sürtüşmelerin ve tartışmaların olacağının işaretidir. Gördüğünüz çorabın rengine göre rüyanın anlamı ve yorumu değişiyor. Rüyanızda beyaz çorap giydiğinizi gördüyseniz; bekârsanız, iyi huylu ve güzel kimseyle evleneceğinize işarettir. Eğer evliyseniz güzel dostluklar kuracaksınız demektir.

Rüyanızda kırmızı çorap giydiğinizi gördüyseniz âşık olacağınız şeklinde yorumlanır. Evliyseniz ve bir aşkınız varsa elde ettiğiniz/edeceğiniz parada çevrenizin gözü olacağına işarettir.

Rüyanızda yeşil çorap giydiğinizi gördüyseniz; iyi ahlaklı ve dindar biriyle evlilik yapacağınıza delalettir. Rüyanızda giydiğiniz çorabın üstüne bir çift çorap daha giydiğinizi gördüyseniz; verdiğiniz kararın doğru olmadığı şeklinde yorumlanır. Bu konuda tecrübeli bir büyüğünüzden yardım alacağınız anlamı çıkarılıyor.

Rüyada Çorap Almak

Rüyada Çorap Almak, genel olarak aile özlemi çekildiğine işarettir. Kişi hayatında mutluluk ve huzur arayışı içindedir. Rüyanızda yeni bir çorap aldığınızı gördüyseniz; maddi anlamda zenginleşeceğinize, refaha ereceğinize işarettir.

Rüyanızda çorap satın aldığınızı gördüyseniz, sıkıntılarınızdan ailenizin yardımıyla kurtulacağınıza işarettir. Bu rüyayı görenlerin aynı zamanda kötü alışkanlıklarını bırakmaları, sağlıklı beslenmelerine dikkat etmelerine işaret çekiliyor.

Rüyada Çorap Kaybetmek

Rüya çorap kaybettiğini gören kişinin uzun bir aradan sonra refaha kavuşacağına delalet eder. Çektiği sıkıntılardan, ailesinin yardımıyla kurtulacağına yorulur. Genel olarak çekilen sıkıntılara sabredilmesi ve sonunun çok iyi olacağı şeklinde tabiri yapılır.

Rüyanızda çorabın sadece bir tekini giydiğinizi, diğer tekini bulamadığınızı gördüyseniz; planladığınız işin yarım kalacağına işarettir.

Rüyada Kirli Çorap Görmek

Rüyada kirli çorap görmek, pek hayra yorulmuyor. Bu rüyayı gören kişinin iş hayatında başarısızlıklar yaşayacağı işaret ediliyor. Bu da rüyayı gören kişiyi derinden sarsacaktır.

Bu rüyayı görenlerin, sırlarını bir yakınlarına paylaştıkları ve bunun da artık sır olmaktan çıktığı şeklinde de yorumlanıyor. Bu durumda da kişi büyük hayal kırıklığı yaşayacaktır.

Rüyada Çorabı Ayağından Çıkarmak

Rüyasında çorabı ayağından çıkardığını gören kişinin uğradığı kötülüklerden kurtulacağına işarettir.

False

Rüyada Çorap Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çorap Görmek

rüyada çorap

Rüyada çorap görmek, kısmet manasına gelir. Rüyasında çorap gören kimse için bekar ise hayırlı bir kısmet bulacağı söylenir. Özellikle erkek kimse için bu rüya güzel kadın manasına gelir. Aynı zamanda rüyada çorap görmek bazı rüya yorumcularına göre, iş hayatında yaşanılacak olan bolluk ve berekete de delalet eder.

Rüya tabiri kitaplarında rüyada çorap görmek hakkında ayrıca şu ifadelere yer verilmektedir:


Rüyada Çorap Giymek

Rüyada çorap giymek, bazı rüya tabircilerine göre kişinin yakın zaman iş hayatında elde edeceği başarıya delalettir. Aynı zamanda kimi rüya sözlüğü yorumcularına göre ise rüyada çorapgiymek, aile bireyleri arasında olan ufak sürtüşmelere, kavgalara yorumlanır. Rüyada çorap giymenin yorumu, aslında çorabın şekline rengine göre de değişmektedir. Rüyada çorap giymek, rüya sahibinin uzun soluklu ve yorucu bir iş hayatının ardından ailesi ile birlikte tatile çıkacağına, sabretmesi sonucu daima istediğini elde edeceğine, mutlu ve huzur dolu bir evlilik hayatı geçireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Çorap Kaybetmek

Rüya sahibinin rüyasında çorap kaybettiğini görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına delalet eder. Çektiği sıkıntılar yüzünden yorgun düşeceğine bu nedenle de aile bireylerinden yardım isteyeceğine yorulur. Rüyada çorap kaybetmek, bazı rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin sabretmesi sonucu emeğinin karşılığını alacağına rivayet eder.


Rüyada Kirli Çorap Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kirli çorap görmesi kişinin, iş hayatında bazı başarısızlıklar ile karşı karşıya kalacağına, bu başarısızlıkların rüya sahibinin derinden etkileyeceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyada kirliçorap görmek, kişinin büyük bir sırrını çevresinde güvendiği bir insan ile paylaşacağına, fakat bu sırrın artık sır olarak kalmayacağına, herkesin öğreneceğine ve kişinin hayal kırıklığına uğrayacağı manasına da gelmektedir.


Rüyada Sarı Çorap Görmek

Rüyada sarı çorap görmek, kişinin geleceğinin daima parlak olacağına, iş hayatında ve eğitim hayatından başarıdan başarıya koşacağı anlamına gelir. Aynı zamanda rüya sahibinin rüyasında sarı çorapgörmesi, ailesinin daima yanında olacağına, ona daima destek vereceğine delalet etmektedir. Kimi rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada sarı çorap görmek, kişinin uzun soluklu bir iş hayatının ardından rahata kavuşacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Çorap Satın Almak

Rüya sahibinin rüyasında çorap satın aldığını görmesi rüya sözlüğü yorumcularına göre, kişinin zor bir durum içinden aile büyüklerinin yardımıyla çıkacağına delalet eder. Aynı zamana da rüyada çorap satın almak, rüya sahibinin sağlıklı beslenmesi gerekeceğine, kötü alışkanlıklarını bırakıp rahata kavuşacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Pembe Çorap Görmek

Rüya sahibinin rüyasında pembe çorap görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, iş hayatında kazanılan başarının devamının geleceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyada pembe çorap görmek, kişinin ailesi ile birlikte huzur dolu bir ömür geçireceğine delalet eder.


Rüyada Siyah Çorap Görmek

Rüyada siyah çorap görmek, zengin kimse ile evlenmeye ya da ondan menfaat elde etmeye rivayettir.


funduszeue.info

Rüyada çorap görmenin manası, para ve zenginliktir. Giyilen çorap yeni ve temiz ise gelecek parayı müjdeler. Bu yorumculara göre renkli ve temiz çorap giyen kimse zengin olur. Malı ve mülkü çok olur fakat dikkat etmelidir. Kimi yorumcu malından ve mülkünden hile kullanarak eksiltecek bir düşmandan bahseder. Bu düşmanın malınızda gözü vardır. Zayıf olduğunuz anda tepenize çökmek için beklemektedir. Rüyada çorap görmek, kişinin çok dikkat etmesi gerekeceğine de delalet etmektedir.


Rüyada Beyaz Çorap Giymek

Beyaz çorap iyi huylu ve güzel kimse ile evlilik ya da dost olmak manasına gelir.


Rüyada Kırmızı Çorap Giymek

Rüyada kırmızı çorap giymek, aşık olacağınıza yorumlanır. Aynı zamanda rüyada kırmızı çorap giymek, kişinin elde edeceği para da başkalarının gözü olabileceğine rivayet eder.


Rüyada Çorap Yıkadığını Görmek

Rüyada çorap yıkadığını görmek ikinci bahar demektir. Uzun zamandan beri içinde bulunduğu psikolojik sorunlar anlamına gelmektedir.


Rüyada Yeşil Çorap Giydiğini Görmek

Rüyada yeşil çorap giydiğini görmek, Çok namuslu ve dindar kimse ile evleneceğinize işarettir.


Rüyada Desenli Çorap Giydiğini Görmek

Deseni olan ya da nakışlı çorap çeşitli huylara sahip değişken kişilikli kimse ile evlenmeye delalettir.


Rüyada Tek Çorap Giydiğini Görmek

Tek çorap giyip diğer tekini bulamayan kimse için planladığı işin yarım kalacağı yorumu yapılır. 


Rüyada Çorap Söktüğünü Görmek

Çorabın ipliğini çekerek söktüğünü gören kimse hakkında yapılan düşmanca oyunları fark eder ve onlara çözüm bulur.


Rüyada Çorap Söküğü Diktiğini Görmek

Rüyada çorap söküğü diktiğini görmek, delik çorabı diktiğini gören kimse güvendedir. Düşmanlarına karşı üstünlük kuracaktır.


Rüyada Yeni Çorap Aldığını Görmek

Rüyada yeni çorap aldığını görmek, yeni mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.


Rüyada Kokan Çorap Görmek

Rüyada kokan çorap görmek, kokan çorap iyi değildir. Yapacağınız işlerde dikkatli olmalısınız yoksa arkanızdan kötü konuşulacaktır şeklinde yorumlanöaktadır.


Rüyada Çorap Aradığını Görmek

Rüyada çorap aramak bir zamanda patlak veren konudan yeni kararlar vereceğine hayırlı bir iş için destek istenileceğine delalet etmektedir.


Rüyada Çorap Ördüğünü Görmek

Rüyada çorap örmek iyi değildir ve art niyetli olan birine yorumlanır.


Rüyada Çorabın Kaçtığını Görmek

Rüyada çorap kaçtığını görmek hovardalığa ve sürekli yeni aşk arayışına yorulur.


Rüyada Çorap Üstüne Çorap Giydiğini Görmek

Rüyada çorap üstüne çorap giydiğini görmek, verilen bir kararın doğru olup olmadığı konusunda iş hayatında büyük tecrübelere sahip olan bir akıl hocasına danışılacağına rivayet eder.

funduszeue.info / Rüya Tabirleri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası