android temizlik programı / En iyi 10 Android RAM ✔️ Önbellek Temizleyici 2023

Android Temizlik Programı

android temizlik programı

Android, sürekli temizliğe ihtiyaç duymayacak kadar gelişmiş bir işletim sistemi. Ancak yine de arada sırada telefonunuzu temizlemek, iyi bir fikir olabilir. Söylediğini gerçekten yapan bir temizlik uygulaması bulmak ise zaman alıcı bir iş; Google Play'de cihazınızda yer kaplayan ancak iyi bir temizlik yapamayan, daha kötüsü ona zararlı ve virüs bulaştırabilecek olan uygulamalar da var. Bu yazımızdaysa sizin için kullanmaya değer en iyi 5 Android temizlik uygulamasını seçtik.

Clean Master

4,5 yıldız gibi yüksek bir puana sahip Clean Master, cihazınızdaki çöpleri temizliyor, performansını artırıyor ve verilerinizi zarar görmekten koruyabiliyor. Cihazınız fazla ısınıyorsa Device Cooler'ı, boş alan açmak istiyorsanız Junk File Cleaner'ı, gereksiz yazılımları bulup silmek için App Manager'ı kullanabilirsiniz.

Root'a ihtiyaç duymayan uygulamada CPU Boost, Memory Boost ve antivirüs tarama işlevleri de var.

Android'inizi temizlemek için en iyi 5 araç!

CCleaner

Masaüstünden tanıdığımız CCleaner, depolama alanınızda artık işe yaramayan dosyaları bulup silmenize yardımcı oluyor. Uygulamanın ana işleviyse diğer uygulamaların önbellek verilerini, boş klasörler, web tarayıcısı ve telefon geçmişlerini temizlemek. System Info sayfasından telefonunuzun işlemci, RAM gibi kaynaklarının detaylarına da hızla göz atabiliyorsunuz.

İşlev sayısı bakımından Clean Master'ın gerisinde kalıyor olabilir, ancak yer açmak için hızlı bir yol arıyorsanız CCleaner iyi bir alternatif.

Startup Manager ve History Eraser

Startup Manager ve History Eraser

Startup Manager

Birçok işletim sistemi gibi Android de başlangıç sırasında belirli uygulamaları başlatacak biçimde yapılandırılabiliyor. Sorun ise birçok uygulamanın kendisini sizin haberiniz bile olmadan bu "başlangıç listesine" eklemesi. Startup Manager'ı kullanarak bu listeden gereksiz uygulamaları kaldırabilir, telefonunuzun açılış süresini kısaltabilirsiniz.

History Eraser (Ücretsiz / 1,99 dolar)

Telefonunuzun uzaktan izlendiğinden, içindekilerin karıştırıldığından mı şüpheleniyorsunuz? Mobil uygulamalar, her zaman kötü amaçlı olmasalar da birçok detayı cihazınıza kaydedebiliyorlar. History Eraser ise tüm bu günlükleri sizin için buluyor ve siliyor. Tek dokunuşla telefon geçmişinizi, metin mesajlarını, arama geçmişini, indirme geçmişini, uygulama önbelleğini, pano verilerini ve fazlasını temizlemeniz mümkün.

Duplicate Contacts & Utilities

Duplicate Contacts & Utilities

Duplicate Contacts & Utilities (Ücretsiz / 1,99 dolar)

Cihazınızda yüzlerce veya binlerce kişi kayıtlıysa, hiç zaman kaybetmeden Duplicate Contacts & Utilities'e göz atmalısınız. İsminden de anlaşıldığı gibi uygulama, birbirinin kopyası olan girdileri tek dokunuşla silebiliyor. Bunun yanında kişilerinizi yönetmeye yönelik birkaç faydalı araç da sunuyor.

"Exact Duplicate Removal" ve "Merge Duplicate Contacts" özellikleri, sadece ücretli sürümde bulunuyor. Duplicate Number Removal, Duplicate Name Removal, Duplicate Email Removal, Wipe Empty Contacts, Import/Export Contacts as PDF or XLS ve fazlası ise ücretsiz sürümde kullanılabiliyor.

İlgili GaleriAndroid'iniz için 24 canlı duvar kağıdı! Galeriye Gözat

Okuyucu Yorumları

Telefon temizleyici

Bu uygulama hakkında

Telefon temizleyici (önemsiz dosya temizleyici ve uygulama dolabı), küçük, hızlı ve akıllı bir Android cihaz önemsiz Temizleyici, uygulama yöneticisi ve Uygulama Dolabıdır. Bu telefon temizleyici uygulaması, Android cihazınızın Temizlenmesi için en iyi Yardımcıdır depolama, telefonunuzu temiz tutun.

Telefon temizleyici neden sizin için Olması Gereken bir uygulama:
* Önemsiz dosya temizliği - Önemsiz dosyalar için etkili bir temizleme aracı, gereksiz dosyaları güvenli bir şekilde temizleyin.
* depolama alanını geri kazanın - Kalan dosyaları, büyük dosyaları silin ve dosyaları indirin.
* Uygulama yöneticisi - daha fazla depolama alanı sağlamak için nadiren kullanılan uygulamaları yönetin ve kaldırın
* Telefonunuzu güvende tutun - Facebook, SMS, Kişiler, Galeri veya diğer uygulamaları tek tıklamayla kilitleyin.
Ve dahası...

Temel Özellikler:
🚀Gereksiz Dosya Temizleme
- Depolama alanını geri kazanmak için önemsiz dosyaları ve geçici dosyaları silin.
- Kötü kalitedeki veya yinelenen fotoğrafları otomatik olarak bulun
- Telefonunuzdaki tüm büyük dosyaları bulmak için akıllı ve hızlı
temizleyici, cihazınızdaki değerli depolama alanını kolayca boşaltabilir.

💡Uygulama yöneticisi
İstenmeyen uygulamaları kaldırın, apk dosyalarını yönetin.

🔐Uygulama kilidi
Uygulama kilidi, Facebook, SMS, Kişiler, Galeri veya seçtiğiniz diğer uygulamaları kilitleyebilir. Gizliliğinizi korumak her zamankinden daha kolay!

👍Kullanımı Kolay
● Android cihazınızı temizlemek için tek dokunuş.
● Basit, sezgisel kullanıcı arabirimi.
● Düşük bellek ve CPU kullanımıyla hızlı, kompakt ve verimli.
Bu en iyi telefon temizleyicisidir.

Güncellenme tarihi

27 Nis 2023

En iyi android RAM temizleyici, telefon hızlandırıcı program hangisi?

Bilgisayarlarda olduğu gibi telefonlarda da boşa çalışan uygulamaları durdurup, boş yere kaydedilen çerezlerin temizlenmesi cihazın hem hızlanmasına hem de pilin daha uzun süre gitmesine yardımcı olur.

RAM temizlenmesine yardımcı olan bazı programlar mevcut. Benim bildiğim en iyi android RAM temizleyici programları listeleyeyim. Bu programlara en iyi android telefon hızlandırma programı da diyebiliriz.

En İyi Android RAM Temizleme Programı Hangisi?

1- CCleaner

En iyi android RAM temizleyici, telefon hızlandırıcı program hangisi?

Bu uygulama için en iyi android telefon temizleme programı diyebiliriz. Çok uzun süredir mağazada olan ve oldukça fazla kullanılan uygulamalardan bir tanesidir. Android dışında bilgisayarlarda da kullanılabilmektedir. CCleaner sayesinde her uygulamanın bireysel etkisini kontrol edebilirsin.

2- Norton Clean

En iyi android RAM temizleyici, telefon hızlandırıcı program hangisi?

Antivirüs programı üreten Norton, android telefonlar için RAM temizleme uygulaması da üretti. Mağazada 4.6 gibi yüksek bir puan alan Norton Clean, 5 milyondan fazla indirmeye sahip. Önbelleği, artık dosyaları temizleme konusunda olduğundan ve büyük bir firmanın uygulaması olmasından dolayı en iyi android temizleme programı listeme girdi.

3- Ace Cleaner

En iyi android RAM temizleyici, telefon hızlandırıcı program hangisi?

Kullanımı basit olmasına rağmen birçok özelliği olan Ace Cleaner programında çerezlerin ve önbelleğin temizlenmesi dışında aynı fotoğrafları algılayıp senin izninle silinmesi gibi şeyler de var. Bunun dışında içindeki Ace Boost ile otomatik başlayan uygulamaları durdurarak telefonun hızlanması sağlanıyor.

4- AVG Cleaner

En iyi android RAM temizleyici, telefon hızlandırıcı program hangisi?

Diğer uygulamalar gibi önbelleğin ve atık dosyaların temizlenmesini sağlar. Pil ömrünü kısaltacak uygulamaları belirleyip isteğinize bağlı olarak kapatmanızı veya kaldırmanızı sağlar. Programda pil ömrü ile alakalı özet bilgiler de bulabilirsiniz yani oldukça kullanışlı bir android RAM temizleme uygulaması.

5- Avast Cleanup

En iyi android RAM temizleyici, telefon hızlandırıcı program hangisi?

Avast Cleanup programında bulunan resim optimize ile telefonda gereksiz yer kapmalamayı engeller. Uygulamaları bekletme özelliği ile gereksiz çalışan uygulamaları durdurur ve telefonun zorlanmasını engeller. Avast’ın kötü tarafı ise bazı hizmetlerini ücretli olarak vermesidir.

En iyi telefon RAM temizleme uygulamalarını paylaştım, umarım işine yarar.

Android’de rutin bakım bir zorunluluk değildir, ancak zaman zaman Android telefonunuzu yenilemek kesinlikle iyi bir fikirdir. Bu yazıda birçok Android temizleyici uygulama önerisi geliyor. Uygulamalar; bir cihazın performansını artırabilir, pil ömrünü uzatabilir ve gereksiz dosyalardan kurtarabilir.

Android Temizleyici Uygulaması

Peki bu Android temizleme uygulamaları gerçekten işe yarıyor mu? Bazı durumlarda yardımcı olabiliyorlar. Örneğin, önbellek dosyaları zamanla birikir ve temizlenmesi gerekir. Ayrıca, reklamlardan ve küçük resimlerden gelen çöpler çok fazla yer kaplayabilir.

Android temizleyici uygulamaları, gereksiz dosyaları bulmak ve silmenize yardımcı olmak için mükemmel bir iş çıkarır. Ancak, Android’in daha yeni sürümleri bu işle iyi ilgilendiğinden, bu uygulamaları RAM temizliği için kullanmak biraz eski bir yöntem olabilir.

Performansı yavaşlamış eski bir telefon kullanıyorsanız, 2022’de Android için en iyi temizleyici uygulamaların listesine bir göz atın.

En iyi 10 Android Temizleyici Uygulaması

Sıra geldi en iyi android temizleyici uygulamaları listelemeye. Listede 10 adet uygulamaya yer veriyoruz. Bu uygulamaların sıralaması rastgele yapılmıştır. Her birini inceleyip özelliklerine göre karar vermenizi tavsiye ederiz. Hazırsanız listemize geçelim:

1. SD Maid

SD Maid

SD Maid muhtemelen en çok takdir edilen telefon temizleyici uygulamasıdır. Bu uygulama Android’de gereksiz dosyaları derinlemesine temizlemek için kullanılır.

Bu amaçla, ek dosyaları yönetmek için çok çeşitli araçlar sunar. Önbellekle işiniz bittiğinde, yinelenen dosyalara, önceden yüklenmiş uygulamalar tarafından bırakılan dosyalara, geçerli uygulamaları yönetmeye ve daha fazlasına bakabilirsiniz. Ayrıca, kullanıcılara cihazın depolama alanına ayrıntılı bir genel bakış sağlayan mükemmel bir cihaz depolama analizörüdür. Bu widget’lar temizleme işlemini hızlandırmaya yardımcı olur.

Ayrıca Android için bu temizleyici uygulamasını kullanarak temizleme işlemini planlayabilirsiniz. Ancak, Zamanlayıcı ve diğer birkaç özellik yalnızca SD Maid Pro kullanıcıları tarafından kullanılabilir. Kullanıcı arayüzü temiz ve yapılandırılmış olsa da alışılması biraz zaman alabilir.

Play Store Değerlendirmesi: 4.4

İndirmeler: 10 milyondan fazla

SD Maid’in En Önemli Özellikleri

  • Bir dosya gezgini ile gelir.
  • Veritabanını optimize eder.
  • Derinlemesine dosya temizleme sağlar.

2. Norton Clean

Norton Cleaner

Android telefon temizleyici uygulaması, güvenlik endüstrisinde anti-virüs araçlarıyla tanınan Norton tarafından geliştirilmiştir. Reklamsız en iyi android temizleyici uygulamalarından biridir. Kullanıcı gizliliğini korumanın yanı sıra verimliliği için temizleyici uygulamasına güvenebilirsiniz.

Norton, milyonlarca uygulamanın önemsiz dosya davranışını analiz ettiğini ve bu nedenle gereksiz dosyaları doğrulukla sildiğini söylüyor. Android için temizleyici; silinen uygulamaların, önbellek dosyalarının ve daha fazlasının geride bıraktığı artık dosyaları arar. Ayrıca, kullanıcıların önceden yüklenmiş uygulamaları kaldırmasına da olanak tanır. Bunun üzerine, nadiren kullandığınız uygulamaları silmek için öneriler alacaksınız.

Sonuç olarak, Norton en iyi telefon temizleme uygulamalarından biridir çünkü gereksiz dosyaların kaldırılması sonuç olarak bir performans artışı sağlayacaktır.

Play Store Değerlendirmesi: 4.6

İndirmeler: 5 milyondan fazla

Norton Clean’in En Önemli Özellikleri

  • Tek tek uygulamaların önbelleğini temizleme seçeneği.
  • Kullanıcıların uygulamaları SD kartlara taşımasına izin verir.
  • Bloatware kaldırmada yardımcı olur.

3. CCleaner

CCleaner

Telefon temizleme uygulaması yalnızca Android için değil, Windows 10 PC’ler ve macOS için de harikalar yaratıyor. CCleaner’ı kullanarak gereksiz dosyaları kaldırabilir, telefonunuzun RAM’ini temizleyebilir ve daha fazla alan kazanabilirsiniz. Android için en iyi ücretsiz temizleyicilerden biridir.

Size aynı anda birden fazla uygulamayı kaldırma seçeneği sunar. Storage Analyzer özelliği, akıllı telefonunuzdaki alanın nasıl kullanıldığı hakkında size daha iyi bir fikir verir.

CCleaner, temel temizleme işlevlerinin yanı sıra bir sistem izleme aracına da sahiptir. Farklı uygulamaların CPU kullanımına, uygulamalar tarafından tüketilen RAM’e ve cihazın sıcaklık seviyelerine göz atmanızı sağlar.

Android için harika bir temizlik uygulaması olmasına rağmen, CCleaner, kullanıcıları müdahaleci reklamlarla rahatsız ettiği ve rızası olmadan kullanıcıların verilerini topladığı için geçmişte eleştirildi.

Play Store Değerlendirmesi: 4.7

İndirmeler: 50 milyondan fazla

Ccleaner’ın En Önemli Özellikleri

  • Yeni güncelleme sistem izinlerini daha iyi yönetir.
  • Sistem analizörü ekstra faydalar sağlar.
  • Her uygulamanın depolama üzerindeki bireysel etkisini kontrol etme seçenekleri sunar.
  • Uygulamaların toplu olarak kaldırılmasına olanak sağlar.

4. Files By Google

Files by Google

Files by Google, Android kullanıcıları için kullanımı kolay, güvenilir bir telefon temizleme uygulamasıdır. Önemsiz dosyaları temizlerken uygulama, kullanıcılara eski bilgileri, fotoğrafları, kullanılmayan uygulamaları ve çok daha fazlasını silmelerini önerir.

Files by Google’ın en iyi yanı, öncelikle bir dosya yöneticisi olması ve hızlı bir çevrimdışı dosya aktarım hizmeti sunması, onu çok yönlü mükemmel hale getirmesidir. Üstüne üstlük reklam yok. Başka bir deyişle, reklamsız en iyi android temizleyici uygulamasıdır.

Kullanıcıların dosya ve klasörlerini yönetmelerine yardımcı olan kullanıcı dostu bir ara yüze sahiptir. Ancak temizlemeye geri dönersek, uygulama, kullanıcıların boş alanı tükenmeden dosyaların silinmesi için faydalı öneriler gönderir. Listede belirtilen diğer en iyi Android temizleyici uygulamalarına kıyasla belirli temizleme özelliklerinin eksikliğini hissedebilirsiniz.

Play Store Değerlendirmesi: 4.6

İndirmeler: 500 milyondan fazla

Files By Google’ın En Önemli Özellikleri

  • Dosyaları temizlemek için akıllı öneriler sunar.
  • Ayrıca, hızlı çevrimdışı dosya aktarım hizmeti sunan bir dosya yöneticisidir.
  • Akıllı filtrelerle dosyaları daha hızlı bulmanıza yardımcı olur.

5. Droid Optimizer

Droid Optimizer

Droid Optimizer, Android için en eski ve en hafif temizleyici uygulamalardan biridir. Kullanıcı arayüzü biraz eski görünse de çoğu akıllı telefonda mükemmel bir Android temizleme işi yapar. Eğer tercih ederseniz, uygulama aynı zamanda karanlık bir temaya sahiptir.

Android uygulamasının ön tarafında, RAM’ın yanı sıra kalan boş alanı detaylandıran bir gösterge panosu vardır. Android’inizi temizlerken, arka plan işlemini tek bir dokunuşla sonlandırabilirsiniz. Uygulamayı otomatik temizlemeye de ayarlayabilirsiniz.

Uygulamanın en iyi yanı, hassas izinler verilmiş olabilecek uygulamalara da bakabilmenizdir. Ayrıca, uygulama reklam yoktur.

Genel olarak, Droid Optimizer, 2022’de kullanabileceğiniz Android için en iyi temizleyici uygulamalardan biridir.

Play Store Değerlendirmesi: 4.4

İndirmeler: 1 milyondan fazla

Droid Optimizer’ın En Önemli Özellikleri

  • Hangi Android uygulamalarının kritik izinlere sahip olduğunu kontrol etme imkânı sağlar.
  • Tek dokunuşla temizleme sağlar.

6. Ace Cleaner

Ace Cleaner

Basit ama etkili bir Android temizleyici uygulaması olan Ace Cleaner, telefon optimizasyonunda size yeni bir deneyim sunabilir. Ace Clean, Ace Boost, Sessiz Bildirim, Pil Tasarrufu ve CPU Soğutucusu gibi öne çıkan özellikleriyle Ace Cleaner, telefonunuzun performansını artırabilir ve en üst düzeye çıkarabilir.

Depolama alanınızda benzer fotoğrafları bulabilen ve bunları silme, favorilerinizi saklama ve alanı temizleme seçeneği sunan harika bir fotoğraf temizleyicisine sahiptir. Birden fazla özellik ve kullanışlı ara yüzü ile 2022’nin en iyi android temizleyicisidir.

Play Store Değerlendirmesi: 4.6

İndirmeler: 10 milyondan fazla

Ace Cleaner’ın En Önemli Özellikleri

  • Otomatik olarak başlayan uygulamaları durdurmak için Ace Boost özelliği vardır.
  • Bildirimleri susturmak için entegre DND modu vardır.
  • Facebook için özel bir temizleme aracı bulunur.
  • Entegre uygulama kilidi vardır.

7. AVG Cleaner

AVG Cleaner, deneyebileceğiniz en iyi Android temizleme uygulamalarından biridir. Önemsiz dosyaları temizlemenin yanı sıra, aynı zamanda bir dosya yöneticisi, bir bellek güçlendirici ve kötü kalitedeki veya yinelenen fotoğrafları kaldıran akıllı bir fotoğraf çözümleyici işlevi görür.

AVG Cleaner, pili olumsuz etkileyen uygulamaları analiz eder ve kullanımınıza bağlı olarak bunları durdurmanızı veya kaldırmanızı ister. Uygulama içinde, arka plan uygulamalarını kolayca kapatabilir, böylece cihazın performansını artırabilirsiniz. Bunun yanı sıra, bu temizleyici uygulama pil tasarrufu seçeneklerine de sahiptir.

En iyi bölüm ise, uygulamanın pili nasıl tükettiği ve kullanım analizleriniz hakkında size kısa bir bilgi veren uygulama analizidir. Reklamlar biraz can sıkıcı olabilir, ancak genel olarak harika bir telefon temizleyici uygulamasıdır.

Play Store Değerlendirmesi: 4.6

İndirmeler: 50 milyondan fazla

AVG Cleaner’ın En Önemli Özellikleri

  • Otomatik temizleme ayarları mevcuttur.
  • Depolama çözümlü dosya yöneticisi bulunur.
  • Uygulamaları hazırda bekletme seçeneği vardır.

8. Avast Cleanup & Boost

Avast Cleanup & Boost

Avast, Android kullanıcıları için daha temiz bir uygulamaya sahip olan en iyi antivirüs sağlayıcılarından biridir. Özellikler açısından uygulama, bir fotoğraf analizörü ve uygulamaları hazırda bekletme seçeneği olduğu için AVG temizleyicisine oldukça benzer.

Bununla birlikte, bulut depolama entegrasyonu ve güvenli temizlik gibi uygulama hakkında birkaç benzersiz özellikleri mevcuttur. Fotoğraf iyileştirici özelliğiyle resimlerin boyutunu da optimize edebilirsiniz, ancak bu özellik yalnızca ücretli kullanıcılar tarafından kullanılabilir. Önemsiz dosyalardan kurtulma konusunda ciddiyseniz, Avast; 2022’de Android için en iyi temizleyici uygulamadır.

Play Store Değerlendirmesi: 4.7

İndirmeler: 50 milyondan fazla

Avast Cleanup’ın En Önemli Özellikleri

  • Fotoğraf iyileştirici
  • Pil profilleri
  • Temizlik danışmanı

9. All-In-One Toolbox: Cleaner, Booster, App Manager

All-In-One Toolbox

All-İn-One Toolbox, adından da anlaşılacağı gibi, gereksiz dosyaları temizlemekten çok daha fazlasını yapabilen çok amaçlı bir Android temizleyici uygulamasıdır. Uygulama, akıllı telefonunuzun verimliliğini artırmak için 30’dan fazla araca sahiptir. Root olmadan bile çalışan bir sistem uygulaması kaldırıcıya sahiptir. Önyükleme Hızlandırma, telefonunuzu yeniden başlattığınızda hangi uygulamaların (sistem uygulamaları dahil) başlatılacağını seçmenizi sağlayan bir özelliktir.

Uygulama yöneticisi, uygulamaları toplu olarak kaldırıp, yükleyebilir veya uygulamaları telefon belleğinden çıkarılabilir.  Uygulamaları depolama birimine taşıma seçenekleriyle birlikte gelir. All-İn-One Toolbox, size daha hızlı ve daha temiz bir ara yüz sunmayı amaçlamaktadır ve Android için en iyi ücretsiz temizleyicidir.

Play Store Değerlendirmesi: 4.5

İndirmeler: 10 milyondan fazla

All-İn-One Toolbox’ ın En Önemli Özellikleri

  • Yüksek çözünürlüklü resimlerin kapladığı alanı azaltmak için fotoğraf kompresörü vardır.
  • Telefon donanım bilgisi denetleyicisi bulunur.
  • Cihazınızda depolanan büyük dosyaları tanımlama özelliği vardır.
  • Boş klasörleri ve uygulama artıklarını silme seçeneği mevcuttur.

10. One Booster

One Booster

One Booster hem temizleyici uygulama hem de bir antivirüs uygulaması olarak kullanılabilir. Bu şekilde, Android için ayrı bir anti-virüs uygulaması indirmeniz gerekmeyecek.

Kullanışlı kullanıcı ara yüzü sayesinde gereksiz dosyaları ve önbelleği kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Bunun dışında, Android akıllı telefonunuzdaki RAM’i esasen temizleyen bir CPU soğutucusu da var. Uygulamaları hazırda bekletmek için kullanabileceğiniz bir pil tasarrufu da vardır. Ancak, One Booster’ı kullanmak üzereyseniz, tam ekran reklamları izlemeye hazır olun.

Genel olarak, One Booster, Android için en iyi Android telefon temizleyici uygulamalarından biridir.

Play Store Değerlendirmesi: 4.7

İndirmeler: 100 milyondan fazla

One Booster’ın En Önemli Özellikleri

  • Anti-virüs içerir.
  • Önemsiz dosyaları temizlemek için hızlıdır.

Bizim Önerilerimiz

Aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç seçenek olsa da en iyi deneyim için SD Maid kullanmanızı öneririz. SD Maid, Android cihazınızı verimli bir şekilde temizlemenize yardımcı olan, tanınmış bir uygulamadır. Tam sürüm için ödeme yaparsanız, piyasadaki en iyi Android temizleyicileri arasındadır.

Ayrıca, DiskUsage gibi uygulamaları kullanarak cihazınızdaki gereksiz dosyaları manuel olarak analiz ederek Android telefonunuzu derinlemesine temizleyebilirsiniz. Uygulamayı bir Dosya Gezgini ile kullanmak, Android telefonunuzu derinlemesine temizlemenin etkili bir yoludur.

Sıkça Sorulan Sorular

Android’de önbellek nasıl temizlenir?

Bir Android temizleyici uygulamasını kullanarak Android’deki önbelleği temizleyebilirsiniz. Bunu, Android depolama ayarlarına giderek veya uygulama yönetimi ayarları altındaki belirli bir uygulamanın önbelleğini temizleyerek manuel olarak da yapabilirsiniz.

Android cihazınızı nasıl hızlandırabilirim?

Android cihazınızı hızlandırmanın en iyi yolu önbelleği ve gereksiz dosyaları silmektir. Yine, bunu manuel olarak veya bir Android temizleyici yardımıyla yapabilirsiniz.

Bir Android temizleyici uygulamasına mı ihtiyacınız var?

Bir Android temizleyicinin manuel olarak yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Android temizler sizin için süreci kolaylaştırıyor.

Android için en iyi önbellek temizleme uygulaması nedir?

Uygulama içi reklamları olmadığı ve kullanımı kolay bir arayüz sunduğu için FilesGo’nun en iyi önbellek temizleyicilerinden biri olduğuna inanıyoruz. Bunun da ötesinde, belirli cihazlarda yüklü olarak gelir, bu nedenle gereksiz dosyaları kaldırmak için üçüncü taraf bir uygulamaya ihtiyaç duyulmaz.

Android cihazımda RAM’i nasıl boşaltırım?

Bir Android cihazda RAM’i temizlemenin birden çok yolu vardır:

  • Son uygulama menüsünden arka plan işlemlerini sonlandırma
  • Android ayarlarında uygulamaları “Zorla durdurma”
  • Geliştirici ayarlarından, animasyonları devre dışı bırakma ve arka plan işlem sınırlarını belirleme

Android cihazımda nasıl yer açarım?

Android cihazınızda istenmeyen dosyaların yer kapladığını görmek için Dosya Yöneticisi uygulamasını kullanın. Bunları manuel olarak silin veya herhangi bir Android temizleyici uygulamasını kullanın.

Telefonunuzdaki önbelleği temizlediğinizde ne olur?

Önbelleği temizlemek, işleri daha hızlı yüklemek için kullanılan geçici dosyaları kaldırır. Bununla birlikte depolamayı da temizler.

Ayrıca inceleyin:

Kategoriler Öneriler, En İyiler, Mobil Dünya

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası