köpek oteli antalya / Antalya Köpek Oteli - Antalya Köpek Oteli

Köpek Oteli Antalya

köpek oteli antalya

Köpek Pansiyonu ve Pet Otel!" width="" height="" src="funduszeue.info?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Köpek Oteli Antalya

Bu gibi durumlarda bizlere sonsuz desteğini sağlayacak köpek otele hizmeti veren Antalya köpek otelleri tamamen köpeklerimizin güvenli bir şekilde hizmet almasını sağlamaktadır. Günlük veya haftalık işlemler gerçekleştiği gibi tamamen dosyanızın daha konforlu bir şekilde yaşam sürmesi sağlanmaktadır. Kendi köpeğimize nasıl bakıyorsak onlara da öyle bakarız diyen çalışma arkadaşları ile birlikte en kaliteli mamalarla hazırlanan ürünler verilmektedir. Cinslerine ve sağlık durumlarına bakarak Antalya köpek pansiyonu olarak tercih edebileceğiniz birçok alanda bulunmaktadır.

Vermiş olduğumuz hizmetle birlikte dostlarınız tamamen daha konforlu bir beslenme alanı ve daha konforlu bir barınma alanı gerçekleşecektir. Antalya köpek pansiyonu olarak eğer bizleri tercih ederseniz dosyanız için özel ay olarak ayırdığınız birçok alandan da yararlanabilirsiniz. Onları adeta tatil yaptırıyormuş hissi vererek gerekirse tırnak kesimi ve banyo gibi işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Antalya köpek otel içerisinde bulunan hizmetler şunlardır;

Antalya Pet Oteli

Antalya Pet Oteli günlük veya haftalık bakımlarla birlikte dosyanızın konaklayacak olanlardır. Veteriner hekim kontrolünde olan dostlarınızın hiçbir şekilde sağlık sorunu yaşamayacağını bilmeniz gerekir. Sıcaklara dayanıksız köpekler için klimalı salonları ile birlikte tamamen kendilerine ait barınma odalarında bulunmaktadır. Antalya Pet oteli uzun dönemlerde köpek dostlarımızın ilk olarak otel hizmeti aldığı yerlerden birisidir.

Bunun ile birlikte seyahat etmeniz gerektiğinde veya acil işiniz çıktığınızı da günlük veya haftalık isteye bağlı olarak aylık Pet otel hizmetine yararlanabilirsiniz. Antalya köpek pansiyonu özellikle belirli dönemlerde de için önemli olacaktır. Dostumuzu adeta tatile yaptırıyormuş hissi ve vermeniz de mümkün olacaktır. Antalya köpek bakım evi dostumuzun tüm bakımlarında kolay bir şekilde tamamlayacaktır. Konyaaltı Pet otel veya Kemer Pet otel gibi tüm bölgelerde de otel hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Antalya köpek otele fiyatlar olarak da dosyanızın kalma süresine göre fiyatlandırmalar değişmektedir.

Antalya Köpek Oteli Fiyatları

Antalya Köpek Oteli Fiyatları dostlarınız uygun olacak şekilde kaldığı günlere nazaran değişmektedir. Ortalama fiyat aralığı günlük TL ile başlayıp TL arasında değişmektedir. Haftalık bir hizmet almak istiyorsanız ise en düşük fiyatlama TL olmaktadır. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonel bir şekilde dostlarınızın kalacağı köpek oteli fiyatları hakkında Antalya ile görüşmeniz gerekmektedir. Fiyatlar ve paketler ile ilgili ayrıntılı görüşme Antalya köpek oteli fiyatları ile görüşülmesi gerekmektedir.

Antalya Pet Oteli Fiyatları tamamen dostlarınızın cinslerine ve kalacağı günlere göre değişir. Burada önemli olan şey Antalya köpek pansiyon fiyatları olarak değil de tamamen dosyanızın kalacağı yerin güvenilir olmasıdır. Veterinere kimler kontrolü tarafından gerçekleştiren bu yerlerle dosyanız için özel olarak birçok alanda bulunmaktadır.

köpek oteli fiyatları birçok unsuru göre değişmektedir. Bir günlük köpek oteli fiyatı TL ila TL arasında değiştiği gibi 30 günlük oteli fiyat olaraktan fiyatlandırmalardan yararlanabilirsiniz. Antalya en uygun köpek oteli fiyatları ve en iyi köpek oteli Antalya olarak fiyatlandırmalar şunlardır;

Köpek oteli fiyatları Antalya olarak en doğru fiyatlandırma ve indirimler için bizim ile birlikte iletişim kurmanız gerekecektir. Uzun dönem pet oteli Antalya olarak bizlerden destek almak istiyorsanız buna göre fiyatlandırmalar da değişmektedir.

Köpek Oteline Gelirken Ne Getirmeniz Gerekli

Antalya köpek oteli olarak köpeğinizin konaklama yani köpek pansiyonumuza gelirken getirmeniz gerekenler şunlardır; 

Sağlık durumu kritik ya da daha önceden ciddi bir hastalık atlatmış dostlarımızın konaklamasını yapmamaktayız.

Antalya Köpek Eğitim Merkezi Olarak En Uygun Köpek Oteli Fiyatlarını Listeledik. Detaylı Bilgi İçin Bizler İle İletişime Geçebilirsiniz. 

Antalya'ya tatile mi geliyorsunuz?

yılında taşların arasına doğum yapmış, küçük bir anne dört yavrusuyla. Olduğu yerde beslemeye başladım. Hava çok kötüydü o gün. Ocak ayıydı. Gece yağmur yağacağı belliydi. Eve alıp almama konusunda karar veremedim. Piresi biti vardır dedim, titizim ya. Bir yağmur yağdı o gece, gök delindi sanki. Dışarı bile çıkamadım. Sabahı sabah ettim koştum ama yerinde yoktu. Üç gün aradım sokak  sokak yok. Yer yarılmış içine girmişti. Pazar günüydü son kez aramaya karar verdim, pes edip eve dönmeye karar verdiğimde kendime söyleniyordum sürekli; bir baktım karşıdan geliyor ağzında yavrusu. Beni gördü geri döndü, diğer yavrularının yanına götürdü. Yaşadığım mutluluğu anlatamam. Dört yavrusuyla aldım. Benim kızım oldu.

YAĞMURUM. O an bana başka bir dünyanın kapısını açmış. İyi ki geldin dünyama güzel kızım.

Ayağını sürüyerek gelmiş. Sonra Tarçın, Oscar, Lokum, Efe, Lady, Bebiş, Narin, Lucky, Maya derken kocaman bir aile olduk.

Bir düştü benim ki, en çok keyif aldığım işi yapmak. Ben dört ayaklılara gönül verdim. Onlarla ilgili ne yapabilirim? Sonra kendi ihtiyaçlarımı düşündüm. Ne olsaydı hayatım daha kolay olurdu? İhtiyaç duyduğum hizmetleri sunmaya karar verdim. Ve bu yola çıktım. Verdiğim her hizmette emin olun kendi çocuklarıma bakar gibi bakacağım.

ÇOCUKLARINIZ ÇOCUKLARIMDIR…

Bir gün karşılaşana kadar sevgiyle kalın…

Bize ulaşıın!

 NEDEN BİZİ TERCİH ETMELİSİNİZ?

 

Bir canın sorumluluğunu alan onu hayatının bir parçası yapan pet sahipleri tıpkı can dostlarımız gibi bizim için önemlidir. Koyu bir hayvansever ve çok sayıda canı olan birisi olarak siz müşterilerimizin can dostlarıyla ilgili tereddütlerini, hassas noktalarını bildiğimden hem sizin içiniz rahat,gözünüz arkada kalmadan bize emanet etmeniz ,hem canlarımız rahat,sağlıklı ve mutlu olmaları için en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz ve mutlu olduklarını görmekte herşeye değiyor.

Köpek sahibi olan kişiler zaman zaman çeşitli sebeplerden dolayı köpeklerinden ayrılmak zorunda kalabilirler. Geçici olarak köpeklerini emanet edebilecek güvenilir mutlu bir yuva arayışına girerler. İşte biz bu sırada devreye giriyoruz. Sevimli dostlarınızı gözünüz arkada kalmadan gönül rahatıyla bize emanet edebilmeniz için her gün daha fazla çalışıyoruz.

Profesyonel köpek pansiyon hizmeti veren çiftliğimiz &#;Lara Dog Kennel &#; &#; 20 köpek kapasiteli, geniş Avrupa standarlarında yapılmış 10 metre karelik keneller ile siz hayvanseverlerimizin hizmetindeyiz. Sevimli dostlarımızın herhangi bir stres ve sıkıntı yaşamaması açısından tek kişilik kennelerde konaklıyor. Ayrıca sevimli dostlarımız gün içerisinde oyun, tuvalet ve diğer ihtiyaçları için salmalığa bırakılıyor ve salmalıklarda sadece sizin köpeğinizin olacağı şekilde tasarlanmıştır.

Sizin isteklerinize göre minik dostlarımızın traş, banyo ve bakım ihtiyacıda karşılanmaktadır. Pansiyon olarak önceliğimiz sevimli dostlarımızı en mutlu şekilde size geri ulaştırmaktır. Çiftliğimizde pansiyon hizmeti üç seçenekle sunulmaktadır ;

1. Ev Pansiyonu
2. Kısa süreli Pansiyon
3. Uzun süreli Pansiyon

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası