rus güzellerin fotoğrafları / Rus kadın stok fotoğraflar | Rus kadın telifsiz resimler, görseller | Depositphotos

Rus Güzellerin Fotoğrafları

rus güzellerin fotoğrafları

Rus Güzellik Kraliçesi Seçildiğine Bin Pişman Oldu! Öyle Fotoğrafları Ortaya Çıktı ki; Kimse İnanamadı! Instagram Pozları Ortalığı Karıştırdı!

Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde senelerdir aktif olarak düzenlenen güzellik yarışmaları, pek çok ismin yıldızının parlamasına aracılık ediyor. Ülkemizde de podyumlarda başlayan kariyerlerini şarkıcı veya oyuncu olarak sürdüren ve bu sayede de geniş hayran kitlelerine ulaşmayı başaran onlarca örnek bulunuyor.

Geçtiğimiz yıllarda oldukça katı kurallara sahip olan güzellik yarışmaları son dönemlerde birtakım tartışmalar ile gündeme gelmeye başladı. Yarışmaya katılan kraliçe adaylarının gerçek halleri ile sosyal medyada paylaştıkları hallerinin birbirinden farklı olduğunu, adayların çoğunda filtre veya estetik olduğunu savunan birçok kişi, verilen kararları protesto etmeye başladı. Buna benzer bir durum son olarak Rusya’da yaşandı.

Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz

Klavye ile galeriyi gezebilirsiniz

#Natalya Oskar, Natalya Oskar nereli, Natalya Oskar kim, Natalya Oskar kiminle evli, Natalya Oskar aylık kazancı, Natalya Oskar instagram, Natalya Oskar sevgilisi kim, Natalya Oskar kaç yaşında, Natalya Oskar yeni proje, Güncel Deutz Fahr Fiyat Listesi , başladı

Rus kızları. Güzel Rus kız fotoğrafları

).
Bu derecelendirme, bence, uluslararası üne sahip en iyi modeller veya uluslararası güzellik yarışmalarının kazananları veya finalistleri haline gelen en güzel Rus kızlarını içeriyor.

sıra. Tatyana Kovilina(4 Kasım , Kazan doğumlu) - Victoria's Secret Fashion Show'a iki kez (,) katılan Rus top model. Kızın boyu cm, figürün parametreleri: göğüs 86,5 cm, bel 58 cm, kalçalar 88 cm.


sıra. (23 Eylül , Yekaterinburg doğumlu) Elle, Flair, Votre Beauté, Madame Figaro, Biba, Neo2, Surface dergilerinin kapaklarında yer alan bir top model. Uyruğu sorulduğunda şöyle diyor: "Ben Rusum ama Ukrayna ve Belarus köklerim var." Olga Malyuk'un boyu cm, figür parametreleri 'dir.

sıra. Ksenia Shipilova(11 Ocak , Odessa bölgesi, Ukrayna doğumlu) - Rus model, Second Vice Miss Russia , Miss World yarışmasında Rusya'yı temsil etti.Yükseklik cm, şekil parametreleri: göğüs 85 cm, bel 60 cm, kalçalar 90 cm.

sıra. Julia Lemigova(20 Haziran doğumlu) - model, Bayan SSCB , SSCB'yi Miss Universe güzellik yarışmasında temsil etti ve burada İkinci Bayan Yardımcısı oldu ve üçüncü sıraya karşılık geldi. 'li yıllardan beri, Yulia Lemigova'nın adı, tarihin en büyük tenisçilerinden biri olan Lemigova'dan 16 yaş büyük Martina Navratilova ile olan romantizminden dolayı basında sıklıkla yer aldı. 15 Aralık 'te çift evlendi.

sıra. Polina Kuklina(23 Haziran doğumlu) Avrupa, Asya ve ABD'de bilinen bir Rus top modelidir. Yükseklik cm, şekil parametreleri

sıra. Natalya Polevshchikova(12 Temmuz doğumlu, Perm), yurtdışında Natasha Poly / Natasha Poly olarak bilinen, Victoria's Secret Fashion Show'da iki kez (,) yer alan bir Rus top modeldir. Ünlü Pirelli fotoğraf takvimi için çıplak fotoğraflandı (Karl Lagerfeld tarafından fotoğraflandı). Yükseklik cm, şekil parametreleri

7. sıra. Ludmila Isaeva(, Moskova doğumlu) - yurtdışında ünlü olan ilk Rus / Sovyet modeli. Kariyerine Moskova modelleme ajansı "Red Stars" da başladı, 'da Paris'e taşındı ve oradaki modelleme ajanslarından biriyle sözleşme imzaladı. 2 yıl Paris'te çalıştıktan sonra dünyanın önde gelen mankenlik ajanslarından biri olan "Elite Model Management"ın daveti üzerine New York'a gider. Isaeva, Angelo Tarlazzi, Balmain Chanel, Christian Dior, Christian Lacroix, Dolce & Gabbana, John Galliano, Lanvin, Sonia Rykiel, Yohji Yamamoto, Yves Saint Laurent ve diğerleri gibi en ünlü tasarımcıların ve moda evlerinin defilelerine katıldı. Ludmila, Bergdorf Goodman, Christian Dior, Guerlain, Guy Laroche Haute Couture, Escada, Laurèl, MaxMara, Perry Ellis, Shiseido, Valentino Haute Couture, Yves Saint Laurent için reklam kampanyalarının yüzü olmuştur.
'da Lyudmila Isaeva, Vogue Paris'in Kasım sayısında yer alan Vogue dergisinin kapağındaki ilk Sovyet-Rus modeli oldu. Ayrıca İspanyol Vogue, Alman ELLE ve İngiliz Marie Claire'in kapaklarını iki kez süsledi.
Isaeva'nın modelleme kariyeri uzun sürmedi. yılında NHL'de oynayan ve kendini ailesine adayan hokey oyuncusu Vladimir Malakhov ile evlendi.
Lyudmila Isaeva-Malakhova'nın yüksekliği cm, şeklin parametreleri 'dır.

6. sıra. Natalya Vodyanova(28 Şubat , Nizhny Novgorod doğumlu) - yılında dünyanın en yüksek ücretli on modelinden biri olan en başarılı Rus top modeli. Natalia Vodianova'nın yüksekliği cm, şekil parametreleri: göğüs 86,5 cm, bel 61 cm, kalça 86,5 cm Filmlerde oyunculuk. Partnerinin İrlandalı aktör Jonathan Rhys Meyers olduğu Lovers () filminde başrol oynadı. Ayrıca Vodianova'nın birkaç küçük rolü var, örneğin "Titanların Çatışması" () filmindeki Gorgon Medusa.

5. sıra. Tatyana Kotova(3 Eylül , Rostov Bölgesi doğumlu) - Rus şarkıcı, oyuncu, TV sunucusu, model, Miss Russia Miss World ve Miss Universe 'de Rusya'yı temsil etti. Yükseklik cm, Miss Russia yarışmasında şekil parametreleri: göğüs 92 cm, bel 67 cm, kalça 93 cm.

4. sıra. Valentina Zelyaeva(11 Ekim , Ulan-Ude doğumlu) en başarılı Rus top modellerinden biridir. Ralph Lauren ile çok yıllı bir sözleşme sayesinde, 'de dünyanın en yüksek ücretli 10 modeli arasında yer aldı. Pirelli takvimi için çıplak fotoğraflandı. Yükseklik cm, şekil parametreleri

3. sıra. Alexandra Petrova(18 Eylül , Cheboksary - 16 Eylül ) - Rus model, Miss Russia , Miss Model International , Rusya'yı Miss Universe yarışmasında temsil etti. yılında Alexandra Petrova, Cheboksary'de kafasından vuruldu. doğum günü iki gün. Onunla birlikte, birinin dairesinde iki girişimci vurularak öldürüldü.

(17 Aralık , Pskov doğumlu) - Rus TV sunucusu, şarkıcı, oyuncu, model, Miss Russia , Miss Universe Miss Universe yarışmasının galibinin görevlerini yerine getirme konusundaki isteksizliği nedeniyle, Oksana Fedorova'nın elinden alındı. onun başlığı. Oksana, defalarca "Rusya Federasyonu'ndaki özel dedektiflik ve güvenlik faaliyetlerinin medeni hukuk düzenlemesi" konulu doktora tezini savunması gerektiği için Miss Universe olarak görevlerini yerine getiremeyeceğini söyledi. Oksana Fedorova'nın boyu cm, şekil parametreleri 'tür.

Rus kızları dünyanın en güzelleri olarak kabul edilir. Aşağıdaki fotoğraflara baktığınızda göreceksiniz Rus güzelleri rekabet dışı.

Güzellik, belirli bir nesneye açık bir şekilde uygulanamayan oldukça ilginç bir terimdir. Güzellik, genellikle zevklere, fikirlere ve kültürel özelliklere bağlı olan bir nesnenin estetik algısıdır. Böylece bir kişi bir kızı, bir çiçeği, bir şeyi vb. delicesine güzel bulabilirken, bir başkası bunda dikkate değer bir şey bulamayacak veya tam tersi. Her şey, belirli bir kişinin zihninde hangi değerlerin, hangi ana özelliklerin ve özelliklerin bulunduğuna bağlıdır. Aynı şey belirli bir kültüre ve hatta alışkanlıklara bağlıdır. Örneğin, Japonya'da bronz olmayan insanlar gerçekten güzel görünüyor ve Japonlar kar beyazı tenli insanları görmeyi sevdikleri için değil, bronzluk bir kişinin sokaktaki çalışmasından bahsettiği için, yani düşük ücretli iş. Örnek olarak, bu sosyal faktör, bir kişinin güzelliğinin tanımını etkiler. Bu veya bu toplumda inanılmaz sayıda bu tür faktör vardır ve hatta daha fazlası - her birinin yaşanan yaşam, başarılar ve hayal kırıklıkları vb. ile ilişkili kendi bu tür faktörleri vardır. Siyah saçlı sevdiği birinin ihanetinden sonra çok acı çeken bir kişi, gelecekte esmerleri ve esmerleri atlayabilir ve ona pek çekici gelmeyebilir ve mavi gözlü bir kişiye deli gibi aşık olan bir kişi gelecekte olabilir. mavi gözlü insanlarda özel güzelliği görmek.

Yine de insanlarda önemli olan dış güzellik değil, iç güzelliktir. Güzellik, sosyal tutumlara ve kişisel tercihlere bağlı olduğu için, çılgın güzelliği ile ayırt edilmeyen, ancak size karşı çok nazik ve sizi anlayan bir kişinin nasıl açılmaya başladığını ve kısa bir süre sonra nasıl göründüğüne muhtemelen kendiniz tanık oldunuz. güzel, çekicilik açısından hiçbir model veya aktris onunla karşılaştırılamaz.

Güzel Rus kız fotoğrafları







Anastasia Kostenko

Yurtdışındaki Ruslar her zaman kalabalığın arasından sıyrılıyor. Bir beyzbol şapkası takabilir, sarı saçları altına saklayabilir, yarım yüzlü siyah gözlük takabilir ve sıradan bir tarafsız hava ile yürüyebilirsiniz, yine de gelip Rusça konuşacaklar. İyi İngilizce cevaplarsanız, çok şaşıracaklar, sonuçta yabancılar Rusların dil konuşmamasına alışkın. Peki yabancılar bizim hakkımızda ne düşünüyor, Rus kızlarını nasıl görüyorlar?

İtalya ve İspanya tatil beldelerinde, Rusça konuşma zaten yerel lehçeleri bastırıyor. Türkiye ve Mısır'da Ruslar ve Ukraynalılar Almanları ve İtalyanları neredeyse tamamen devirdi, her durumda, ikincisi kardeşlerine yönelik otellerde dinlenmeyi tercih ediyor: Almanlar Almanlarla, İtalyanlar İtalyanlarla.

Birçok yabancı için Rus kadınları çok çekici. Yabancı erkekler Rus güzelleriyle bir ilişki kurmayı hayal ediyor, bazıları daha sonra kısacık bir tatil romantizminin hayatlarında neredeyse en çarpıcı macera haline geldiğini itiraf ediyor. Acı tecrübeyle öğretilen bazıları, tam tersine, Ruslardan ateş gibi korkarlar. Arkadaşlık siteleri, zengin bir yabancının Rus bir kızla evleneceğine ve hatta çocuk sahibi olacağına dair duyurularla dolu.

Birkaç yıl önce, büyük bir uluslararası şirkette tercüman olarak çalıştım. Yeni bir işe ilk başladığımda beni hemen takdir ettiklerini hatırlıyorum: “Oh! Bir Anna Kournikova daha! Yabancı erkekler için eski tenisçi Anna Kournikova, Rus güzelliğinin bir modeliydi ve öyle. Çok sık, çeşitli tatil yerlerinde Asyalı erkekler sordu: “Neden hepiniz Anna Kournikova kadar güzelsiniz!”. Rus kızlarının güzelliğini ve kadınlığını kişileştiren yurttaşlarımızın listesi Natalia Vodianova, Evgenia Volodina, Anna Vyalitsyna, Sasha Pivovarova, Vlada Roslyakova, Maria Sharapova ve diğerleridir.

Tatil yerlerinde Ruslar, tımar, parlaklık, gösteriş, kıyafetin yer ve zamanla tutarsızlığı ile ayırt edilir. Sadece bir Rus kızı kahvaltıdan sonra topuklu sandalet ve akşam makyajıyla havuza inebilir. Sadece dağlara veya antik kalıntılara geziye giden Rus turistler mini etekler ve yine stiletto giyecekler, böylece daha sonra otobüsten hiç inmeyecekler.

Rusya'nın farklı bölgelerinden Rus kadınları büfeye ulaşmaya çalışıyor, üç tam tabak yemek koyuyor, alkolün ölçüsünü bilmiyor, "örtülü" oldukları yerde şarkılar söylüyorlar. Rus kadınları, yabancılara evin onlara ve çocuklara asıldığı ve alkolik kocanın uzun yıllardır çalışmadığı ve her şeyi içtiği konusunda şikayet etmeyi sever, ancak onu kovamazsınız, çünkü çocukların en azından bir çeşit ihtiyacı vardır. baba.

Genç Rus kızları her gün bir podyumdaymış gibi sokağa çıkıyorlar: saçlarını ve makyajlarını yapacaklar, en iyi kıyafetleri giyecekler, manikür, pedikür, parfüm, alışverişe gidecekler veya tuvalet kağıdı için süpermarkete gidecekler. Aynı zamanda, rotanın uzunluğu önemli değil - evin köşesinde, komşu bir caddede veya belirlenmiş tüm mağazaların etrafında seyahat edin.

Peki yabancılar bizim hakkımızda ne düşünüyor, Rus kızlarını nasıl görüyorlar? Çoğu yakın arkadaşım olan yabancı erkek tanıdıklarımdan bir makale yazmama ve önemli bir soruyu cevaplamama yardım etmelerini istedim: "Rus kadınlarını nasıl hayal ediyorlar?"

Juha Graaf, müzisyen, 29, Helsinki: “Rus kızları hayatımda çok önemli bir rol oynadı. Ama sadece kuzey başkentindeki kızlar hakkında konuşabilirim. Sık sık St. Petersburg'a geliyoruz: yerel kulüplerde sahne alıyoruz, içiyoruz, parti yapıyoruz. Rus kızları kesinlikle pervasızdır, eğer boşluğa girerlerse, o zaman bu uzun bir süre ve sonuna kadar. Ölçüyü hiçbir şeyde bilmiyorlar - ne alkolde ne de aşkta. Çok kadınsı, tutkulu, çok güzel, çok savunmasız.” Juha iki kez evlendi ve boşandı, ikinci karısı St. Petersburg'dan. Petersburg'dan sevgili kızından iki yaşında bir oğlu var, çift birlikte yaşamıyor.

Heinz Schulze, 36, tasarımcı, Dresden: “Rus kızları her halükarda Moskovalıların değerini biliyorlar. (Heinz 8 yıldan fazla bir süredir Moskova'da yaşıyor ve çalışıyor - ed.) Elbette para onlar için çok önemli bir rol oynuyor. Ve bir daire, araba ve banka hesabı olan bir koca arıyorlar. Ruslar yurtdışına gitmeyi hayal ediyor çünkü orası buradan daha iyi. Ve erkekler daha zengin, hava daha temiz ve herkesin pitoresk bahçeli evleri var. Rus eşleri harika ev kadınlarıdır, iyi ve lezzetli yemek yaparlar, misafirperverdirler, ancak ekonomik değildirler. Ama sonuçta, bir eş seçerken, bir hizmetçi aramıyoruz ve zihniyetteki farklılıklar ilişkilere müdahale ediyor. Ruslar çok vahşi, çok öngörülemezler, her şeyin kendi senaryolarına göre gitmesini seviyorlar, erkeklere komuta etmeyi seviyorlar, çocukları çok sıkı yetiştiriyorlar,

Zamansız, isteğe bağlı, kaprisli.

Peter Kaulitz, 21, öğrenci, Rostock: “Rusya'dan birçok öğrenci tanıyorum. Hepsi çok, çok benzer: hem dışarıdan hem de gelecek hakkında konuşma tarzında ve kendileri için ne tür erkekler seçtiklerinde. Saygın ebeveynleri olduğu ortaya çıkmadıkça akranlarını küçük görürler. Erkekler kendileri için yaş daha büyük seçilir, burada her şeyin maliye tarafından açıklandığı açıktır. Rus kızları güzel ama soğuk ve hesaplı, en azından benim tanıdıklarım.”

Jonas Lindström, 34, gazeteci, Stockholm:“Rus kızları çok ilginç ve eğitimli muhataplar, herhangi bir konuşma konusunu desteklemeye hazır, zaten bir bakış açısına sahip olan İsveçlilerden çok daha ilginç. Ruslar kendilerini çok severler, bu yüzden makyajla her zaman akıllı ve güzel giyinirler.

Martynas Polch, 28, menajer, Cenevre:“Ruslar akıllı ve güzeller, güçlü yanlarını nasıl vurgulayacaklarını ve kusurlarını nasıl gizleyeceklerini biliyorlar. Rus kadınları ruhta güçlü, aşk ve aile uğruna çok şey yapmaya hazır, çok affetmeye hazır, savunmasız, hassas. Gerçek kadınlar, kadınlık standardı.

Justine D'Ore, 31, mimar, Toulouse: “Rus kadınları çok kadınsı ve lüks. Böyle kadınları kollarında taşımak, kürkler giymek ve arzularını yerine getirmek istiyorsun. Fransız kadınlarından farklı olarak, ilişkilerde daha özgürdürler, genellikle ilk adımları kendileri atarlar, alıngan ama kıvrak, eğlenceli ve onlarla kolay, her gün bir tatil gibidir. Doğru, bu tatil uzun sürmüyor, Ruslar kararsız.

Anders Hendriksson, 29, araba tamircisi,Östersund:“Rus kızlarıyla biraz iletişim kurmak zorunda kaldım. 'te Moskova'ya yaptığım bir geziden izlenimler aldım. Rus kızları, yuva yapan bebekler gibi boyanmış. Çok parlak, zarif, dolgun, kırmızı. Sağlıklı ve mutlu oldukları hemen anlaşılıyor, muhtemelen ballı ve havyarlı krep yiyip votka içiyorlar, işte bu kadar güzeller. Bir arkadaşım aşık olduğu bir Rus kızından bahsetmiş ve kızın dolandırıcı olduğu ortaya çıkmış. Şimdi tüm Rusların çok ihtiyatlı, tehlikeli, hain olduğunu, her şeyi dikkatlice düşündüklerini söylüyor ama ben inanmıyorum, Ruslar çok kolay iletişim kuruyor ve neşeliler, eğlenmeyi seviyorlar, Rus içkisi bir şeydir!

*yabancıların isimleri değiştirilmiştir.

Kaç kişi, pek çok görüş ve yabancı erkek bizi esas olarak şahsen tanıdıkları, tatilde tanıştıkları veya birlikte çalıştıkları Rus kızları tarafından yargılıyor. Her durumda, herkes Rus kızlarının çok güzel ve kadınsı, neşeli ve şık, iyi ev hanımları ve tutkulu aşıklar olduğu konusunda hemfikirdir ve yurtdışındaki Rus eşlerine olan talep her yıl artmaktadır.

Ateşli Rus kızları tüm dünyadaki erkekler tarafından değerlenir. Ama Rus kızları hakkında büyüleyici olan nedir? Rus kızları hem içten hem dıştan çekicidir. Rus kızlarını çekici yapan üç ana faktör vardır: dış görünüşleri, zekaları ve kültürleri.

Uzun boylu, atletik ve güzel bir Rus kızı.

Yabancılar Rus kızlarını düşündüklerinde genellikle uzun boylu, atletik ve güzel bir kız düşünürler. Bu görüntünün bir kısmı medyadaki Rus kızlarından geliyor. Örneğin, Miss Russia, Miss Universe ve Miss Europe yarışmalarında sürekli olarak üst sıralarda yer almaktadır. Rus kızları televizyondayken çok güzeller. Rus kızları, sınıfları veya statüleri ne olursa olsun, görünüşlerine değer verir ve kendilerine bakarlar. Rus kızları iyi, fit ve fit görünmek için sağlıklı beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya çalışırlar. Bu nedenle Rusya'da obezite oranı Kuzey Amerika'dan daha düşüktür. Bir Rus kızının iyileşmesine izin vermesi kabul edilemez. Rus kızlarıyla evlenen erkekler, onlardan spor salonunda vakit geçirmelerini, güzel kıyafetler giymelerini ve görünümleriyle gurur duymalarını bekleyebilir.

Güzel Rus kızları.

Ancak, Rus kızları sadece fiziksel olarak çekici değil. Çok zeki ve sosyaldirler. Birçok Rus kız, kendilerine nasıl bakacakları hakkında daha fazla bilgi edinmek için görüntülü sohbet sitelerinde sohbet etmekten hoşlanır.

Rusya, yüksek öğrenim açısından dünyada üçüncü sırada yer almaktadır. Rusya'da yüksek öğrenime çok değer verilir, bu nedenle Rus kızları eğitimleriyle gurur duyar. Rus kızları, büyümelerine yardımcı olduğu için diğer kültürler ve diller hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyor. Ve bu, birçok Rus kızının evde kalmaya ve çocuk yetiştirmeye hazır olmasına rağmen.

Rus karısı.

Rus kızları en iyi ve en güzel eşlerdir. Rus kızları kültürleri nedeniyle ideal gelinlerdir. Rusya için dans ve eğlence önemlidir, bu da Rus kızlarının tüm gün evde kalmak istemediği anlamına gelir. Neşeli eğilimlerine rağmen, Rus kızlarının güçlü bir aile duygusu var. Rus kızları genellikle çocuk sahibi olabilmek ve kendilerini kocalarına adayabilmek için erken evlenir. Rusya'da aile herkes için en önemli şeydir. Rusya'da bir kızın evlenmediği sürece tüm hayatı boyunca ailesiyle birlikte yaşaması nadir değildir. Evlenir evlenmez, genellikle hemen çocuk doğurur. Rus kızları genç yaşlardan itibaren mükemmel aşçılardır. Ruslar mutfaklarıyla gurur duyuyor ve Rus kızları aileleri ve misafirleri için lezzetli yemekler hazırlamayı seviyor.

Rus kızlarının fotoğrafı.

Rus kızları en çekici ve çekici. Doğal güzellikleriyle güzel Rus kızlarına bir göz atalım.

Rehberlik yapan ve turistlere Rusya'yı anlatan Rus kız Marina Vinogradova, MatadorNetwork web sitesi için yabancılara hitaben, Rus kızlarıyla neden asla çıkmamanız gerektiği hakkında İngilizce bir köşe yazısı yazdı. Bu ironiyi dikkatinize sunuyoruz, ancak bazı yerlerde çok doğru ve gerçek bir makale.

Çoğu Rus kızı için hayat bir podyumdur, bu yüzden posta kutusundan bir gazete almak veya köpekle yürüyüşe çıkmak için dışarı çıksalar bile her zaman iyi görünmelidirler. Arkadaşım Sasha her gün topuklu ayakkabı giyiyor ve bunun rahatsız edici olduğundan hiç endişelenmiyor. Ana şey güzel!

Beş yıllık eğitiminde, aynı kıyafetleri iki kez giyerek sınıfa hiç gelmedi. Görünüşüne neden bu kadar dikkat ettiğini sorduğumda Sasha, “Neden iyi görünmeyeyim? Güzellik, güç ve saygıdır. Kimse ilk bakışta zengin iç dünyanızı takdir etmeyecek.

Rus kızlarının her zaman iyi göründüğü gerçeği, daha yakından incelendiğinde ürkütücü görünüyor. Sonuçta, onunla bir yere gidecekseniz, onun geçmişine karşı iyi görünmek için çok çaba sarf etmelisiniz. Aksi takdirde, herkes sana bakacak ve merak edecek: Bu tatlı, bu canavarın yanında ne yapıyor?

Bir Rus kızı, hastalanırsanız en sadık arkadaşınız, en iyi danışmanınız, yetkin bir eleştirmen ve hatta kişisel bir doktor olacaktır. Rusya'daki kadınlar sevecen ve naziktir, size her zaman omuz vermeye ve her türlü zorluğu birlikte aşmaya hazırdırlar. Rus kadınlarının sadakatine en iyi örnek, Decembristlerin eşleridir. yüzyılda Rusya'da soylular çara karşı ayaklandılar. Bunun için Sibirya'da ömür boyu sürgüne gönderildiler. Eşleri gönüllü olarak onların peşinden gittiler ve soğuk, ıssız topraklarda hayatın tüm zorluklarını paylaştılar.

Bir Rus kızı, partnerinin dünyadaki en iyi insan olduğuna inanıyor: en yetenekli, en güçlü, en zeki. Kendine çok değer verdiği için içtenlikle böyle düşünüyor. Ve eğer kendini bir kraliçe olarak görürse, o zaman sadece bir çift olarak bir kral seçebilir ve ona bir kraliyet insanı olarak - saygı, özen, sevgi ve destekle - davranabilirdi. Ama bağlılığın çok sıkıcı olduğunu düşünüyorsan, Rus kızlarıyla çıkmasan iyi olur.

Rus kayınpederi ve kayınvalidesi çok tehlikelidir. Her şeyden önce sağlığınız için. Çünkü kız arkadaşınızın ebeveynlerinin evinde her zaman garip yiyeceklerle dolu bir masa olacaktır: çorbalar, et, etli çorbalar, salatalar yarım mayonez, patates, daha fazla patates, kıymalı krep ve tatlı için bir pasta.

Yemeğini bitirmemek kabalıktır, bu yüzden hepsini yemek zorundasın. Hayır gerçekten, HER ŞEY! Ve sevdiklerinizden yardım bekliyorsanız, umut etmeyin: Rusların konukları yerinde beslemesi gelenekseldir. Bu nedenle, sizi bu çılgınlıktan kurtarmak yerine, büyük olasılıkla, turtanın ikinci bir parçasını sunacaktır.

Ve inisiyasyonu da unutmayın: kız arkadaşınızın babası, değerli kızıyla çıkmaya layık olduğunuzdan emin olmak için sizi birçok yönden test edecektir. Örneğin, arkadaşım Jacques, kız arkadaşının babasıyla bir şişe dolusu votka içmek zorunda kaldı, yoksa zayıf olarak kabul edilirdi. Neyse ki testi geçti ve başka bir pastayla kutlamak zorunda kaldık.

yüzyıl Rus şairi Nikolai Nekrasov bir keresinde şöyle yazmıştı: “Rus bir kadın dörtnala giden bir atı durduracak, yanan bir kulübeye girecek.” Erkeklerden gerçekten herhangi bir yardıma veya korunmaya ihtiyacı olmayan bağımsız bir kadının bu güçlü imajı büyük ölçüde doğrudur. Rusya'daki kızlar ideal ilişkilere inanmazlar ve prenslerini bulmuş olsalar bile kendilerinin geçimini sağlayabilmeleri gerektiğini düşünürler.

Birçoğu için bir kariyer ve ikinci bir yüksek öğrenim almak, bireyselliğinizi ve özgürlüğünüzü takdir edecek birini aramaktan çok daha çekici. Rus kadınları bağımsız ve çok inatçıdır. Hatta belki de çok fazla. Öte yandan, onun mücadeleci doğası, ikinizin de zor zamanlardan geçmesine yardımcı olacaktır.

5. Yüksek beklentileri

Rus kadınları çok talepkar. Onları deli gibi sevecek bir adamdan fazlasını istiyorlar. Dünyanın en iyi erkeğini isterler, aynı zamanda onları deliler gibi seven. Bir centilmen gibi davranmanızı bekliyor: onun için kapıları açın, bir palto giymesine yardım edin, bir randevuda çiçek verin. Yani bu tip bir adamdan değilseniz, bir Rus ile ilişki kurmaya bile çalışmamalısınız.

Ve her zaman onun gözünde korkusuz ve sitemsiz bir şövalye olun: ulaşımda yaşlılara yol verin, yavru kediyi başıboş köpeklerden kurtarın. Bir keresinde, rögardan düşen minik ördek yavrularını almak için kanalizasyona atlayan bir adamla tanışmıştım. Kız arkadaşının gözünde gerçek bir kahramandı.

Ruslar, yeni tanıdıklarından birine yaklaşmadan önce mesafelerini korumaya alışkınlar. Bir Rus kızı, sana sırılsıklam aşık olsa bile, Kar Kraliçesi gibi görünecek ( özellikle derinden aşık iseniz!).

Moskova'dan bir kızla çıkan iş arkadaşım Paul bir keresinde şöyle demişti: “Çıkmaya başladığımızda aramızda buzdan bir duvar vardı. Bana açılmak ya da en azından ona yaklaşmama izin vermek istemiyor gibiydi. Ama yavaş yavaş, adım adım buzu eritmeyi başardım ve onun altında dünyanın en sevgi dolu ve sevecen insanı olduğunu keşfettim.”

Birçok Rus kadını için lezzetli bir akşam yemeği sevgilerini göstermenin bir yoludur, bu yüzden onun mutfak deneylerine hazır olun. İlk başta, Rus yemekleri tamamen normal ve hatta biraz sıkıcı görünebilir. Ancak, yalnızca ebeveynlerini ziyaret ederken değil, her zaman Rus yemeği yemeye başlarsanız, daha fazla sorunuz olacaktır.

Bu garip mor marul nedir? Ringa balığı ile pancar? Havyarlı krep? Neden bütün yemeklerine lahana koyuyor? Yeryüzünde kaç çeşit turşu vardır? Bu çavdar ekmeği içeceği nedir? Yemeklerin çoğundan nefret ediyor olabilirsiniz ama kesinlikle kendiniz için gerçekten lezzetli bir şeyler bulacaksınız. Mesela bir arkadaşım Olivier salatasına çok düşkün. Ona göre bunun nedeni içinde lahana olmamasıdır.

Kategoride popüler:

Danil Koretsky: Dövmeli cilt

Danil Koretsky: Dövmeli cilt

okuman
Aile hakkında dövme yazı

Aile hakkında dövme yazı

okuman
Skyrim'de taş ocağı taşı nereden bulunur Skyrim'de taş ocağı taşı nereden alınır

Skyrim'de taş ocağı taşı nerede bulunur Taş ocağı taşı nereden alınır

okuman
İzografları tahmin ettikten sonra nesnelerin isimlerini öğreneceksiniz.

İzografları tahmin ettikten sonra nesnelerin isimlerini öğreneceksiniz.

okuman

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası