snow forecast saklıkent / m için Saklıkent kar tahmini

Snow Forecast Saklıkent

snow forecast saklıkent

 
Oner Govsa
 

Üyelik tarihi: Nov

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum

Mesajlar:

DMİ resmi sitesi; bugun de ve hala Saklıkent mevcut kar kalınlıgını 25 cm olarak vermekte. Kusura bakılmasın ama, birileri bilerek veya bilmeyerek Saklıken'ti sabote ediyor yada Saklıkent saklanıyor


DMİ resmi sitesi; bugun de ve hala Saklıkent mevcut kar kalınlıgını 25 cm olarak vermekte. Kusura bakılmasın ama, birileri bilerek veya bilmeyerek Saklıken'ti sabote ediyor yada Saklıkent'e ozellikle baska kimse gelmesin isteniyor veya muazzam bir umursamazlık var. Diger kayak merkezleri ilan edilen ve kendilerine ait bu mevcut kar kalınlıkları rakamlarını daha buyuk yazdırabilmek ugruna, adeta hava bir takla atmadıkları kalıyor, ama Saklıkent ise hic oralı bile degil, bu acaba ne bicim bir isletmecilik anlayısıdır, acıkcası anlayabilmis degilim ? Ustelik de su gunlerde ve onumuzdeki 4 veya 5 gun icinde de, Antalya Beydag (zirve Lord Mountains platosu ) Turkiye kar yagıs rekorlarını da kırmakta ve hatta tekrar da kıracaktır, yani bir de boyle ilave bir durum daha var ve herhalde Beydag zirvesinin oldugu o yuksek platoya dusen o muthis toplam kar'ın en azından 3'te veya 4'te biri de, bence ve mutlaka Saklıkent'e de yagmıs olması gerekiyor. Fakat ve nedense Saklıkent hala ve hic oralı bile degil, hatta kendi reklamını yapmaya hic mi hic niyeti bile yok sanki. Bu cok tuhaf bir tavır gercekten, herhalde boylesi bir durum dunya da ilk ve tek olmalı. Bakalım Saklınkent'in acaba ne zaman aklı basına gelecek veya tam tersi gercek niyeti, esas simdi ve artık tam olarak acıga cıkacak, herhalde onumuzdeki gunlerde bunu artık tam olarak anlarız.

Tekrar.
bu 25 cm'lik kar kalınlıgı olcusunu, aslında Saklıkent icin DMİ resmi sitesi kar kalınlıkları bolumunde veriyor, yani ben uydurmadım ve oradan aldım, mesela bu rakam bu gun aksam saatinde boyleydi.
bread & butter´isimli üyeden Alıntı
yazdıklarınızı yanlış anlamış olabilirim ama orada yazan miktarlar, sadece o gün düşen toplam karı belirtiyor. yani o sitede pistlerin toplam kar kalınlıkları mevcut değil.
Sadece o gun dusen kar kalınlıkları diye birsey olmaz ki; mevcut kar kalınlıgı olur ve bu rakam da, dunyanın neresinde olursa olsun aynen boyledir, tam olarak da boyle anlasılır ve aynen de boyle kabul edilir. Ustelik bu mevcut kar kalınlıgı rakamı da, asla sıkıstırılmamıs ve ezilmemis bir kalınlık rakamıdır.Dahası bu 25 cm'lik kar kalınlıgı olcusunu, aslında Saklıkent icin DMİ resmi sitesi kar kalınlıkları bolumunde veriyor, yani ben uydurmadım ve oradan aldım, mesela bu rakam bu gun aksam saatinde aynen boyleydi, belki de hala boyledir ve tabi bu rakam da zaten mevcut kat kalınlıkları rakamıdır. Dolayısıyla birinin veya bizzat Saklıkent yonetiminin, bu eski rakamı, derhal yenisiyle revize edip, DMİ'ne de yeniden ve hemen, yeni ve en son mevcut kar kalınlıgnı rakamı olarak bildirmesi de gerekiyor ve tabi sistem de zaten boyle isliyor, ama simdi, biri sanırım tembellik ediyor gibi gorunuyor, hani kusura bakmasın ama, ne yazık ki gercek bu ve bu durum da, esasında rakip kayak merkezlerine yarıyor, ama sayet Saklıkent'e pek baskaları gelsin istenmiyorsa, o vakit durum baska ve tabi tutulan bu yol da, o zaman zaten amaca uygun.

Saygı ve sevgiler.
Oner Govsa
 
Oner Govsa
 

Üyelik tarihi: Nov

Nerden: izmir karsıyaka dogumlu ve halen de burada yasıyorum

Mesajlar:

5 aralık tarihili bu cumartesi gun; Saklıkent"te belki kayak yapılabilir, duyurulur.


DİKKAT: SUAN İCİNDE BULUNDUGUMUZ BU HAFTANIN SONUNDA (Yani 5 yada 6 Aralık tarihinde ); BELKİ DE MUTLAKA DEGERLENDİRİLMESİ GEREKEN MUHTEMEL BİR KAYAK OLASILGININ OLUSABİLECEGİ GORULMEKTEDİR ve bu durum, tum karkoliklere acilen duyurulur.

Ustelik bu yuksek olasılıgın; Doguda, batı Karadeniz'de, Marmara'da ve hatta ic Anadolu da degil, belki de ve ilk anda asla akla gelmedik bir yer olan Antalya Saklıkent kayak merkezinde gerceklesebilecegiyle ilgili cok ciddi isaretler olustu. Bu konu icin, lutfen hemen altta yer alan Atina universitesine ait ve dahası, bence cok da guvenilir olan meteoroloji sitesine bakıverin. Bu siteye gore; onumuzdeki ( kar yagısı 2 aralık aksamı baslıyor ve 4 aralıkta da bitiyor ) bu 5 aralık cumartesi gunune kadar, Antalya Beydaglarına yaklasık 1,5 m'lik bir kalınlıkta kar yagacak gibi gorunmektedir. Herhalde bu miktarın en azından yarısı ( yada biraz fazlası ), bu Bey daglarının kuzey ucundaki Saklıkent'e dusebilir ve bence boyle bir olasılık var. Yine bence, bu konunun haklı nedenlerle ciddi aclıgını ceken kardeslerimin, bu yuksek olasılıgı yakından takip etmeleri ve belki de bu haftanın sonu icin, Antalya Saklıkent kayak merkezini gezi programlarına dahil etmeleri gerekebilir.

seafoodplus.info(Dikkat: snowfall kısmına bakıverin ve sayet greece kısmının snowfall'una girerseniz, nokta vurusu dahil ve herseyi cok daha detaylıca da gorebilirsiniz)


Bu olasılıgı; saygı, sevgi ve en icten selamlarımla duyururum.

Oner Govsa

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir