masmi organik pamuk / LilaKutu - Masmi % Organik Pamuk Aplikatörlü Tampon Normal 16 adet - Ücretsiz Kargo (m)

Masmi Organik Pamuk

masmi organik pamuk

Masmi

% Organik Pamuk Aplikatörlü Tampon Normal 16 adet

Bu ürün artık satışta değil!

Bu ürünün satışı marka tarafından sonlandırılmış ya da LilaKutu tarafından satıştan kaldırılmış olabilir. Ancak üzülmeyin, güzellik uzmanlarımızın önerdiği benzer veya eşdeğer özelliklere sahip ürünleri aşağıda görebilirsiniz.

Önerilen Diğer Ürünleri Göster
  • HEDİYE ÜRÜN

    Alışverişlerinizde ücretsiz deneme boyu ürünleri kutunuza ekleyebilirsiniz.

  • ÜCRETSİZ KARGO

    LilaKutu'dan yapacağınız tüm alışverişlerinizde kargo ücretsizdir.

  • LİLAPUAN

    Kazanılan LilaPuanlarınızı alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

  • ORİJİNAL ÜRÜN

    LilaKutu sattığı tüm markaların yetkili satış ortağıdır.

prax demiş ki:

Teşekkür ederim % organik kullanıyorum. Sıkılığını gevşekliği iyi gibi göz kararı yapıyorum zaten ama sıkı yapsak ne gibi bir zarar-ı olurki ben bi defa yapmıştım okadar köyü bir TADI yoktu ve yanma da olmuyordu .
Aşağıdaki organik pamuğu kullanıyorum .

Masmi Organik Pamuk gr



Masmi Organik Pamuk gr

GOTS Sertifikalı Tekstil
ICEA Organik Sertifikalı


Masmi % Organik Pamuk
gr

Yumuşak

• Çok amaçlı kullanım için tasarlanmış Zig-zag katlamalı organik pamuk.
• Parfüm ve süperabsorban madde içermez.
• Viskoz /Rayon içermeyen emici içeriğe sahiptir.
• Klorin ve dioksin kullanılmadan ağartılmıştır.
• Masmi Natural Cotton ürünleri ağaçlardan elde edilen selüloz hamuru içermez

Hepsini görmek için tıklayın


Sıkı olması likiti taşımada güçlük çıkartır, coile çok dayandığından kullandıkça yakarsın, Bu masmiyi bende kullandım 3 saatte bir değiştiriyordum, 3 paket masmi var :D, 2 buluşma öncesi açılmamış paketi isteyen var mı diye sormuştum kimse yüzüne bile bakmadı. Bu işin yolu ilk önce masmi ya da ipek benzeri pamuk ile başlar, sonrası Japon pamuğu en son Rayona gelirsin rayon kullandın mı pamuk olayı biter level atlamış olursun :D, Tavsiyem Japon pamuğuna geçmen, masmi ipek filan hikaye diyeceksin kullanınca, sonrasında rayon denersin :s Japon olsun masmi olsun kullanandıkça coile yakın kısımlarının siyahlaştığını görürsünüz, rayonda bu tür bi sorun yok

ek: pamuğu kaynatmadan içen arkadaşlar bence kaynatın, içerisinde kimyasal var ise likite bulaşıyor ilk fırtları içinize çekmesenizde o kimyasal tabii var ise cigerlerinize girecektir kaynatınca yapısı bozulmuyor kaynatın :s3:

 

masmi % pamuk ped

2. denedim, yüksek fiyatını hak ediyor mu emin değilim. koruma performansı, yapışma, hatta emicilik vb. açısından bir sıkıntı yok. fakat benim de sorunum çoğu kişi gibi naylon veyahut bir şekilde sentetik yüzeyli pedlerin, özellikle adet döneminin sonlarına doğru sık kullanım sonucu tahrişe neden olması. orkid kullanamıyorum, masmi ise kotex&#;ten tık kadar yüksekte bir ped. tende bıraktığı his açısından kotex&#;le aynı. alerji yahut tahrişe ise (gbkz: daha az) neden oldu. fakat bu sorun yine de ortadan kalkmadı.

şöyle de bir şey var, masmi gibi organik geçinen pedlerin sadece (gbkz: yüzeyi ) organik pamuktan mamul. iç kısmı ise (gbkz: selüloz)dan yapılıyor, yani tuvalet kağıdının yapıldığı

madde. alerji sorununun halen devam etmesinin nedeni de zaten bu. tüketici ambalajı iyi inceleyip bu noktada yanılmamalı.

ben geçmişte tamamen (iç kısmı da) organik pamuktan üretilen bir ped kullandım. o müthiş bir şeydi gerçekten. markası da natracare. ama tahmin edin geçen zaman ve vahşi kapitalizmin her şeyi kalitesizleştiren kar hırsı mı ne diyim artık, bunun sonucunda o markada da kesintiye gidilmiş, karton ambalaj naylona, saf pamuk iç kısım da selüloza dönmüş aynen.

hoşluk olsun diye siz de masmi&#;yi alıp deneyebilirsiniz, büyük ümitler bağlamamanızı tavsiye ediyorum hepsi bu kadar.

5 haziran haziran

MASMI NATURAL COTTON Bio Tampons Classic (18 adet)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası